Friday
December 19, 2014

Homework Help: Social Studies: Geography: South America

Recent Homework Questions About South America

Post a New Question | Current Questions

Physics
A 49.5-kg skater is traveling due east at a speed of 2.88 m/s. A 72.5-kg skater is moving due south at a speed of 6.82 m/s. They collide and hold on to each other after the collision, managing to move off at an angle south of east, with a speed of vf. (a) Find the angle. (b) ...
Saturday, March 15, 2014 at 6:04pm

Social Studies 8
Which of the following was NOT a reason why there was less industrial development I the South than in the North? a. because of the rockiness of southern land made it difficult to develop railroads. b. because there was a lack of capital in the South. c. because agricultural ...
Saturday, March 15, 2014 at 10:42am

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding* 2. Which piece of children’s’ ...
Friday, March 14, 2014 at 10:35pm

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 1:08pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

Economics
The South African government is not providing enough welfare of subsidies to the poor and underpriviledged. -What are welfare payments or consumer subsidies? -What is the South African govornment providing and to whom? -What are the costs and consequences of providing the ...
Friday, March 14, 2014 at 11:53am

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 at 8:54pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 at 7:56pm

Social studies check answers ***damon***
1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts
Thursday, March 13, 2014 at 6:04pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most stable democracy? A...
Thursday, March 13, 2014 at 1:38pm

S.S (DAMON)
please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions...
Thursday, March 13, 2014 at 12:52pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

Q
Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A.tornadoes B.hurricanes C.floods D.drought
Thursday, March 13, 2014 at 10:04am

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:04pm

Question
Mrs.sue Can you just give me the answer ive really had a hard day.and i dont expect you to take pittey i just really need the answer -_- How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B....
Wednesday, March 12, 2014 at 7:56pm

Question
Hi i put a question that i wanted to know about down below How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 7:19pm

S.S
Hi i put a question that i wanted to know about down below How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 6:12pm

world history
Its about 1569 map Of the World Compare a modern Mercator Projection of eastern North America with Mercator's map. How are the two maps different? How are they similar?
Wednesday, March 12, 2014 at 5:46pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

social studies
How does corruption and corruption contribute to unemployment in south Africa
Wednesday, March 12, 2014 at 1:49pm

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:14pm

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 12:50pm

science help
What causes hurricanes to form in central america and the caribbean? A.trade winds B.extreme heat C.lack of cloud cover D.drought
Wednesday, March 12, 2014 at 12:44pm

Physics 141
A 45.0-kg skater is traveling due east at a speed of 2.85 m/s. A 72.5-kg skater is moving due south at a speed of 7.35 m/s. They collide and hold on to each other after the collision, managing to move off at an angle θ south of east, with a speed of vf. Find the following...
Tuesday, March 11, 2014 at 9:00pm

History8
The __________________led to the rise of a middle class in America. a.Immigration to America b.Industrial Revolution c.The shipping industry d.All of the above D?
Tuesday, March 11, 2014 at 4:14pm

physics
What is the change in velocity if a car traveling 30{m}/{s} north slows to 20{m}/{s} north? A. 20{m}/{s} north B. 10{m}/{s} north C. 30{m}/{s} south D. 10 {m}/{s} south
Tuesday, March 11, 2014 at 12:04pm

Math
A person travels 8 mi, due north, 3 mi, due west and 7 mi due south how far are they from were they started?
Saturday, March 8, 2014 at 11:14pm

English
Why does Allen Ginsberg Refer to Walt Whitman as dear father in his poem A Supermarket in California? Answers are He considers Whitman to be a leader in a her native poetry He considers Whitman wisdom as a poet to be similar to that of a wise paternal figure He considers ...
Friday, March 7, 2014 at 11:04pm

social studies
What did the national government agreed to do to ensure the election of Rutherford B. Hayes ? a) remove federal troops from the south b) put restrictions on the voting rights of blacks c) provide tax money to rebuild the south after the war d) send troops to keep former ...
Friday, March 7, 2014 at 3:16pm

S.S.
Which of the following was NOT a reason why there was less industrial development I the South than in the North? a. because of the rockiness of southern land made it difficult to develop railroads. b. because there was a lack of capital in the South. c. because agricultural ...
Friday, March 7, 2014 at 2:49pm

physics
1. A ship has a top speed of 3.0 m/s in calm water. The current of the ocean tends to push the boat at 2.0 m/s on a bearing of due South. What will be the net velocity of the ship if the captain points his ship on a bearing of 55 North or West and applies full power?
Wednesday, March 5, 2014 at 11:41pm

Social Studies :)
1. By 1860 the Midwest and the East were united by a network of (1 point) roads. railroad tracks. canals. steam-powered ships. 2. Famine caused people from which country to immigrate to the United States? (1 point) Britain Ireland Spain Germany 3. Who watched over the enslaved...
Wednesday, March 5, 2014 at 9:43pm

physics
What is the momentum of a 4 Mg semi truck going 30 m/s south?
Wednesday, March 5, 2014 at 10:40am

AED
I am a little confused on how I go about writing these? Go to the National Access Network website and review the educational funding issues for South Dakota. Try to find information about the affect of school choice options on educational funding. From DQ 1, describe how ...
Tuesday, March 4, 2014 at 11:03pm

Math help
The land on Earth’s surface is represented by the seven continents. Europe has 77% of the dry land while Africa has 20%. North America has 4/25 and Antarctica has 1/10 of the dry land. What fractional amount of the dry land is contained within the three remaining ...
Tuesday, March 4, 2014 at 7:21pm

Math
The land on Earth’s surface is represented by the seven continents. Europe has 77% of the dry land while Africa has 20%. North America has 4/25 and Antarctica has 1/10 of the dry land. What fractional amount of the dry land is contained within the three remaining ...
Tuesday, March 4, 2014 at 4:13pm

world issues
A woman goes out running. She first travels 5.2km north. She then turns and travels 3.6km west. Finally, she turns If a bird were to start out from the origin (where the woman starts) and fly directly (in a straight line) to her final location, what distance d would the bird ...
Sunday, March 2, 2014 at 11:01pm

history
The term Bourbon A.celebrated the French origin of many of the New South leaders B.derived from the French Bourbons who, according to Napoleon, forgot nothing and learned nothing through the ordeal of the French Revolution C.reflected the fact that some Southern political ...
Sunday, March 2, 2014 at 3:52pm

science
An airplane pilot sets a compass course due west and maintains an airspeed of 225km/h . After flying for a time of 0.520h , she finds herself over a town a distance 122km west and a distance 15km south of her starting point. Part A Find the magnitude of the wind velocity. v = ...
Sunday, March 2, 2014 at 6:23am

us history
The intellectual leader of the Social Gospel in America was my book speaks of William Rainsford, Washington Gladden, and Walter Rauscchenbusch but doesnt say who the actual leader is?
Saturday, March 1, 2014 at 5:12pm

mathematics
a ship which started at port p, sailed 15 km due south to port q , and then a further 20 km due west to port r. calculate pr , the shortest distance of the ship from the port where the journey started .
Saturday, March 1, 2014 at 12:43pm

Science - Please Check my Answer
My problem: A swimmer travels from the south end to the north end of a 30.0 m pool in 15.0 s and makes the return trip to the starting position in 19.0 s. What is the average velocity for the second half of the swim? My answer: 1.60 m/s to the south Please check! I will really...
Thursday, February 27, 2014 at 5:49pm

social studies
1.Which word best describes modern life for japanese teenagers such as Asuka? A. relaxed B. crowded C. isolated D. traditional 2. Tropical storms often hit Japan during the ________. summer winter spring fall 3. Which of Japan's islands has the largest level area? Hokkaido...
Thursday, February 27, 2014 at 3:51pm

Social Studies--Check My 1 Answers Please--
What was "Manifest Destiny"? a. the idea that Americans of European descent were superior to Native Americans b. the idea that woman were destined to attain political equality with men c. the idea that America was destined to expand to cover the entire continent...
Wednesday, February 26, 2014 at 3:44pm

physics
A proton, traveling with a velocity of 4.9 106 m/s due east, experiences a magnetic force that has a maximum magnitude of 7.4 10-14 N and a direction of due south. What are the magnitude and direction of the magnetic field causing the force?
Wednesday, February 26, 2014 at 12:16am

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change? (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail of Tears 2. ...
Tuesday, February 25, 2014 at 7:04pm

English
Back from Extinction In 2004, two biologists were canoeing in a remote part of Arkansas. They were searching for a bird that local people said was there. As the men floated along, they listened for a bird call neither had ever heard before. Then a crow-sized woodpecker flew ...
Tuesday, February 25, 2014 at 3:15pm

Physics
A 6.2 kg model rocket is traveling horizontally and due south with a speed of 20.3 m/s when it explodes into two pieces. The velocity of one piece, with a mass of 1.6 kg, is v1 = (-12 m/s)i + (30 m/s)j + (15 m/s)k, with i pointing due east, j pointing due north, and k pointing...
Monday, February 24, 2014 at 10:49pm

history
1. What was described as the ' hardest work " slaves did ? ( 1point ) A. work in the rice fields B . Work in the tobacco fields C. Work in the lumber business D. Work loading and unloading ships in port 2. which of the follow best describes the social class of a small...
Sunday, February 23, 2014 at 10:27pm

social studies
In 1846, the population of San Francisco, California, was only 200. By 1852, the city's population was 36,000. Which contributed the most to San Francisco's population change?  (5 points) The Gold Rush The Mexican-American War The Monroe Doctrine The Trail ...
Sunday, February 23, 2014 at 6:14pm

U.S History - Pls check my answer :)
Document A: It is impossible that the allied powers should extend their political system to any portion of either continent without endangering our peace and happiness; nor can anyone believe that our southern brethren, if left to themselves, would adopt it of their own accord...
Sunday, February 23, 2014 at 5:14pm

math
Ship A, 15 miles of 0 is moving west at 20 mile per hour, ship B, 60 miles south of 0 is moving north at 15 mile per hour. are they approaching or separating after 1 hr and at what rate? are they approaching or separating after 3 hrs? when are they nearest to one another? ...
Sunday, February 23, 2014 at 4:41pm

U.S History - need help to check my answer!!!
Document D: If slavery be wrong, it is justified by the example of all the world. He cited the case of Greece, Rome and other ancient states; the sanction given by France, England, Holland, and other modern states. In all ages, one half of mankind have been slaves. If the ...
Sunday, February 23, 2014 at 1:40pm

Physics
A canoe has a velocity of 0.480m/s southeast relative to the earth. The canoe is on a river that is flowing at 0.510m/s east relative to the earth. Find the magnitude of the velocity (V(C/R)) of the canoe relative to the river. Also, find the direction of the velocity of the ...
Sunday, February 23, 2014 at 12:29pm

U.S. History
1. Explain how the United States contributed to the Allied war effort during World War I. 2. Discuss the role America played in determining the outcome of the conflict.
Saturday, February 22, 2014 at 1:42pm

U.S. History
1. Explain how the United States contributed to the Allied war effort during World War I. 2. Discuss the role America played in determining the outcome of the conflict.
Saturday, February 22, 2014 at 10:02am

Social studies
I have tried to answer these im just not sure help plz. 1. Which word best describes modern life for Japanese teenagers such as Asuka? relaxed crowded isolated traditional 2. Tropical storms often hit Japan during the ________. summer winter spring fall 3. Which of Japan's...
Friday, February 21, 2014 at 8:23am

phisecs
In a period of 3 h, a man walks 13 km north, turns around and walks 5 km south. Find his average velocity in km/h? Please pay attention to sign. (-) means the average velocity is to the south, (+) means the average velocity is to the North.
Friday, February 21, 2014 at 3:06am

phisecs
In a period of 3 h, a man walks 13 km north, turns around and walks 5 km south. Find his average velocity in km/h? Please pay attention to sign. (-) means the average velocity is to the south, (+) means the average velocity is to the North.
Thursday, February 20, 2014 at 11:39pm

history
If you were one of the new immigrants who arrived in America in the 1880s, it's most likely that you would have been A. Italian and Catholic. B. Irish and Protestant. C. German and Lutheran. D. Swedish and Protestant. I think it's b.
Thursday, February 20, 2014 at 6:18pm

DRAGONWINGS NOVEL, PLS HELP
ok, i understand nobody knows this book but even if a few of u do (Anonymous?) can u pls help!? and yes, i posted this yesterday but nobody helped me... can someone from connections academy help me with this Dragonewings (book) quiz!?? Read each group of sentences. Decide ...
Thursday, February 20, 2014 at 2:58pm

Physical Science
What is the hiker's total displacement? part a of the hike: distance:4km east start time: 9:00 am end time: 9:45 am part b: distance:6 km south start time: 9:45 am end time: 10:45 am part c: distance:4 km west start time:10:45 am end time: 11:15 part d: distance 6 km north...
Thursday, February 20, 2014 at 1:23pm

physic
A cross- country skier skis 7.40km in the direction of 45⁰ East of South, then 2.8 km in the direction 30⁰ North of East, and finally 5.2km in the direction 22⁰ West of North. How far is the shier from the starting point?
Wednesday, February 19, 2014 at 8:29pm

can someone PLS help me with this DRAGONWINGS book
can someone from connections academy help me with this Dragonewings (book) quiz!?? Read each group of sentences. Decide which event happened first, next, and last. Then select the answer listing the letters in the correct order. 1. a) Black Dog attacks Moon Shadow and steals ...
Wednesday, February 19, 2014 at 2:26pm

SCIENCE HELP ASAP! :)
1. Which statement best explains why the Louisiana Purchase of 1803 was important to the development of the United States? It created new taxes on imported goods. It resulted in immigration from France to the United States. It doubled the size of the country. It encouraged ...
Wednesday, February 19, 2014 at 12:59pm

Physics
A delivery truck travels 21 blocks north, 17 blocks east, and 27 blocks south. What is its final displacement from the origin (direction)?
Wednesday, February 19, 2014 at 12:31pm

Physics
Canadian geese migrate essentially along a north-south direction for well over a thousand kilometers in some cases, traveling at speeds up to about 100 km/h. If one such bird is flying at 100 km/h relative to the air, but there is a 38.0km/h wind blowing from west to east. a) ...
Wednesday, February 19, 2014 at 2:14am

history
1. What was described as the ' hardest work " slaves did ? ( 1point ) A. work in the rice fields B . Work in the tobacco fields C. Work in the lumber business D. Work loading and unloading ships in port 2. which of the follow best describes the social class of a small...
Tuesday, February 18, 2014 at 11:13am

math
The cruising speed of a Boeing 767 in still air is 530 mph. Suppose that a 767 is cruising directly east when it encounters an 80 mph wind blowing 40 degrees south of west. Sketch the vectors for the velocities of the airplane and the wind. Express both vectors in ordered pair...
Monday, February 17, 2014 at 11:34pm

Social Studies
Where is Fishers located in Indiana? Central, North, or South side?
Monday, February 17, 2014 at 6:28pm

Physics
You are on an airplane traveling 30° south of due west at 130 m/s with respect to the air. The air is moving with a speed 30 m/s with respect to the ground due north. One question.. 2) What is the heading of the plane with respect to the ground? (Let 0° represent due ...
Saturday, February 15, 2014 at 6:59pm

English Speech Paper (can some1 revise it)PLZ&TY
Gun Control I do not understand why people believe gun control actually works or why we need it. Guns, like other weapons, though more deadly and possibly more convenient to use, are still inanimate objects and are not the cause of violence or killings. Gun control is not ...
Friday, February 14, 2014 at 5:10pm

geography
1-20 can you please check my answers marked with *** which of the following were the main proponents of NAFTA? a. labor unions b. human rights groups c. environmentalists ***d. large corporations in the 1950s 40 percent of the u.s workforce was engaged in manufacturing by the ...
Friday, February 14, 2014 at 4:25pm

Social Studies--Check My Answers Please--
1. During the election of 1824, which candidate won the popular vote and which candidate won the presidency? a.) Andrew Jackson; John Quincy Adams ***** b.) Andrew Jackson; Andrew Jackson c.) John Quincy Adams; John Quincy Adams d.) John Quincy Adams; Henry Clay 2. Some ...
Friday, February 14, 2014 at 2:11pm

S.S Check my answers
1.What Canadian landform covers about half of the country? the Canadian Shield 2.The four major kinds of natural vegetation in the United States and Canada are tundra, grassland, desert scrub, and Forest 3.Why is mining important to the economy of the United States? Industries...
Friday, February 14, 2014 at 12:40pm

ENGLISH
1. Consider this quote: "In each of these historical instances . . . mistrust led to misunderstanding, which led to armed conflict." The ellipsis in this quote is appropriate if A. the omission is longer than 10 words. B. the meaning and spirit of the quote is ...
Friday, February 14, 2014 at 11:50am

Science 8th Grade
What was the hiker's average velocity? Distance = 6km West Starting Time = 9:45 Ending Time = 10:45 A. 4.0 km/h south B. 0.10 km/h north C. 10 km/h south west D. 6 km/h west
Friday, February 14, 2014 at 11:08am

Literature (Writeacher!)
These questions regard "From In My Place" by Charlayne Hunter-Gault. 1. How did Hunter-Gault respond when she learned that she would be suspended? A: After learning that she was suspended, Hunter-Gault became “imbued with an unshakeable determination to take ...
Thursday, February 13, 2014 at 3:06pm

english
Can you please summarise this for me? Women's rights have been enshrined in the constitution,but very little has changed in the lives of the majority of rural women in South Africa. A major stumbling block is the high level of illiteracy among rural women. Because they are...
Thursday, February 13, 2014 at 8:56am

U.S History - Pls check my answer :)
Document E – “Have the Northern states any idea of the value of our slaves? At least, sir, six hundred millions of dollars. If we lose them, the value of the lands they cultivate will be diminished in all cases one half, and in many they will become wholly useless. ...
Tuesday, February 11, 2014 at 9:56pm

us equality essay edit
its a rough draft and obviously isnt the entire thing The United States has diagnosed itself as one unified nation, indivisible, with liberty and justice for all. So cultivates the question- are the citizens of such an independent country truly free? The validity of the United...
Tuesday, February 11, 2014 at 6:32pm

Socials
How far is it in kilometers from kamloops BC to Edmonton Alberta? How far is it in kilometers from Singapore to Kuala Lumpur? How far is it in kilometers from Singapore to Medan? What is located at 105 east and 3 south?
Monday, February 10, 2014 at 9:12pm

History
1. Outside of Europe, the major scenes of battle in the Seven Years War were: A. North America and Africa. B. Central America and India. C. India and North America. D. Latin America and Africa. is it C 2. Which of the following statements is an accurate depiction of the nature...
Monday, February 10, 2014 at 2:44pm

soc. stud. --- check my work pls!!!
hi, can someone check my work asap!?? 1. During the election of 1824, which candidate won the popular vote and which candidate won the presidency? (1 point) Andrew Jackson; John Quincy Adams*** Andrew Jackson; Andrew Jackson John Quincy Adams; John Quincy Adams John Quincy ...
Monday, February 10, 2014 at 1:26pm

Physics
A plane flies 407 km east from city A to city B in 44.0 min and then 871 km south from city B to city C in 1.90 h. For the total trip, what are the (a) magnitude (in km) and (b) direction of the plane's displacement, the (c) magnitude (in km/h) and (d) direction of its ...
Monday, February 10, 2014 at 10:58am

Physics
A plane flies 407 km east from city A to city B in 44.0 min and then 871 km south from city B to city C in 1.90 h. For the total trip, what are the (a) magnitude (in km) and (b) direction of the plane's displacement, the (c) magnitude (in km/h) and (d) direction of its ...
Sunday, February 9, 2014 at 6:15am

physic
Pere walked 4km east and 6km south.find the resultant displacement
Sunday, February 9, 2014 at 5:41am

physic
Pere walked 4km east and 6km south.find the resultant displacement
Sunday, February 9, 2014 at 5:41am

physic
Pere walked 4km east and 6km south.find the resultant displacement
Sunday, February 9, 2014 at 5:34am

Physics
Oasis B is a distance d = 7.0 km east of oasis A, along the x axis shown in the figure. A confused camel, intending to walk directly from A to B instead walks a distance W1 = 22 km west of due south by angle θ1 = 15.0°. It then walks a distance W2 = 34 km due north. ...
Sunday, February 9, 2014 at 12:11am

Global Studies (Please check)
Why did English settlers come to America? a. to find gold b. to become fur traders c. to start a new life *** d. to become missionaries How did the industrial revolution affect the poor in the late 1800's? a. The city slums emptied b. The life of the poor did not improve...
Friday, February 7, 2014 at 12:42pm

math
Oregon is about 400 miles from west to east, and 300 miles from north to south. If the image of Oregon on a map is 15 inches tall (form north to south), about how wide is the image of Oregon on the map?
Thursday, February 6, 2014 at 10:45pm

American History
If at all possible can some one please check my answers? Thank you in advance for you assistance. Which of the following statements about the Southern planter's world is most accurate? My answer: B. Most great planters of the Old South were self-made men. After the War of ...
Thursday, February 6, 2014 at 9:55pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Social Studies: Geography

Search
Members