chemistry

posted by .

24 mL of 0.39 mol/L acetic acid is titrated with a standardized 0.33 mol/L KOH solution. Calculate the pH of the solution after 17 mL of the KOH solution has been added. Assume the Ka of acetic acid is 1.8 x 10-5.

  • chemistry -

    This combinations forms a buffered solution. Determine how much potassium acetate is formed and use the Henderson-Hasselbalch equation.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. chemistry

    25 mL of standardized 0.45 mol/L NaOH is titrated with 21 mL of 0.35 mol/L acetic acid. Calculate the pH of the solution
  2. chemistry

    22 mL of 0.37 mol per litre acetic acid is titrated by way of a standardized 0.29 mol/L KOH solution. Calculate the pH of the solution after roughly 18 mL of the solution of KOH is added. The Ka of acetic acid proves to be 1.8 x 10^-5
  3. chemistry

    19 mL of 0.50 mool/L NaOH which is standardized becomes titrated alongside 24 mL of 0.44 mol/L acetic acid. Determine the pH of the solution Please judge my work: Becasue NaOH and acetic acid react in a 1:1 ratio, initital moles of …
  4. chemistry

    Please judge my answer: Question: 24 mL of 0.39 mol/L acetic acid is titrated with a standardized 0.33 mol/L KOH solution. Calculate the pH of the solution after 17 mL of the KOH solution has been added. Assume the Ka of acetic acid …
  5. chemistry

    24 mL of 0.39 mol/L acetic acid is titrated with a standardized 0.33 mol/L KOH solution. Calculate the pH of the solution after 17 mL of the KOH solution has been added. Assume the Ka of acetic acid is 1.8 x 10-5.
  6. chemistry

    24 mL of 0.39 mol/L acetic acid is titrated with a standardized 0.33 mol/L KOH solution. Calculate the pH of the solution after 17 mL of the KOH solution has been added. Assume the Ka of acetic acid is 1.8 x 10-5.
  7. chemistry

    24 mL of 0.39 mol/L acetic acid is titrated with a standardized 0.33 mol/L KOH solution. Calculate the pH of the solution after 17 mL of the KOH solution has been added. Assume the Ka of acetic acid is 1.8 x 10-5.
  8. chemistry II

    What is the molarity of a solution of acetic acid if 35.00mL is titrated to the end point with 68.20ml of 0.750M KOH?
  9. Chemistry

    A 14.7 mL sample of 0.0550 M KOH solution required 55.5 mL of aqueous acetic acid solution in a titration experiment. Calculate the molarity of the acetic acid solution.
  10. Chemistry

    1.In a titration, 50.0 mL of an acetic acid solution required 20.0 mL of a standard solution of 0.200 mol/L NaOH(aq). The concentration of the acetic acid solution is a. 0.08 mol/L. b. 0.50 mol/L. c. 0.05 mol/L. d. 1.0 mol/L. e. 0.30 …

More Similar Questions