Thursday
April 17, 2014

Homework Help: Social Studies: Geography: North & Central America

Recent Homework Questions About North & Central America

Post a New Question | Current Questions

Geometry
A regular octagon forms 8 congruent isosceles triangles, where the central angles are 360/8° or 45° each. Your second part cannot be answered since you gave no data. Let the radius be r and consider one of the triangles.. If the base is 2s, then s/r = sin 67.5° s...
Tuesday, April 8, 2014 at 9:27am

Language Arts
Question #1. What details support the idea that scientists and everyday citizens have different responses to the rediscovery of the ivory-bills? Back from Extinction In 2004, two biologists were canoeing in a remote part of Arkansas. They were searching for a bird that local ...
Monday, April 7, 2014 at 8:38pm

Social Studies
Make a "what if" statement about how history may have changed in America if Zenger had not gone into the newspaper business. What if history tells us we do not have the right to free expression?
Monday, April 7, 2014 at 5:46pm

Math
A survey about the student government program at a school finds that of 245 students: • 218 students like the program • 27 students think the program is unnecessary If a circle graph were made from this data, what would the measure of the central angle be for the ...
Monday, April 7, 2014 at 4:53pm

Trigonometry law of cosine
A plane is flying with an airspeed of 200 miles per hour and heading 150°. The wind currents are running at 30 miles per hour at 175° clockwise from due north. Use vectors to find the true course and ground speed of the plane. (Round your answers to the nearest ten for...
Monday, April 7, 2014 at 3:41pm

Math
A survey about the student government program at a school finds that of 245 students: • 218 students like the program • 27 students think the program is unnecessary If a circle graph were made from this data, what would the measure of the central angle be for the ...
Monday, April 7, 2014 at 3:32pm

no one's here to help us!!! -.-
1. Nearly all the tutors here are retired teachers, and most live in the Eastern or Central time zones in the US. 2. Students who don't give themselves an identity, as Ms. Sue instructed above, get lumped into the big Anonymous category, and tutors have little time or ...
Sunday, April 6, 2014 at 2:12pm

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 7:50pm

social studies(updated answers)--
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 3:29pm

Civil War
3.) The issue of the Mexican War divided the North and South
Saturday, April 5, 2014 at 2:22pm

social studies check answers
1.D 2.A 4.C 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, however, ...
Saturday, April 5, 2014 at 12:25pm

Biographical Essay Evaluation (Writeacher)
You might go back and read my comments, they point to your central issue with wordiness. The way to avoid 'wordy' sentences simplify them. Short sentences focus on the central thought. Try it sometime. Otherwise, you fall into making lots of compound sentences, wordy, ...
Friday, April 4, 2014 at 8:08pm

Social Studies
Read the speech below. It is a fictitious political speech by Peter, a candidate for the upcoming national election. Then answer the following questions: List all of the arguments in the speech List all of the non-arguments in the speech List all of the factual contents in the...
Friday, April 4, 2014 at 10:18am

S.S
1 Which of the following is no longer allowed in the Atlantic Provinces? cod fishing 2 In 1999, Canada's Inuits became self governing 3 British Columbia's geography, ethnic diversity, and trade link the province to the Pacific Rim 4 the two official languages of Canada...
Thursday, April 3, 2014 at 4:27pm

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.A 4.B 5.D 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges … As it continues along to the northern regions, ...
Thursday, April 3, 2014 at 1:38pm

social studies check answers
Im not sure these are right.I Tryed my best :D. 1.A 2.B 3.C 4.A or B 5.B 1.“Along the southern coast of Brazil the central plateau descends in high, steep escarpments. It towers over the waves and moves back in ridges, leveling off from the peaks of the coastal ranges &#...
Thursday, April 3, 2014 at 9:45am

A question
The site owner started this home work help site when he was in Middle School, he is now in his mid twenties. Jiskha was the name of his dog when he was in middle school. Jiskha means "good girl" in a very remote language in South America. Thanks for asking.
Wednesday, April 2, 2014 at 9:30pm

Social Studies - Please Check my Answer
Please check my answer, I am not sure for this one. In 1784 the British forced American merchants to pay duties on a. trade goods imported from the British West Indies. - (This is my answer.) b. trade goods imported through Canadian ports. c. British goods sold in America. d. ...
Wednesday, April 2, 2014 at 4:00pm

Physics
A 2115 kg car moving east at 10.61 m/s col- lides with a 3169 kg car moving north. The cars stick together and move as a unit after the collision, at an angle of 32.4◦ north of east and at a speed of 5.03 m/s. What was the speed of the 3169 kg car before the collision?
Tuesday, April 1, 2014 at 11:46pm

central texas college
Can somebody help please!!!This is the first time that that I take a literature class, on English II in English and I can really use some help. I am taking English 1302, which is pretty much literature and the teacher told us to define some literacy terms, for example: ...
Tuesday, April 1, 2014 at 10:41pm

SOCIALS, (Canada confederation)
1. List in order of importance three ways the United States was a factor in the canadian Confederation. defend your choices with examples 2. explain the concept of manifest destiny. how much of a threat to British North America was the United States? 3. explain the "...
Tuesday, April 1, 2014 at 9:22pm

physics
Light shines through a single slit whose width is 5.7 × 10-4 m. A diffraction pattern is formed on a flat screen located 4.0 m away. The distance between the middle of the central bright fringe and the first dark fringe is 3.9 mm. What is the wavelength of the light?
Monday, March 31, 2014 at 2:44pm

US history
True False The divorce rate in America declined in the 1920s. false right? All of the following were anti-modern reactions except A.fundamentalism B. Ku Klux Klan C. cultural anthropology D. arts and crafts movement E. prohibition F. None of the above Is it D? Fundamentalists ...
Sunday, March 30, 2014 at 6:29pm

educational technology
What is the purpose of a concept map? (1 point) to map out the best means of getting between two points to add shapes and images in Microsoft PowerPoint to display photographs more effectively in PowerPoint to organize information visually around a central concept
Sunday, March 30, 2014 at 2:09am

HIM
Case Discussion Dr. Pearson has recently been hired into the Central City Internal Medicine Group as its fifth physician. He has recently completed his residency and is eager to enter private practice. Dr. Pearson is introduced to Meredith and Dawn, two members of the billing ...
Saturday, March 29, 2014 at 3:58am

logic and math
Calculate the truth value (f or V) a. Is it true that if (the Papaya is a fruit from the Caricaseas or the Pitahaya is the fruit of a plat from the Cactaseas) then (el Cohombro is a fruit of a plant from the family of the Cucurbitaceas or the Nisper is a fruit of a tree from ...
Friday, March 28, 2014 at 12:47pm

Global Studies
Although the Amazon Basin receives more than 80 inches of rain per year, South America also has the driest place on Earth, know as a. Death valley b. Gobi desert c. Atacama desert*** d. the Caribbean
Thursday, March 27, 2014 at 11:56am

Global Studies
Which of not following is NOT associated with El Nino? A. Fish that thrive in cold Pacific waters are driven away. B. Areas that usually have dry weather get heavy rains or are flooded C. Drought plagues certain peoples in South America D. All of the above are associated with ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:52am

trig
Assuming the normal 0° at North, and ignoring the misuse of the word "bearing", I'd say that the resultant heading of the plane is 246.7°
Thursday, March 27, 2014 at 11:24am

trig
Not sure what notation you are using when you say "blowing in at 53° " is North your 0° and you are going clockwise, or is 0° your positive x - axis and you are going counterclockwise ?
Thursday, March 27, 2014 at 10:34am

American History
Which of the following statements is true regarding the constuction of the transcontinental railway? a.Most workers for the Union Pacific Railroad were Chinese. b. Most workers on the Central Pacific leg of the railway were Chinese. c. Construction began in Omaha, Nebraska, in...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:00am

Physics
A car moving at a constant speed of 50km/h turns a corner, changing it's direction from north to west. What is it's change in velocity. What was the acceleration if the then took 5s
Tuesday, March 25, 2014 at 10:51pm

History8 Check Answers?
1) The major problem with the Articles of Confederation was that it _____. a.was too similar to the British system, giving one leader too much power b.it gave the states too much power c.it did not give the states enough power d.it did not establish a system that allowed for a...
Tuesday, March 25, 2014 at 10:04pm

chemistry
Quinine is a natural product extracted from the bark of the cinchona tree, which is native to South America. Quinine is used as an antimalarial agent. When 2.50 g of quinine is dissolved in 25.0 g of cyclohexane, the freezing point of the solution is lowered by 6.43 °C. ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:14am

Physics
A 2.00-kg object is hanging on a 1.1m string. The object is pulled 20cm away from the equilibrium position and held there. a) What is the pulling force in the string when the object is kept still ? b) Now the object is released, what is the speed of the object when it goes ...
Monday, March 24, 2014 at 6:17pm

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 at 4:36pm

statistics
the central 80% of the Z table lies within µ ± 1.282σ So, plug in your numbers You can play around with Z table stuff at this excellent site: http://davidmlane.com/hyperstat/z_table.​html
Monday, March 24, 2014 at 5:09am

Physics
sin T = l / a Does this tell you anything about the angle of the central fringe, vs the width a? When a is large, T is smaller.
Saturday, March 22, 2014 at 3:10pm

Physics
A single-slit diffraction pattern is formed on a distant screen. If the width of the single slit through which light passes is reduced, what happens to the width of the central bright fringe? Assume the angles involved remain small. The central bright fringe becomes wider. The...
Saturday, March 22, 2014 at 12:46pm

physics
In a double-slit experiment, two beams of coherent light traveling different paths arrive on a screen some distance away. What is the path difference between the two waves corresponding to the third bright band out from the central bright band? The path difference between the ...
Saturday, March 22, 2014 at 12:44pm

twh
Isaiah walks 3 miles due north, turns and then 5 miles due east. How far is he from his starting point?
Thursday, March 20, 2014 at 2:16pm

logic-math
Calculate the truth value (f or V) a. Is it true that if (the Papaya is a fruit from the Caricaseas or the Pitahaya is the fruit of a plat from the Cactaseas) then (el Cohombro is a fruit of a plant from the family of the Cucurbitaceas or the Nisper is a fruit of a tree from ...
Thursday, March 20, 2014 at 12:01pm

Physics
A Plane flies north at 215 km/h. A wind from the east blows at 69km/h. What is the plane's new velocity with respect to the ground in standard position
Wednesday, March 19, 2014 at 11:02pm

America history
What are your choices? I'll be glad to check your answer.
Tuesday, March 18, 2014 at 5:17pm

America history
6. In Mesoamerica, the shift to basic crops, including corn, beans, and squash, is referred to as the _______ revolution.
Tuesday, March 18, 2014 at 4:41pm

grammar
In The Space Before Each of the Following items, place a C if the capitalization is correct, a zero (0) if it is incorrect. Then insert capitals where should be, and draw a line through capitals that should be small letters. 1.the Rocky Mountains i got C 2.my spanish course i ...
Tuesday, March 18, 2014 at 2:46pm

LA pls help!!!
1. What is one similarity between the opening paragraphs of "America the Not-So-Beautiful" and "A Glimpse of Home"? #1 point# Both authors share a personal experience. Both authors appeal to the readers' emotions. Both authors identify themselves as ...
Tuesday, March 18, 2014 at 9:53am

Algebra URGENT! Conic sections
A spacecraft is in a circular orbit 150 kilometers above Earth. Once it attains the velocity needed to escape the Earth's gravity, the spacecraft will follow a parabolic path with the center of Earth as focus. Suppose the spacecraft reaches escape velocity above the North ...
Tuesday, March 18, 2014 at 6:55am

AED
On the whole, per capita income is greater in the North than in the South. http://www.infoplease.com/ipa/A0104652.h​tml Also, there's more industry in the North.
Monday, March 17, 2014 at 2:45pm

AED
I need help in trying to figure out why teachers in the Northern states are being paid more then those in the South? And also why more money is being spent on student's education in the North. Thank you!
Monday, March 17, 2014 at 2:39pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

7th grade social studies Ms. Sue please
the north
Monday, March 17, 2014 at 9:19am

Geology
Does anyone know where are Ontario's largest mineral deposits other than the ring of fire in the north? Thanks for the link Ms. Sue, still having trouble.
Sunday, March 16, 2014 at 2:12pm

Social Studies 8
Which of the following was NOT a reason why there was less industrial development I the South than in the North? a. because of the rockiness of southern land made it difficult to develop railroads. b. because there was a lack of capital in the South. c. because agricultural ...
Saturday, March 15, 2014 at 10:42am

geometry
As I understand the question, you simply want the circumference of a sector of central angle 7(15°) or 105° with a radius of 24 cm circumference of a circle with radius 24 is 48π cm so using a simple ratio ... 105/360 = x/48π gives an arc length of 105(48&#...
Saturday, March 15, 2014 at 9:31am

geometry
A Japanese fan can be made by sliding open its 7 small sections (or leaves), which are each in the form of sectors of a circle having central angle of 15. If the radius of this fan is 24 cm, find out the length of the lace that is required to cover its entire boundary...
Saturday, March 15, 2014 at 9:14am

Science
1. Which of the following can be expected to occur as climate change continues on Earth? (1 point) decreased melting of sea ice decreased migration of pests and pathogens increased freshwater sources increased coastal flooding* 2. Which piece of children’s’ ...
Friday, March 14, 2014 at 10:35pm

physics
Two cars approach an ice-covered intersection. One car, of mass 1.26 103 kg, is initially traveling north at 10.6 m/s. The other car, of mass 1.66 103 kg, is initially traveling east at 10.6 m/s. The cars reach the intersection at the same instant, collide, and move off ...
Friday, March 14, 2014 at 9:44pm

physics
B. 10 m/s, North.
Friday, March 14, 2014 at 7:01pm

Art help plz
1. This American monument was inspired by Ramses’ Abu Simbel. (1 point) Washington Monument Mount Rushmore Statue of Liberty Lincoln Monument 2. Ramses’ first temple at Abu Simbel intended to send this message. (1 point) a message of celebration and joy a message of ...
Friday, March 14, 2014 at 3:20pm

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 1:08pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 at 8:54pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 at 7:56pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

please check(Social studies)
I would not have thought of that answer but I would certainly include it. I would also include specifics such as trade connection between Byzantine Empire and the Vikings (I say that because it is very important in the news right now but no one knows that except historians and...
Thursday, March 13, 2014 at 4:19pm

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.A 4.D 5.B 11. what country became an ally to cuba after castro took power? A. Sovient union B. panadma C. britain D. spain 12. Which event caused the U.S. to enforce an embargo on cuba? A. castro turned cuba communist B. castro banned all trade with the united states...
Thursday, March 13, 2014 at 2:27pm

S.S (DAMON)
1.A 2.C 3.A 4.B 5.D 6. How are natural disasters,like hurricanes and earthquakes,a threat to biodiversity? A. they destroy natural habitats,such as coral reefs,as well B. many of the regions residents lose their homes or businessses C. They are very common,so many creatures ...
Thursday, March 13, 2014 at 2:09pm

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most stable democracy? A...
Thursday, March 13, 2014 at 1:38pm

S.S (DAMON)
please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions...
Thursday, March 13, 2014 at 12:52pm

S.S
Immigrants from Central and Eastern Europe came to the Canadian Plains in the late 1800s and early 1900s in response to an offer of :free land in the Prairie Provinces In 1858, what event significantly changed life on Vancouver Island? the discovery of gold along the Fraser River
Thursday, March 13, 2014 at 12:20pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

Q
Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A.tornadoes B.hurricanes C.floods D.drought
Thursday, March 13, 2014 at 10:04am

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:04pm

world history
Its about 1569 map Of the World Compare a modern Mercator Projection of eastern North America with Mercator's map. How are the two maps different? How are they similar?
Wednesday, March 12, 2014 at 5:46pm

S.S redo
1. The economic centers of the Northeast are the region's __________. (1 point) farms fisheries forests cities 2. Two major ports in the South are ______________________. (1 point) Atlanta and Dalton Raleigh and Austin Miami and New Orleans New York City and Philadelphia 3...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:50pm

S.S please help!
1 Marks: 3 Which statement best describes the government of Canada? Choose one answer. a. The monarch of Britain has total control over Canada. b. The Canadian parliament is ruled by the United States. c. Canada has complete power over its own government. d. The prime minister...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:48pm

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:14pm

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 12:50pm

science help
What causes hurricanes to form in central america and the caribbean? A.trade winds B.extreme heat C.lack of cloud cover D.drought
Wednesday, March 12, 2014 at 12:44pm

English
1) Friendship is also very important for me. 2) In the future, I'd like to become a chemist; I also would like to graduate and live abroad, maybe in Asia or America. ***3) This sentence is confusing as it sounds as if you are either discussing more than two brothers or ...
Wednesday, March 12, 2014 at 9:32am

History8
The __________________led to the rise of a middle class in America. a.Immigration to America b.Industrial Revolution c.The shipping industry d.All of the above D?
Tuesday, March 11, 2014 at 4:14pm

physics
What is the change in velocity if a car traveling 30{m}/{s} north slows to 20{m}/{s} north? A. 20{m}/{s} north B. 10{m}/{s} north C. 30{m}/{s} south D. 10 {m}/{s} south
Tuesday, March 11, 2014 at 12:04pm

math
answer if event is impossible, unlikely,as likely as not , likely or certain 1. of the original 56 singers of the declartion of independence four of them represented north carolina if you slected one singer randomly how likely is it that he represented north carolina
Monday, March 10, 2014 at 6:56pm

SOLID MENSURATION
What is the central angle of a circle with a radius of 2 feet and a segment area of 4.3 square feet.
Monday, March 10, 2014 at 4:35pm

physical science
d = 200mi/h[120o] * 1.5h = 300mi[120o] X = 300*cos120 = -150 mi = 150 mi West. Y = 300*sin120 = 260 mi North.
Sunday, March 9, 2014 at 9:54pm

Physics
An airplane is 5,000 m above an observer and 2.1 km to the west of them and 1.5 km to the north of you. Determine the angle to the plane in the x – y axis and the total distance to the plane from you. Choose the x-axis east, y axis north, and z axis up.
Sunday, March 9, 2014 at 3:16pm

Physics-Kinetic Energy
Can someone help me solve this kinetic energy problem? A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The ...
Sunday, March 9, 2014 at 2:48pm

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Sunday, March 9, 2014 at 12:01pm

Math
A person travels 8 mi, due north, 3 mi, due west and 7 mi due south how far are they from were they started?
Saturday, March 8, 2014 at 11:14pm

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Saturday, March 8, 2014 at 6:59pm

Physics
A 2050 kg truck is traveling east through an intersection at 2.3 m/s when it is hit simultaneously from the side and the rear. (Some people have all the luck!) One car is a 1200 kg compact traveling north at 4.5 m/s. The other is a 1600 kg midsize traveling east at 10 m/s. The...
Saturday, March 8, 2014 at 3:29pm

BUS 307 Operations management
PLEASE HELP!!! 1. What percent of North American gross domestic product is accounted for by logistics? (Points : 1) almost 11 percent almost 22 percent almost 33 percent almost 44 percent ( 1.Not sure of this Answer) 2. An item that is expensive, complex, and has few qualified...
Saturday, March 8, 2014 at 11:33am

English
Why does Allen Ginsberg Refer to Walt Whitman as dear father in his poem A Supermarket in California? Answers are He considers Whitman to be a leader in a her native poetry He considers Whitman wisdom as a poet to be similar to that of a wise paternal figure He considers ...
Friday, March 7, 2014 at 11:04pm

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Homework Help: Social Studies: Geography

Search
Members