Thursday
April 24, 2014

Homework Help: Social Studies: Geography: South America

Recent Homework Questions About South America

Post a New Question | Current Questions

algebra
Gabby walks 12 blocks east from school and then 16 blocks south and each block is 50 yards how far is Gabby from school in yards?
Wednesday, April 23, 2014 at 8:53pm

Math: Compass Bearings
two people start walking from the same point. Person A walks due east for 3.5 km and the person B walks in the direction 123 degrees until they are due south of person A. How far did the second person walk?
Wednesday, April 23, 2014 at 8:11pm

social studies
What major land form and body of water cover much of northern south america?
Wednesday, April 23, 2014 at 2:39pm

social studies
PLEASE CHECK 1. what was one immediate effect of the Cold War on South Carolina and the nation? a. travel for pleasure was drastically reduced b. it was more difficult to obtain goods from foreign countries* c. the united states and germany continued to be bitter enemies d. ...
Wednesday, April 23, 2014 at 9:22am

History
Can someone please help me? Thanks Select one way World War II changed the roles of women or blacks in the United States and South Carolina. Explain the change you selected. Provide examples of how these events changed South Carolina’s society.
Wednesday, April 23, 2014 at 8:34am

Physics
An airplane needs to fly due south. The plane can fly at a speed of 720.0 km/hr in still air. If there is a wind blowing to the northeast at 70.0 km/hr, in what direction should the plane fly to maintain its heading of due south? How long will it take to fly a 1500.0 km distance?
Monday, April 21, 2014 at 9:49pm

SS - PLLLSSSSS HELP ASAP (check my work)!!!!!!!!!!
1. The admission of Missouri as a slave state was controversial in the Senate because the Senate was pro-slavery. it would create sectionalism. it would upset the balance.*** the Senate was anti-slavery. 2. The main topic of the Lincoln-Douglas debates was Western territories...
Monday, April 21, 2014 at 5:29pm

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
Monday, April 21, 2014 at 4:31pm

social studies
1. The admission of Missouri as a slave state was controversial in the Senate because the Senate was pro-slavery. it would create sectionalism. it would upset the balance.*** the Senate was anti-slavery. 2. The main topic of the Lincoln-Douglas debates was Western territories...
Monday, April 21, 2014 at 4:19pm

social studies (check answers)
1.B 2.D 3.B 4.C 5.D 11.What contribution did Simón Bolivar and José de San Martín make to the history of the region? A. They served as prominent criollo leaders. B. They led the revolutions for independence. C. They instituted the first republican ...
Monday, April 21, 2014 at 1:22pm

social studies
How did the Fugitive Slave Act and the Kansas-Nebraska Act further divide the North and South? What role did the concept of popular sovereignty play in these conflicts? Do you think there was any way to avoid the violence that came out of this era? pls help me with these 3 ...
Sunday, April 20, 2014 at 3:30pm

biology 6
the giant anteater of south america, the giant armadillo of north america, the giant pangolin of Africa and the spiny anteater of Oceania share many characteristics. They all eat ants, have long narrow snouts, few teeth and large salivary gland, yet they do not share a common ...
Thursday, April 17, 2014 at 3:49pm

History
Can someone please help me? At least give me an idea. I really need some help I'm far behind and this one is really giving me trouble. Please help. Thanks. Select one reform movement from the Progressive Era. Describe the movement and its impact on South Carolina. Provide ...
Thursday, April 17, 2014 at 1:04pm

social studies check answers
6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 6.You want to emphasize the characteristics that unite the nations of Caribbean South America today. On which topic are you most likely to focus? A. cultural influences B. government leadership C. political insurgents D.free trade agreements 7.Leftists ...
Thursday, April 17, 2014 at 11:06am

social studies(updated answers)
this is the last time ill post for these 2 questions ill be moving on to the next social studies after this check 3.D 5.C 3.Which statement best describes the economics of Caribbean South America? A. Venezuela benefits from oil resources while other nations rely on cash crops...
Wednesday, April 16, 2014 at 12:48pm

social studies check answers
2.B 3.A 4.C 5.B 2.Caribbean South America has A. a predominantly tropical climate. B. varied climate zones due to coastal and highland areas. C. an arid climate in the north and a wet climate in the south. D. mountain climates determined by elevation. 3.Which statement best ...
Wednesday, April 16, 2014 at 11:54am

social studies
i think its B. South america's ethnic diversity best reflects A. waves of european immigration in the past century. B. Recent influxes of asian and african immigrants . C. Internal migrations among indigenous peoples. D. Ancient migrations of people from asia and later ...
Wednesday, April 16, 2014 at 10:39am

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. Then ...
Tuesday, April 15, 2014 at 4:58pm

Social Studies
I am the Star Reporter who is going to visit George Washington at his home at Mount Vernon during the years of 1759-1774. I am interviewing him about his political and personal views, activities, goals, and predictions. Develop 10 questions to ask President Washington. 1. What...
Monday, April 14, 2014 at 12:29pm

american history
under America's second party system, the whigs stood for?
Sunday, April 13, 2014 at 8:30pm

Social Studies
After India declared their independence, what changes occurred to the nations of South Asia? -Pakistan and Bangladesh were inspired to declare independence -Afghanistan's king was forced to resign -Sri Lanka began fighting a civil war -India was partitioned into two ...
Saturday, April 12, 2014 at 5:55pm

Ed tech- Plz, plz help
The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the value of American manufacturing rose from $3 billion to $13 billion. The steel industry produced ...
Saturday, April 12, 2014 at 4:28pm

World History
1. In 1964, a loose union of Palestine refugees led to the formation of the Palestine Liberation Organization (PLO) under Yasir Arafat. What was the aim of the PLO? A. Driving Israel from East Jerusalem B. Establishing a Pan-Arab League C. Evicting Israel from Palestine D. ...
Friday, April 11, 2014 at 4:56pm

Contrasting East & West
1. In 1938, British Prime Minister Chamberlain declared a final act of appeasement A. after Hitler attacked Poland. B. when Hitler's claim on the Sudetenland was accepted. C. immediately following the Nazi occupation of Austria. D. after Hitler's forces occupied the ...
Friday, April 11, 2014 at 4:55pm

Finance
Joe and Sue invested $1500 at Bank America in 2000, at 4% compounded quarterly. In the year 2005 they moved to another city and took the total money from their first investment added $500 and invested it at Bank Bravo, at 5% compounded quarterly. a. What is the value of this ...
Friday, April 11, 2014 at 4:23pm

world history
what did the north and south believe about the compromise of 1850?
Thursday, April 10, 2014 at 8:48pm

social studies
The mighty amazon River of South America carries blank of the worlds fresh water. A:2% B:5% C:20% D:60% I think it is c or d not sure
Thursday, April 10, 2014 at 2:52pm

English III
Lesson 6.07 Letter to a Citizen of Kentucky, an excerpt Executive Mansion, Washington, April 4, 1864. A. G. Hodges, Esq., Frankfort, Ky. My Dear Sir: You ask me to put in writing the substance of what I verbally stated the other day, in your presence, to Governor Bramlette and...
Thursday, April 10, 2014 at 12:37pm

Social Studies
1. Which question would best help you write a report regarding the changes to the political system during Jackson's presidency? (1 point) How did Andrew Jackson react to the results of the election of 1824? When did Andrew Jackson decide to run for president? Did Andrew ...
Thursday, April 10, 2014 at 9:59am

Social Studies Question
does north america have acess to local and global markets
Wednesday, April 9, 2014 at 11:14pm

Social Studies
How did the Fugitive Slave Act and the Kansas-Nebraska Act further divide the North and South? What role did the concept of popular sovereignty play in these conflicts? Do you think there was any way to avoid the violence that came out of this era?
Wednesday, April 9, 2014 at 9:52pm

Language arts help ms sue.
1. Based on reading only the title and headings, what would you think the article was about? (1 point) a renewed interest in hunting and fishing an animal population with an uncertain future the threat logging poses to forest animals a group of dinosaurs roaming a local ...
Wednesday, April 9, 2014 at 5:59pm

Physics
The circus has come to town, and Lael the Magnificent will kick a grape into her assistant's waiting mouth (not to worry − the grape is freshly washed). She starts at the origin and boots the grape at an angle 20.0° east of north. The grape starts from a height ...
Wednesday, April 9, 2014 at 2:32pm

Educational tech-1 question
Use the text below written by Connections Education in 2012 to answer the following questions. The Second Industrial Revolution was not just marked by new inventions. New business practices were invented that transformed America’s economy. Between 1869–1910, the ...
Tuesday, April 8, 2014 at 7:23pm

Language Arts
Question #1. What details support the idea that scientists and everyday citizens have different responses to the rediscovery of the ivory-bills? Back from Extinction In 2004, two biologists were canoeing in a remote part of Arkansas. They were searching for a bird that local ...
Monday, April 7, 2014 at 8:38pm

History8
As southerners moved inland to the area that became known as the Deep South, how did their culture and economy become different from other southern states? a.They no longer existed as an agrarian society. b.Their economy became almost entirely dependent on cotton. c.They ...
Monday, April 7, 2014 at 6:33pm

Social Studies
Make a "what if" statement about how history may have changed in America if Zenger had not gone into the newspaper business. What if history tells us we do not have the right to free expression?
Monday, April 7, 2014 at 5:46pm

Maths, Biology, Business Economics
Hi I want to study Psychotherapy and be a Dance therapist but cannot find any courses for Dance Therapy in South Africa.
Monday, April 7, 2014 at 8:56am

History
How do you think southern whites reacted to president Andrew Johnson’s plan? President Johnson’s Plan (10%+)  Offered amnesty upon simple oath to all except Confederate civil and military officers and those with property over $20,000 (they could apply ...
Sunday, April 6, 2014 at 10:27am

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 7:50pm

social studies(updated answers)--
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 3:29pm

Civil War
3.) The issue of the Mexican War divided the North and South
Saturday, April 5, 2014 at 2:22pm

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 12:25pm

Social Studies
Read the speech below. It is a fictitious political speech by Peter, a candidate for the upcoming national election. Then answer the following questions: List all of the arguments in the speech List all of the non-arguments in the speech List all of the factual contents in the...
Friday, April 4, 2014 at 10:18am

S.S
1 Which of the following is no longer allowed in the Atlantic Provinces? cod fishing 2 In 1999, Canada's Inuits became self governing 3 British Columbia's geography, ethnic diversity, and trade link the province to the Pacific Rim 4 the two official languages of Canada...
Thursday, April 3, 2014 at 4:27pm

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, ...
Thursday, April 3, 2014 at 1:38pm

social studies check answers
Im not sure these are right.I Tryed my best :D. 1.A 2.B 3.C 4.A or B 5.B 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges &#...
Thursday, April 3, 2014 at 9:45am

Social Studies - Please Check my Answer
Please check my answer, I am not sure for this one. In 1784 the British forced American merchants to pay duties on a. trade goods imported from the British West Indies. - (This is my answer.) b. trade goods imported through Canadian ports. c. British goods sold in America. d. ...
Wednesday, April 2, 2014 at 4:00pm

social studies
how was the south carolina constitution of 1868 different from earlier versions?
Wednesday, April 2, 2014 at 11:24am

SOCIALS, (Canada confederation)
1. List in order of importance three ways the United States was a factor in the canadian Confederation. defend your choices with examples 2. explain the concept of manifest destiny. how much of a threat to British North America was the United States? 3. explain the "...
Tuesday, April 1, 2014 at 9:22pm

US history
True False The divorce rate in America declined in the 1920s. false right? All of the following were anti-modern reactions except A.fundamentalism B. Ku Klux Klan C. cultural anthropology D. arts and crafts movement E. prohibition F. None of the above Is it D? Fundamentalists ...
Sunday, March 30, 2014 at 6:29pm

south carolina state history
Which statement explains why public education suffered during reconstruction? A) the state preferred private education to public educatioin. B) teachers were not properly trained to do their jobs effectively.**** THIS ONE? C) the general public cared more about recovering from...
Saturday, March 29, 2014 at 10:10pm

logic and math
Calculate the truth value (f or V) a. Is it true that if (the Papaya is a fruit from the Caricaseas or the Pitahaya is the fruit of a plat from the Cactaseas) then (el Cohombro is a fruit of a plant from the family of the Cucurbitaceas or the Nisper is a fruit of a tree from ...
Friday, March 28, 2014 at 12:47pm

math
A boat needs to travel south at a speed of 20 km/h. However a constant current of 6 km/h is flowing from the south-east. Use vectors to find: a.the equivalent speed in still water for the boat to achieve the actual speed of 20 km/h. b the direction in which the boat must head ...
Friday, March 28, 2014 at 1:22am

8th Grade U.S History
Document F Andrew Jackson, Proclamation to the people of South Carolina, December 10, 1832 I consider that the power of one state to annul a law of the United States is not consistent with the survival of the Union. Nullification is forbidden by the Constitution; it violates ...
Thursday, March 27, 2014 at 6:46pm

Global Studies
Although the Amazon Basin receives more than 80 inches of rain per year, South America also has the driest place on Earth, know as a. Death valley b. Gobi desert c. Atacama desert*** d. the Caribbean
Thursday, March 27, 2014 at 11:56am

Global Studies
Which of not following is NOT associated with El Nino? A. Fish that thrive in cold Pacific waters are driven away. B. Areas that usually have dry weather get heavy rains or are flooded C. Drought plagues certain peoples in South America D. All of the above are associated with ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:52am

trig
A plane is flying due south at a speed of 192 mph. a wind is blowing in at 53 degrees at 13 mph. what is the bearing of the plane?
Thursday, March 27, 2014 at 10:09am

chemistry
Quinine is a natural product extracted from the bark of the cinchona tree, which is native to South America. Quinine is used as an antimalarial agent. When 2.50 g of quinine is dissolved in 25.0 g of cyclohexane, the freezing point of the solution is lowered by 6.43 °C. ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:14am

math
If an airplane travels at 300 mph with no air resistance, and it travels directly south with a wind of 50 mph east, how fast is the plane going?
Monday, March 24, 2014 at 6:45pm

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 at 4:36pm

logic-math
Calculate the truth value (f or V) a. Is it true that if (the Papaya is a fruit from the Caricaseas or the Pitahaya is the fruit of a plat from the Cactaseas) then (el Cohombro is a fruit of a plant from the family of the Cucurbitaceas or the Nisper is a fruit of a tree from ...
Thursday, March 20, 2014 at 12:01pm

America history
6. In Mesoamerica, the shift to basic crops, including corn, beans, and squash, is referred to as the _______ revolution.
Tuesday, March 18, 2014 at 4:41pm

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 at 2:50pm

LA pls help!!!
1. What is one similarity between the opening paragraphs of "America the Not-So-Beautiful" and "A Glimpse of Home"? #1 point# Both authors share a personal experience. Both authors appeal to the readers' emotions. Both authors identify themselves as ...
Tuesday, March 18, 2014 at 9:53am

AED
I need help in trying to figure out why teachers in the Northern states are being paid more then those in the South? And also why more money is being spent on student's education in the North. Thank you!
Monday, March 17, 2014 at 2:39pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

Economics
THE SOUTH AFRICAN GOVERNMENT IS NOT PROVIDING ENOUGH WELFARE OR SUBSIDIES TO THE POOR AND UNDERPRIVILEDGED. 1.What are welfare payments or consumer subsidies? 2.What is the South African government providing and to whom? 3.What are the cost and consequences of providing the ...
Sunday, March 16, 2014 at 9:20am

law
there are two kinds of law in south africa.write a paragraph in which you identify these two kinds of sources of law;name the examples of sources of law that belong to each kind;and indicate the differences betweem these teo kinds of sources of law.
Sunday, March 16, 2014 at 5:28am

Physics
A 49.5-kg skater is traveling due east at a speed of 2.88 m/s. A 72.5-kg skater is moving due south at a speed of 6.82 m/s. They collide and hold on to each other after the collision, managing to move off at an angle south of east, with a speed of vf. (a) Find the angle. (b) ...
Saturday, March 15, 2014 at 6:04pm

Social Studies 8
Which of the following was NOT a reason why there was less industrial development I the South than in the North? a. because of the rockiness of southern land made it difficult to develop railroads. b. because there was a lack of capital in the South. c. because agricultural ...
Saturday, March 15, 2014 at 10:42am

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding* 2. Which piece of children’s’ ...
Friday, March 14, 2014 at 10:35pm

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 1:08pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

Economics
The South African government is not providing enough welfare of subsidies to the poor and underpriviledged. -What are welfare payments or consumer subsidies? -What is the South African govornment providing and to whom? -What are the costs and consequences of providing the ...
Friday, March 14, 2014 at 11:53am

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 at 8:54pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 at 7:56pm

Social studies check answers ***damon***
1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts
Thursday, March 13, 2014 at 6:04pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most stable democracy? A...
Thursday, March 13, 2014 at 1:38pm

S.S (DAMON)
please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions...
Thursday, March 13, 2014 at 12:52pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

Q
Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A.tornadoes B.hurricanes C.floods D.drought
Thursday, March 13, 2014 at 10:04am

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:04pm

Question
Mrs.sue Can you just give me the answer ive really had a hard day.and i dont expect you to take pittey i just really need the answer -_- How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B....
Wednesday, March 12, 2014 at 7:56pm

Question
Hi i put a question that i wanted to know about down below How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 7:19pm

S.S
Hi i put a question that i wanted to know about down below How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 6:12pm

world history
Its about 1569 map Of the World Compare a modern Mercator Projection of eastern North America with Mercator's map. How are the two maps different? How are they similar?
Wednesday, March 12, 2014 at 5:46pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

social studies
How does corruption and corruption contribute to unemployment in south Africa
Wednesday, March 12, 2014 at 1:49pm

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:14pm

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 12:50pm

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Social Studies: Geography

Search
Members