Monday
November 24, 2014

Homework Help: Social Studies: People

Recent Homework Questions About People

Post a New Question | Current Questions

Math
1. You want to deliver an article with the most impact and easy reading to the readers; you decide that you need to present the data as percentages. For each of the data statements, though, none of them have percent’s. Convert each statement’s data into a percentage...
Thursday, March 20, 2014 at 8:52pm

Language arts help!!
1–6, read the play excerpt below and answer the questions that follow. Jaws of the Water ACT TWO At rise we see DAD, TINA, and MARK rushing in and out of the living room. Each enters carrying important items—such as sleeping bags, rain gear, and gallons of water—...
Thursday, March 20, 2014 at 8:20pm

Language
What impact do ignorance and stigma have on people who are HIV-positive in Malawi and other African countries? It'll b much helpful if you dont give links Thank u :)
Thursday, March 20, 2014 at 6:47pm

Math: please help
According to one study, 61% of the population swallow at least one spider per year in their sleep. Based on this study, what is the probability that exactly 7 of 10 randomly selected people have swallowed at least one spider in their sleep in the last year? a. 70% b. 22% c. 1...
Thursday, March 20, 2014 at 4:23pm

Language Art (Please Check)
1.C But mama told me never mind.She said i didnt need a bracelet to remember laurie,just as i didnt need anything to remember pap or our home in berkeley or all the people and things we loved and had left behind What is the main idea of this passage? A. When you lose something...
Thursday, March 20, 2014 at 3:13pm

Math
According to one study, 61% of the population swallow at least one spider per year in their sleep. Based on this study, what is the probability that exactly 7 of 10 randomly selected people have swallowed at least one spider in their sleep in the last year? a. 70% b. 22% c. 1...
Thursday, March 20, 2014 at 2:57pm

Language Art (Please Check)
3.A 4.D 3.Which of the following sentences contains a verb that agrees with its subject? A. The memories of her friend stay with her. B. Friends of the family helps them. C. Some people from the neighborhood gives them extra food. D. Sacks of mail is waiting at the main gate. ...
Thursday, March 20, 2014 at 2:06pm

Science!
2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <---- 3. Which of the following describes the relationship between friction and inertia? When there is more friction, there is less inertia When there is less ...
Wednesday, March 19, 2014 at 4:42pm

English
1-2. My uncle decided to splurge and _____with a country club because golf is his favorite____.(affiliate,deficit) 3-4. Gail didn't ____from smoking cigarettes until her employer made not smoking ____.Keeping her job was a very good incentive to get her to quit.(agnostic, ...
Tuesday, March 18, 2014 at 11:25pm

finance
Linda Scales is now employed as the managing editor of a well-known business journal. Although she thoroughly enjoys her job and the people she works with, what she would really like to do is open a bookstore of her own. She would like to open her store in about eight years ...
Tuesday, March 18, 2014 at 8:25pm

science quiz pls help!!!
In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True False***? 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s*** 3. Which of...
Tuesday, March 18, 2014 at 12:30pm

Science
1. In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <...
Monday, March 17, 2014 at 11:56pm

Science -Check Answers-
1. In the following diagram, the green ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <...
Monday, March 17, 2014 at 10:38pm

history
How did the telegraph change people's lives..
Monday, March 17, 2014 at 8:46pm

help ms sue lang arts
For Questions 1–6, read the play excerpt below and answer the questions that follow. Jaws of the Water ACT TWO At rise we see DAD, TINA, and MARK rushing in and out of the living room. Each enters carrying important items—such as sleeping bags, rain gear, and ...
Monday, March 17, 2014 at 7:04pm

Math
a citizens group wants to determine people's opinions about a new road. The members of the group conduct a survey at the largest part of the mall in the city. Which best describes the sampling method used by the citizens' group? A.) convenience sample B.) random sample...
Monday, March 17, 2014 at 12:23pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

math
Tell which operation you would use for each word phrase. P people increased by two
Monday, March 17, 2014 at 11:48am

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

math
Suppose that people's heights (in centimeters) are normally distributed, with a mean of 170 and a standard deviation of 5. We find the heights of 80 people. (You may need to use the standard normal distribution table. Round your answers to the nearest whole number.) (a) ...
Monday, March 17, 2014 at 8:00am

Language Art help
How does the great radio scare help you gain an understanding of past events? A.it tells why people are afraid of things they dont understand B.it tells of a radio broadcast that sounded so real people believed it was true C.it tells of an event that led to changes in what ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:57pm

english
Put an accent mark above the strong beats in the first four lines of the poem : Back and Forth. Back and forth go the ferries, back and forth from shore to shore, hauling people, trucks and autos, back and forth from shore to shore.
Sunday, March 16, 2014 at 7:47pm

english
Underline the gerund phrase in each sentence. Then, indicate whether the phrase functions as a subject (S), an object of a preposition (OP), a direct object (DO), an indirect object (IO), or a predicate nominative (PN). 1. Pablo Morales became known as the comeback kid of ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:29pm

English
Emma thought and she thought: How can I make people notice me? Then, Emma's two twin nieces ran in the kitchen and asked Emma to make a batch of cookies for their class. She did, and the next day at the bake sale, lots of children and parents were buying her cookies. a)...
Saturday, March 15, 2014 at 7:31pm

English
First, Second or Third person "Do you love candy?" I asked my friend Roxis. I always make friends with other people. a)first person b) second-person c) third-person I think A
Saturday, March 15, 2014 at 6:34pm

Math
1 Catriona is deciding how large of a cake to order for a party. She can choose from a 1-layer cake that serves 10 people, a 2-layer cake that serves 20 people, a 3-layer cake that serves 40 people, or a 4-layer cake that serves 65 people. The cost of the cake increases with ...
Saturday, March 15, 2014 at 2:14pm

English
What is the difference between "brightest people" and "brightest of people?"
Friday, March 14, 2014 at 7:58pm

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 at 8:54pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 at 7:56pm

Math
The population of humorville is 8500 people. In this town Jokes travel fast, in one hour, each person who hears a joke tells three other people who have not heard it, and tells no one else. Last Friday, a visitor from out of town told the police chief a new joke at 10:00 a.m. ...
Thursday, March 13, 2014 at 5:16pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

History
Mark the statement if it describes Roman society during Julius Caesar’s time. A. Wealthy individuals owned and controlled most of the land. B. Few people were living in the cities. C. The government of Rome was corrupt. D. Civil war broke out. E. Romans were losing faith ...
Thursday, March 13, 2014 at 3:02pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

Global Studies
Although fish is the Atlantic provinces' most abundant natural resource, what caused cod fishing to be banned throughout Canada in 2003? a. A disease killed all the cod b. People stopped eating cod c. Gas-powdered fishing boats were outlawed first d. Over-fishing was ...
Thursday, March 13, 2014 at 1:02pm

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

Mathematics
Suppose that 4 people sit in 4 chairs in a circle. How many different new seating arrangements are possible if each person can move 1 chair to the left or right or remain as is and if 1 person must be in each chair?
Wednesday, March 12, 2014 at 7:03pm

help me with this pe.
1. Which resource would be the best choice to learn more information about joining a cricket team? (1 point) county aquatics facility lifeguard local community center private equestrian center 2. At the 8th grade dance, Myron asks Janelle if she would like to dance with him ...
Wednesday, March 12, 2014 at 5:05pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

Global studies
The indigenous people of British Columbia are famous for carving __________, or tall poles containing the symbols of a particular group, family, or clan. a. monuments b. family pillars c. totem poles *** d. animal columns
Wednesday, March 12, 2014 at 3:08pm

Help! - Writeacher!!
Help!! Can you check my answers? 1. The small boat was scudding into the open sea with a full sail. (1 point) getting stuck sinking deeply moving swiftly* rocking harshly 2. As an outdoor enthusiast, Kristina abhorred the fact that people left debris along the hiking trail. (1...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:15pm

Ethics
1. Prima facie duties are different from categorical duties in that: A. they can be overridden by more important duties in a given situation. B. they only need to be followed if doing so brings the best consequences. C. they only apply to some people. D. they only apply to ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:37pm

PEOPLE, SCIENCE, AND THE ENVIRONMENT
. If all life ceased on Earth, how quickly would the atmosphere become like that of Venus and Mars? Explain.
Wednesday, March 12, 2014 at 1:34pm

english
For example, if it is a sport, then some people wonder why cheerleaders must also be concerned with the neatness and uniformity of their appearance. In addition, since cheerleading does not require an opposing group of cheerleaders, some people question whether it can be ...
Wednesday, March 12, 2014 at 11:34am

science(check answers)
1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees ...
Tuesday, March 11, 2014 at 11:36pm

English 9 - HELP!
1. The small boat was scudding into the open sea with a full sail. (1 point) getting stuck sinking deeply moving swiftly rocking harshly 2. As an outdoor enthusiast, Kristina abhorred the fact that people left debris along the hiking trail. (1 point) recently discovered ...
Tuesday, March 11, 2014 at 11:09pm

science(check answers)
i dont think the answer could be A. so i pick B. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a fossil fuel D. it cannot be used up
Tuesday, March 11, 2014 at 11:01pm

science(check answers)
1.D One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a fossil fuel D. it cannot be used up
Tuesday, March 11, 2014 at 10:57pm

science(check answers)
1. A 2. C 3. A 4. D 1. Coal, oil, and natural gas are inexpensive sources of fuel which do not cause pollution when used. A. true B. false 2. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a ...
Tuesday, March 11, 2014 at 10:44pm

Calculus
Two people start from the same point. One walks east at 5 mi/h and the other walks northeast at 7 mi/h. How fast is the distance between the people changing after 15 minutes? (Round your answer to three decimal places.)
Tuesday, March 11, 2014 at 10:11pm

U.S. History
TRUE OR FALSE (The First World War) 1. Until 1915, most Americans thought of the war as a European conflict that would have little effect in the United States. 2. Big Berthas were massive ships used to transport German troops. 3. The Treaty of Versailles demanded that Russia ...
Tuesday, March 11, 2014 at 5:38pm

History8
what happened in Europe that drove so many people to the United States
Tuesday, March 11, 2014 at 4:38pm

Social Studies 8
Please Check My answers!! It would be greatly appreciated!! 1. Which was the last country to challenge the United States' control of Oregon? A. Russia B. Britain*** C. Spain D. Mexico 2. What allowed people from both Britain and the United States to settle in Oregon ...
Tuesday, March 11, 2014 at 1:26pm

math
Suppose that 4 people sit in 4 chairs in a circle. How many different new seating arrangemens are possible if each person can move 1 chair to the left or right or remain as is and if 1 person must be in each chair?
Tuesday, March 11, 2014 at 7:03am

English
I'm writing a personal essay for an internship. Is everything in this essay clarified? Where can I expand? I don't know about you but I like living. And in order for me (and those who proceed me) to live a nice, long and happy life, we have to do something about the ...
Tuesday, March 11, 2014 at 3:52am

science
In the following diagram, the greem ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <---- ...
Monday, March 10, 2014 at 3:37pm

english
May you please edit this essay? Holden Caulfield in “Catcher in the Rye”, seems to be obsessed with mortality and youthful innocence, both of which are embodied in James Castle and Allie Caulfield. Holden demonstrates these infatuations in his conversation with ...
Monday, March 10, 2014 at 1:48pm

Global Studies (Please help)
1. Why are the Prairie Provinces known as Canada's breadbasket? (1 point) a. more than three-quarters of Canada's farmland is located there b. the people of these provinces love bread c. it has many famous bakeries d. that is the translation from the Cree name for it...
Monday, March 10, 2014 at 12:58pm

statistics
1. A company decides to add a new program that prepares randomly selected sales personnel to increase their number of sales per month. The mean number of sales per month for the overall population of sales people at this national company is 25 with a standard deviation of 4. ...
Monday, March 10, 2014 at 1:04am

math
A lady buys goods worth Rs.200 from a shop. (shopkeeper selling the goods with zero profit) .. The lady gives him 1000 rs note. The shopkeeper gets the change from the next shop and keeps 200 for himself and returns Rs.800 to the lady. .. Later the shopkeeper of the next shop ...
Monday, March 10, 2014 at 12:41am

Math
Sixty people, half of whom were females, were asked if they liked yogurt. Thirty-two of the people, including two-fifths of all of the males, said that they did like yogurt. How many of the females didnt like yogurt?
Sunday, March 9, 2014 at 9:48pm

Ashford PHI 208
PHI 208 Week 2 - Readings Quiz 1. Tom Regan’s view of animals is that (Points : 1) They are important but not quite as important as human beings They have rights, which means that they should never be used for human purposes They may be ethically used because they were ...
Sunday, March 9, 2014 at 7:47pm

Physics-Kinetic Energy
Can someone help me solve this kinetic energy problem? A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The ...
Sunday, March 9, 2014 at 2:48pm

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Sunday, March 9, 2014 at 12:01pm

psychology
An experimenter wants to find out if drinking coffee makes people more alert. The amount of coffee a person drinks is the: A. hypothesis. B. dependent variable. C. independent variable. D. correlation coefficient.
Sunday, March 9, 2014 at 11:16am

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Saturday, March 8, 2014 at 6:59pm

Algebra 1
Matthew would like to join an online book club that costs $84 per year. If he signs up for an automatic renewal, he will get 5% off his membership. If he signs op in July, he will get an additional 20% off. In addition, for every 2 people he refers to the club, he can get $5 ...
Saturday, March 8, 2014 at 4:53pm

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Saturday, March 8, 2014 at 3:29pm

Statitics
A Department of Transportation report about air travel that 5 out of every 1000 pieces of luggage are lost by the airlines. You are traveling with a group of people who have 22 pieces of luggage. What is the probability that 2 of these are lost? Set up the equation and plug in...
Saturday, March 8, 2014 at 8:19am

Math~
Mr. D. O. Nutt brought a baker’s dozen, or 13, pastries to the math department meeting. Everyone ate at least 1 pastry, some (not all) had 2, and one person had 3. What are the possible numbers of people who could be in the department?
Saturday, March 8, 2014 at 12:24am

algebra
Matthew would like to join an online book club that costs $84 per year. If he signs up for an automatic renewal, he will get 5% off his membership. If he signs up in July, he can get an additional 20% off. In addition, for every 2 people he refers to the club, he can get $5 ...
Saturday, March 8, 2014 at 12:17am

psycology
______________classifies people in stable, systematic ways. Answer a. The trait-dispositional level. b. Projective tests. c. The Big-Five. d. A and C. e. All of the above. my answers is E
Friday, March 7, 2014 at 5:02pm

psychology
______________classifies people in stable, systematic ways. Answer a. The trait-dispositional level. b. Projective tests. c. The Big-Five. d. A and C. e. All of the above. my answers is E
Friday, March 7, 2014 at 3:10pm

Probability
We start with a collection of n (distinguishable) individuals whom we want to split into three possible teams: the blue team, the red team, and the white team. Each individual is randomly assigned to exactly one of the teams according to the following procedure. An individual ...
Friday, March 7, 2014 at 2:37pm

Criminal justice
1. Though both emphasize consequences, utilitarianism differs from ethical egoism in that: A. utilitarianism emphasizes consequences for all people affected. B. egoism emphasizes happiness, whereas utilitarianism emphasizes welfare. C. egoism defines happiness as pleasure, ...
Friday, March 7, 2014 at 2:05pm

Criminal justice
1. Which of the following principles approves or disapproves of an action according to its tendency to promote happiness for the greatest number of people? A. Altruism B. Utility C. Hedonism D. Egoism im confused between B and C 2. Which of the following propositions is true ...
Friday, March 7, 2014 at 1:41pm

help
can someone help me out here? please and thanks How has Mexico's culture been shaped by conflict among different people?
Thursday, March 6, 2014 at 9:04pm

help
can someone help me out here? please and thanks How has Mexico's culture been shaped by conflict among different people?
Thursday, March 6, 2014 at 8:43pm

Science
In the following diagram, the greem ball changes direction after colliding with the red ball because the red ball has more momentum. True <---- False 2. What is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s. 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s <---- ...
Thursday, March 6, 2014 at 7:03pm

english
The bee is not afraid of me, I know the butterfly; the pretty people in the woods Receive me cordially. The brooks laugh louder when I come, The breezes madder play. Wherefore, mine eyes, thy silver mists? Wherefore, O summer's day? 1. what makes this poem a lyric? a. It ...
Thursday, March 6, 2014 at 5:48pm

English
We met by yonder cherry tree. I glanced at her she winked at me. I offered her a slice of pie. How could I know our love would die? After a bite, her watery eyes Gazed at me; she gave a cry And gagged; she turned and ran away. I have not seen her since that day. You see I like...
Thursday, March 6, 2014 at 5:09pm

SCIENCE
1. If the net force on an object is O N, the forces are considered unbalanced. true false <---- 2. Most people in the United States use feet and miles to measure distance in their everyday lives. Why do scientists in the United States use meters to measure distance? Meters ...
Thursday, March 6, 2014 at 4:55pm

opposition of imperialism speech
i oppose imperialism for many reasons imperialism shouldn't be the cause of many resources being stolen, a weaker nation enslaving its people, or using them as cheap labor, while filling the amount of money so they live in poverty while you cut or gather the benefits of ...
Thursday, March 6, 2014 at 3:58pm

English
What is the theme ? Come outdoors to view The truth of Flowers blooming Amid poverty A. Frogs dive into the sound of water, not water itself B. even in poverty, people can take comfort in the beauty of nature. C. Flowers are truthful and honest D. The poet dreams that he ...
Thursday, March 6, 2014 at 3:49pm

Please check Statistic
Is this correct four of the volunteer will receive the new medication, while the other four will receive a placebo as part of a double blind experiment. Starting at the left of the list of random numbers below and reading from left to right, assign four people to be given ...
Thursday, March 6, 2014 at 2:47pm

Cyber Community Citizenship
1. How do cyber communities differ from communities in the real world with regard to behavior? •It can be more difficult to identify inappropriate behavior in a cyber community. ****** •They are not different in any important ways •People behave more ...
Thursday, March 6, 2014 at 2:29pm

Reading skills
In American society, romantic love is considered the main reason for people to marry. On the other hand, in some societies, romantic love is considered a form of obsession or madness. In fact, even in many societies where "true love" is not considered a form of ...
Thursday, March 6, 2014 at 2:10pm

Language arts: check my answers
1. Another word for buoyed is tired. bothered. lifted.*** 2. If someone is illiterate, he is unable to walk on his own. see without glasses. read and write.*** operate a car. 3. Something that is nutritious is hard to find. good for you.*** bad for you. expensive. 4. When ...
Thursday, March 6, 2014 at 12:32pm

phil208
Glaucon states that most people think that justice (Points : 1) Is only praised by good people. Is the lesser of two evils. Is the rule of the majority. Is the rule of the powerful.
Thursday, March 6, 2014 at 11:31am

English
During this time period writers sought to capture the ___ of the Americas people during this-era of a new post war economy and society answers are peace, anger, anxiety, all the above thanks
Wednesday, March 5, 2014 at 10:45pm

Social Studies :)
1. By 1860 the Midwest and the East were united by a network of (1 point) roads. railroad tracks. canals. steam-powered ships. 2. Famine caused people from which country to immigrate to the United States? (1 point) Britain Ireland Spain Germany 3. Who watched over the enslaved...
Wednesday, March 5, 2014 at 9:43pm

math
At a party everyone shook hands with everyone exactly once there were a total of 36 handshakes how many people were at t he party
Wednesday, March 5, 2014 at 7:31pm

Language Art (Please Check...again)
1)Resilient people usually a)complain when they have bad luck b) bring good luck to others c)are able to deal with others** 2)when the someone refers to pausing to " enjoy the view of the trees and the flowers below," he really is talking about a) looking down at the...
Wednesday, March 5, 2014 at 1:34pm

English III
Neat People vs. Sloppy People By Suzanne Britt I’ve finally figured out the difference between neat people and sloppy people. The distinction is, as always, moral. Neat people are lazier and meaner than sloppy people. Sloppy people, you see, are not really sloppy. Their ...
Wednesday, March 5, 2014 at 12:36pm

Language Arts (Please Check)
1)Resilient people usually a)complain when they have bad luck b) bring good luck to others c)are able to deal with others** 2)when the someone refers to pausing to " enjoy the view of the trees and the flowers below," he really is talking about a) looking down at the...
Wednesday, March 5, 2014 at 11:48am

Still waiting for help...
How did the cultural contact between Europeans and the First Nations affect the ways of life of people who lived on the Rupert river?
Tuesday, March 4, 2014 at 9:52pm

Hstory help asap
How did the cultural contact between Europeans and the First Nations affect the ways of life of people who lived on the Rupert river?
Tuesday, March 4, 2014 at 7:52pm

Pages: <<Prev | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Social Studies

Search
Members