Algebra 1

posted by .

Can someone please check my answers?
Thank You

1) Find an equivalent expression without parenthesis
-(y+87)
Answer: -y-87

3) Solve
-3x-13x=96
answer: x= -6

4) Find the decimal notation
14/25
Answer: .56

5) Divide if possible
7/0
Answer:0

6) Solve
7x+10=52
Answer: x=6

  • Algebra 1 -

    1 yes
    3 yes
    4 yes, but don't forget the leading zero (0.56)
    5 infinity or no meaning
    6 yes

  • Algebra 1 -

    Thank you very much

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Algebra

    Would someone please check these answers?
  2. Algebra

    Can someone verify if my answers are correct?
  3. Algebra

    Please check my answers. Thanks! Solve the polynomial equation. In order to obtain the first root, use synthetic division to test the possible rational roots. 5.2x^3-13x^2+22x-8=0 -My answer:{1/2,2,4} 6.x^3-8x^2-x+8=0 -My answer: {1,-1,8} …
  4. 8th Grade Algebra: Answer Check

    Find the length of the 3rd side of each right triangle. 1. 8^2+15^2=c^2 Answer: c=17 2. 5^2+b^2=13^2 Answer: b=12 3. 9^2+13^2=c^2 Answer: c~15.81 Simplify. Assume that all variables are nonnegative. { this means square root 4. {12 …
  5. Math 116

    _(Y-56)=y+56 is that right. Find an equivalent expression without parenthesis. Subtract _5/16-(-3/8)=1/16 is this right. Please check this for me. Please it seem my problem never get answer I did some last night had not hurt any reply.
  6. Matt 115

    Hello, I just wanted to know if someone could check my work to see if they are right or wrong. Thanks :) 5. Find 2/5 of 4/11. Answer: 8/55 8. Are 3/21 and 3/54 equivalent fractions?
  7. Urgent Math please check

    Very Important I can get someone to check these for me... I have to get an A, and I was wondering if someone could double check these for me. I am about 95% sure they are right, but just need a fresh set of eyes. I know I've been sending …
  8. Algebra (check my answers)

    Please check these answers. Multiply -7(2a2 -4) = -14a2 + 28 Multiply 0.5(a + b -5) = 0.5a + 0.5b - 2.5 Factor bx - by + bz = b(x - y + z) Combine like terms (simplify) 12x + 4 - 11y - 6x - 9 - y = 6x - 12y - 5 Evaluate the expression …
  9. Algebra

    Can you please check my work? You have helped other students I know. Thank you:) Multiply -7(2a2 -4) = -14a2 + 28 Multiply 0.5(a + b -5) = 0.5a + 0.5b - 2.5 Factor bx - by + bz = b(x - y + z) Combine like terms (simplify) 12x + 4 -
  10. ALGEBRA! URGENT. Check Answers!

    1. 18x^2 + 6 + 4x - 15x^2 - 4 + 13x Answer: 3x^2 + 17x + 2 2. 3x^2 + 6 - 2x + 5x - 4x^2 + 9 Answer: -x^2 + 3x + 15 3. 3x^2 + 5x - 7x + 3 - 5x^2 + 2 Answer: -2x^2 + 2x + 5 4. In the expression -7x - 3x^2 + 5. What is the coefficient …

More Similar Questions