French

posted by .

Can you check these thanks

part 1
directions: Exprimez d'une autre façon.

1. un télécopieur ---------
Answer: un fax

2. une télécopie ------------
Answer: un fax

3. une texte ------------
Answer: ses données

4. elle ne perd pas ----------
answer: le sauvegarde

5. elle transmet ----------
Answer: envoie

Part 2
Directions: Complete with the right word

1. Quand on commence à travailler on ------------ l'ordinateur.
Answer: allume

2. Quand on a fini de travailler on ------------- l'ordinateur.
Answer: éteint

3. Pour envoyer un fax, il faut mettre le document -------- écrite visible.
Answer: face

4. -------- il faut appuyer sur la touch.
Answer: un clavier

5. --------- vous avez fini! Ce n'est pas trop tôt!
Answer: document

  • French -

    Were you given a specific list of words to use? #5 = I would not use a noun. Perhaps something like "Enfin"

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French continued

    Could you please check these to thanks! Directions: Complete the names of these dishes you have for lunch using à, au, aux. 1. une soupe ------- oignon. Answer: à l' 2. un sandwich -------- jambon. Answer: au 3. un sandwich ------- …
  2. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4. Un …
  3. French

    Could you check these answers also thanks so much and god bless. Directions: Indicate whether each item of clothing is for a man, woman, or for either. 1. un blouson Answer: Les deux 2. Un chemisier Answer: Les deux 3. Un pantalon …
  4. French

    Can you check these: Directions: State whether the sentences are vrai or faux?
  5. French

    Can you please check these thanks. Directions: Identify each person described below (we are in the sports chapter by the way) Part 1 1. Un garçon ou une fille qui joue -------------. Answer: un joueur ou une joueuse 2. Un joueur qui …
  6. French

    Could you check these please thanks Part 1 Directions: Exprimez d'une autre façon. 1. composer le numéro Answer: faire le numéro 2. donner un coup de fil Answer: faire un appel 3. introduire (une télécarte dans la fente) Answer: …
  7. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  8. french

    un lycee est _______ secondaire en France. a. un college b. un eleve c. une ecole d. une autre
  9. French

    Can you check these thanks. Le métro Directions: Completez 1. Il y a dix tickets de métr dans un ----------. Answer: carnet 2. On peut acheter des tickets au ----------- ou au -------------. Answer 1: guichet Answer 2: distribueur …
  10. French

    I am trying to say "When one person has a loss, another could perhaps benefit." This is what I have: Quand une personne a une perte, une autre peut-etre pourrait profiter a la perte. Was I supposed to have used conditional?

More Similar Questions