French work

posted by .

1. Mon grand-pere, Rudy a quatre-vingt-un ans. Il est brave et aimant.

2. Ma grand-mere, Dorothy a quatre-vingt ans. Elle est amusante et adorable.

3. Mon pere, Gary a cinquante-trois. Il est fort et brun

4. Ma mere, Theresa a cinquante-duex. Elle est blonde et aimable.

5. Ma tante, Shirley a soixante-cinq ans. Elle est formidable et honnete.

6. Mon oncle, Richard a soixante-six ans. Il est patient et grisonnant.

7. Mon frere, Gary a vingt- neuf ans.
Il est content et grand.

8. Ma cousine, Lisa a quarante-trois ans. Elle est interessante et opiniatre.

9. Mon cousin, Mark a trente- trois ans. Il est populair et enthouisiast.

10. Je suis, a quinze ans. Je suis chick et mignon.

  • French work -

    And just what would you like me to do with this??? Please take each post separately, as we do. I'm looking at it but there are no directions as to what you'd like me to do with this?

    Sra (aka Mme)

  • French work -

    I mean like check it to see if i did it right, and translate it in english so you know you understand what i'm saying in french.

  • French work -

    If you tell me whether you have PC or MAC, Windows or not, I'll send you the chart so you know how to make the accent marks in French. When they are not there, it is considered an error. So, please learn how to do them!

    1.Mon grand-pere,= requires an accent mark = Mon grand-père...As for the English, I'm sure you don't mean the last word I see! = My grandfather Rudy is 81 years old. He is brave and MAGNET. If you mean kind, likeable = aimable

    2. Ma grand-mere, = also requires an accent mark = Ma grand-mère...My grandmother Dorothy is 81 years old. She is amusing and adorable. (good one!)

    3. Mon pere, = accent = Mon père....cinquante-trois. = Probably best to repeat "ans"...Don't forget period at the end = brun. = My father Gary is 53. He is strong and tanned (brown.)

    4. Ma mere, Theresa = accent = Ma mère ... duex. = misspelled = deux. My mother Theresa is 52. She is blonde and kind/likeable.

    5. honnete. = requires accent mark = honnête. My aunt Shirley is 62. She is terrific and honest.

    6. My uncle Richard is 66. He is patient and turning gray/grey.

    7. Mon frere = accent = frère... vingt- neuf ans. (typo = close up the hyphen) = vingt-neuf.....My brother Gary is 29. He is happy and tall.

    8. opiniatre.= accent = opiniâtre... My cousin Lisa is 43. She is interesting and stubborn.

    9. trente- trois ans. = (close up the space) = trente-trois ans....populair = misspelled = populaire...enthouisiast. = also misspelled = enthousiaste...My cousin Mark is 33. He is popular and enthusiastic.

    10. Je suis, a quinze ans. = this says "I am, am 15 years old." Obviously too many verbs! "J'ai quinze ans."......chick = no such word in French (cheep, cheep!)...Do you mean "chic = stylish?"....chic...I am 15. I am chic and cute!

    Next time, I don't care to waste my time translating what I see. YOU should translate what you think you said!

    Sra (aka Mme)

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. French

    Based on all the questions I've asked. I believe there are no mistakes in these sentences?
  2. french

    pouvez-vous m'aider avec mon paragraghe? La famille d'Amanda J'ai plus personnes en ma famille. Ma mère s'appelle Emilie. Elle est très sympa. Mon père s'appelle Rodney. Il est fort. J'ai deux frères. Mon frère Aaron est huit
  3. FRENCH

    Could you please check these sentences and also let me know which one is correct for #2 1)Yesterday my father worked a lot. Hier, mon père a travaillé beaucoup. 2)Where did your fahter work?
  4. french

    Not sure about some grammar merci beaucoup Un moment mémorable de mon enfance était avec mon grand-père et moi(do i need "et moi"?
  5. French 1 help thanks

    Directions use ma, mon, or mes Rewrite each sentence correctly 4. ------ frere a quel age?
  6. French work to be checked

    If some are wrong could you please give me some more steps on it. thanks 1.Qui est ------- amie?
  7. french

    Can someone please proofread my paragraph?
  8. french

    I need a paragraph telling about myself but i need someone to check it for me. Bonjour mis amis. Je m'applle lisa. Je suis vingt ans. Mon couleur preferee est le bleu. Mon saison preferee est l'automne. Je suis drole, actif, et intelligent. …
  9. French

    Je m'appelle Claire LeFèvre et j'habite en Californie. Mes parents travaillent dans une industrie privée à San Diego et j'aime habiter ici. Le temps est parfait. Il fait toujours beau temps! Ici, à San Diego, je peux parler français …
  10. French

    Could you please check this sentence? J'habite à Paris avec ma grand-mère, mère et mon grand-père.

More Similar Questions