French

posted by .

Could you please check these thanks.

Directions: Complétez avec quel et puis répondez.

1. Tu fais un voyage? ------ voyage?
Answer: quel

2. Ton avion part à ------- heure?
Answer: quelle

3. Ton avion part de -------- porte?
Answer: quelle

4. Pendant le vol, tu vas regarder ---------- film?
Answer: quel

5. Tu vas écouter ------- cassettes?
Answer: quelles

6. Tu aimes -------- livres?
Answer: quels

Part 2 Directions: Complétez avec tout.

1. -------- les places sont occupées.
Answer: toutes

2. -------- l'avion est classe économique. Il n'ya pas de première classe.
Answer: tout

3. -------- la cabine est non-fumeurs.
Answer: toute

4. C'est vrai. Maintenant ------ les vols sont non-fumeurs.
Answer: tous

  • French -

    All correct, however, note the instructions for the first part:

    Directions: Complétez avec quel et puis répondez.
    You would need to answer the question after choosing the right form of quel, possibly in a complete sentence.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French 1

    C'est _____ voie? a. quelle b. quelles c. quel d. quele Is it C?
  2. French

    Could you please check these thanks. Directions: Write another word or expression for each phrase below. 1. un vol qui arrive de Paris. Answer: Un vol en provenance de Paris. 2. un vol qui va à Paris. Answer: Un vol à desination …
  3. French

    Could you please check these and help me with #s 10, 14, 15, 17, and 18. I'm sorry but I just don't understand these. I read the textbook but still nothing. Thanks for all the help:))) Directions: Use the clues to help you figure out …
  4. French

    Can you please checkt these thanks. Directions: Répondez d'après les indications. 1. Madame Lauzier choisit quelle compagnie?
  5. French

    Could you please check these thanks Directions: Complete each with the correct form of quel followed by the item of clothing. So you can just make sure I used the right verb and make sure it sounds right. 1. Quelle jupe plissée. 2. …
  6. French response to mathmate

    Here are the corrected answers to the first post. Thank you so much for all the help!! :)) 1. Quelle jupe plissée 2. Quel chemisier 3. Quel pull 4. Quelle paire de chaussures 5. Quel manteau 6. Quelle chemise à manches à longues …
  7. French

    Could you please check these thanks. Directions: Donnez des réponses personnelles. 1. Tu pars pour l'école à quelle heure le matin?
  8. French

    Can you check this to make sure it sounds right. Directions: Your own responses (check if they sound right) Part 1 1. Tu fais un voyage en train?
  9. French

    Could you check these also thanks: Directions: Donnez des réponses personnelles. 1. Tu vas souvent au cinéma?
  10. French

    Can you check this thanks. Un Voyage Directions: Faites une question en utilisant l'inversion. 1. Robert a fait un voyage à Avignon l'année dernière. (que) Answer: Est-ce que un voyage Robert a fait?

More Similar Questions