Word problem check

posted by .

one summer, Van mowed 4 lawns for every 7 lawns mowed by Fiona. Together they mowed 132 lawns. How many did Fiona mow?

I have the answer as 84 is that correct?

  • Word problem check -

    Correct, you can test quite easily by 84/7=12, and 12*4=48, and 48+84=132.

  • Word problem check -

    Thank you

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. AP linear algb.

    i don't understand the question a and b. so question a, it have to be add all?
  2. ap calculus.linear

    i don't clearly understand questions 1 and 2. so the question have to be A+f?
  3. math

    taryn and alastair both mow lawns. Each charges a flat fee to mow a lawn. The table shows the number of lawns in the past week, the time spent mowing lawns and the money earned. Taryn mowed 9 lawns. She spent 7.5 hrs mowing lawns. …
  4. Math

    During the summer, you mow lawns for extra money. One customer pays you to mow the lawn every 6 days and another customer pays you to mow the lawn every 9 days. If you mow both lawns today, in how many days will uou mow both lawns …
  5. math

    During the summer holidays,your brother earns extra money mowing lawns.He mows 6 lawns an hour and has 21 lawns to mow.How long will it take him?
  6. Math

    Terry and Ed start a lawn mowing business and purchase the mowers and equipment for $1,300. They charge $15 for each lawn and use $2 worth of gas for each job. How many lawns must Terry and Ed mow before breaking even?
  7. math

    Melissa returned home from mowing lawns at 4:15 PM. It took 1 and ¾ hours of an hour to mow the first lawn. The second and third lawns she mowed each took 1 and ⅕ hours. She took only a 45-minute break. When did Melissa begin …
  8. Math

    Taryn mowed lawns. Taryn mowed 9 lawns within the past week. Time spent mowing lawns (in hours)=7.5 Money Earned=$112.50 How much does Taryn charge to mow a lawn?
  9. Math

    Kevin takes 8 hours to mow 6 lawns. At this rate, how many lawns could be mowed in 32 hours
  10. pre algebra 1

    Sasha finished mowing lawns at 4:15 PM. It took 1^3/4 h to mow the first lawn. The second and third lawns she mowed each took 1^1/5 h. She took one 45-min break. When did Sasha begin mowing the first lawn?

More Similar Questions