math 115
posted by Sydney .
You can use functions to figure how much money you earn in a day..if you work "x" hours in a day and you make $"y" in a day.
So let's say that you work 5 hours in a day and you make $9 an hour
y=5x+9
9x5=40 would this be the right way of working this problem out
Respond to this Question
Similar Questions

math linear equations
suppose you earn 5.50/h at a bakery. From your first paycheck you discover that $1.15/h is withheld for taxes and benefits. you work x hours in a five day week and you spend $3.75 each day on lunch. Write an equationfor your earnings … 
math
Number problem. You work 7 hours (h) one day, 5 h the second day, and 6 h the third day. How long did you work, as a fraction of a 24h day? 
math
you work at a grocery store. your hourly wage is greater after 6pm than it is during the day. one week you work 20 daytime hours and 12 evening hours and earn $280. another week you work 30 daytime hours and 12 evening hours and earn … 
Math (logic)
The first day you will earn 1/10 of a penny. The second day you earn twice as much (2/10 of a cent). The third day you earn double of what you earned the previous day. This payment pattern will continue for the month. What are some … 
math
Carl hired 6 people to work in his shipping department for a week at 12 hours a day. However, after working only 6 hours on the third day, the work was completed. How many hours of wages does Carl owe to the workers? 
math
ms. gries is an athlete. she is skis every day for 5 days. she skis for 1 1/2 hours for her first day and increases her time by 1 1/4 hours for her next four days. how many hours will she ski on the fifth day? 
Math
Carl hired 4 people to work in his shipping department for a week at 8 hours a day. However, after working only 4 hours on the third day, the work was completed. How many hours of wages does Carl owe to the workers? 
math
trina works after school and on weekends. she always works three days each week. this week she worked 2 3/4 hours on monday, 3 3/5 hours on friday and 5 1/2 hours on saturday. next week she plans to work the same number of hours as … 
Math
How do you go about solving this? If you got paid $15 for 3 hours of work one day and $45 for 8 hours of work on another day, find your hourly rate of pay for the 2 days 
Algebra
If you got paid $15 for 3 hours of work one day and $45 for 8 hours work on another day. Find your hourly rate of pay for the 2 days. My work: 15+45=60 8+3=11 60/11=5.45 What was done wrong?