English

posted by .

Need to label the verb wish A for action of L for Linking...

1. The koala bears have climbed the tree. Answer=A
2. The peacock seemed more beautiful than before. Answer=A

3. In the rain forest display at the zoo, the birds looked stange and exotic. Answer=L

4. The goats in the children's zoo are hoping for teats. Answer=A

5. Pnaa bears are rare. Answer=L

6. Soon the hippos will emerge from the murky water. Answer=A

7. The hoppopotamus can hold its breath for a long time. Answer=A

8. The snake's skin feels rather smooth. Answer=L

9. My family likes the zoo in our city.
Answer=A

10. The kangroos hop across the fields. Answer=A


11. Baby kangaroos are safe inside their mothers pouches. Answer=L


12. I admire the big cats for their grace and power. Answer=A


13. The monkeys easily swing from one tree to another. Answer=A


14. The restless monkeys ofter sound noisy. Answer=A

15. The prairie dogs scurry in and out of their holes in ghe ground. Answer=A


16. Their movement are rapid.
Answer=
L

  • English -

    Great! All but two of your answers are correct.

    Check numbers 2 and 14.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. English

    Thank you Ms. Sue and SraJMMcGin for your help. SraJMMcGin thanks for the verb list. Yeah that's what I meant, I just need to know out of the verb list you gave me, which are action, linking, auxilary and transitive. visit = verb scare …
  2. English

    Write a sentence that matches the form provided in the description (Sentence with compound subject and action verb.) My Sentence is : The lizard and the cat jumped on the mouse. Now i need a second sentence to match my first sentence …
  3. English

    Okay got that one.. What about The cab driver was driving extremely fast down the street. The very phrase is was driving. Was is a linking verb and driving an action. Is it a linking verb or an action verb?
  4. English

    Since the sentence The cab driver was driving extremely fast down the street has both an action verb and a linking verb, what do I say it is action or linking?
  5. 6th grade grammar

    Can you explain linking verbs? I'm getting confused. (To decide, I used 'is' or 'was' to replace the verb). These are the ones I missed. 1. Paul's exhibit remained on display for an entire month. By replacing with 'was', the sentence
  6. 6th grade grammar

    Can you check these sentences? Identify whether each sentence includes an action verb, linking verb, or verb phrase. 1. Celina is coming to my house after dinner. Linking = is verb phrase = is coming 2. The weather was beautiful this
  7. English Check answer

    The birds "chirped" loudly every morning before sunrise. (1 point) action verb (THIS ONE) helping verb linking verb none of the above
  8. Grammar

    What is the verb in this sentence? the peacock seemed more bea utiful than before.
  9. language arts

    Action Verb or Linking Verb Many dogs use their tails for communication ans. "use" is the - Action Verb A dog's tail expresses playfulness of fear. ans. "expresses" - Linking Verb Other dogs have fluffy or curly tails ans - "have" …
  10. ELA

    Underline the verb or verb phrase in each sentence and then identify whether it is an action verb or a linking verb. 1.) The hard-working plumber was early. 2.) Those secretaries appear very busy this afternoon. 3.) The cab driver …

More Similar Questions