Questions Asked in September 2017

Most Popular Questions of September 2017

  1. Social studies

    What were some issues on which Hamilton and Jefferson disagreed? Select all that apply □ the role of the federal government □ how to structure judiciary □ imposition of taxes □ how to structure a banking system

    asked by Pepsi on September 29, 2017
  2. language arts

    after which type of assessment will you be asked to set goals for yourself? A quick check B sample work C unit test D pretest

    asked by JACKSEPTICFAN!!! on September 11, 2017
  3. science

    A ball of mass 1 kg dropped from 9.8m height , strikes the ground and rebounds to a height of 4.9m .If the time of contact between ball and ground is 0.1s,then find impulse and average force acting on ball.

    asked by Kundan on September 10, 2017
  4. Mathematics, Physics, Chemistry, Physical, English

    A 50 gram bullet moving with a velocity 10 m/s gets embedded into a 950 g stationary body . The loss in K.E. of the system will be

    asked by Arashpardeep on September 27, 2017
  5. Social Studies

    Which of the following was one way the Constitution attempted to reconcile a weakness of the Articles of Confederation? (1 point) The Constitution gave more power to the states. The Constitution provided a more centralized government. All enslaved African

    asked by help on September 14, 2017
  6. Art please help!

    1.Which of the following is present in this painting? a. Mostly warm, bright oranges and reds b. Tactile texture the viewer can feel c. Contrast in value between light ad dark d. Radical balance from the painting's center Painting: Adoration of the

    asked by Sid.V on September 27, 2017
  7. Math

    The 3rd and 7th terms of an A.P are -1 and 11 respectively. Fine the nth term and the numbers of which must be added to get a sum of 430

    asked by Eric on September 20, 2017
  8. french

    Write a letter to your friend inviting him/her for your birthday party in french

    asked by Precious on September 6, 2017
  9. Social Studies

    Which statement best describes the framework of government established by the Constitution? A. The three branches of government defer the majority of power to the states B. A system of checks and balances keeps each of the three branches from having too

    asked by jolly on September 1, 2017
  10. Math 2

    Rui is a professional deep water free diver. His altitude (in meters relative to sea level), xxx seconds after diving, is modeled by: d(x)=1/2x^2 -10x What is the lowest altitude Rui will reach? I actually don't understand this problem if its asking for

    asked by Ed on September 18, 2017
  11. Algebra

    What type of equation will best fit the data below? Linear Quadratic Exponential (I have a picture of a graph is there a way I can show it too get help?)

    asked by Ember Lovet on September 29, 2017
  12. Math

    You're planning on making 7 meatloafs for a party. You go to the store to buy breadcrumbs, and see they are sold by the canister. How many canisters do you need to buy? First, determine what information you need to answer this question, then click here to

    asked by debbie penate on September 7, 2017
  13. S.S.

    Which statement best describes the framework of government established by the Constitution? A. The three branches of government defer the majority of power to the states B. A system of checks and balances keeps each of the three branches from having too

    asked by Lydia on September 6, 2017
  14. Science helpppp

    1. Students planted three bean seeds. After several days, they observed that the seeds’ roots were growing downward into the soil. Which type of tropism were the roots displaying? (1 point) A) geotropism **** B) thigmotropism C) phototropism D)

    asked by Haley on September 21, 2017
  15. social studies

    Do political scientist consider the society described here to be a country?

    asked by Erica McDonnell on September 11, 2017
  16. math

    Difference between 4 tens 12 tenths 25 hundredth and 3 tens 14 tenths 45 thousandth

    asked by saloni on September 7, 2017
  17. Chemistry

    h2so4 is labelled as 9.8 by weight. specific gravity of h2so4 is 1.8. the volume of acid to be taken to prepare 100 ml of 0.18M solution is?

    asked by Anonymous on September 3, 2017
  18. social studies

    which historical event was the most important in forming the character of modern germany? A:industrial revolution B:protestant reformation C:WW2 D:enlightenment

    asked by ms. sue help on September 29, 2017
  19. math

    If a number is not a rational number, then it is _____. (1 point) a integer a rational number a whole number

    asked by shadow on September 26, 2017
  20. Language Arts

    Read this excerpt from "The treasure of Lemon Brown by Walter Dean Myers (Greg Ridley is inside an old abandoned apartment house when he meets Lemon Brown.) 1. "You ain't one of them bad boys looking for my treasure, is you?" Lemon Brown cocked his head to

    asked by Haley on September 22, 2017
  21. Science

    1 the term used to describe how light is reflected from a minerals surface is A.glow. B.streak. C. Density. D.luster.

    asked by Nope on September 26, 2017
  22. Science

    1. Which statement best describes the relationship between science and technology? >>A. The goal of science is to gain an understanding of the natural world, while the goal of technology is to use that understanding to improve people's lives.

    asked by Ahxello on September 12, 2017
  23. Physics

    A Fahrenheit thermometer registers 107° while a faulty celsius thermometer registers 42°.find the error in the later

    asked by Bhargavi on September 21, 2017
  24. history

    Which most accurately describes ancient Phoenicia’s agricultural practices? Phoenicia did not have much land for farming, but did grow fruits, wheat, olives, and grapes for wine Phoenicia had plenty of fertile land, where plums, apples, oranges, and

    asked by Kira on September 30, 2017
  25. Math 2

    The rectangle below has an area of 30k^3+6k^2 The width of the rectangle (in meters) is equal to the greatest common monomial factor of 30k^3 and 6k^2 What is the width and length of the rectangle? Width:6k^2 Length: I couldn't find the length I need to be

    asked by Ed on September 10, 2017
  26. history

    Which accurately describes the Roman Empire’s influence on the Celts throughout northern Europe? there is no evidence that the celts and the romans made contact the celts resisted roman rule by successfully defeating Julius ceasar advancing armies in

    asked by Kira on September 30, 2017
  27. Science really need help

    Which of the following distinguishes living things from nonliving things? Living things are made up of cells; nonliving things are not*** Living things are made up atoms; nonliving things are not Living things are made up elements; nonliving things are not

    asked by Abigail on September 19, 2017
  28. Science

    Why do scientists use models? a: Scientists use models to learn about things that are too small, too large, or too complex to observe directly. < b:Scientists use models because doing so is always part of the scientific method. c:Scientists use models

    asked by not+really on September 28, 2017
  29. PE

    a(n) _______ is a substance that helps in the chemical digestion of food A epiglottis B Enzyme C Gallbladder D peristalsis

    asked by Isabelle on September 15, 2017
  30. history

    Which most accurately reflects the development of agriculture in early African civilizations?  the walls of the jabrin castle were erected in oman to protect valuable crops the kingdom of Ghana exchanged surplus crops and gold for textiles and salt

    asked by Kira on September 29, 2017
  31. world history A

    Which best describes how the Agricultural Revolution continues to impact modern society? (Select all that apply foods are no longer seasonal and only available at certain times of year the food industry has allowed investors to make substantial profits the

    asked by malia on September 25, 2017
  32. College Algebra

    A local road has a grade of 4%. The grade of a road is its slope expressed as a percent. a. Find the slope of the road as a fraction and then simplify the fraction. b. What rise and run would reflect this slope or grade?

    asked by Anonymous on September 10, 2017
  33. Science

    Why must organisms reproduce? A. Organisms must reproduce to maintain genetic similarity in the species. B. Organisms must reproduce to continue to build genetic diversity into the species. C. Organisms must reproduce to continue the species.*** D.

    asked by HI on September 26, 2017
  34. Language Arts

    Which element is shared by both "Stolen Day" and "The Night the Bed Fell"? a)strong imaginations b)loving parental figures c)harsh family rules d)ill children

    asked by Sam on September 18, 2017
  35. Algebra 2 A

    A jet ski company charges a flat fee of $26.00 plus $3.25 per hour to rent a jet ski. Another company charges a fee of $24.00 plus $3.50 per hour to rent the same jet ski. Using a graphing calculator, find the number of hours for which the costs are the

    asked by Daniel on September 27, 2017
  36. Pre Calculus

    Find all $2 \times 2$ matrices $\bold{A}$ that have the property that for any $2 \times 2$ matrix $\bold{B}$, \[\bold{A} \bold{B} = \bold{B} \bold{A}.\]

    asked by Bob on September 20, 2017
  37. math

    A rectangular school banner has a length of 54 inches and a width of 36 inches. A sign is made that is similar to the school banner and has a length of 17 inches. What is the ratio of the area of the school banner to the area of the sign?

    asked by g on September 14, 2017
  38. history

    Which most accurately describes how religion impacted the Mayan culture? mayan priests performed human sacrifices to appease the angry gods the maya shared spiritual beliefs and cultural characteristics with their rivals, the Aztecs the maya believed in

    asked by Kira on September 30, 2017
  39. tourism and hospitality

    Which most accurately demonstrates the development of civilization and culture in the Neolithic era? people progressed in metal work, now making steel tools instead of bronze tools people followed a nomadic lifestyle dependent on the migration patterns of

    asked by Kira on September 30, 2017
  40. 8th grade Math Connections Academy

    4. Mrs. Clarkson designed a rectangular garden with a length of 15 meters and a width of 8 meters. She plans to build a walkway through the garden from one corner to the next. What measure is closest to the length of the diagonal walkway? 8 meters 11

    asked by ConmectionsAcademyHelp on September 26, 2017
  41. Language Arts

    1. Which of the following would most likely appear in a feature article, but not in a news article, about Hurricane Katrina? (1 point) A) a map showing meteorological data about the storm, such as total rainfall and top wind speeds B) a sidebar containing

    asked by LoyaltyIsFake on September 11, 2017
  42. Pre-Algebra

    8. Mark needs to cut a piece of glass to replace a broken window. He has four pieces of glass: 6 feet long, 5 feet long, 3 feet long, and 7 feet long. If the length of the glass he needs to cut is square root 20 feet long, which piece of glass should he

    asked by Lelolel on September 26, 2017
  43. ss .

    1 ' Africa's highest point, or the place with the greatest elevation is A: Victoria falls B: Lake Assal C: Mount Kenya D:Mount Kilimanjaro *** 2 ' Southern and Eastern Africa tends to be drier and cooler than West and Central Africa because Southern and

    asked by ricaa on September 29, 2017
  44. Language Arts

    What impact did your Independent Reading selection have on you as a reader? Would you recommend your selection to a friend? Why or why not? Support your response with at least two pieces of evidence from your Independent Reading selection. Be sure to give

    asked by Mark on September 30, 2017
  45. Algebra help pls

    Which of the following is a solution to the equation y=3x-1? A (4,1) B (2,5)* C (4,3) D (0,-3) Am I correct?

    asked by Blaw on September 6, 2017
  46. stats

    A common computer programming rule is that names of variables must be between one and eight characters long. The first character can be any of the 26​ letters, while successive characters can be any of the 26 letters or any of the 10 digits. For​

    asked by derrek on September 23, 2017
  47. history

    Which accurately describes historical events of the Han Dynasty? during the han dynasty, emperor qin shi huang began building the great wall of china during the han dynasty, historian believe the l ching, a fortune telling guide, was written during the

    asked by Kira on September 28, 2017
  48. reading

    Mr. Peters changes Leila back into a swan because -she does not respect him -she has begged him to do so***(my answer) -she is unhappy as a human -she has lost hop need help fast........

    asked by needHelp:( on September 19, 2017
  49. Chemistry

    How much reaction is complete when Kc=1, options: a.10% b.25% c.50% d.100% please explain the answer

    asked by Plzzzhelppppmeee on September 30, 2017
  50. American government

    A filibuster to block a vote on a bill is possible a.Only in the house, which is almost unrestrained. b.Only in the senate, which is almost unrestrained. c.Mostly in the house, but occasionally in the senate. d.Mostly in the senate, but occasionally in the

    asked by Gisselle on September 25, 2017
  51. Social Studies

    Inflation primarily differs from deflation in that A. Inflation tracks changing prices but deflation does not. B. Inflation relates to rising rather than falling prices. ** C. Inflation happens only when the money supply is too small. D. Inflation occurs

    asked by Dejavu on September 5, 2017
  52. English

    With which of these statements does the crone in "The Wife of Bath’s Tale" save the life of the knight? • “A woman wants… sovereignty/Over her husband as over her lover…” • "It's little wonder if I twist and wallow!/God that my heart would

    asked by Steve on September 17, 2017
  53. 9th Grade Literature

    1. Which of these is a complete sentence? A. Although the weather is sometimes warm in early March. B. Forecasters predict six more weeks of winter this year.

    asked by Zurai on September 6, 2017
  54. Math

    At 1:30 Marlon left his house to go to the beach, a distance of 9.375 miles. He rose his skateboard until 2:15, and then walked the rest of the way. He arrived at the beach at 3:00. Marlon's speed on his skateboard is 1.5 times his walking speed. Find his

    asked by Anonymous on September 3, 2017
  55. S.S

    what issues or events highlighted the insufficiency of the power of the central government under the Articles of Confederation? select all that apply. A the central government's inability to impose taxes on states*** B the law Congress created relative to

    asked by need hel plz on September 28, 2017
  56. La

    (In call of the wild) What does the phrase "The dominant primordial beast was strong in Buck" mean? A. Buck was eager to fight his rival. B. Buck followed his deepest instincts. C. Buck gained physical strength. I think A

    asked by Spn on September 21, 2017
  57. chemistry

    By what factor is the rate of a reaction changed if an enzyme lowers the Ea by 9.0 kJ/mol at 37°C?

    asked by sr734 on September 27, 2017
  58. Algebra 2

    I'm working on Lesson 6: Absolute Value Equations and Inequalities Algebra 2 A Unit 2: Expressions, Equations, and Inequalities and feel confident in my first few answers, but beyond that am lost. May I have some help? **=the answer I believe to be true

    asked by Nina on September 23, 2017
  59. Math

    1. What is the algebraic expression for the following word phrase: the sum of 3 and 4x? 2. What is the algebraic expression for the following word phrase: the quotient of 8 and the difference of x and y? 3. What is the algebraic expression for the

    asked by Cakes4me on September 8, 2017
  60. Math

    Find the mode of the set of data 59,61,54,51,38 46,56,52,63,40,44 1.B 2.D 3.C 4.A 5.D 6.C 7.B 8.C 9.C 10.C 11.B 12.D 13.B 14.A 15.A 16.A 17.D 18.A 19.C 20.D Math lesson:10 Unit:2 Practice test 100% answers

    asked by May on September 27, 2017
  61. language arts

    restate the theme you selected in the previous question. support the theme with two details from the selection

    asked by Erica McDonnell on September 25, 2017
  62. chemistry

    Examine the unbalanced equation. CH4 + O2 → CO2 + H2O What is the best classification for the unbalanced equation's reaction, and why? It is a combustion reaction because carbon dioxide (CO2) is emitted as a product. It is a synthesis reaction because O2

    asked by check please on September 4, 2017
  63. Social Studies

    Which of the following was one important contribution made by Benjamin Franklin during the constitutional convention? A.) He called for an end to the Articles of Confederation B.) He is known as the primary author of the U.S constitution. C.) He made a

    asked by Amelia HELP on September 19, 2017
  64. science

    what volume of 0.115 M HClO4 solution is needed to neutralize 50.00 ml of o.o875 M NaOH?

    asked by yvaine on September 7, 2017
  65. Math

    A bag of marbles contains 5 red, 3 blue, 2 green, and 2 yellow marbles. What is the probability that you choose a blue marble and then another blue marble, assuming you replace the first marble?

    asked by Wes on September 1, 2017
  66. history

    Which most accurately describes the structure of the Roman government when it was a republic? A: The Roman government was a dictatorship in which an emperor ruled by divine right. B: The Roman government consisted of two consuls and the senate. C: The

    asked by Kira on September 29, 2017
  67. Math hw

    Find all real numbers $x$ such that $3x - 7 \le 5x +9$. Give your answer as an interval.

    asked by Cherry on September 4, 2017
  68. Chemistry

    For preparing a set of standard solutions of FeNCS2+, the equilibrium molar concentration of FeNCS2+ is assumed to equal the initial molar concentration of the (SCN-) in the reaction mixture. why is this assumption valid?

    asked by Chemistry on September 17, 2017
  69. history

    In 332 BC, which military leader defeated the Persians and annexed Egypt to be part of his Macedonian Greek empire? alexander the great Julius Caesar mark antony king tutankhamum is it a

    asked by Kira on September 29, 2017
  70. history

    Which best describes the Assyrian Empire’s impact on the Mesopotamia region? The Assyrians were the last known hunter-gatherer group in Mesopotamia. The Assyrians attacked and killed thousands of Muslims in Egypt, Iran, and Syria. The Assyrians attacked

    asked by Kira on September 29, 2017
  71. history

    Which most accurately describes the role of Abraham in the Hebrew scriptures? he led his people west from Mesopotamia to canaan, in present day isreal he fought and slew the philistine giant known as goliath he led his people against philistine. after he

    asked by Kira on September 30, 2017
  72. history

    What was the Roman Empire’s system of government prior to Julius Caesar that heavily influenced Western democracies? Peasants, including women and slaves, were ruled by kings, barons, and lords. Roman government consisted of a king, crown prince, and an

    asked by Kira on September 29, 2017
  73. pre algebra

    1. Solve the equation. –9v – 5 = –95 (1 point) 17 11 10 –10 2. Solve the equation. x over four – 5 = –8 (1 point) –27 –12 –7 12 3. Solve the equation. p over five + 6 = 10 (1 point) 44 30 20 –20 4. Solve the equation. –2(m – 30) =

    asked by help please on September 27, 2017
  74. PHYSIC

    A bus moving at a constant speed of 5.00 m/s passes you. When the rear of the bus is 12.0 m past you, you run toward it with acceleration of 0.96 m/s^2. How far would you have to run before you catch up with the rear of the bus, and how fast must be

    asked by AH on September 11, 2017
  75. Math

    1. A painter earns $15 per hour. What is the minimum number of hours he must work to earn at least $200? Write an inequality to represent this situation and solve. I THINK: So you know that he earns $15 per hour so we can write that as 15h, h = # of hours

    asked by Spn on September 28, 2017
  76. language arts

    Restate the theme you selected in the previous question. support the theme with two details from the selection

    asked by Erica McDonnell on September 25, 2017
  77. chemistry

    Which answer choice correctly explains the role of the kinetic theory of matter in the process of solutes being dissolved into solvents? The continuous motion of the particles in the solvent and solute cause them to collide with one another, which results

    asked by PLEASE help on September 12, 2017
  78. Maths

    The sum of interior angles of an irregular polygon is 5040 .find the number of sides of the polygon

    asked by Langton on September 27, 2017
  79. Physics

    A crate of fruit with a mass of 37.5 kg and a specific heat capacity of 3800 J/(kg⋅K) slides 7.60 m down a ramp inclined at an angle of 38.5 degrees below the horizontal. If the crate was at rest at the top of the incline and has a speed of 2.35 m/s at

    asked by Physics on September 15, 2017
  80. MATHS

    A ship sails 95 km on a bearing of 140 degree,then a further 102 km on a bearing of 260 degree and then returns directly to its starting point.find the length and bearing of the return journey.

    asked by Amina on September 2, 2017
  81. chemistry

    Examine the statement.  Substances dissolve through three processes: I. ionization II. dissociation III. dispersion  Which of the answer choices correctly lists the dissolving processes that change the identity of a substance? I and II II and III I,II

    asked by PLEASE help on September 15, 2017
  82. Career Counseling

    Good morning I was wondering if someone can assist me in finding the correct response to the following questions: 1. According to Super’s theory, people are satisfied in their work choice to the degree that they are able to “fulfill life roles.” True

    asked by Lencho on September 9, 2017
  83. Home Economics

    Differences between print patch and calico patch

    asked by Maame on September 18, 2017
  84. Geometry

    in triaangle ABC, AB=20 cm, AC=15 cm the length of the altitude AN is 12 cm prove that ABC is a right triangle so far i got that angle ANC is 90 degrees by definition on altitude i got really confused after so can you show me how to answer the question and

    asked by Ashley on September 13, 2017
  85. English

    What is one theme, or central of "Two Kinds"? Persistence is the key to success High expectations are the key to success Discovering one's own goals and desires is an important part of growing up A family cannot be happy unless the children obey and

    asked by Valerie on September 8, 2017
  86. Social Studies-Check my answers

    1. Why was the Declaration of Independence so important? (Select 2) a. it set up the U.S government*** b. it explained the ideals of liberty, justice, and equality c. it announced that American colonies were separate from great Britain*** d. it gave

    asked by Bailey on September 15, 2017
  87. World History

    Following the deaths of Cleopatra and Mark Antony, Egypt was no longer a sovereign nation and became occupied by Rome (1). Roman law was imposed on Egypt, and it was split up into smaller provinces under Roman governors and prefects (2). Egypt became the

    asked by malia on September 29, 2017
  88. Chemistry

    Write a net ionic equation for the reaction that occurs when cobalt(II) carbonate (s) and excess hydroiodic acid are combined.

    asked by stone on September 29, 2017
  89. Math

    Two squares are drawn. The larger square has area of 400 square inches. The areas of the two squares have a ratio of 1 : 4. What is the side length s of the smaller square?

    asked by Juan on September 15, 2017
  90. Ed Tech please help

    1. A personal narrative is like an autobiography in that it it tells your whole life from birth to present it is a story about something in the author's life written by the author*** it is written in third person it is a story about a person written by a

    asked by Haley on September 22, 2017
  91. world history A

    What best describes the impact of people changing from hunter-gatherers to living in permanent agricultural societies? A.)Hunter-gatherers relied on a narrower variety of foods compared to grain producing agricultural societies.B.) Hunter-gatherers made

    asked by malia on September 25, 2017
  92. Math part 1

    1) I really hate the flavor of lima beans, spinach, broccoli and other green vegetables; ______________, I eat them because they are so nutritious. Fill in the blank with the appropriate transitional word(s). A) consequently B) moreover C) nevertheless D)

    asked by Lexi-girl on September 8, 2017
  93. College Algebra

    Sarah left on the interstate at a speed of 60 mph. Her sister followed her on the same route, leaving 2 hours later at a rate of 65 mph. How long will it take for Sarah's siter to catch up with Sarah?

    asked by Anonymous on September 20, 2017
  94. Statistics

    Suppose that grade point averages of undergraduate students at one university have a bell-shaped distribution with a mean of 2.62 and a standard deviation of 0.43. Using the empirical rule, what percentage of the students have grade point averages that are

    asked by Jose on September 18, 2017
  95. Philosophy

    Should Ms. Sue be banned from Jiskha for yelling at kids who are only trying to learn?

    asked by Lucinda Garret on September 28, 2017
  96. chemistry

    Which way of dissolving does NOT change the chemical identity of the solute? disintegration dissociation ionization dispersion is it a?

    asked by PLEASE help on September 12, 2017
  97. history

    Which major culture of the ancient world is responsible for producing literature such as the Iliad and the Odyssey?  I think its greek

    asked by Kira on September 29, 2017
  98. history

    Which accurately describes battle achievements of Alexander the Great? He defeated the Roman Empire in Egypt, founded the city of Cairo, and ordered the preservation of King Tutankhamun artifacts. He defeated the Persian Empire in Egypt and founded the

    asked by Kira on September 29, 2017
  99. Ed Tech

    when writing a personal narrative what point of view would be best to use

    asked by Timothy on September 14, 2017
  100. Digital Design

    3. A Water bottle is ergonomically designed to fit perfectly in the grip of your hand. Unfortunately, is doesn't fir into most bicycle bottle holders and is a little too big to carry when walking or running. Which part of the audience analysis did the

    asked by Blaw on September 18, 2017