math,correction

posted by .

Simplify by combining like terms.

Problem #32

radical (63) - 2 radical (28) + 5 radical (7)

My answer: 4radical(7)


Problem #50
Find the perimeter of the triangle shown in the figure.

leg 1 = radical (5) - radical (3)
leg 2= radical (5) + radical (3)
Hypotenuse= 4

My answer: p = 4 + 2radical (5)

PROBLEM #4
Perform the indicated multiplication. Then simplify each radical expression.

radical (13) Times radical (5)

My answer: radical (65)



yes, yes, yes



thank you i appreciate it.

Respond to this Question

First Name
School Subject
Your Answer

Similar Questions

  1. Math,correction Plz

    Can someone correct these for me please. Problem #68 Science and medicine. Find the time required for an object to fall to the ground from a building that is 1400 ft high. Using the formula t=(1)/(4)radical(s). My answer: 9 minutes …
  2. math, correction,plz

    can someone correct these for me plz.... Problem#36 Use Property 2 to simplify each of the following radical expressions. Radical (10)/(49) My answer: (radical(2 times 5))/(7) Use the properties for radicals to simplify each of the …
  3. math,correction,plz

    can someone correct these for me plz. Simplify by combining like terms. Problem#32 radical(63) minus 2radical(28) plus 5radical(7) My answer: 4radical(7) Find the perimeter of the triangle shown in the figure. leg...1 = radical (5) …
  4. math,correction plz

    can someone correct my math...thanks... Perform the indicated multiplication. Then simplify each radical expression. Problem#4 radical(13) times radical (5) My answer: radical (15) Problem #28 radical (7) (2radical(3)+3radical(7)) …
  5. math,correction plz

    Perform the indicated division. Rationalize the denominator if necessary. Then simplify each radical expression. Problem #50 (18+radical(567))/(9) my answer: 2+radical(7) Problem # 52 (-9-radical (108))/(3) My answer: -3-2radical (3) …
  6. math,correction,plz

    Perform the indicated division. Rationalize the denominator if necessary. Then simplify each radical expression. Problem #54 (6-radical(20))/(2) My answer: 3-radical(5) Problem #50 Find the area of the rectangle shown in the figure. …
  7. math,algebra,correction

    Science and medicine. Find the time required for an object to fall to the ground from a building that is 1400 ft high. using the formula : t = (1)/(4) radical (s) My answer: t = 9.35 (but i don't know how to word it if minutes all …
  8. math,correction

    problem #50 Perform the indicated division. Rationalize the denominator if necessary. Then simplify each radical expression. (18+radical (567))/(9) My answer: 2+ radical (7) or 2radical (7) Problem # 52 (-9-radical(108))/(3) My answer: …
  9. math,correction

    Find the area of the rectangle shown in the figure. length = radical (3) + radical (5) width = radical (3) + radical (5) My answer: a= 8 + 2 radical (15) or a = 15.75 agree, you seem to be able to do these should i leave it as the …
  10. math , help,algebra

    i am up to this point in my problem but i don't know what to do next with it can someone show me. Directions: Simplify by combining like terms x radical(18) minus 3radical(8x^2) these are the steps that i've done so far. = x radical …

More Similar Questions