Thursday
September 3, 2015

Homework Help: Social Studies: Government

Recent Homework Questions About Government

History
When the 23rd Amendment was passed, it gave voting rights to residents of Washington, DC. Why were they excluded from all of the previous amendments that gave voting rights? A. Only politicians were allowed to live in Washington, DC. Previously, people in government were not ...
Friday, May 2, 2014 by Kathlyn

Government
When trying to predict how an individual will vote, the one factor that is an accurate indicator more often than any other is
Friday, May 2, 2014 by Shazika

world history
Rule of law as used in the Roman Republic promoted which democratic ideal? A. checks and balances B. representative government C. fair and equal treatment of all<------ D. separation of powers<--------- i don't know if it C or D
Friday, May 2, 2014 by I NEED HELP FAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

history
Who as the last American Indian to surrender to the US government?
Thursday, May 1, 2014 by steve

Constituion
what article of the Constitution clarify the federal system of government?
Thursday, May 1, 2014 by foreveryoung_9914

History 8
What was one of the main problems with states controlling their own currency? A.States always had to pay the national government more money than they were able to produce. B.States could make their own money and assign it a specific value. C.Paper money would only last a few ...
Thursday, May 1, 2014 by foreveryoung_9914

History8
Which of the following was NOT a reason the United States needed a stronger national government system? A.States maintained control over their own currency. B.The Articles of Confederation based the number of votes a state had in Congress on the size of its population. C....
Thursday, May 1, 2014 by foreveryoung_9914

Please do Civics Essay thanks so much
Please Help with essay question. thanks!! In a federal system of government (also known as a federation), the local and state governments share power with the central government, though the central government has final authority. Eplain how this is different from a confederation.
Thursday, May 1, 2014 by Roy

world history
Which of the following describes the specific role of the senate in the roman government? A. to enforce laws B. to make laws C.yo interpret law D. to provide counsel to citizens
Thursday, May 1, 2014 by I NEED HELP FAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Help Ms.Sue!!! Social Studies
1. How does the Israeli-Palestinian conflict most directly affect the daily lives of young people in Jerusalem a. civilian violence b. peace talks c. international negotiations d. political parties ( my answer) 2. which is the best location for farming? a. east of the jordan ...
Thursday, May 1, 2014 by annonomys

buisness finance
Series Average return Standard Deviation Large-company stocks 10.7 % 19.3 % Small-company stocks 16.4 33.0 Long-term corporate bonds 6.2 8.4 Long-term government bonds 6.1 9.4 Intermediate-term government bonds 5.6 5.7 U.S. Treasury bills 3.8 3.1 Inflation 3.1 4.2 What range ...
Thursday, May 1, 2014 by jnea

Constituion: Check? Thanks
After 1788, states had no control over a.local government and education. b.the chartering of corporations. c.the development and administration of civil and criminal law. d.issuing legal currency. c? In Congress’s first session after the ratification of the Constitution, ...
Wednesday, April 30, 2014 by foreveryoung_9914

social studies 9
Why do you think the government has downplayed the Royal Proclamation in regard to land claims? I don't understand the question.
Tuesday, April 29, 2014 by kim

social studies 9
Why do you think the government has downplayed the Royal Proclamation in regard to land claims?
Tuesday, April 29, 2014 by kim

us history
can you check my answers please? The “silent majority” referred to A. conservative working- and middle-class citizens B. women C. a liberal coalition of ethnic minorities, women, the aged, and the poor D. the nation’s youth E. deaf-mutes in government programs I...
Monday, April 28, 2014 by jess

U.S. History/U.S. government
What does the fourth amendment basically say/protect?
Sunday, April 27, 2014 by INeedHelp

government
What challenges does the United nations face in protecting human rights
Sunday, April 27, 2014 by snow

History
2) which statement best describes a social contract A.an implied agreement between citizens and government in which citizens release some liberty to government for the good of society B.a contract between local residents and providers of basic services like water and energy C....
Friday, April 25, 2014 by Kathlyn

U.S. History
Text 3: Excerpt from “All in the Day’s Work: An Autobiography” by Ida M. Tarbell I had been disturbed for some time by what seemed to me the calculated belittling of the past achievements of women by many active in the campaign for suffrage. They agreed with ...
Thursday, April 24, 2014 by Reina B.

GOVERNMENT
TOP 5 PERFORMING MUTUAL FUNDS AND THEIR % RETURNS FOR 2013 PLEASE HELP ME I DO NOT UNDERSTAND WANT TO DO NOW.
Thursday, April 24, 2014 by EMMA

economics
what is the south african government providing and to whom
Thursday, April 24, 2014 by Anonymous minenhle

History
Mark the statement if it describes Roman society during the time of Cincinnatus. A. Rome’s government was based on law in which many people had a voice. B. Rome was being surrounded and threatened by outside forces. C. People in Rome admired those who used their abilities...
Wednesday, April 23, 2014 by Alyssa

World History
1.Greek and Roman legacies to the modern world include contributions to modern law and government. Briefly describe how modern law and government have been influenced by classical Greece and Rome. Include at least two examples from the Greeks and two examples from the Romans.
Wednesday, April 23, 2014 by Mary Ann

government
These are the federal government financial instruments such as bonds notes certificates? Answer Are Securities Discount Rates Uncontrollable Thank you
Wednesday, April 23, 2014 by snow

social studies (check answers)--Mrs.Sue
THanks and thanks again... 1.D 2.C 3.A Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of native ...
Tuesday, April 22, 2014 by matt

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Please check and Thanks so muchh. 1.A 2.B 3.C Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of ...
Tuesday, April 22, 2014 by matt

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Im a little rusty on these but please bare with me and check them thanks so much 1.B 2.B 3.C 4.A 5.D Wealth disparity in Brazil results mostly from A. unequal land distribution. B. insufficient arable land. C. lack of oil and mineral resources. D. emphasis on cash crop exports...
Monday, April 21, 2014 by matt

social studies check answers
6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 6.You want to emphasize the characteristics that unite the nations of Caribbean South America today. On which topic are you most likely to focus? A. cultural influences B. government leadership C. political insurgents D.free trade agreements 7.Leftists ...
Thursday, April 17, 2014 by matt

American History
Why did many revolutionary leaders shaping the government of the new nation begin to find the principle of democracy troubling? How did they attempt to balance democracy with other concerns in the new government?
Wednesday, April 16, 2014 by Ayleen

Social Studies
1. What did you enjoy as a kid? Answer: I liked to hunt, study the art of war, and even shoot a firearm at times. Believe it or not when I was 14 I tried to sign on to a British war ship to be a powder monkey, but my mom wouldn't allow me to be part of it. 2. Can you tell ...
Tuesday, April 15, 2014 by Please Re-check now

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. Then ...
Tuesday, April 15, 2014 by Anonymous

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. 1. What...
Monday, April 14, 2014 by Anonymous

Criminal Justice
1. Why is the role of the police in grand jury investigations important? A. Police officers often testify before grand juries in order to help make the case against a possible criminal defendant. B. Suspects always have the right to testify before the grand jury, so police ...
Sunday, April 13, 2014 by Amy

Am. History
As there was after World War II, there is a legitimate threat to Americans and the American way of life in the Post 9/11 world. Senator McCarthy used his influence to weed out suspected Communists from the American government. Are there any lessons to be learned from his ...
Friday, April 11, 2014 by Lib

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

Contrasting East & West
1. In 1938, British Prime Minister Chamberlain declared a final act of appeasement A. after Hitler attacked Poland. B. when Hitler's claim on the Sudetenland was accepted. C. immediately following the Nazi occupation of Austria. D. after Hitler's forces occupied the ...
Friday, April 11, 2014 by Rebecca

English III
Lesson 6.07 Letter to a Citizen of Kentucky, an excerpt Executive Mansion, Washington, April 4, 1864. A. G. Hodges, Esq., Frankfort, Ky. My Dear Sir: You ask me to put in writing the substance of what I verbally stated the other day, in your presence, to Governor Bramlette and...
Thursday, April 10, 2014 by MAN

Social Studies
1. Which question would best help you write a report regarding the changes to the political system during Jackson's presidency? (1 point) How did Andrew Jackson react to the results of the election of 1824? When did Andrew Jackson decide to run for president? Did Andrew ...
Thursday, April 10, 2014 by Nicole M

English 9R - Civil Disobedience Essay Check (PLZ!)
Please check my essay for any grammar errors and anything, because my English teacher grades HARD and I really want a 100 on this essay. I spend HOURS writing this and I really appreciate if you check. Thank You! :) here it is: Civil disobedience is "refusal to obey laws ...
Wednesday, April 9, 2014 by Lauren

social studies please help
what sis franklin roosevelt do to reduce the effects of the depression the day after he became president? a. he closed the stock market to prevent further losses b. he signed a bill to provide money to industries so they could reopen and put people back to work c. he closed ...
Tuesday, April 8, 2014 by what

econ
This chart shows the components of nominal GDP for the years 2000 and 2001. All figures are in billions of current dollars. Components 2000 2001 Consumption $6,684 $6,987 Investment $1,755 $1,560 GovernmentSpending $1,751 $1,858 Exports $1,101 $1,034 Imports $1,467 $1,383 ...
Monday, April 7, 2014 by micheal

Math
A survey about the student government program at a school finds that of 245 students: • 218 students like the program • 27 students think the program is unnecessary If a circle graph were made from this data, what would the measure of the central angle be for the ...
Monday, April 7, 2014 by Cindy

Math
A survey about the student government program at a school finds that of 245 students: • 218 students like the program • 27 students think the program is unnecessary If a circle graph were made from this data, what would the measure of the central angle be for the ...
Monday, April 7, 2014 by Cindy

US Government
The process of representation through consensus building can best be characterized as?
Monday, April 7, 2014 by Robbins34

PHI 208 Week 3 Reading Quiz
Question 1. 1. It is unfair to criticize the profit-making purpose of business because: (Points : 1) it is in the nature of corporations and in the definition for their existence to form as a means to organize human effort more efficiently in order to maximize profits. as Adam...
Sunday, April 6, 2014 by Jamski

TO MS SUE Essay help
I have to write a essay about the confederation of Canada in 1867 and why it was a good choice. I have all of my body paragraphs done but I'm having trouble thinking of a proper introduction. My first sentence for my intro is: confederation was the best choice for the ...
Sunday, April 6, 2014 by Anonymous

English (essay help)
I have to write a essay about the confederation of Canada in 1867 and why it was a good choice. I have all of my body paragraphs done but I'm having trouble thinking of a proper introduction. My first sentence for my intro is: confederation was the best choice for the ...
Sunday, April 6, 2014 by Anonymous

SOCIALS, (Canada confederation)
1. List in order of importance three ways the United States was a factor in the canadian Confederation. defend your choices with examples 2. explain the concept of manifest destiny. how much of a threat to British North America was the United States? 3. explain the "...
Tuesday, April 1, 2014 by Anonymous

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 by Cierra

US government
over time _____ has gained power at the expense of ____.
Sunday, March 30, 2014 by Anonymous

Statistics
The following are the weekly amounts of welfare payments made by the federal government to a sample of six families: $143, $138, $132, $136, $145 and $136. What is the range? $24 $9 $13 $0
Thursday, March 27, 2014 by Shawn

Social Studies
The excerpt below is Article 6 of the "Declaration of the Rights of Man," the document that founded the French Republic on August 26, 1789. Use this excerpt below to answer the following question: Law is the expression of the general will. Every citizen has a right ...
Thursday, March 27, 2014 by Anonymous

government
How do ideological parties and single-issue parties differ from one another? A. Ideological parties tend to be more liberal, while single-issue parties tend to be more conservative. B. Ideological parties focus on certain beliefs, while single-issue parties focus on one main ...
Thursday, March 27, 2014 by ty

History
How was James I's rule of England similar to peter the great's rule of Russia? Both reduces the size of their empire. Both increased their own power without approval by other government entitles. Both relied heavily on the opinions of their subjects when making ...
Thursday, March 27, 2014 by Henry

FINANCE
Polycorp Treasury a company in the land of Zanadu is holding a parcel of Zanadu Government Bonds with a face value of $2,000,000. The bonds were issued seven years and nine months ago and still have two years and three months to maturity. They pay a coupon rate of interest of ...
Thursday, March 27, 2014 by Anonymous

social studies (check plz)
Which statement best describes the government of Canada? The monarch of Britain has total control over Canada. The Canadian parliament is ruled by the United States. Canada has complete power over its own government(MY ANSWER) The prime minister is the monarch of Canada.
Thursday, March 27, 2014 by luna

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 by matt

History8 Check Answers?
1) The major problem with the Articles of Confederation was that it _____. a.was too similar to the British system, giving one leader too much power b.it gave the states too much power c.it did not give the states enough power d.it did not establish a system that allowed for a...
Tuesday, March 25, 2014 by imissbobby♥

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 by matt

8th grade U.S History
Document B: Daniel Webster’s argument regarding a national bank, 1833 The argument regarding the national bank starts with the question: Does Congress have the right to charter a 'National Bank'? and can a State Legislature be forced to house a federal institution...
Tuesday, March 25, 2014 by Cassidy

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 by Gabby

U.S History DBQ - need help to check my answer!!!
Document A: Andrew Jackson’s Bank Veto Message to Congress, July 10, 1832 Of the twenty-five directors of this bank, five are chosen by the government and twenty by the citizen stockholders. … It is easy to conceive that great evils to our country and its ...
Monday, March 24, 2014 by Cassidy

economics, math
Could you please help me with this problem: Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government...
Monday, March 24, 2014 by Tia

Economics HELP PLEASE!!!!
Can someone please help me with a hint to solve this problem?? I'm struggling really hard with this. "Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000&#...
Friday, March 21, 2014 by Anonymous

Math economics HELP!!!
Can someone please help me with a hint to solve this problem?? I'm struggling really hard with this. Thanks!!! "Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given ...
Thursday, March 20, 2014 by Rob

Microeconomics
Can someone help me with a hint to solve this problem?? Thanks!!! "Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to ...
Thursday, March 20, 2014 by JJ

Finance
Anderson International Limited is evaluating a project in Erewhon. The project will create the following cash flows: Year Cash Flow 0 –$690,000 1 243,000 2 175,000 3 256,000 4 231,000 All cash flows will occur in Erewhon and are expressed in dollars. In an attempt to ...
Wednesday, March 19, 2014 by Paul

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 by matt

American Goverment
Which is an important function of county government? A. taxing imports B. overseeing tribal governments C. running elections D. hosting foreign leaders
Tuesday, March 18, 2014 by Nina

Government
What is the name for any country that provides extensive social services at little or no direct cost to consumers? A. a welfare state B. a socialist state C. a communist state D. a collective state
Monday, March 17, 2014 by mollz

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 by Kayla

Economics
THE SOUTH AFRICAN GOVERNMENT IS NOT PROVIDING ENOUGH WELFARE OR SUBSIDIES TO THE POOR AND UNDERPRIVILEDGED. 1.What are welfare payments or consumer subsidies? 2.What is the South African government providing and to whom? 3.What are the cost and consequences of providing the ...
Sunday, March 16, 2014 by Penwell

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 by Jessie

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

History 12
What does lenin have to do with Tsarism, World War 1, March revolution and the provisional government, November Revolution, the civil war, War Communism, national Economic Policy, Trotsky, Stalin, and the Comintern?
Friday, March 14, 2014 by Crystal

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

Economics
The South African government is not providing enough welfare of subsidies to the poor and underpriviledged. -What are welfare payments or consumer subsidies? -What is the South African govornment providing and to whom? -What are the costs and consequences of providing the ...
Friday, March 14, 2014 by Sphesihle Mthethwa

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 by bonn

CALCULUS ECONOMICS
Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government gives the firms a $100 per-unit produced ...
Thursday, March 13, 2014 by Jenney

CALCULUS ECONOMICS
Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government gives the firms a $100 per-unit produced ...
Thursday, March 13, 2014 by Jenney

CALCULUS ECONOMICS
Consider an economy in which a monopolistic firm serves two identical, but separate markets, called A and B. The aggregate inverse demand in each market is given by 1000−q. The cost function for the monopolist is given by (qA+qB)^2, where qA andqB denotes the amount sold...
Thursday, March 13, 2014 by Jenney

CALCULUS ECONOMICS
Consider a market in which aggregate demand is given by 1000−10p, and aggregate supply is given by 10p, where p denotes the market price. QUESTION: What is the maximum amount of revenue that the government can raise using a per-unit sales tax on consumers?
Thursday, March 13, 2014 by Jenney

History
Mark the statement if it describes Roman society during Julius Caesar’s time. A. Wealthy individuals owned and controlled most of the land. B. Few people were living in the cities. C. The government of Rome was corrupt. D. Civil war broke out. E. Romans were losing faith ...
Thursday, March 13, 2014 by julie

business law
Fortune 500 company that sells computer chips. A little company in the mid-west keeps underselling your company’s product. In response, you lower your product’s price, but only in the mid-west. The U.S. government declares that your company is in violation of the ...
Thursday, March 13, 2014 by carol

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 by sabrina

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 by matt

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 by Please help!

business
prepare an argument opposing the following statement: "The first priority of any business is to its shareholders. It is not environmental protection- that is the role of government" i need some starter points to get me started on this question, thanks
Tuesday, March 11, 2014 by celina

Social Studies
what are the advantages of privatization of Government Owned and Controlled Companies (GOCC)in a country?
Tuesday, March 11, 2014 by Anne

government
according to article 2, section 2 the president may grant pardons
Monday, March 10, 2014 by Taylor

American National Government
For Max Weber, the bureaucracy was the highest form of rationality because (Points : 1) bureaucrats would become cogs in the wheel. it was impersonal. it was personal. it was ordered by impartial rules or laws.
Friday, March 7, 2014 by Roselyn

social studies
What did the national government agreed to do to ensure the election of Rutherford B. Hayes ? a) remove federal troops from the south b) put restrictions on the voting rights of blacks c) provide tax money to rebuild the south after the war d) send troops to keep former ...
Friday, March 7, 2014 by victoria

MATH 12
Canada's national debt fluctuates. It is affected by financial markets (such as stock, bond, currency, and commodity markets), the gross domestic product (the gross value of all goods and services produced in the country), and the federal budget (the federal government'...
Thursday, March 6, 2014 by hELP HELP HELP

AMERICAN HISTORY
Which of the following distinguished the Middle Colonies from New England and the Southern Colonies? A. peace treaties with Native Americans B. ethnic and religious diversity C. representative government D. prohibition of slavery
Thursday, March 6, 2014 by COOKIE

Cybersafety, Really Please Help Me! :(
2. Which of the following is a sign that a website is inappropriate? •It contain information that you find embarrassing???*****??? •It advocates for a particular political position in a respectful way. •It sells products •It offer information about current ...
Thursday, March 6, 2014 by Mindy

Cyber Community Citizenship
1. How do cyber communities differ from communities in the real world with regard to behavior? •It can be more difficult to identify inappropriate behavior in a cyber community. ****** •They are not different in any important ways •People behave more ...
Thursday, March 6, 2014 by Mindy

Social Studies
2. How does India’s form of government contrast with the governments of Pakistan and Afghanistan? India is an Islamic republic; the others are not. Pakistan and Afghanistan have a long history of democratic government. India does not have a constitution. India is a ...
Thursday, March 6, 2014 by Nicole

econ
In the country of Ambiguostan, the government is providing salt-mine concessions to USalt & Co, but due to recent elections, will be revoking these concessions in 9 years. Since the salt business will be booming for years to come, USalt & Co is a highly traded stock and will ...
Thursday, March 6, 2014 by sara

  1. Pages:
  2. <<Prev
  3. 1
  4. 2
  5. 3
  6. 4
  7. 5
  8. 6
  9. 7
  10. 8
  11. 9
  12. 10
  13. 11
  14. 12
  15. 13
  16. 14
  17. 15
  18. Next>>

Homework Help: Social Studies

Members