French

posted by .

Could you check these thanks:

Directions: Vrai ou Faux?

1. Un film doublé a des sous-titres.
Answer: vrai

2. Un film en version originale est toujours en français.
Answer: faux

3. Au cinéma, il y plusieures séances le week-end.
Answer: Faux

4. On peut louer des films en vidéo.
Answer: vrai

5. Dans une comédie musicale, il n'y a pas de chanteurs.
Answer: faux

6. Un entracte est entre deux actes.
Answer: vrai

  • French -

    1. If a film is dubbed, you will hear your language, not the language of the original film. There is no need for subtitles as well.

    3. No, on the weekend there are usual several sittings.

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Bonjour! Could you please check these thank you very much!! Directions: Use the form of de la, du, des, or de l' and also le la or les. Oh, j' achète des carottes, (1)------ épinards, (2)------- haricots verts. (1)Answer: des (2)Answer: …
  2. French

    could you please check these thanks. Directions: Indicate whether each of the following statements are true or false. 1. Avant de monter en avion, on passer par le controle de sécurité. Answer: Vrai 2. On sert un repas pendant un …
  3. French part 3

    Could you please check these thanks Directions: Indicate whether each of the following statments is true or false. 1. Il faut passer par le controle de sécurité avant le vol. Answer: vrai 2. On peut laisser ses bagages à main dans …
  4. French

    Can you check these: Directions: State whether the sentences are vrai or faux?
  5. French

    Could you check these also thanks: Directions: Donnez des réponses personnelles. 1. Tu vas souvent au cinéma?
  6. French

    Could you please check these thanks. Part 1 Directions: Choose the right word with the right statement. Word Bank A. donner B. téléphoner C. mettre D. décrocher E. commposer 1. ------ le numéro Answer: E 2. ----- le téléphoner …
  7. French

    Could you check these thanks Part 1 Directions: Vrai or Faux?
  8. French

    Could you check these thanks Directions: Vrai or faux?
  9. French

    Can you please check these Choose A. Le caissier m'a donné 200 euros en liquide. B. Je suis toujours fauché. C. Le caissier m'a donné 10 billets de dix. D. J'aime mettre de l'argent de côté. 1. -------- J'ai touché un chèque …
  10. french

    La Verite—Le Mensonge 1]c'est vrai -c'est juste -c'est exact\c'est faux dire la verite \mentir un mensonge un menteur 2] cacher la verite decouvrir la verite [une decouverte] reveler-faire une revelation deviner -une devinetteatruth …

More Similar Questions