French

posted by .

Complete with the correct form of the verb boire and finsh the sentence.

Part 1

1. -Qu'est-ce que vous ---------?
Answer: buvez
-Nous -------------.
Answer: buvons l'eau.

2. -Qu'est-ce qu'elle --------?
Answer: boit
-Elle --------.
Answer: boit coca.

3. -Qu'est-ce que tu -------?
Answer: bois
-Je ---------.
Answer: bois un lait.

4. -Qu'est-ce qu'ils --------?
Answer: boivent
-Ils --------------.
Answer: boivent une limonade.

Part 2
Directions: Complete with the correct form of the verb devoir and finish the sentence. Use your own response

1. -Tu veux aller au cinéma?
-Non, je --------------.
Answer: dois à etudie.

2. -Vous pouvez dîner avec nous?
-Non on ------------.
Answer: doit faire des courses.

3. -Ils vont jouer au foot?
-Non ils ------------------.
Answer: doivent jouer au volleyball.

4. Vous allez déjeuner au restaurant?
- Non, nous -------------.
Answer: devons faire la vaisselle.

5. -Je peux aller avec nous?
-Non, tu ----------.
Answer: dois fini tes devoirs.

Part 3
Directions: Fill in the correct form of the verb recevior.

1. Tous les jours, nous -------- des tonnes de catalogues!
Answer: reçevons

2. Moi aussi, je ---------- beaucoup de catalogues.
Answer: reçois

3. Lui, non il ne --------- pas de catalogues.
Answer: reçoit

4. Et vous, vous -------- beacoup de catalogues.
Answer: recevez

5. Non, mais mes voisins, eux qu'est-ce qu'ils ---------- comme catalogues!
Answer: reçoivent

  • French -

    Part II:
    1. Non, je dois étudier.
    5. Tu dois finir (infinitive)

    Part III:
    4. beaucoup

    Sra (aka Mme)

  • French -

    Hello,
    In the first part :

    "Answer: buvons l'eau. "

    it' s better to use " de "

    " buvons de l' eau ; " du lait " ; " du coca " .

    I hope you understand what I mean.

    Good work.

    Kanon

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French 1

    Re write the following as questions using in version 1.A’ qui est-ce que vous te’le’phone?
  2. French for Mischa

    PRESENT TENSE OF REGULAR -ER VERBS: INTERROGATIVE: am I playing?
  3. French

    Could you please check this thanks. Directions: Rewrite the sentences relacing the intalicized word(s) with the one pronoun( pronouns: moi, toi, lui, elle, mous, vous, eux, and elles.) The word(s) in parathenses will be the pronoun. …
  4. French

    Could you please check these thanks. Directions: Complete the following with croir. 1. Il------- que tout est moins cher pendant les soldes. Et vous, vous ---------- ça aussi?
  5. French

    Please check these: I don't know how to do some of the accents sorry:( Directions: Fill in the correct form of au, à la, à l', or aux 1. Elle prête la chaise ------ voisin. Answer: au 2. Ils sont ------ église. Answer: à l' 3. …
  6. French

    Could you please check these thanks. Directions: Rewrite the sentecnes in the passé composé. Part I 1. Je vais à l'école. Answer: Je suis allée à l'école. 2. J'arrive à huit heures. Answer: Je suis allée à huit heures. 3. …
  7. French

    could you please check these thanks Directions: Connaître et savoir: Rewrite the following sentence with each pronoun and make all necessary changes. Use this model for each sentence Je connais Marie et je sais qu'elle est française. …
  8. French

    Can you check these. I'm not really sure how to do these so I need a little help and examples. Part 1: Des promoms interrogatifs et relatifs Complétez en utilisant qu'est-ce qui ou qu'est-ce que. 1. ---------- se passe?
  9. French

    Can you check these thanks Part 1: Choisissez 1. Il a eu un accident et on a appelé ----------. A. un anesthésiste B. le serivce des urgences C. un fauteuil roulant Answer: B 2. On a mis le blessé sur -------. A. son genou B. un …
  10. French

    Please help me as I have no idea what to do. Use the verb shown to complete the sentence. nous / avoir Nous_______quinze livres. Use the verb shown to complete the sentence. tu / prendre Qu'est-ce que tu_______pour le petit déjeuner?

More Similar Questions