French

posted by .

Could you check these thanks

Part 1
Directions: Vrai or Faux?

1. --------- Les passagers récupèrent leurs bagages avant d'embarquer.
Answer: vrai

2. -------- Les passagers récupèrent leurs bagages après avoir débarqué.
Answer: faux

3. -------- On transporte des bagages sur un chariot à bagages.
Answer: vrai

4. --------- Un vol annulé part en retard.
Answer: faux

5. ---------- Un vol sans escale atterrit plusieurs fois pour embarquer et débarquer des passagers.
Answer: faux

Part 2
Directions: Définitions: Quel est le mot?

1. monter dans un avion
--------
Answer: embarquer

2. aller chercher ses bagages
---------
Answer: récuperer

3. là où les avions décollent et atterrissent
---------
Answer: la piste

4. un vol qui ne s'arrête pas
--------
Answer: sans escale

5. un délai
-------
Answer: annulé(e)

6. supprimer, déclarer nul
----------
Answer: annulé(e)

  • French -

    Part I
    1. Why would they recover their bags BEFORE embarking? AFTER I'd say they get to where they are going!

    2. AFTER getting off (disembarking) = YES

    Part II
    5. annuler is CANCELLED not delayed. You got #4 Part I.
    Were you to choose from a list? remise is also postponement. To me "cancelled" is not the same.

    Sra (aka Mme)

  • French -

    the answers are correct.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    could you please check these thanks. Directions: Indicate whether each of the following statements are true or false. 1. Avant de monter en avion, on passer par le controle de sécurité. Answer: Vrai 2. On sert un repas pendant un …
  2. French part 2

    Could you check these please thanks Directions: Choose the correct verb to complete each phrase. Here are the verbs you can choose: passer, enregistrer, sortir, remplir, servir, choisir, and attacher. 1. -------- une place coté couloir. …
  3. French part 3

    Could you please check these thanks Directions: Indicate whether each of the following statments is true or false. 1. Il faut passer par le controle de sécurité avant le vol. Answer: vrai 2. On peut laisser ses bagages à main dans …
  4. French

    Could you please check these and help me with #s 10, 14, 15, 17, and 18. I'm sorry but I just don't understand these. I read the textbook but still nothing. Thanks for all the help:))) Directions: Use the clues to help you figure out …
  5. French

    Can you check these: Directions: State whether the sentences are vrai or faux?
  6. French

    Could you check these thanks: Directions: Vrai ou Faux?
  7. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le téléphoner …
  8. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  9. French

    Can you please check these Choose A. Le caissier m'a donné 200 euros en liquide. B. Je suis toujours fauché. C. Le caissier m'a donné 10 billets de dix. D. J'aime mettre de l'argent de côté. 1. -------- J'ai touché un chèque …
  10. french

    Can you check these it's based on Le passé composé: être ou avoir. Directions: Complétez au passé composé Les deux copines -----1------ (sortir) de la maison à neuf heures. Elles ------2------ (sortir) tous leurs bagages. Elles …

More Similar Questions