Post a New Question

DRAMA

posted by .

1. "The best in this kind are but shadows" is
A. Titania talking about men.
B. Theseus talking about plays.
C. Demetrius talking about the women he has loved in the past.
D. Bottom talking about his fellow craftsmen.





2. One difference between tragedy and comedy is that tragedy
A. uses supernatural elements.
B. usually features an extraordinary hero.
C. makes us laugh at ourselves, not others.
D. uses metaphor and analogy to make its point.





3. When are the following lines spoken?
      If we shadows have offended,
      Think but this, and all is mended,
      That you have but slumber'd here,
      While these visions did appear.

A. When Hermia and Lysander are talking
B. Right before Puck casts a spell on Bottom
C. When Theseus and Hippolyta are talking about their wedding
D. At the very end of act 5





4. What does the speech in question 3 mean?
A. The audience should be offended by the poor acting.
B. It the audience thinks it's a bad play, it's not the actors' fault.
C. If there were flaws in the play, the audience should think they were dreaming.
D. The playwright will try to do a better job the next time.





5. Dramatic irony means that
A. the cosmos, state, family, and individual follow the same pattern.
B. the audience knows something the character or characters don't.
C. things are going to end very badly for someone.
D. everything works out in the end.





6. Egeus wants his daughter to
A. marry Demetrius.
B. marry Lysander.
C. be executed.
D. enter a convent.





7. In act 3, who says the following lines to Bottom?
      Out of this wood do not desire to go:
      Thou shalt remain here, whether thou wilt or no.
      I am a spirit of no common rate.

A. Titania
B. Puck
C. Oberon
D. Cobweb





8. In act 4, what do the following lines mean?
      Fairy King, attend, and mark:
      I do hear the morning lark.

A. The enchantment on Bottom is about to end.
B. Titania is about to fall in love with Bottom.
C. Theseus and Hippolyta are arriving.
D. The sun is coming up and the fairies should leave.





9. During the Renaissance, dramatists began writing about
A. science.
B. religion.
C. history.
D. everyday people.





10. In act 5, why does Hippolyta believe the lovers' story of their time in the forest?
A. She believes the women because she's a queen.
B. She wants to defend the lovers.
C. The lovers' stories all match.
D. She wants to oppose Egeus.





11. Humanists believe that
A. love is an illusion.
B. life on earth is important in its own right.
C. humans and animals existed on the same level.
D. Shakespeare didn't actually write the plays we think he did.





12. To whom is Helena speaking when she says, "If you were civil and knew courtesy,/You would not do me thus much injury" (act 3,
scene 2)?
A. Hermia only
B. Lysander and Demetrius
C. Demetrius and Hermia
D. Hermia and Lysander





13. According to Renaissance philosophy, commoners often represent
A. reason.
B. love.
C. pride.
D. appetite.





14. Who speaks the line "Lord, what fools these mortals be"?
A. Puck
B. Cobweb
C. Oberon
D. Mustardseed





15. Who says "The course of true love never did run smooth"?
A. Titania
B. Bottom
C. Lysander
D. Demetrius





16. The ability of writers to completely identify with their characters is
A. negative capability.
B. ambiguity.
C. hypocrisy.
D. satire.





17. Using pairs of opposites, such as Helena and Hermia, is called
A. realism.
B. irony.
C. doubling.
D. foreshadowing.





18. The craftsmen in the play speak in prose because
A. too much blank verse gets tiresome.
B. Theseus would have forbidden them to use verse.
C. that kind of common language symbolizes their status in life.
D. it's the language of love.





19. In act 1, the reader learns that Hermia's father refuses to allow her to marry Lysander. What do Hermia and Lysander plan to do to counteract his refusal?
A. Run away to be married.
B. Use a potion to convince Hermia's father.
C. Go together to talk to Hermia's mother.
D. Take their case to Theseus, Duke of Athens.





20. Read the following passage from act 3, scene 2.
      So we grew together,
      Like to a double cherry, seeming parted,
      But yet an union in partition;

In this passage, Helena is referring both to herself and to

A. Titania.
B. Lysander.
C. Oberon.
D. Hermia.

Can someone please help me

  • DRAMA -

    Of course, we'll be glad to help you. You know, though, that we won't give you the answers.

    Please tell us how you want us to help you.

  • DRAMA -

    If you post your answers, we'll be glad to check them.

  • DRAMA -

    just help the person!! omg... or don't make a comment!! damn

  • DRAMA -

    1.b 2.b 4.c 8.d 10.c 12.b 13.d 14.a 16.a 17.c and 19 is a no bs if i know it i say it and if i do not know it i will not say it.

  • DRAMA -

    Rick, you make me laugh. lol

  • DRAMA -

    1B
    2B
    3D
    4C
    5B
    6A
    7A
    8D
    9D
    10C
    11B
    12B
    13D
    14A
    15C
    16A
    17C
    18C
    19A
    20D

  • DRAMA -

    Promise you'll get 100%! ^^

  • DRAMA -

    Thanks RubyQ the answers were all correct. 100!

  • DRAMA -

    Ruby Q's answers are all correct!!! I used her answers to help me check mine to make sure they were right, and I got 100... all of our answers matched!!

  • DRAMA -

    thanks alot! :) all answers are correct:)))

  • DRAMA -

    Yeah all the answers were correct. I used them to check mine! Thanks! :)

  • DRAMA -

    Hi I also use the answers to check against my owe and they got me 100%. Thanks guys

  • deama -

    1. C A STUDY GUID 161-164
    2. D B STUDY GUIDE 163
    3. A Correct
    4. C A TEXT 19
    5. A Correct
    6. B Correct
    7. A Correct
    8. A Correct
    9. D Correct
    10. A Correct
    11. D Correct
    12. B Correct
    13. C B STUDY GUIDE 165
    14. A C TEXT 51
    15. A B TEXT 30
    16. A Correct
    17. D Correct
    18. B Correct
    19. D Correct
    20. D Correct

  • DRAMA -

    hey babyb if everyone else got a 100 from RubyQ's answers then why r urs different?

  • DRAMA -

    i think babyb took the wrong test lol, i just checked rubyQs and they were all right stg!!

  • DRAMA -

    rubyQs is a liar I took the test and did 100% and those were not the answer

  • DRAMA -

    RubyQ I am playing your Right i double check my text my mistake good job.

  • DRAMA -

    lol you guys, none of the penn foster exams are exactly alike. all of them are different. when ms. ruby put the answer with the questions she put them there for the question on THIS exam(the one posted here). so obviously the questions and answers wont be in the same spots as in "A" "B" "C" or "D" youll have to look for the answers and put them down. some questions on this exam might not be on the one you're taking, vice versa.

  • DRAMA -

    what ever you do don't look at baby b answers! it's all wrong! just to let you know!

  • DRAMA -

    RubyQ, MK, Heather, Cutie, Naadiya, and Norbert, are all the same person. I could care less about weather or not the answers are correct, but what do you think about someone who replies to themselves with positive feedback saying that they are 100% correct? That is something of a red light in my eyes, nobody should do that unless they are trying to trick someone.

Answer This Question

First Name
School Subject
Your Answer

Related Questions

More Related Questions

Post a New Question