French

posted by .

Please check these: I don't know how to do some of the accents sorry:(

Directions: Fill in the correct form of au, à la, à l', or aux

1. Elle prête la chaise ------ voisin.
Answer: au

2. Ils sont ------ église.
Answer: à l'

3. E(with an accent)Ecrivez- vous -------- garçons.
Answer: aux

4. J'explique la règle ----- classe.
Answer: à la

5. Nous obéissons ----- médecins.
Answer: aux

6. Elle va ----- maison.
Answer: à la

7. Il parle ------- homme.
Answer: à l'

8. Portez l'encre ---- professeur.
Answer: au

9. Réspondez ------ lettres.
Answer: aux

10. Nous allons ------ campagne.
Answer: à la

Fill in the correct form of du, de la, de l', or des.

1. Elle aime les fleurs ------ jardin.
Answer: du

2. Voilà la maison -------- homme.
Answer: de l'

3. Nommez les jours -------- semaine.
Answer: de la

4. Je vois le plafond ---- salle.
Answer: de la

5. Les pages ------ livres sont blanches.
Answer: du

6. E(with an accent)Etes-vous le fils --------- boulanger?
Answer: de la

7. Regardez les fenêtres ----- hotel.
Answer: de l'

8. C'est la mère ---- famille.
Answer: de la

9. Ou sont les devoirs -------- élèves?
Answer: des

10. Les arbres ------- parc sont jolis.
Answer: du

  • French -

    9)Répondez


    6) Êtes-vous le fils du boulanger (masculine noun)
    Êtes-vous le fils de la boulangère(feminine noun)
    8) c'est la mère de la famille OR c'est la mère de famille

  • French -

    5. Les pages des livres sont blanches.
    But, au singulier,
    Les pages du livre sont blanches.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Based on all the questions I've asked. I believe there are no mistakes in these sentences?
  2. French questions

    Who is the president of France? Chevalier or Chirac?
  3. French continued

    Could you please check these to thanks! Directions: Complete the names of these dishes you have for lunch using à, au, aux. 1. une soupe ------- oignon. Answer: à l' 2. un sandwich -------- jambon. Answer: au 3. un sandwich ------- …
  4. French

    Could you please check my answers thanks so much God Bless. Directions: Answer according to the cues) 1. Qui fait les courses?
  5. French

    Could you please check these also thanks. Directions use with l or d form (de la, de l' des, du, or le, la, les) Isabelle Marquet a une souer, Sophie. Quand les deux soeurs vont au restaurant, Isabelle commande toujours (1)------- …
  6. French

    Complete with the correct form of the verb boire and finsh the sentence. Part 1 1. -Qu'est-ce que vous ---------?
  7. French

    could you please check these thanks Directions: Connaître et savoir: Rewrite the following sentence with each pronoun and make all necessary changes. Use this model for each sentence Je connais Marie et je sais qu'elle est française. …
  8. french

    Can you check these also thanks. Directions: Récrivez les phrases au passé composé. Le passé composé: être ou avoir. 1. Marie monte au troisième étage. Answer: Marie est monté au troisimème êtage. 2. Elle monte ses bagages. …
  9. French check my answers

    I had to write 20 sentences , 2 sentences for each answer with 10 verbs in the present form and reprise. Please check my answers and help me to correct them, thanks 1. Je chante. Je peux chanter. 2. Tu dessine. Tu peux dessiner. 3. …
  10. French

    Bonjour! Are the following examples les adjectifs de nationalite?

More Similar Questions