accounting

posted by .

weekly salaries of 12,000 on Friday for a five day week ending assume the period will end on Tuesday and Wednesday?

  • accounting -

    12000 divided by 5 days is =2400x2=4800(tuesday)2400x3=7200

  • accounting -

    12000 divided by 5 days is =2400x2=4800(tuesday)2400x3=7200

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Accounting

    A business pays weekly salaries of $20,000 on Friday for a five-day week ending on that day. The adjusting entry necessary at the end of the fiscal period ending on Thursday is: debit Salaries Payable, $16,000; credit Cash, $16,000 …
  2. math

    Hi, I had an SAT question of the day that I cannot figure out. The question is: If it is now 4:00 p.m. Saturday, in 253 hours from now, what time and day will it be?
  3. 4 grade

    Mario got his $10.00 weekly allowance on Monday. He spent 25% of his weekly allowance on Tuesday, 15% of his weekly allowance on Wednesday, and 10% more on Thursday. How much money did he have left to spend for the rest of the week?
  4. math

    Mario got his $10.00 weekly allowance on Monday. He spent 25% of his weekly allowance on Tuesday, 15% of his weekly allowance on Wednesday, and 10% more on Thursday. How much money did he have left to spend for the rest of the week?
  5. accounting

    your firm, which is on accrual basis has a 100,000 mon-fri weekly payroll, and friday is payday. if the year ends on a Tuesday, what adjusting journal entry will you record?
  6. statistics

    Maurice has been recording the price of fuel at a local gas station throughout the week. His data is shown below. Day Price (per gallon) Monday $2.71 Tuesday $2.77 Wednesday $2.86 Thursday $2.80 Friday $2.75 To the nearest percent, …
  7. Accounting

    On July 1, 2013, a firm purchased a 1-year insurance policy for $6,300 and paid the full premium in advance. The insurance expense associated with this policy for the year ending December 31, 2013, is $6,300. $3,150. $3,675. $2,100. …
  8. accounting

    On July 1, 2013, a firm purchased a 1-year insurance policy for $6,300 and paid the full premium in advance. The insurance expense associated with this policy for the year ending December 31, 2013, is $6,300. $3,150. $3,675. $2,100. …
  9. Math For Educators

    A homeowner empties her hot water heater every 36 days and changes the filter in the heat pump every 48 days. She did both on Friday September 17th, 2012. When will she do both on the same day?
  10. Calculating and Reporting Healthcare Statistics

    How do you: Calculate the total inches of documents filed per day for all clerks. Calculate the total documents filed per day for all clerks. Calculate the weekly total inches of documents filed per clerk (round to two decimal points). …

More Similar Questions