8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

posted by .

Change each decimal to a fraction in lowest terms.
1) 0.4242.... Answer: 14/33
2)0.58 Answer: 29/50
3)0.14 (Repeating sign over both numbers) Answer: 14/99


Write each expression in simplest form.
( means that it is inside a square root.

1. (54 Answer: 3(6
2. (98 Answer:(14*(7
3. (180 Answer: 6(5
4. 3(11+4(11 Answer: 8(11
5. 2(45 Answer: 6(5
6. 3+2(7 Answer: 5(7


If I got any wrong, can someone explain to me how to do it correctly?

  • 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check -

    1st set is correct

    in the second set:
    #2 is wrong
    √98 = √49 * √2
    = 7√2

    #4. What is 3+4 ?? you had 8, hope it was just a typo.

    #6. 3 + 2√7 stays that way.
    check your typing.
    to get your answer of 5√7 the question would have been 2√7 + 2√7

  • 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check -

    Thank you..


    and I'm sorry.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. math, algebra,correction & help

    directions are: write each fraction in simplest form: (-15x^3y^3)/(-20x^1y^4) My answeris: (3x^2)/(4y) THESE TWO NEXT ONES ARE THE ONES THAT I DON'T UNDERSTAND: pROBLEM #1 DIRECTIONS: Write each expression in simplest form. (4x-28)/(5x-35) …
  2. math,correction

    Write each fraction in simplest form. #18 (-5x^3y^3)/(-20xy^4) my answer is: (3x^2)/(4y) --------------------------------------- Write each expression in simplest form. #24 (4x-28)/(5x-35) = (4(x-7))/(5(x-7)) MY answer= (4)/(5) --------------------------------------- …
  3. Math

    Could someone double check me Write the answer in lowest terms 5/9 + 8/9 = 13/18 What is the perimeter of a rectangle if the length is 7/11 ft and the width is 2/11ft?
  4. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    4. 3ã11 + 4ã11 Answer: 8ã11 7. 7ã2 - 2ã8 Answer: 1ã2 ?
  5. 8th Grade Algebra-Radicals:Answer Check

    Write each expression in simplest form. ( means square root 4. 3(11 + 4(11 Answer: 8(11 7. 7(2 - 2(8 Answer: 1(2 ?
  6. 8th Grade Algebra-Answer Check

    Write each decimal as a fraction in lowest terms. 1. 0.111... Answer: 1/9 2. 0.02 Answer: 1/50 3. 0.7272... Answer: 8/11 4. 0.012012... Answer: 4/333 ?
  7. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 …
  8. 8th Grade Algebra: Answer Check #2

    Add or Subtract (Radicals) { this means squared 1.3{2 + 4{2 Answer: 7{2 2. 8{3 + 3{3 Answer: 11{3 3. 7{5 - 3{5 Answer: 4{5 4. 8{2 - 5{2 Answer: 3{2 5. 6{x + 7{x Answer: 13{x 6. 9{y + 3{y Answer: 12{y Multiply 7. -3x^2(4x^2-3x-5) Answer: …
  9. Math

    1. Write the place name for the 4 in the following number: 3,624,786 Answer: Thousand 2. Round the following number to the nearest ten: 53 Answer: 5 3. Find the sum of the following problem: 2,168 + 305 Answer: 2473 4. Estimate the …
  10. Math Check

    Can someone check this for me? Thanks! Directions: Two integers from 1 through 40 are chosen by a random number generator. Write your answer as a fraction in simplest form a/b. P(both numbers are less than 30) (my answer: 9/16)

More Similar Questions