Continued french work

posted by .

1. Le pere de Marine est dans la cuisine?
Answer: Son pere est dans la couisine.

2. La soeur de Marine est blonde?
Answer: Sa soeur de Marine est blonde.

3. La soeur de Thomas est a Paris?
Son soeur de Thomas a Paris.

4. La maison de Thomas est jolie?
Answer: Sa maison est jolie.

5. L'appartement de Marine est beau?
Answer: So appartement est beau.

6. Les cousins de Thomas sont eleves.
Answer: Ses cousines de Thomas sont eleves.

7. Les grands - parents de Thomas ont chien?
Answer: Son grands - parents ont un chien.

  • HINT READ THIS FIRST -

    For #5 it's Son sorry for the mistake

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French work

    1. Mon grand-pere, Rudy a quatre-vingt-un ans. Il est brave et aimant. 2. Ma grand-mere, Dorothy a quatre-vingt ans. Elle est amusante et adorable. 3. Mon pere, Gary a cinquante-trois. Il est fort et brun 4. Ma mere, Theresa a cinquante-duex. …
  2. French 1 help thanks

    Directions use ma, mon, or mes Rewrite each sentence correctly 4. ------ frere a quel age?
  3. French continued help Check work

    Directions use either sa, son, or ses Rewrite each sentence correctly 1. Le pere de Marine est dans la cuisine?
  4. French work to be checked

    If some are wrong could you please give me some more steps on it. thanks 1.Qui est ------- amie?
  5. French ASAP

    Can you check my answers thanks Directions: Use the clues to fill in the blank. (I don't understand 8, and 19) 1. Madame Durand n'a pas d'enfants. Mais elle a un petit ------, Minouche. Answer: Chat 2. J'ai un beau ------- pour Camille. …
  6. French

    What do these mean in English? Tu habites dans le centre-ville?
  7. French

    Give your opinions by answering the following questions in complete sentences in French. Quel est ton sport favori?
  8. French

    Are the Answers to the questions right? Are they written right and done right?
  9. french

    guillaume est _______ dans un college francais. a. ami b. eleve c. le frere d. la soeur
  10. French

    I should circle the most appropriate subject: 1) Maxime/elsa est née à paris 2) mon frere/ma sœur. S'est engagé dans la lutte contre le sida 3) mes parents/ mes cousines. Se sont installées en gualdeloupe 4) ils/elles sont partis …

More Similar Questions