Tuesday
September 2, 2014

Homework Help: Social Studies: Government

Recent Homework Questions About Government

Post a New Question | Current Questions

us history
can you check my answers please? The “silent majority” referred to A. conservative working- and middle-class citizens B. women C. a liberal coalition of ethnic minorities, women, the aged, and the poor D. the nation’s youth E. deaf-mutes in government programs I...
Monday, April 28, 2014 at 11:54am

U.S. History/U.S. government
What does the fourth amendment basically say/protect?
Sunday, April 27, 2014 at 8:27pm

government
What challenges does the United nations face in protecting human rights
Sunday, April 27, 2014 at 11:42am

History
2) which statement best describes a social contract A.an implied agreement between citizens and government in which citizens release some liberty to government for the good of society B.a contract between local residents and providers of basic services like water and energy C....
Friday, April 25, 2014 at 11:00am

U.S. History
Text 3: Excerpt from “All in the Day’s Work: An Autobiography” by Ida M. Tarbell I had been disturbed for some time by what seemed to me the calculated belittling of the past achievements of women by many active in the campaign for suffrage. They agreed with ...
Thursday, April 24, 2014 at 8:25pm

GOVERNMENT
TOP 5 PERFORMING MUTUAL FUNDS AND THEIR % RETURNS FOR 2013 PLEASE HELP ME I DO NOT UNDERSTAND WANT TO DO NOW.
Thursday, April 24, 2014 at 7:52pm

economics
what is the south african government providing and to whom
Thursday, April 24, 2014 at 4:13pm

History
Mark the statement if it describes Roman society during the time of Cincinnatus. A. Rome’s government was based on law in which many people had a voice. B. Rome was being surrounded and threatened by outside forces. C. People in Rome admired those who used their abilities...
Wednesday, April 23, 2014 at 11:34pm

World History
1.Greek and Roman legacies to the modern world include contributions to modern law and government. Briefly describe how modern law and government have been influenced by classical Greece and Rome. Include at least two examples from the Greeks and two examples from the Romans.
Wednesday, April 23, 2014 at 4:09pm

government
These are the federal government financial instruments such as bonds notes certificates? Answer Are Securities Discount Rates Uncontrollable Thank you
Wednesday, April 23, 2014 at 1:10pm

social studies (check answers)--Mrs.Sue
THanks and thanks again... 1.D 2.C 3.A Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of native ...
Tuesday, April 22, 2014 at 12:21pm

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Please check and Thanks so muchh. 1.A 2.B 3.C Brazil’s culture reflects what unique aspect of its colonial history? A. its Roman Catholic missionary roots B. its ties to the West African slave trade C. its rule and settlement by the Portuguese D. its peaceful blending of ...
Tuesday, April 22, 2014 at 9:23am

social studies (check answers)--Mrs.Sue
Im a little rusty on these but please bare with me and check them thanks so much 1.B 2.B 3.C 4.A 5.D Wealth disparity in Brazil results mostly from A. unequal land distribution. B. insufficient arable land. C. lack of oil and mineral resources. D. emphasis on cash crop exports...
Monday, April 21, 2014 at 10:46pm

social studies check answers
6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 6.You want to emphasize the characteristics that unite the nations of Caribbean South America today. On which topic are you most likely to focus? A. cultural influences B. government leadership C. political insurgents D.free trade agreements 7.Leftists ...
Thursday, April 17, 2014 at 11:06am

American History
Why did many revolutionary leaders shaping the government of the new nation begin to find the principle of democracy troubling? How did they attempt to balance democracy with other concerns in the new government?
Wednesday, April 16, 2014 at 12:57am

Social Studies
1. What did you enjoy as a kid? Answer: I liked to hunt, study the art of war, and even shoot a firearm at times. Believe it or not when I was 14 I tried to sign on to a British war ship to be a powder monkey, but my mom wouldn't allow me to be part of it. 2. Can you tell ...
Tuesday, April 15, 2014 at 6:33pm

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. Then ...
Tuesday, April 15, 2014 at 4:58pm

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. 1. What...
Monday, April 14, 2014 at 12:29pm

Criminal Justice
1. Why is the role of the police in grand jury investigations important? A. Police officers often testify before grand juries in order to help make the case against a possible criminal defendant. B. Suspects always have the right to testify before the grand jury, so police ...
Sunday, April 13, 2014 at 1:13pm

Am. History
As there was after World War II, there is a legitimate threat to Americans and the American way of life in the Post 9/11 world. Senator McCarthy used his influence to weed out suspected Communists from the American government. Are there any lessons to be learned from his ...
Friday, April 11, 2014 at 6:39pm

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 at 4:56pm

Contrasting East & West
1. In 1938, British Prime Minister Chamberlain declared a final act of appeasement A. after Hitler attacked Poland. B. when Hitler's claim on the Sudetenland was accepted. C. immediately following the Nazi occupation of Austria. D. after Hitler's forces occupied the ...
Friday, April 11, 2014 at 4:55pm

English III
Lesson 6.07 Letter to a Citizen of Kentucky, an excerpt Executive Mansion, Washington, April 4, 1864. A. G. Hodges, Esq., Frankfort, Ky. My Dear Sir: You ask me to put in writing the substance of what I verbally stated the other day, in your presence, to Governor Bramlette and...
Thursday, April 10, 2014 at 12:37pm

Social Studies
1. Which question would best help you write a report regarding the changes to the political system during Jackson's presidency? (1 point) How did Andrew Jackson react to the results of the election of 1824? When did Andrew Jackson decide to run for president? Did Andrew ...
Thursday, April 10, 2014 at 9:59am

English 9R - Civil Disobedience Essay Check (PLZ!)
Please check my essay for any grammar errors and anything, because my English teacher grades HARD and I really want a 100 on this essay. I spend HOURS writing this and I really appreciate if you check. Thank You! :) here it is: Civil disobedience is "refusal to obey laws ...
Wednesday, April 9, 2014 at 6:38pm

social studies please help
what sis franklin roosevelt do to reduce the effects of the depression the day after he became president? a. he closed the stock market to prevent further losses b. he signed a bill to provide money to industries so they could reopen and put people back to work c. he closed ...
Tuesday, April 8, 2014 at 11:59am

econ
This chart shows the components of nominal GDP for the years 2000 and 2001. All figures are in billions of current dollars. Components 2000 2001 Consumption $6,684 $6,987 Investment $1,755 $1,560 GovernmentSpending $1,751 $1,858 Exports $1,101 $1,034 Imports $1,467 $1,383 ...
Monday, April 7, 2014 at 8:40pm

Math
A survey about the student government program at a school finds that of 245 students: • 218 students like the program • 27 students think the program is unnecessary If a circle graph were made from this data, what would the measure of the central angle be for the ...
Monday, April 7, 2014 at 4:53pm

Math
A survey about the student government program at a school finds that of 245 students: • 218 students like the program • 27 students think the program is unnecessary If a circle graph were made from this data, what would the measure of the central angle be for the ...
Monday, April 7, 2014 at 3:32pm

US Government
The process of representation through consensus building can best be characterized as?
Monday, April 7, 2014 at 1:17pm

PHI 208 Week 3 Reading Quiz
Question 1. 1. It is unfair to criticize the profit-making purpose of business because: (Points : 1) it is in the nature of corporations and in the definition for their existence to form as a means to organize human effort more efficiently in order to maximize profits. as Adam...
Sunday, April 6, 2014 at 8:21pm

TO MS SUE Essay help
I have to write a essay about the confederation of Canada in 1867 and why it was a good choice. I have all of my body paragraphs done but I'm having trouble thinking of a proper introduction. My first sentence for my intro is: confederation was the best choice for the ...
Sunday, April 6, 2014 at 6:49pm

English (essay help)
I have to write a essay about the confederation of Canada in 1867 and why it was a good choice. I have all of my body paragraphs done but I'm having trouble thinking of a proper introduction. My first sentence for my intro is: confederation was the best choice for the ...
Sunday, April 6, 2014 at 1:40pm

S.S
1 Which of the following is no longer allowed in the Atlantic Provinces? cod fishing 2 In 1999, Canada's Inuits became self governing 3 British Columbia's geography, ethnic diversity, and trade link the province to the Pacific Rim 4 the two official languages of Canada...
Thursday, April 3, 2014 at 4:27pm

SOCIALS, (Canada confederation)
1. List in order of importance three ways the United States was a factor in the canadian Confederation. defend your choices with examples 2. explain the concept of manifest destiny. how much of a threat to British North America was the United States? 3. explain the "...
Tuesday, April 1, 2014 at 9:22pm

i need help with this 6th grade world history
1. What effect did the Punic Wars have on small Roman farmers? A. grains from conquered lands drove down grain prices. B. grains from conquered lands drove up grain prices. C. New strains of grain from conquered lands helped them thrive. D. The lack of grain from conquered ...
Monday, March 31, 2014 at 2:32pm

US government
over time _____ has gained power at the expense of ____.
Sunday, March 30, 2014 at 2:45pm

Statistics
The following are the weekly amounts of welfare payments made by the federal government to a sample of six families: $143, $138, $132, $136, $145 and $136. What is the range? $24 $9 $13 $0
Thursday, March 27, 2014 at 8:49pm

Social Studies
The excerpt below is Article 6 of the "Declaration of the Rights of Man," the document that founded the French Republic on August 26, 1789. Use this excerpt below to answer the following question: Law is the expression of the general will. Every citizen has a right ...
Thursday, March 27, 2014 at 1:11pm

government
How do ideological parties and single-issue parties differ from one another? A. Ideological parties tend to be more liberal, while single-issue parties tend to be more conservative. B. Ideological parties focus on certain beliefs, while single-issue parties focus on one main ...
Thursday, March 27, 2014 at 12:50pm

History
How was James I's rule of England similar to peter the great's rule of Russia? Both reduces the size of their empire. Both increased their own power without approval by other government entitles. Both relied heavily on the opinions of their subjects when making ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:37am

FINANCE
Polycorp Treasury a company in the land of Zanadu is holding a parcel of Zanadu Government Bonds with a face value of $2,000,000. The bonds were issued seven years and nine months ago and still have two years and three months to maturity. They pay a coupon rate of interest of ...
Thursday, March 27, 2014 at 12:46am

social studies (check plz)
Which statement best describes the government of Canada? The monarch of Britain has total control over Canada. The Canadian parliament is ruled by the United States. Canada has complete power over its own government(MY ANSWER) The prime minister is the monarch of Canada.
Thursday, March 27, 2014 at 12:13am

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:06am

History8 Check Answers?
1) The major problem with the Articles of Confederation was that it _____. a.was too similar to the British system, giving one leader too much power b.it gave the states too much power c.it did not give the states enough power d.it did not establish a system that allowed for a...
Tuesday, March 25, 2014 at 10:04pm

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:38pm

8th grade U.S History
Document B: Daniel Webster’s argument regarding a national bank, 1833 The argument regarding the national bank starts with the question: Does Congress have the right to charter a 'National Bank'? and can a State Legislature be forced to house a federal institution...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:53am

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 at 4:36pm

U.S History DBQ - need help to check my answer!!!
Document A: Andrew Jackson’s Bank Veto Message to Congress, July 10, 1832 Of the twenty-five directors of this bank, five are chosen by the government and twenty by the citizen stockholders. … It is easy to conceive that great evils to our country and its ...
Monday, March 24, 2014 at 10:22am

economics, math
Could you please help me with this problem: Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government...
Monday, March 24, 2014 at 12:50am

Economics HELP PLEASE!!!!
Can someone please help me with a hint to solve this problem?? I'm struggling really hard with this. "Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000&#...
Friday, March 21, 2014 at 2:33pm

Math economics HELP!!!
Can someone please help me with a hint to solve this problem?? I'm struggling really hard with this. Thanks!!! "Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given ...
Thursday, March 20, 2014 at 6:05pm

Microeconomics
Can someone help me with a hint to solve this problem?? Thanks!!! "Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to ...
Thursday, March 20, 2014 at 1:27pm

Finance
Anderson International Limited is evaluating a project in Erewhon. The project will create the following cash flows: Year Cash Flow 0 –$690,000 1 243,000 2 175,000 3 256,000 4 231,000 All cash flows will occur in Erewhon and are expressed in dollars. In an attempt to ...
Wednesday, March 19, 2014 at 4:12pm

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 at 2:50pm

American Goverment
Which is an important function of county government? A. taxing imports B. overseeing tribal governments C. running elections D. hosting foreign leaders
Tuesday, March 18, 2014 at 12:06pm

Government
What is the name for any country that provides extensive social services at little or no direct cost to consumers? A. a welfare state B. a socialist state C. a communist state D. a collective state
Monday, March 17, 2014 at 3:45pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

Economics
THE SOUTH AFRICAN GOVERNMENT IS NOT PROVIDING ENOUGH WELFARE OR SUBSIDIES TO THE POOR AND UNDERPRIVILEDGED. 1.What are welfare payments or consumer subsidies? 2.What is the South African government providing and to whom? 3.What are the cost and consequences of providing the ...
Sunday, March 16, 2014 at 9:20am

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 1:08pm

History 12
What does lenin have to do with Tsarism, World War 1, March revolution and the provisional government, November Revolution, the civil war, War Communism, national Economic Policy, Trotsky, Stalin, and the Comintern?
Friday, March 14, 2014 at 12:04pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

Economics
The South African government is not providing enough welfare of subsidies to the poor and underpriviledged. -What are welfare payments or consumer subsidies? -What is the South African govornment providing and to whom? -What are the costs and consequences of providing the ...
Friday, March 14, 2014 at 11:53am

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

CALCULUS ECONOMICS
Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government gives the firms a $100 per-unit produced ...
Thursday, March 13, 2014 at 3:58pm

CALCULUS ECONOMICS
Consider an oligopolistic market with two firms. Each of them produces using a cost function given by c(q)=q^2. The aggregate demand in the market is given by 1000−p. Suppose that, in order to increase production, the government gives the firms a $100 per-unit produced ...
Thursday, March 13, 2014 at 3:53pm

CALCULUS ECONOMICS
Consider an economy in which a monopolistic firm serves two identical, but separate markets, called A and B. The aggregate inverse demand in each market is given by 1000−q. The cost function for the monopolist is given by (qA+qB)^2, where qA andqB denotes the amount sold...
Thursday, March 13, 2014 at 3:52pm

CALCULUS ECONOMICS
Consider a market in which aggregate demand is given by 1000−10p, and aggregate supply is given by 10p, where p denotes the market price. QUESTION: What is the maximum amount of revenue that the government can raise using a per-unit sales tax on consumers?
Thursday, March 13, 2014 at 3:50pm

History
Mark the statement if it describes Roman society during Julius Caesar’s time. A. Wealthy individuals owned and controlled most of the land. B. Few people were living in the cities. C. The government of Rome was corrupt. D. Civil war broke out. E. Romans were losing faith ...
Thursday, March 13, 2014 at 3:02pm

business law
Fortune 500 company that sells computer chips. A little company in the mid-west keeps underselling your company’s product. In response, you lower your product’s price, but only in the mid-west. The U.S. government declares that your company is in violation of the ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:26pm

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

business
prepare an argument opposing the following statement: "The first priority of any business is to its shareholders. It is not environmental protection- that is the role of government" i need some starter points to get me started on this question, thanks
Tuesday, March 11, 2014 at 6:04pm

Social Studies
what are the advantages of privatization of Government Owned and Controlled Companies (GOCC)in a country?
Tuesday, March 11, 2014 at 12:27pm

government
according to article 2, section 2 the president may grant pardons
Monday, March 10, 2014 at 10:21am

American National Government
For Max Weber, the bureaucracy was the highest form of rationality because (Points : 1) bureaucrats would become cogs in the wheel. it was impersonal. it was personal. it was ordered by impartial rules or laws.
Friday, March 7, 2014 at 3:57pm

social studies
What did the national government agreed to do to ensure the election of Rutherford B. Hayes ? a) remove federal troops from the south b) put restrictions on the voting rights of blacks c) provide tax money to rebuild the south after the war d) send troops to keep former ...
Friday, March 7, 2014 at 3:16pm

MATH 12
Canada's national debt fluctuates. It is affected by financial markets (such as stock, bond, currency, and commodity markets), the gross domestic product (the gross value of all goods and services produced in the country), and the federal budget (the federal government'...
Thursday, March 6, 2014 at 11:04pm

AMERICAN HISTORY
Which of the following distinguished the Middle Colonies from New England and the Southern Colonies? A. peace treaties with Native Americans B. ethnic and religious diversity C. representative government D. prohibition of slavery
Thursday, March 6, 2014 at 6:13pm

Cybersafety, Really Please Help Me! :(
2. Which of the following is a sign that a website is inappropriate? •It contain information that you find embarrassing???*****??? •It advocates for a particular political position in a respectful way. •It sells products •It offer information about current ...
Thursday, March 6, 2014 at 3:34pm

Cyber Community Citizenship
1. How do cyber communities differ from communities in the real world with regard to behavior? •It can be more difficult to identify inappropriate behavior in a cyber community. ****** •They are not different in any important ways •People behave more ...
Thursday, March 6, 2014 at 2:29pm

Social Studies
2. How does India’s form of government contrast with the governments of Pakistan and Afghanistan? India is an Islamic republic; the others are not. Pakistan and Afghanistan have a long history of democratic government. India does not have a constitution. India is a ...
Thursday, March 6, 2014 at 10:45am

econ
In the country of Ambiguostan, the government is providing salt-mine concessions to USalt & Co, but due to recent elections, will be revoking these concessions in 9 years. Since the salt business will be booming for years to come, USalt & Co is a highly traded stock and will ...
Thursday, March 6, 2014 at 8:23am

health
How can communities and government help promote physical activity initiatives? A. Raise taxes B. Lower taxes C. Eliminate sidewalks D. Create walking trails
Wednesday, March 5, 2014 at 5:08pm

English
Should kremlin be capitalized in this sentence. I want to see Moscow, especially the kremlin, which was the seat of government for the former Soviet Union.
Tuesday, March 4, 2014 at 9:05pm

Tourism
How can government people and citizens help increase tourism? If I can get a website for this, that would be fine.
Tuesday, March 4, 2014 at 3:03pm

history
As president, Grover Cleveland antagonized A.Western cattlemen and businessmen by restoring many acres of public lands to the federal government B.Democrats by putting many of his fellow Republicans into political positions C.Mugwumps by allowing “pension raids” on ...
Monday, March 3, 2014 at 4:17pm

history
As president, Grover Cleveland antagonized A. Western cattlemen and businessmen by restoring many acres of public lands to the federal government B. Democrats by putting many of his fellow Republicans into political positions C. Mugwumps by allowing “pension raids” ...
Monday, March 3, 2014 at 3:00pm

PLS HELP NUTRITION
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...
Sunday, March 2, 2014 at 5:29pm

Food and Nutrition
IRON DEFICIENCY ANEMIA PLEASE GIVE ME SOME IDEAS:) I HAVE MANY LINKS ALREADY Identify a government policy or health information that would have resulted from research of this condition or been developed to prevent this condition. How effective are the marketing messages/public...
Sunday, March 2, 2014 at 3:10pm

history
As president, Grover Cleveland antagonized A. Western cattlemen and businessmen by restoring many acres of public lands to the federal government B. Democrats by putting many of his fellow Republicans into political positions C. Mugwumps by allowing “pension raids” ...
Saturday, March 1, 2014 at 5:43pm

Social Studies
#1. Who was the backwoodsman who lost his life at the Alamo? a.) Sam Houston b.) Davy Crockett ****** c.) John Tyler d.) Stephen F. Austin #2. What policies contributed to tensions between Texas and Mexico? a.) The Mexican government limited immigration to Texas, thus leaving ...
Friday, February 28, 2014 at 3:14pm

Economics
Which of the following results from having a nation having conflicting economic goals? A. the nationalizing of some industries B. the need to rank choices in order of importance C. the need for economic safety nets D. government regulation of domestic industries
Friday, February 28, 2014 at 10:23am

government
This prohibits government unduly interfering freedom of religion answers are, free exercise clause, sedition clause, precedent clause thanks
Thursday, February 27, 2014 at 7:56pm

government
Cases involving the decide the limits government power rights of individual answers are, statutory laws, administrative law, constitutional law
Thursday, February 27, 2014 at 7:53pm

government
Censorship of information before it is published called answers are, shield laws, sequester, prior restraint, thank you
Thursday, February 27, 2014 at 7:46pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Social Studies

Search
Members