French

posted by .

Could you check these answers also thanks so much and god bless.

Directions: Indicate whether each item of clothing is for a man, woman, or for either.

1. un blouson
Answer: Les deux

2. Un chemisier
Answer: Les deux

3. Un pantalon
Answer: Les deux

4. Une jupe plissée
Answer: Femme

5. Une robe
Answer: Femme

6. Une chemise blanche
Answer: Homme

7. Un tailleur
Answer: Femme

  • French -

    Tres bonne les septs ici sont vrai

  • French -

    Très bien fait.

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Could you please check my answers thanks so much God Bless. Directions: Answer according to the cues) 1. Qui fait les courses?
  2. French

    Could you check this answers also thanks. Directions use the correct form of the verb faire. Je vais chercher Sophie. On va ---------- les courses. Answer: fait Vous ------- souvent les courses?
  3. French

    Could you please check my answers thank you so much. Directions: Tell whether each item is either casual or formal. Using sport and habillé 1. Des baskets Answer: sport 2. Un tailleur Answer: habillé 3. Un jean Answer: sport 4. Un …
  4. French

    Could you please check these thanks god bless. Directions: Describe your favorite outfit, including each item of clothing and its color. Ma l'ensemble favorite est un aeropostale t-shirt rose, un short bleu, et des sandales rose. Question: …
  5. French

    Could you please check these thanks god bless. Directions: Give your favorite color( mine) for the following items. Note that when a color is used as a noun, it is masculine: le bleu, le rouge, etc. 1. un blouson Answer: Ma couleur …
  6. French

    could you please check these thanks. Directions: Indicate whether each of the following statements are true or false. 1. Avant de monter en avion, on passer par le controle de sécurité. Answer: Vrai 2. On sert un repas pendant un …
  7. French

    Could you please check these thanks Directions: Complete each with the correct form of quel followed by the item of clothing. So you can just make sure I used the right verb and make sure it sounds right. 1. Quelle jupe plissée. 2. …
  8. French

    Can you check these: Directions: State whether the sentences are vrai or faux?
  9. french

    Could you check these thanks. Directions: Répondez en utilisant un pronom (en). 1. Il y a combien de chambres dans cet hôtel?
  10. French

    Can you check these thanks. Le métro Directions: Completez 1. Il y a dix tickets de métr dans un ----------. Answer: carnet 2. On peut acheter des tickets au ----------- ou au -------------. Answer 1: guichet Answer 2: distribueur …

More Similar Questions