Algebra please help..

posted by .

1. Find P(10, 2).
a. 90
b. 20
c. 200
d. 60
Answer: B
2. Find C(9, 3).
a. 84
b. 504
c. 210
d. 360
Answer: A
Please Answer!!

  • Algebra please help.. -

    What are the meanings of P and C and what do the following two numbers mean?

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math correction

    I had asked on these problems previously but here is my final answers are they correct now... Problem #1 Find the simple interest assume a 360-day year. Round result $17000 at 9%for 119 days. My answer: 504.90 Problem #2 Find compund …
  2. algebra

    I'm pretty sure these are right but I just want to check. 1)Find the 20th term of the arithmetic sequence in which a1=3 and d=7 a.143 b.136 c.140 d.133 answer=b 2)Write an equation for the nth term of the arithmetic sequence -3,3,9,15... …
  3. algebra

    I'm pretty sure these are right but I just want to check. 1)Find the 20th term of the arithmetic sequence in which a1=3 and d=7 a.143 b.136 c.140 d.133 answer=b 2)Write an equation for the nth term of the arithmetic sequence -3,3,9,15... …
  4. algebra

    I'm pretty sure these are right but I just want to check. 1)Find the 20th term of the arithmetic sequence in which a1=3 and d=7 a.143 b.136 c.140 d.133 answer=b 2)Write an equation for the nth term of the arithmetic sequence -3,3,9,15... …
  5. Math...Algebra :S

    Hi, okay um. I'm trying to get his math question (Algebra :o) and i'm not quite sure what i'm doing---but everything i do, i get the wrong answer. The Question is 2m+n M= 2/5 and n= 1/2 (Fractions) Everytime i do the question, i get …
  6. Algebra 1

    Can someone please check my answers? Thank You 1) Find an equivalent expression without parenthesis -(y+87) Answer: -y-87 3) Solve -3x-13x=96 answer: x= -6 4) Find the decimal notation 14/25 Answer: .56 5) Divide if possible 7/0 Answer:0
  7. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 …
  8. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: …
  9. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions?
  10. inverse trig HELP PLEASE!!

    Write the general solution to y = arcsin (0.6428). 40°±360°k 140°±360°k 220°±360°k 320°±360°k How do I find the right answer?

More Similar Questions