Questions Asked on
March 13, 2014

  1. Math

    How do you factor this? 4x^2 - 21x - 18?

    asked by Anonymous
  2. Science question, only 1

    Which of the following explains why water is a limited resource? Water is present on Earth in a fixed amount that does not change. Water is degrading slowly with time. Only water not present in oceans is available for living things to use. Once it ends up

    asked by Princess Anna
  3. math

    Two pairs of shoes and four pairs of socks cost $125, and three pairs of shoes and five pairs of socks cost $182. Find the cost of a pair of socks. $

    asked by ash
  4. math

    Corporations are subject to specific corporate tax rates different from those for individuals.

    asked by Anonymous
  5. Computer

    A company is supplying 5 types of soft drinks like Pepsi, Sprite, Orange Soda, Cherry Soda and a new lemon drink to different stores. The company has a new promotion which gives a free dozen of lemon drink and free dozen of cherry drink for every 24 dozen

    asked by Bano
  6. Science

    How do you do science homework????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    asked by BIck
  7. Chemistry

    The equilibrium constant Kc^i is 3.2x10^-34 at 25 degrees C for 2HCl(g) -> H2(g) + Cl2 (g). The equilibrium constant Kc^ii is .10 at 25 degrees C for 2ICl (g) -> Cl2 (g) + I2 (g). a) Calculate the equilibrium constant Kc for the reaction below at 25 C

    asked by Lily
  8. Calculus

    Following 2 questions are from a book at a point where L’Hopital’s Rule, Squeeze Theorem etc. have not been discussed and limits (A) and (B) as given below are to be evaluated by simple methods like algebraic simplification etc. 1. Int. of (xlogx)dx

    asked by MS
  9. home economics

    Disposal fullness

    asked by tlekwete
  10. Chemistry

    The lattice enthalpies of NACL KCL and AGCL are 787,717 and 916 kj/mol; based on these values , arrange them in increasing order of water solubility and explain the answer.

    asked by Punk marley
  11. Maths

    There are 3 green balls,5 red balls and 2 yellow balls in a bag.You take out one without looking.What is the probability of picking out a yellow ball?

    asked by Sibongakonke
  12. College math

    The length of the sides of a triangle are given as 8, 15, 17. The hypotenuse is the side that is the length of ____?

    asked by Cassandra
  13. College math

    Find the area and the circumference of a circle of radius 4 meters. Thank you

    asked by Cassandra
  14. English

    Change this sentence to subject agreement,tenses and fragment, I can't believe, Indeed I made it.

    asked by Nomfundo
  15. English

    There were 40 seats for older children in the front(at the front) and benches for little children at the back(in the back). ------------------ Q1: Which do we have to use 'in' or 'at'? Are both OK? Q2: Which one is right, 'older children' or 'elder

    asked by rfvv
  16. Science

    If you wish to warm 100 kg of water by 20° C for your bath, show that 8370 kJ of heat is required.?

    asked by Reggie
  17. chemistry

    how many grams of sodium metal are needed to give 781 g of hydrogen?

    asked by nicole
  18. physics

    A brass ball weighs 270gram in air and when it was immersed in water,it displaced 30 ml of water .how much will the ball weigh in water?

    asked by kj
  19. Fitness Topics

    When you massage an exercised muscle, you help to A. increase the efficiency for the removal of wastes. B. decrease the amount of oxygen moving to the muscle. C. decrease the amount of blood moving to the muscle. D. increase its lifting capacity. im going

    asked by Jose
  20. Practical English

    1. Which one of the following sentences is punctuated correctly? A. I found a large, smooth, rock on the beach yesterday. B. She kept my surprise a secret, but she had a hard time doing it. C. Della arrived on time, it was just two o'clock. D. Darleen

    asked by Jensen
  21. Practical English

    8.How could you combine the following two sentences into one compound sentence? The rabbit jumped into the bushes. The dog followed it. A. The dog followed the rabbit when it jumped into the bushes. B. After the rabbit jumped into the bushes, the dog

    asked by Jensen
  22. physics

    The charge carried by one electron is e = -1.6 × 10-19 C. The number of electrons necessary to produce a charge of -1.0 C is:

    asked by shirly
  23. English

    Hi, Can someone help me with my online Psychology assignment? She is a stickler for punctuation and grammar. I have not taken English yet. I need all the help I can get. The following is my assignment and response. For this assignment, I'd like you to

    asked by Michelle
  24. ENG 122

    When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more

    asked by sabrina
  25. Q

    Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A.tornadoes B.hurricanes C.floods D.drought

    asked by bonn
  26. Physic II

    Why would you expect a plate to hold more excess charge on each of its conducting surfaces when the voltage difference between the two pieces of conductor increases?

    asked by Gulune
  27. Physic II

    Consider the attraction and repulsion of different types of charge. a) Explain why you expect to find that the amount of charge a battery can pump onto a parallel plate capacitor will double if the area of each plate doubles.

    asked by Guline
  28. Physic II

    Explain why you expect to find that the amount of charge a battery can pump onto a parallel plate capacitor will be cut in half if the distance between each plate doubles.

    asked by Huline
  29. chemistry

    if I have 1.60g of urea, how much water, in grams, should be added in the preparation of a 23.1 percent by mass solution?

    asked by Anonymous
  30. Chemistry

    what is chemical for the preparation of siliconcarbide

    asked by Ashu
  31. marketing

    Case study, davis is a producer of seasoning powder for quick preparation of food.By 2012 there are nine varieties of seasoning powders.The marketing objectives of the company are to contribute to the dietary life of consumers and also diversify its

    asked by marikent
  32. English

    Can someone help me figure out what me figure out what my teacher is talking about here. I had to write a self introduction and she told me that I had spelling errors and redundant words. I don't see where she's talking about. My name is Devyn Donahue. I

    asked by Michelle
  33. Chemistry

    what is chemical equation for the preparation of siliconcarbide

    asked by Ashu
  34. Physic II

    Physicists claim that charge never flows through an ideal capacitor. Yet when an uncharged capacitor is first placed in series with a resistor and a battery, then current flows through the battery and the resistor. Explain how this is possible.

    asked by Vuline
  35. Physic II

    What is the net charge on a capacitor in a circuit ? Is it ever possible for the charge on one conductor to be different than the charge on the other conductor? Explain.

    asked by Pastry
  36. Math, accounting, investments

    A firm is evaluating two machines. The first costs $250,000 and will require annual maintenance of $30,000 per year for 10 years. At the end of 10 years, the salvage value will be $75,000. The second machine costs $400,000 and will require $225,000 at the

    asked by MathHelp
  37. Physic II

    Suppose a capacitor of C=2.0 uF with no excess charge on it is suddenly connected in series with a resistor of R=447 ohms , and an ideal battery of voltage V=25 V . How long will the capacitor take to gain 80% of the charge it will eventually have when

    asked by Yolune
  38. Physic II

    Suppose a capacitor having a capacitance of C fully charged to a voltage V and then discharged through a resistor R. Derive the equation (in terms of C,V,and R) that shows how long a time the capacitor will take to lose 45 % of its charge.

    asked by Buline
  39. Plz help me.

    Which of the following explains why your body may contain a carbon atom that was present in George Washington’s body in 1776? (1 point) Carbon moves in a one-way direction through living organisms only. Carbon moves in a one-way direction from the

    asked by anonymous
  40. Check my social studies(PLEASE)

    1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A.

    asked by dalia
  41. life orientation

    What,according to the basics conditions of employment Act applies with regard to the contraventions that identified?

    asked by paseka
  42. general

    In which site i will get free cogat download printables questions for 3rd and 4th grades

    asked by kk
  43. math

    Jana is going to install ceramic tiles in her kitchen. It measures 13' 3" by 12' 6". How many square feet of tile does Jana need? a.) 142.38 square feet b.) 143 square feet c.) 140.625 square feet Can you please show me how you got your answer

    asked by kp
  44. Physical Science

    X-rays can take pictures of your bones but visible light cannot. Explain why. Homework question, please and thank you!

    asked by Adam
  45. science one question?

    3. Which of the following is an example of a SI unit for distance? (1 point) mile meter second inch

    asked by TTR+S<3
  46. S.S

    Immigrants from Central and Eastern Europe came to the Canadian Plains in the late 1800s and early 1900s in response to an offer of :free land in the Prairie Provinces In 1858, what event significantly changed life on Vancouver Island? the discovery of

    asked by Anonymous
  47. Psychology

    What is the definition for "Practical problems" and "Ethical problems"

    asked by Anna
  48. science one question

    2.Which of the following would be affected if a soaring eagle changed direction but remained at a constant speed? acceleration only velocity only*** acceleration and velocity neither i don't think it would be acceleration since the eagle stayed at a

    asked by TTR+S<3
  49. math

    You roll a number cube numbered from 1 to 6. what is the probability you roll a number divisible by 4? Answer: I think 2/6 or 1/3 A number from 16 to 23 is drawn at random. what is the probability you draw a number greater than 18? Answer 5/7 A jar

    asked by Anonymous
  50. math

    A jar contains 21 brown, 4 violet, and 6 white marbles. A marble is drawn at random. what is the probability you will not draw a white marble? Answer 6/31 A jar contains 6 pink, 7 violet, 26 green, and 13 blue marbles. A marble is drawn at random. what is

    asked by Anonymous
  51. Science

    1. Of the following, the only change that is an example of a chemical change is — A. water evaporating from a puddle B. an iron nail rusting and turning an orange color C. a piece of paper being cut into smaller pieces D. a stick being broken in half 2.

    asked by Anonymous
  52. S.S (DAMON)

    please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which

    asked by dalia
  53. science

    3. A section of the Periodic Table of the Elements is shown. Based on the positions of the elements, the two elements that have the most similar chemical properties are — A. calcium and scandium B. calcium and titanium C. titanium and vanadium D.

    asked by Anonymous
  54. Global Studies

    Although fish is the Atlantic provinces' most abundant natural resource, what caused cod fishing to be banned throughout Canada in 2003? a. A disease killed all the cod b. People stopped eating cod c. Gas-powdered fishing boats were outlawed first d.

    asked by lauren
  55. Financing

    A person is considering buying the stock of two home health companies that are similar in all respects except for the proportion of earnings paid out as dividends. Both companies are expected to earn $6 per share in the coming year, but Company D (for

    asked by Anonymous
  56. finance

    A project has an initial requirement of $261,000 for fixed assets and $27,000 for net working capital. The fixed assets will be depreciated to a zero book value over the 4-year life of the project and have an estimated salvage value of $78,000. All of the

    asked by Anonymous
  57. Probability - Math

    According to the record of the registrar's office at a state university, 35% of the students are freshman, 25% are sophomore, 16% are junior, and the rest are senior. Among the freshmen, sophomores, juniors, and seniors, the portion of students who live in

    asked by Morgan
  58. Science

    What happens when yeast and hydrogen peroxide are mixed together? What happens when yeast, hydrogen peroxide, and dish soap are mixed together?

    asked by Anonymous
  59. science

    5. What is the net force acting on the object below? (1 point) its two 5N arrows pushing a block to the right, like this 5N -----> and the block is here 5N -----> and the block is here 0 N 5 N 10 N 25 N do u multiply, add or what???

    asked by rougethebat
  60. math

    A jar contains 25 green and 17 purple marbles. A marble is drawn at random. P(not a 23). Answer 17/42

    asked by Anonymous
  61. algebra

    Your research the average cost of whole milk for several years to look for trends.the table show your data what is the equation for a line of best fit how much would you expect to pay for a gallon of milk in the year Year 1998-2000-2002-2004-2006-2008 Cost

    asked by snow
  62. S.S (DAMON)

    1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most

    asked by dalia
  63. math

    A jar contains 6 pink, 7 violet, 26 green, and 13 blue marbles. A marble is drawn at random. P(violet, pink, or blue). V = 7/52 P = 6/52 B = 13/52

    asked by Anonymous
  64. Linear Algebra

    I need help please!! How many solutions does the system of equations have? 2x=-10y+6 and x+5y=3 a. one b. two c. infinitely many d. none y=4x+3 and y=4x+4 a. one b. two c. infinitely many d. none x-4y=12 and y=1/4x-3 a. one b. two c. infinitely many d.

    asked by Harry
  65. Physics

    If you wish to warm 100 kg of water by 20° C for your bath, show that 8370 kJ of heat is required.?

    asked by Reggie
  66. math

    A number from 20 to 30 is drawn at random. P(not a 23) I think 1/11

    asked by Anonymous
  67. math

    A jar contains 21 red, 4 black, 12 orange, and 18 pink marbles. A marble is drawn at random. P(black) I think 4/55

    asked by Anonymous
  68. math

    A number from 21 to 30 is drawn at random. P( a number less than 24) I think 3/10

    asked by Anonymous
  69. algebra

    What is the slope of the line 4x + 6y = 12

    asked by ashley
  70. math

    A jar contains 25 navy, 21 white, 13 purple, and 7 brown marbles. A marble is drawn at random. P(purple or navy) I think 38/66

    asked by Anonymous
  71. math

    A jar contains 8 red, 24 purple, 18 violet, and 24 yellow marbles. A marble is drawn at random. P(yellow) I think 24/74

    asked by Anonymous
  72. Which compound is made up of three elements?

    Which compound is made up of three elements? A. H2O2 B. CaCl2 C. HNO3 D. Na2O

    asked by Anonymous
  73. Geometry

    Find the area of the composite figure(right triangle), where the hypotenuse is 13m, base is 12m and the height is not given?

    asked by D
  74. S.S (DAMON)

    1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very

    asked by dalia
  75. math

    A jar contains 21 brown, 4 violet, and 6 white marbles. A marble is drawn at random. P(not white) I think 6/31

    asked by Anonymous
  76. English

    This is for my online class. I need help on making sure this is up to standards for the assignment The way that I have studied in the past was to write my notes in my own type of shorthand, I was able to write a good amount of information this way. I

    asked by Devyn
  77. math

    A number from 16 to 23 is drawn at random. P(a number greater than 18) I think 5/8

    asked by Anonymous
  78. math

    You roll a number cube numbered from 1 to 6. P(2) I think 1/6

    asked by Anonymous
  79. math

    5x^2 + 4x = 1

    asked by EMILYS MOM
  80. math

    x^2+x-4=0

    asked by EMILYS MOM
  81. science (check answer?)

    What does aluminum, germanium, and polonium have in common? A. They are gases. B. They have properties of metals and nonmetals. C. They are all metals. D. They have the same properties as the noble gases in the last column. (I think its B.)

    asked by Anonymous
  82. phys

    A 1000-kg airplane moves in straight flight at constant speed. The force of air friction is 1800 N. The net force on the plane is

    asked by tony
  83. business law

    Fortune 500 company that sells computer chips. A little company in the mid-west keeps underselling your company’s product. In response, you lower your product’s price, but only in the mid-west. The U.S. government declares that your company is in

    asked by carol
  84. S.S (DAMON)

    1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade

    asked by dalia
  85. math

    You roll a number cube numbered from 1 to 6. P(a prime number) I think 3/6 or 1/2 P(not a 6) 5/6 P (an even number) 3/6 or 1/2 P (3,6,5,2, or 4) = 5/6

    asked by Anonymous
  86. Damon/ Math

    A jar contains 21 brown, 4 violet, and 6 white marbles. A marble is drawn at random. P(not white) I think 6/31 YOU DIDN'T SAY IF IT WAS CORRECT OR NOT

    asked by Anonymous
  87. MATH

    A number from 16 to 23 is drawn at random. P(a number greater than 18) I think 5/8

    asked by Anonymous
  88. math

    quadrtic formula x^2+x-18=0

    asked by EMILYS MOM
  89. science motion short answer

    9. Provide three statements that demonstrate the importance of units when describing motion. (3 points) i dunno wut they r askin... so..... if u can help, 3 sentences would be gr8 pls help asp thx

    asked by rougethebat
  90. Physics

    A swimming pool has dimensions 26 m x 32 m and a flat bottom. When the pool is filled to a depth of 3 m with fresh water, what is the total force due to the water on the bottom?

    asked by Paul
  91. S.S (DAMON)

    can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence

    asked by dalia
  92. History--Correct 1 question please? :)

    Which statement below best describes Cincinnatus and Julius Caesar? A. Both men put the welfare of the Roman Republic above their own personal success and both obeyed the Senate in time of crisis. B. Cincinnatus accepted the role of dictator in a crisis

    asked by julie
  93. Chemistry

    I tried working this question out with the help already provided, but I couldn't ever get the right answer. If you could possibly explain how to do the problem step by step and include the right answer, I'd greatly appreciate it. Thanks! What mass of

    asked by Madison
  94. MATH

    You roll a number cube numbered from 1 to 6. P(a prime number) I think 3/6 or 1/2 P(not a 6) 5/6 P (an even number) 3/6 or 1/2 P (3,6,5,2, or 4) = 5/6

    asked by Anonymous
  95. English III

    1) Which line from "Totally like whatever, you know?" represents the poet's ability to apply proper use of syntax? (4 points) Even when those sentences aren't, like, questions? You know? That we've just gotten to the point where it's just, like . .

    asked by FLVS
  96. Phsyics

    Determine the absolute pressure at the bottom of a lake that is 66.1 m deep. Write your answer correct to two decimal paces let Patm = 101,300 Pa

    asked by Paul
  97. History

    Mark the statement if it describes Roman society during Julius Caesar’s time. A. Wealthy individuals owned and controlled most of the land. B. Few people were living in the cities. C. The government of Rome was corrupt. D. Civil war broke out. E. Romans

    asked by julie
  98. chemistry

    A student decomposes water to produce hydrogen and oxygen. If the student begins with 34.7 g of water and collects 24.9 g of oxygen, what is her percent yield?

    asked by Micky
  99. Science

    In what direction does an applied force move an object? It moves opposite right?

    asked by julie
  100. Science

    Which of the following is not an example of work? A. raising a barbell over your head B. picking up a box off the floor C. holding a tray in the cafeteria line D. pushing a box across the floor I think its C.

    asked by julie
  101. MATH

    A jar contains 10 green, 6 white, and 11 brown marbles. A marble is drawn at random. P(brown or white) I think 17/27 A number from 16 to 28 is drawn at random. P(an even number) I think 7/13

    asked by Anonymous
  102. math

    A container has 26 orange, 23 pink, 16 blue, and 24 violet marbles. A marble is drawn at random. P(violet) I think 24/89

    asked by Anonymous
  103. Science

    Which of the following statements about continental glacial movement is correct? A. continental glaciers can only flow uphill b. continental glaciers can flow in all directions c. continental glaciers can only flow downhill d. continental glaciers do not

    asked by Felicia
  104. Pre-Calculus

    Find the rectangular coordinates of the point with the given polar coordinates. (3, 150°)

    asked by Alexis
  105. question

    Which organisms are capable of converting gaseous nitrogen in the air into a form that other living organisms can use? nitrogen-fixing bacteria denitrifying bacteria decomposers producers***

    asked by anonymous
  106. Pre Calculus

    Write the rectangular equation in polar form... x=3

    asked by Alexis
  107. Science

    What is the composition of the A horizon ? a. topsoil b. subsoil c. bedrock d. water Either b or d? ^^

    asked by Lexi
  108. math

    you roll a number cube numbered 1 to 6. P(a number divisible by 4) I think 3/6 or 1/2

    asked by Anonymous
  109. Pre-Calculus

    Find the polar coordinates of each point with the given rectangular coordinates. Use degrees. (-4,-3)

    asked by Alexis
  110. Science

    Which of the following statements about continental glacial movement is correct? A. continental glaciers can only flow uphill b. continental glaciers can flow in all directions c. continental glaciers can only flow downhill d. continental glaciers do not

    asked by Felicia
  111. Pre-Calculus

    Write the polar equation in rectangular form... r=5sintheta

    asked by Alexis
  112. biology please help

    whiich of these fit together A. lipase B. nuclease C. pancreatic amylase D. pepsin bread crumb stuffing butter mashed potatoes turkey

    asked by Ann
  113. MATH

    Write probability as fraction 1. Sam flips two coins. Find probability of 1 head and 1 tail. I think 2/4 or 1/2 2. You roll 1 number cube to show an odd number. I think 3/6 or 1/2 3. Sheila has 8 apples; 5 of them are red. I think 5/8 4. Of 12 books, 3 are

    asked by Anonymous
  114. S.S

    can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence

    asked by dalia
  115. CALCULUS ECONOMICS

    Consider the problem of a rational consumer with an experienced utility function given by 8x√+m. Let p=$1 p/unit denote the market price of good x. Suppose that, initially, the firm selling the good matches his purchases as follows: for every x units

    asked by Jenney
  116. math

    There are 3 side orders: French fries, baked potato, or mashed potatoes. Find the probability of a customer choosing a baked potato. I think 1/3

    asked by Anonymous
  117. CALCULUS ECONOMICS

    Consider the problem of a rational consumer with an experienced utility function given by 8*x^(1/2)+m. Let p=$1 p/unit denote the market price of good x. Suppose that, initially, the firm selling the good matches his purchases as follows: for every x units

    asked by Jenney
  118. CALCULUS ECONOMICS

    Consider a market in which aggregate demand is given by 1000−10p, and aggregate supply is given by 10p, where p denotes the market price. QUESTION: What is the maximum amount of revenue that the government can raise using a per-unit sales tax on

    asked by Jenney
  119. CALCULUS ECONOMICS

    Consider an economy in which a monopolistic firm serves two identical, but separate markets, called A and B. The aggregate inverse demand in each market is given by 1000−q. The cost function for the monopolist is given by (qA+qB)^2, where qA andqB

    asked by Jenney
  120. CALCULUS ECONOMICS

    Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government gives the firms a $100

    asked by Jenney
  121. CALCULUS ECONOMICS

    Consider the same setting as in the previous question. Suppose that firms are NOT owned by consumers. Let s denote the size of the per-unit subsidy/tax given to the firms. Let positive values of s denote subsidies, and negative values of s denote taxes.

    asked by Jenney
  122. math

    Of 12 books, 3 are fiction I think 3/12 or 1/4 Two of 6CD's are scratched 2/6 or 1/3 Nine out of 10 teens like to shop I think 9/10

    asked by Anonymous
  123. MATH

    You can preselect 6 radio stations in your car. You hit a button without looking. What is the probability that it is your favorite station? I think 1/6

    asked by Anonymous
  124. physics

    A rope is wound round a fixed cylinder of radius r so as to make n complete turns . Show that if one end of the rope is held by a force f, a force f e^2(pi)nu must be applied to the other end to produce slipping,where u is the coeff. of friction between

    asked by Saraf
  125. CALCULUS ECONOMICS

    Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government gives the firms a $100

    asked by Jenney
  126. math

    Daniel flips 2 coins. Find the probability of the coins both coming up heads. I think 2/4 or 1/2 Serena has a bag filled with 10 breakfast bars. She knows that 1 of them is her favorite. Find the probability that she will select her favorite bar by

    asked by Anonymous
  127. Science

    Which best describes the similarities among elements included in the same column of the periodic table? A. They have the same state at room temperature. B. They have the same number of protons. C. They have the same number of electrons. D. They have

    asked by Anonymous
  128. please check(Social studies)

    can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence ANSWER:It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize

    asked by dalia
  129. CALCULUS ECONOMICS

    Consider a market in which consumption of the good being traded generates a positive externality. There are 100 identical consumers, each with a utility function given by (1/2)*(q^(1/2))+m +(G^(1/2)) where G denotes the total level of consumption in the

    asked by Jenney
  130. Physics

    A rope is wound round a fixed cylinder of radius r so as to make n complete turns . Show that if one end of the rope is held by a force f, a force f e^2(pi)nu must be applied to the other end to produce slipping,where u is the coeff. of friction between

    asked by Saraf
  131. Language book

    Hi i need help with this book called as for me and my house could you help me with this question When mrs. Bentley decides to plant a garden, the main problem is that according to propriety the mistress of the parsonage should not ___________ a.sow b.weed

    asked by John
  132. CALCULUS ECONOMICS

    Consider a market in which consumption of the good being traded generates a positive externality. There are 100 identical consumers, each with a utility function given by (1/2)*(q^(1/2))+m +(G^(1/2)) where G denotes the total level of consumption in the

    asked by Jenney
  133. MATH

    Joe puts 5 books in his backpack as he leaves for school. He has 2 math books, 1 science book, and 2 history books. What is the probability that he will grab his science book out of his backpack without looking? I think 1/5 Jacquie has 4 sweaters that go

    asked by Anonymous
  134. CALCULUS ECONOMICS

    Consider the problem of a competitive firm which has fixed costs of $1000, semi-fixed-costs of $1000, and variable costs given by q2. QUESTION: What is the maximum market price at which the firm decides to supply zero?

    asked by Jenney
  135. CALCULUS ECONOMICS

    Consider the problem of a competitive firm which has fixed costs of $1000, semi-fixed-costs of $1000, and variable costs given by q^2. QUESTION: What is the maximum market price at which the firm decides to supply zero?

    asked by Jenney
  136. Science: my answers

    Which organisms are capable of converting gaseous nitrogen in the air into a form that other living organisms can use? nitrogen-fixing bacteria denitrifying bacteria decomposers producers***

    asked by anonymous
  137. math

    what is volume of 72 with each dimension that is at least 2 feet

    asked by jodi
  138. Dividing Polynomial

    Please check. 1. (5x^3+x^2-7)/(x+1)= ? My answer: 5x^2-4x+4-11/x+1 2 (9x^3+5x-8)/(3x-2)= ? My answer: 3x^2+2x+3-2/3x-2

    asked by Anonymous
  139. Which of the following is a compound?

    Which of the following is a compound? A. O2 B. C60 C. CO D. Cu

    asked by Anonymous
  140. math

    Joe puts 5 books in his backpack as he leaves for school. He has 2 math books, 1 science book, and 2 history books. What is the probability that he will grab his science book out of his backpack without looking? I think 1/5 Jacquie has 4 sweaters that go

    asked by SUE
  141. Science check my answers

    Which step in the nitrogen cycle is accelerated at the beginning of the eutrophication process? denitrification*** nitrogen fixation producer uptake of nitrogen consumer decomposition Which of the following is carried out by denitrifying bacteria? break

    asked by anonymous
  142. Math - Answer Check

    Dimensional Analysis 10. 17 cups = (8.5) pints 11. 18 pounds = (288) oz 12. 7.5 miles = (43650) ft 13. 32 quarts = (8) gal 14. 18 quarts = (72) cups 15. 180,000 inches = (2.84) miles 16. 4.5 tons = (144,000) oz

    asked by Anonymous
  143. science URGENT so need help

    PLS HELP ASAP True or False 1. If a 40 kg person is accelerating at 10 m/s2, then the magnitude of the force acting on him or her is 400 N. (1 point) true false Multiple Choice 2. How much force is needed to make a 60 kg object accelerate at a rate of 2.0

    asked by TTR+S<3
  144. math

    8x8=

    asked by ramata
  145. Social studies check answers ***damon***

    please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came

    asked by dalia
  146. life orientation

    three study fields/caree paths and two reasons for each

    asked by beyonce
  147. physics

    A plane is found by radar to be flying 5.9 km above the ground. The angle of elevation from the radar to the plane is 78.6°. Ten seconds later, the plane is directly over the station. Find the speed of the plane, assuming that it is flying level.

    asked by eric
  148. math

    What kind of graph would you use to show the number of twins born each year from 1997 to 2002? Explain your answer I don't know if it would be a bar graph or line graph.

    asked by SUE
  149. Language arts: check my answers

    For questions 7–15, rewrite each sentence, adding commas where needed. (7) While I was researching skateboards I found an interesting old newspaper story. (8) In the June 29 1999 edition of the Mercury there was an article on skateboarding. (9) Some

    asked by anonymous
  150. Math

    A rectangular prism measuring 7 ft by 8 ft by 4 ft 224 ft3 112 ft3 232 ft3 116 ft3

    asked by anonymous
  151. Math

    The population of humorville is 8500 people. In this town Jokes travel fast, in one hour, each person who hears a joke tells three other people who have not heard it, and tells no one else. Last Friday, a visitor from out of town told the police chief a

    asked by Hector
  152. science pls help

    i posted this earlier but got a confusing answer so pls help as best as u can asap! True or False 1. If a 40 kg person is accelerating at 10 m/s2, then the magnitude of the force acting on him or her is 400 N. (1 point) true false Multiple Choice 2. How

    asked by TTR+S<3
  153. jiskha and other website question???

    is there any other website like jiskha that you can post your question for free and don't have to give them your email? it doesn't have to be for homework of course though...???

    asked by BEEP
  154. Algebra

    Find the equation in slope-intercept form of the line that is the perpendicular bisector of the segment between (-3,4) and (3,-8) Can you help me figure this out? Thank you!

    asked by Student
  155. Social Studies

    I need to write a letter ( at least one paragragh) about applying for a job for Congress assistant. I must explain why Help

    asked by Me
  156. CHEMISTRY.

    what would be the VSEPR shape of pyridine?

    asked by Riana
  157. Social studies check answers ***damon***

    1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts

    asked by dalia
  158. Math

    Vicki bought an ice cream cake cut into 6 equal pieces. Vicki, Margo,and Elena each took 2 pieces of the cake home. Vicki says she and each of her friends took 1/3 of the cake home. Is Vicki correct? And

    asked by Mo
  159. Physics

    Consider the gravitational potential, kinetic, and total mechanical energies of a cart moving down an inclined ramp. (Also, let gravitational potential energy be defined to be zero when the cart is at the bottom of the ramp. A. Write an expression for the

    asked by Tim
  160. Physics

    Assume a spring has an un-stretched length Xo. Write an expression for the elastic potential energy of the spring in terms of the position of the end of the spring x and its spring constant k.

    asked by Tim
  161. please help bio

    From the esophagus down, the 6-9 meter long digestive tube is made up of four layers: the inner (A)__________ of epithelial cells, a sub mucosa, smooth muscle, and serosa. Nutrients from the tube are absorbed across the layers into the bloodstream.

    asked by Ann
  162. physics

    A coin is dropped from a height of 40 meters. How fast is the coin traveling after 3 seconds?

    asked by Angela
  163. Math. please

    Find the volume of a square pyramid with a base length of 9 cm and a height of 4 cm. 324 cm3 108 cm3 36 cm3 152 cm3 Find the volume of a cone with a radius of 10 mm and a height of 6 mm. 628 mm3 600 mm3 1,884 mm3 1,254 mm3 Find the lateral area of a cone

    asked by anonymous
  164. Math

    Why does a sheep scratch himself?

    asked by Lizbet
  165. Chemistry

    The data below has been taken for the reaction of a dye with the hydroxide ion. The reaction was performed at two different hydroxide ion concentrations while the dye concentration was kept constant. What is the rate law? [OH─] = 0.10 M [OH─] = 0.20 M

    asked by Nicole
  166. math

    A submarine starts at a position relative to sea level of -45 meters. The submarine then changes it's position at a rate of -6 meters per minute. What is the submarine's position after 7 minutes? A. -3 meters B. -44 meters C. -58 meters D. -87 meters

    asked by ★★ PLEASE HELP ★★
  167. Chemistry Help Please

    1)how would the accuracy of your determined keq change if all your volume measurements were made with graduated cylinders rather than pipets ? 2) if all of the SCN^- was not converted completely to FeNCS^2+ when the calibration curve was prepared would

    asked by Josh
  168. math

    Sarah uses 3/4 pound of blueberries to make 2/3 cup of jam. How many pounds of blueberries does she need to make each cup of jam? A. 1/12 B. 1/2 C. 1 1/8 D. 1 5/12

    asked by ★★ PLEASE HELP ★★
  169. Java

    A company is supplying 5 types of soft drinks like Pepsi, Sprite, Orange Soda, Cherry Soda and a new lemon drink to different stores. The company has a new promotion which gives a free dozen of lemon drink and free dozen of cherry drink for every 24 dozen

    asked by Bano
  170. English grammar

    How would you diagram: the puppy's constant wimpering worried us

    asked by Anonymous
  171. Science

    how many moles of SO3 are produced from 3 moles of O2?

    asked by Nikki
  172. science

    how many moles of SO2 are needed to make 3 moles of SO3?

    asked by Unknown
  173. Science

    How many moles of O2 are needed to make 1.98 moles of SO3?

    asked by Unknown
  174. Science

    How many moles of O2 are needed to react with 1.5 moles of SO2?

    asked by Unanomous
  175. please check(Social studies)

    please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A.

    asked by matt
  176. math

    I need help on how to use a common denominator to write an equivalent fraction for each fraction?number 1 is 1/2,1/3 and number 2 is 7/8,3/10 please help

    asked by sam
  177. math

    How Many Lateral Faces Does A Triangular Prism Have?

    asked by luna
  178. algebra

    The table show the median home prices in Florida what is the equation of a trend line that models a relationship between time and home prices use the equation to predict the median home price in 2040? Year 1940 median price 23,800 Year 1950 median 40,900

    asked by snow
  179. Calculus Help

    In the following x,y and (a) are all variables. Show steps please! Thank you! 1) y^2 = x^2+a^2 2) y^2+ay = x^2+ax+a^2

    asked by Kimberly
  180. Chemistry

    What is the mole fraction of NaOH in an aqueous solution that contains 33.4% NaOH by mass?

    asked by Grace Badaki
  181. Chemistry

    What are the molality and mole fraction of solute in a 32.3 percent by mass aqueous solution of methanol (CH3OH)? molality = ?m mole fraction =

    asked by Grace
  182. World History

    What two forms of Christians were found in Europe in 1,000?

    asked by Ibrahim Barrie
  183. science

    One property used to broadly classify elements is malleability. If a substance is malleable, it can be hammered, shaped, and flattened without shattering. Which group of elements has this property? A. Metals B. Metalloids C. Nonmetals D. Noble gases

    asked by Anonymous
  184. social studies(updated answers)

    1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts

    asked by matt
  185. Math

    Write an integer that is represented by the bold words in the following sentence. The temperature dropped 17 degrees between noon and midnight.

    asked by Martin
  186. math

    how to use a common denominator to write an equivalent fraction for each fraction?

    asked by sam
  187. statistic

    For each of the following, assume you are working with a standard deck of 52 cards. There are 13 cards (2,3,4,5,6,7,8,9,10, jack, queen, king and Ace) in each of four suits (Clubs, Diamonds, Hearts, and Spades). a. What is P(Club) when drawing one card? b.

    asked by HELEN
  188. chemistry

    Can u show the solution to this problem? What is the mass of silver that can be prepared for 1.00g of copper metal Cu (s)+2AgNO3(ag)= Cu(NO3)2(ag)+2Ag(s)

    asked by vee
  189. Chemistry

    Express the concentration of a commercial hydrogen peroxide solution, which is 3.0 (w/w), as a molarity. Show all work

    asked by Amber
  190. Chemistry

    How many moles of ammonia gas can be formed from the complete reaction of 44.8 liters of nitrogen gas at standard temperature and pressure (STP), according to the balanced equation, N2 (g) + 3H2 (g) arrow 2NH3 (g)?

    asked by Diana
  191. Algebra

    1) If N is the set of natural numbers that are factors of 18, represent this set in roster form. 2) Suppose U={1,2,3,4,5,6,7,8,9,10} is the universal set and A={1,4,5,9,10} What is A? 3) The wrestling team is holding a car wash. The teams goal is to raise

    asked by Asia Powell
  192. math

    i need to draw a diagram to show the solution to 2.6/0.4. and explain what the quotient mean?

    asked by dezy
  193. Algebra

    1) There are two pet stores in zacharys town. There are dogs, cats, and hamsters at the first pet store. The second store has dogs, rabbits, and fish. Write a set that represents all of the different pets stores in the town. 2) of the 125 students in an

    asked by Adrian Gunter
  194. Math

    The voltage (in volts) induced in a coil of wire is v = (2t + 1)^0.5. The current in the coil is initially 0.3 amps, and the inductance is 5H. What is the equation for the current in the coil?

    asked by Anonymous
  195. Math help, anyone?

    Find the volume of a square pyramid with a base length of 9 cm and a height of 4 cm. 324 cm3 108 cm3 36 cm3 152 cm3 Find the volume of a cone with a radius of 10 mm and a height of 6 mm. 628 mm3 600 mm3 1,884 mm3 1,254 mm3 Find the lateral area of a cone

    asked by anonymous
  196. Chemistry

    Write the equation for the dissolution of NH4NO3 in water. If 5.95 mol of NH4NO3 are dissolved, how many total moles of ions are produced? Answer in units of mol

    asked by Kristen
  197. Chemistry

    How many grams of a 17.7% potassium sulfate solution would contain 419.9 g potassium sulfate? Answer in units of g

    asked by Kristen
  198. Chem

    A certain reaction has an activation energy of 66.58 kJ/mol. At what Kelvin temperature will the reaction proceed 4.50 times faster than it did at 289 K?

    asked by Anonymous
  199. english

    How do you classify the sentence: The hunting dog tracked the raccoon through the brush. A adj n/v a DO (p a op) Is this correct?

    asked by Aveary
  200. Practical English

    A trip to the ocean can be a relaxing escape from the everyday pressures of life. A sailboat glistening on the horizon provides a mental escape to faraway places. The rhythm of the ocean beating against the sand is sedating music to a troubled mind. A

    asked by Jensen
  201. math

    Limited liability of the owners means that the stockholders of a corporation share a personal liability for all debts of the corporation.

    asked by Anonymous
  202. MATH_URGENT

    Point X is on side \overline{AC} of \triangle ABC such that \angle AXB =\angle ABX, and \angle ABC - \angle ACB = 39 degrees. Find \angle XBC in degrees.

    asked by RhUaNg
  203. english

    I have to classify this sentence: Wow!(I) I(sn)/saw(v) a(a) falling(adj) meteor(do) clearly(adv) during(p) the(a) night(op). Is this correct?

    asked by Tristan
  204. Earth science

    1. Which of the following is not a natural cause of climatic change? A. Earth's tilt B. Solar activity C. Human activity D. Volcanic activity I think it is C

    asked by Heather
  205. Earth science

    The greenhouse effect is a result of A. consumption of fruits and vegetables that produce a biofuel. B. absorption and radiation of energy in the hydrosphere. C. absorption and radiation of energy in the atmosphere. D. consumption and radiation of energy

    asked by Heather
  206. English

    What are four things to look for when proofreading? My answers: Reading, grammar check, spelling check, and punctuation.

    asked by Jensen
  207. Algebra

    1. How far is the Willis Tower from Navy Pier, given that each unit is approximately 1/8 mile? Round your answer to the nearest tenth of a mile. The Willis Tower is at the point (-6,-3) and NP is at the point (10,9). I did this calculation: d^2 = (10 -

    asked by Student
  208. pragati

    the length of the fence of a trapezium shaped field ABCD is 130m and side AB is perpendicular to each of the parallel sides AD and BC. if BC=54m, CD=19m and AD=42m. find the area of the field.

    asked by tanmay
  209. math

    Find the volume of the region obtained by revolving the area below about the line x=3. y = x3, x=2, y=0 Find the moment of inertia of this solid of revolution.

    asked by Anonymous
  210. Algebra/Language Arts

    I have a 15 page paper due tomorrow. I finished the paper, and edited it and all, that's not my problem. My cover page is a work of art that I designed and I wanted to put a note on how it relates to my essay. How would I go about doing this? Do I add a

    asked by MathMat
  211. science

    Is this hypothesis in the right format?. When yeast and vinegar are put together, they will form an endothermic reaction.

    asked by Anonymous