Algebra

posted by .

Please confirm if I did the follow problems correctly:
A) Find the sum or difference.
(5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b
Answer: = 7a + 9b
B) Let’s work a few of these (FOIL)
1) (x+2) (x+8) = x 10
Answer: x10
2.) (x+5) (x-7) = x + 11
Answer: x + 11
3.) (2x+4) (2x-3) = 4x + 7
Answer: 4x + 7

  • Algebra -

    Please only post your questions once. Repeating posts will not get a quicker response. In addition, it wastes our time looking over reposts that have already been answered in another post. Thank you.

    See your later post.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Algebra

    Here is the problem: A two-digit number is eight times the sum of its digits.When the number is added to the number obtained by reversing the digits,the sum is 99. Find the original number. Please explain hot to solve it and it would …
  2. Algebra

    Here is the problem: A two-digit number is eight times the sum of its digits.When the number is added to the number obtained by reversing the digits,the sum is 99. Find the original number. Please explain hot to solve it and it would …
  3. algebra

    Having problems with the FOIL for the problem below (5x^8-5)(x^9-4). My answer is 5x^17-20x-5^9-20. please let me know if this is correct. if not correct can you show me what i need to do?
  4. Algrebra

    Please confirm if I did the follow problems correctly: A) Find the sum or difference. (5a – 3b) + (2a + 6b)= 7a + 9b Answer: = 7a + 9b B) Let’s work a few of these (FOIL) 1) (x+2) (x+8) = x 10 Answer: x10 2.) (x+5) (x-7) = x + …
  5. Algebra

    I can't seem to solve this for x correctly...I got 128 over 55 as an answer which can't be correct. Please help me find the correct answer! Thanks! The equation is: .05x-.6(x+2)=.08 Please show the work as well as the answer. Thanks …
  6. Algebra

    Hi this question was already asked but there is still no correct answer. I can't seem to solve this for x correctly...I got 128 over 55 as an answer which can't be correct. Please help me find the correct answer! Thanks The equation …
  7. Algebra

    I have a few problems I need some help with. The first is Evaluate the sum. 1. There is an E like symbol on the top is 10 on the bottom n=1 and to the right (7-2n) 2. The next question is find a10 for an arithmetic sequence with a1=6 …
  8. ALGEBRA

    Factor each expression completely. show some sort of check to confirm your answer. (hint: think FOIL) x^2+11+30 x^2-5x-14 9x-16
  9. mathematics-Algebra

    I think of two whole numbers;the product of the average of the sum and difference of the numbers and the difference of the sum and difference of the numbers is 12.if three times the first added to the second makes up 11..find the two …
  10. Math

    (1.) 7 2/7 x 3 7/9 (use benchmark to estimate the sum difference or product A 32 B 28 (My answer) C 24 D 21 (2.) Find the sum 3/9 + 4/9 A 7/9 B 7/18 C 7/81 (my answer) D 2/3 (3.) Find the Sum 14 2/9 + 11 2/3 A 25 8/9 B 25 1/9 C 25 …

More Similar Questions