French

posted by .

Could you please check these thanks.

Directions: Write another word or expression for each phrase below.

1. un vol qui arrive de Paris.
Answer: Un vol en provenance de Paris.

2. un vol qui va à Paris.
Answer: Un vol à desination de Paris.

3. Un vol qui commence et finit dans le même pays.
Answer: Un vol intérieur

4. Un vol qui commence dans un pays et finit dans un autre pays
Answer: Un vol international.

Could you please check this also:
Directions: We are supposed to give our personal answers but I want to make sure I spelled and said everything right.

1. Tu prends souvent l'avion?
Answer: Je ne prends pas souvent l'avion.

2. Tu fais enregister tes bagages ou tu prends tout avec toi?
Answer: Je fais enregistrer mes bagages.

3. Tu préfères une place coté couloir.

  • French -

    Sorry for the last question it's

    3. Tu préfères une place coté couloir ou coté fenêtre?

    Je préfères une place coté couloir.

  • French -

    Please look one more time at #3:
    Je préfères une place coté couloir.
    That is Je préfère......

    (the -s goes with tu)

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. french

    ______ l'equipe ja ponaise a tres bien joue a. Tout b. Toute c. Tous d. Toutes I think it is A?
  2. French part 3

    Could you please check these thanks Directions: Indicate whether each of the following statments is true or false. 1. Il faut passer par le controle de sécurité avant le vol. Answer: vrai 2. On peut laisser ses bagages à main dans …
  3. French

    Could you please check these and help me with #s 10, 14, 15, 17, and 18. I'm sorry but I just don't understand these. I read the textbook but still nothing. Thanks for all the help:))) Directions: Use the clues to help you figure out …
  4. French

    Could you please check these thanks. Directions: Read the conversation between Cécile and Pierre and answer the questions below. Départ à destination de Toulouse, vol Air France numéro 6106. Embarquement immédiat, porte 24. Cécile: …
  5. French

    Can you check these: Directions: State whether the sentences are vrai or faux?
  6. French

    Could you check these thanks Part 1 Directions: Vrai or Faux?
  7. French

    Can you check these. I'm not really sure how to do these so I need a little help and examples. Part 1: Des promoms interrogatifs et relatifs Complétez en utilisant qu'est-ce qui ou qu'est-ce que. 1. ---------- se passe?
  8. chemistry

    Which has more alcohol? 200 mL of 3.2 % vol/vol beer or wine with 7% vol/vol alcohol and a volume of 100 mL?
  9. French

    12/12/08: Vol Air france 24 au départ de San Diego, escale à Chicago, arrivée Paris. 20/12/08: Aéroport Marignane, vol direct Air France 56, départ 11h45. 1. Le vol qu'Elaine va prendre à San Diego est direct. My answer: True …
  10. French

    12/12/08: Vol Air france 24 au départ de San Diego, escale à Chicago, arrivée Paris. 20/12/08: Aéroport Marignane, vol direct Air France 56, départ 11h45. 1. Le vol qu'Elaine va prendre à San Diego est direct. My answer: True …

More Similar Questions