math

posted by .

By default, your numerical entry is scored as correct if it is within 1% of the correct answer. A rule of thumb is always to enter at least 3 digits for numerical questions.
If the correct answer is 7.08809, which of the following entries would be counted as correct?

7.024
7.09
6.9392
6.9
7.24
7.1519

please explain

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math

    Let me know if I'm correct using power of 10: numerical of 10^2 is 1x10x10 and if multiply the numerical to get the sum in numerical and decimal is 100
  2. Math

    By default, your numerical entry is scored as correct if it is within 1% of the correct answer. A rule of thumb is always to enter at least 3 digits for numerical questions. If the correct answer is 7.48809, which of the following …
  3. Introduction to Physical Science

    A rule of thumb for estimating the distance in kilometers between an observer and a lightning stroke is to divide the number of seconds in the interval between the flash and the sound by 3. Discuss whether or not this rule is correct. …
  4. Math

    On a multiple choice exam with 25 questions, the instructor scored the exams as follows: 4 points for each correct answer, -1 for each blank answer, and -6 for each wrong answer. What was the score of a student who had 14 correct answers, …
  5. Math

    Ob a multiple choice exam with 25 questions , the instructor scored the exams as follows: 4 points for each correct answer. What was the score of a student who had 14 correct answers , 3 blank answers, and 8 wrong answers?
  6. MathematicalModels

    Consider the Black-Scholes-Merton model for two stocks: dS1(t)=0.1S1(t)dt+0.2S1(t)dW1(t) dS2(t)=0.05S2(t)dt+0.1S2(t)dW2(t) Suppose the correlation between W1 and W2 is 0.4. Consider the dynamics of the ratio S1/S2, where A,B,C,D,F,G,I,J,K,L …
  7. math

    a mathematics question contained 20 items. every wrong answer scores -2marks, every correct answer scores 4marks and no mark for no answer. (a) find the minimum possible score (b) Tembo had 10 correct answers, 8 wrong answers and 2 …
  8. STATISTICS

    A multiple-choice quiz has 15 questions, each with 4 possible answers of which only 1 is the correct answer. What is the probability that a student gets at least 1 correct answer?
  9. Statistics Algebra 2

    A 10-question multiple choice test has 4 possible answers for each question. A student guesses on all ten answer. a)What is the probability that the student selects at least 6 correct answers?
  10. Math

    In an examination of 100 marks a person attempted 77 questions and got 42 correct answer and 35 wrong answer. If each correct answer carried 2 marks and wrong answer carried 0.50 marks. How much total marks the person scored?

More Similar Questions