Saturday
August 30, 2014

Homework Help: Social Studies

Recent Social Studies Questions

Post a New Question | Current Questions

statistics
An airline company is considering a new policy of booking as many as 161 persons on an airplane that can seat only 140. (Past studies have revealed that only 81% of the booked passengers actually arrive for the flight.) Estimate the probability that if the company books 161 ...
Thursday, March 27, 2014 at 8:51pm

Social Studies
Hai I was wondering if you could check my answer? It doesn't really talk about this in my text book, and it doesn't really help if I look it up online. Q: Founded by the Mormons, which city was originally called Deseret? A. San Diego B. Provo C. Santa Fe D. Salt Lake ...
Thursday, March 27, 2014 at 7:42pm

8th Grade U.S History
Document F Andrew Jackson, Proclamation to the people of South Carolina, December 10, 1832 I consider that the power of one state to annul a law of the United States is not consistent with the survival of the Union. Nullification is forbidden by the Constitution; it violates ...
Thursday, March 27, 2014 at 6:46pm

Social Studies
The excerpt below is Article 6 of the "Declaration of the Rights of Man," the document that founded the French Republic on August 26, 1789. Use this excerpt below to answer the following question: Law is the expression of the general will. Every citizen has a right ...
Thursday, March 27, 2014 at 1:11pm

Global Studies
All of the following affect climate EXCEPT a. vegetation b. elevation c. location d. wind patterns <<<
Thursday, March 27, 2014 at 12:03pm

Global Studies
Although the Amazon Basin receives more than 80 inches of rain per year, South America also has the driest place on Earth, know as a. Death valley b. Gobi desert c. Atacama desert*** d. the Caribbean
Thursday, March 27, 2014 at 11:56am

Global Studies
Which of not following is NOT associated with El Nino? A. Fish that thrive in cold Pacific waters are driven away. B. Areas that usually have dry weather get heavy rains or are flooded C. Drought plagues certain peoples in South America D. All of the above are associated with ...
Thursday, March 27, 2014 at 11:52am

social study
what are the ways of solving enviromental problems in your communities?
Thursday, March 27, 2014 at 5:11am

social studies (check plz)
Which statement best describes the government of Canada? The monarch of Britain has total control over Canada. The Canadian parliament is ruled by the United States. Canada has complete power over its own government(MY ANSWER) The prime minister is the monarch of Canada.
Thursday, March 27, 2014 at 12:13am

social studies
What are the other special benefits that senators and representatives receive beyond salaries?
Wednesday, March 26, 2014 at 8:27pm

social studies
The political strategy in which the Republicans and Populists joined together was known as___________ movement.
Wednesday, March 26, 2014 at 3:38pm

English/Social Studies
I'm writing an essay and need help coming up with economic reasons to to be against Caps on Punitive Damages. Google is not turning up what I need. I need how will implementing this program be bad economically?
Wednesday, March 26, 2014 at 2:36pm

social studies
The political strategy in which the Republicans and Populists joined together was known as___________ movement.
Wednesday, March 26, 2014 at 12:31pm

social studies
During world war I, where in Louisiana was a large military camp establish? a) Baton Rouge b) Crowley c) Pineville d) Vidalia
Wednesday, March 26, 2014 at 12:28pm

Social studies check answers ***damon***
1.A 4.A 5.B 6.C 8.C 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the region’s coast. 4. ...
Wednesday, March 26, 2014 at 11:06am

U.S History - Pls check my answer!!!
Document C Andrew Jackson’s Message to Congress, Dec 7, 1829 The condition and destiny of the Indian tribes within the limits of some of our states have become objects of much interest and importance. By persuasion and force they have been made to retire from river to ...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:38pm

Literature/Social Studies (Ms. Sue!)
The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: By quoting William Bradford, Kennedy expresses the idea that, despite great difficulties, man can overcome anything through their will and determination. 2. What ...
Tuesday, March 25, 2014 at 4:27pm

Literature/Social Studies
"The New Frontier" by John F. Kennedy. 1. What ideas does Kennedy express by quoting William Brandford? A: ? 2. What reasons does Kennedy offer for going to the moon? A: Kennedy offers reasons such as the task of going to the moon being difficult, the goal serving to...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:58pm

social studies check answers
1.C 2.D 3.A 4.D 5.C 6.B 7.D 8.B 9.B 10.A 1.The story of Omar best reflects A. opportunities for people in the Pampas. B. struggles faced by families who work the mines of the Andes. C. hardships undertaken by indigenous farming families. D. benefits of urban life along the ...
Tuesday, March 25, 2014 at 12:38pm

8th grade U.S History
Document B: Daniel Webster’s argument regarding a national bank, 1833 The argument regarding the national bank starts with the question: Does Congress have the right to charter a 'National Bank'? and can a State Legislature be forced to house a federal institution...
Tuesday, March 25, 2014 at 9:53am

Social Studies :)
2. The only Native Americans who successfully stayed on their land were the (1 point) Seminole. *** Sauk. Cherokee. Fox. 3. What act did the United States government pass in order to be able to move Native Americans off their land into Indian Territory? (1 point) Native ...
Monday, March 24, 2014 at 4:36pm

social studies
According to Tardiff and Brizee, an essay that makes a claim supported by evidence is classified as an _______ essay. A. expository B. analytical C. argumentative D. explanatory My answer is A
Monday, March 24, 2014 at 2:24pm

social studies
In a biography, all of the following would be a primary source except for which one? A. A telegram sent to the subject by a friend B. An essay written about the subject by a former colleague C. The personal testimony of the subject’s widow, gathered in an interview D. The...
Monday, March 24, 2014 at 2:11pm

social studies
The most important test of a paraphrase is A. how well it captures the essence of the original source using your own words. B. the number of synonyms found in the paraphrase. C. the extent to which your words parallel the words in the original source. D. the extent to which ...
Monday, March 24, 2014 at 1:18pm

social studies
In harvesting sources, an excellent way both to narrow down a topic and discover a likely working thesis is to explore _______ the topic. A. different attitudes about B. radical ideas about C. classic literature on D. different perspectives on My answer is D
Monday, March 24, 2014 at 1:10pm

social studies
Alice and Andrew are discussing thesis development. Alice argues that a topic becomes a thesis if we want to write about the topic. Andrew, on the other hand, maintains that a topic is not a thesis but that a thesis is the foundation of a topic. Who is correct? A. Alice is ...
Monday, March 24, 2014 at 12:52pm

U.S History DBQ - need help to check my answer!!!
Document A: Andrew Jackson’s Bank Veto Message to Congress, July 10, 1832 Of the twenty-five directors of this bank, five are chosen by the government and twenty by the citizen stockholders. … It is easy to conceive that great evils to our country and its ...
Monday, March 24, 2014 at 10:22am

soc studies 3 questions pls help!!!
8. Which of the resolutions at Seneca Falls Convention was most inspired by women’s inability to own property? (1 point) desire for improved education in order to understand property contracts belief that women should have voting rights in order to change property laws...
Sunday, March 23, 2014 at 6:35pm

social studies
Which statement is most clearly subjective? A. In my view, the data support the professor’s assertions. B. My common sense tells me that money is the root of all evil. C. Wars are fought over ideas, land, and resources. D. It has been suggested that Nero suffered from ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:21pm

Social Studies
What is a quota system?
Sunday, March 23, 2014 at 5:20pm

social studies
Which statement is most likely to be supported by objective data? A. In infancy, the color blue is associated with boys, and pink is associated with girls. B. When in doubt, punt; when certain, go for the goal on the fourth down. C. In my view, the author’s assumptions ...
Sunday, March 23, 2014 at 5:07pm

social studies
With respect to the principles of academic freedom, which statement is most accurate? A. Truth precedes beauty. B. Every lie contains a hidden truth. C. Ultimate truth is ever illusive. D. Truth is an abstract noun. My answer is D.
Sunday, March 23, 2014 at 3:54pm

social studies
With respect to dealing with abstract concepts, which statement is most accurate? A. Emotions have no place in any kind of academic essay. B. An essay dealing with abstract concepts can appeal to intellectual curiosity. C. An essay dealing with abstract concepts should reveal ...
Sunday, March 23, 2014 at 3:44pm

social studies
"terracotta was a significant part of bengal ancient time"-explaion
Sunday, March 23, 2014 at 9:31am

Social Studies
What is affirmative action?
Friday, March 21, 2014 at 7:35pm

scholarship essay edit
can someone edit this? Throughout my life’s journey, I have come to attain two true passions - the first one being English studies. Since the very dawn of childhood, I have been known to bleed the calligraphic content of Gary Soto's brilliant poetry and breathe the ...
Friday, March 21, 2014 at 1:23pm

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
Friday, March 21, 2014 at 10:29am

social studies
1. What was Teotihuacan ?? 2.How was Aztec society organized ?? 3.Why and how did the Aztecs sacrifice to the sun god ??
Thursday, March 20, 2014 at 11:12pm

Statistics
1. A sports researcher gave a standard written test of eating habits to 12 randomly selected professionals, four each from baseball, football, and basketball. The results were as follows: Eating Habits Scores Baseball Players Football Players Basketball Players 34 27 35 18 28 ...
Thursday, March 20, 2014 at 4:20pm

Payroll Accounting
Julie Whiteweiler made $930 this week. Only social security (fully taxable) and federal income taxes attach to her pay. Whiteweiler contributes $100 each week to her company's 401(k) plan and has $25 put into her health savings account (nonqualified) each week. Her ...
Thursday, March 20, 2014 at 2:45pm

please check(Social studies)
1.B 2.C 1.A pet dog that was forsaken would most likely look A. aggressive B. dirty C .well-trained 2.A meal that is skimpy will likely leave a person feeling A. too full B. satisfied C. still hungry
Thursday, March 20, 2014 at 2:17pm

Social Studies
What are some travel attractions in El Salvador? What are some famous celebrities from El Salvador?
Wednesday, March 19, 2014 at 9:18pm

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
Tuesday, March 18, 2014 at 2:50pm

STATISTIC ****HELP****
The tests done to determine if someone is HIV positive are called Enzyme immunoassay or EIA tests. The test screens a blood sample for the presence of antibodies to HIV. Like most tests, this test is not perfect. The table below shows the approximate probabilities of positive ...
Tuesday, March 18, 2014 at 9:25am

help ASAP Statistic
The tests done to determine if someone is HIV positive are called Enzyme immunoassay or EIA tests. The test screens a blood sample for the presence of antibodies to HIV. Like most tests, this test is not perfect. The table below shows the approximate probabilities of positive ...
Monday, March 17, 2014 at 3:55pm

Government
What is the name for any country that provides extensive social services at little or no direct cost to consumers? A. a welfare state B. a socialist state C. a communist state D. a collective state
Monday, March 17, 2014 at 3:45pm

social studies
1.why must omar and his brothers work in the mines? A.they cannot attend school B.their mother cannot support them C.they have no other job prospects D.they do not know another trade
Monday, March 17, 2014 at 3:06pm

Social studies***help***
what makes mining in cerro rico mountain so hard? A.distance from the city of potosi B.isolation from other workers C.dangerous working conditions and low pay D.lack of job security i pick B.
Monday, March 17, 2014 at 1:43pm

Social studies***help***
2.what makes mining in cerro rico mountain so hard? A.distance from the city of potosi B.isolation from other workers C.dangerous working conditions and low pay D.lack of job security my answer is D.
Monday, March 17, 2014 at 1:21pm

Social studies***help***
what makes mining in cerro rico mountain so hard? A.distance from the city of potosi B.isolation from other workers C.dangerous working conditions and low pay D.lack of job security
Monday, March 17, 2014 at 12:15pm

Statistic help ASAP Please
The tests done to determine if someone is HIV positive are called Enzyme immunoassay or EIA tests. The test screens a blood sample for the presence of antibodies to HIV. Like most tests, this test is not perfect. The table below shows the approximate probabilities of positive ...
Monday, March 17, 2014 at 12:09pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
6.C 6.How did European rule in South America change the people of the continent? A. European missionaries introduced religion. B. European colonists brought diseases that killed millions of natives. C. European conquistadors incited conflict on the continent. D. European ...
Monday, March 17, 2014 at 12:02pm

social studies(updated answers)---Mrs.Sue
1.A 2.C 3.A 6.D 9.B 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain forests 2. what are ...
Monday, March 17, 2014 at 11:45am

social studies
1.D 2.B 3.B 4.A 5.C 6.A 7.D 8.B 9.B 10.C 1. why do most people live in the western part of colombia? A. to enjoy the cooler climate of the mountains B. to be closer to the border with venezuela C. to live along the pacific coast D. to benefit from the country's lush rain ...
Monday, March 17, 2014 at 10:29am

Stats
Allen's hummingbird (Selasphorus sasin) has been studied by zoologist Bill Alther.† Suppose a small group of 17 Allen's hummingbirds has been under study in Arizona. The average weight for these birds is x = 3.15 grams. Based on previous studies, we can assume ...
Sunday, March 16, 2014 at 7:46pm

art appreciation
Choose 3 works of art from 3 artists from the Baroque period through the Postmodern era. Your 3 works of art should come from the time periods or art movements covered in the readings from Unit 4 and Unit 5. This assignment will have 6 Sections (A–F). Section A contains ...
Sunday, March 16, 2014 at 6:45pm

Science
Studies indicate that fertilizers from nearby farm fields have entered a lake. Which of the following describes a likely change in this ecosystem in the future? A.Algae populations will increase and trout populations will decrease.* B.Algae populations will decrease,and trout ...
Saturday, March 15, 2014 at 2:56pm

Social Studies 8
Which of the following was NOT a reason why there was less industrial development I the South than in the North? a. because of the rockiness of southern land made it difficult to develop railroads. b. because there was a lack of capital in the South. c. because agricultural ...
Saturday, March 15, 2014 at 10:42am

Phi
The social contract approach to political theory
Friday, March 14, 2014 at 4:03pm

Social studies
Four major candidates ran in the 1824 election, all under the "Democratic-Republican" name. One of the candidates, Andrew Jackson, was already famous. In the 1780s, he earned the right to practice law and served in various offices of the state government, including ...
Friday, March 14, 2014 at 1:20pm

social studies(updated answers)
2.B 3.C 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 1:08pm

social studies(updated answers)
2.C 3.D 4.A 2. How did global trade most contribute to the colonization of south america? A. competition over shipping lanes B. need for raw materials to make goods C. desire for new trading partners D. resistance to government control of commerce 3. what impact has colonial ...
Friday, March 14, 2014 at 12:01pm

please check(Social studies)
1.A 2.A 3.B 4.D 5.C 1. Which circumstance had the most direct impact on european colonization of caribbean south america A. The slave trade in africa B. the fur trade in europe C. piracy in the caribbean sea D. rumors of gold in EL Dorado 2. How did global trade most ...
Friday, March 14, 2014 at 11:07am

math
Solve the following problem using 6.2%, up to $106,800, for social security tax and 1.45%, no wage limit, for Medicare tax. Kristy Dunaway has biweekly gross earnings of $1,750. What are her total social security and Medicare tax withholdings for a whole year?
Friday, March 14, 2014 at 3:38am

math
Compute Mike's estimated tax payment for the fourth quarter. He is self-employed and he expects to earn $20,640 this year. His estimated income tax rate is 18%. For self-employed persons, social security tax is 12.4% of wages up to $106,800, and Medicare tax is 2.9% of all...
Friday, March 14, 2014 at 3:20am

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
Thursday, March 13, 2014 at 8:54pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
Thursday, March 13, 2014 at 7:56pm

Social studies check answers ***damon***
1.B 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts
Thursday, March 13, 2014 at 6:04pm

Social Studies
I need to write a letter ( at least one paragragh) about applying for a job for Congress assistant. I must explain why Help
Thursday, March 13, 2014 at 5:45pm

Social studies check answers ***damon***
please check these answers 1.A 2.C 1. where would you most likely find south americas largest cities? A. Mountains B. rain forests C. coastlines D.deserts 2. how did human migration most contribute to ethnic diversity in south america today? A. people came to south america ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:50pm

please check(Social studies)
can anyone explain the advantages and disadvantages for interdependence ANSWER:It is your ideology which makes things good or bad?Good and bad will go along each other and can not be separated because nothing is absolute in this world.Unless you realize your self every body ...
Thursday, March 13, 2014 at 4:03pm

Global Studies
Although fish is the Atlantic provinces' most abundant natural resource, what caused cod fishing to be banned throughout Canada in 2003? a. A disease killed all the cod b. People stopped eating cod c. Gas-powdered fishing boats were outlawed first d. Over-fishing was ...
Thursday, March 13, 2014 at 1:02pm

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am

English
Can someone help me figure out what me figure out what my teacher is talking about here. I had to write a self introduction and she told me that I had spelling errors and redundant words. I don't see where she's talking about. My name is Devyn Donahue. I am originally ...
Thursday, March 13, 2014 at 10:56am

ENG 122
When using the BEAM style of evaluation, which of the following is UNLIKELY to occur? (Points : 1) Writers will probably meet all research needs. Writers will need multiple examples of all four kinds of sources. Any single source will probably feature more than one of the BEAM...
Thursday, March 13, 2014 at 9:39am

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
Wednesday, March 12, 2014 at 10:18pm

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1.B 2.C 3.B 4.B 5.C and D 1.How did the haitian revolution impact the history of the united states? A.It brought the united states into a war with spain over cuba. B.France no longer had haiti,so Napeleon was willing to sell louisiana. C.Slave ...
Wednesday, March 12, 2014 at 8:04pm

Social Studies
Why did The Aquarius lose its funding from the NOAA?
Wednesday, March 12, 2014 at 6:09pm

social studies(updated answers)
4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 4.A 5.C 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:52pm

Global Studies
Which of the following minerals generates the most income for British Columbia? A. lead B. zinc c. Gold d. Copper <<< One reason many British Columbians feel a link to the countries of the Pacific Rim is because more than 15% have ____ancestors. a. Hawaiian <<&...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:13pm

social studies(updated answers)
4.B 5.A 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 3:11pm

Global studies
The indigenous people of British Columbia are famous for carving __________, or tall poles containing the symbols of a particular group, family, or clan. a. monuments b. family pillars c. totem poles *** d. animal columns
Wednesday, March 12, 2014 at 3:08pm

please check(Social studies)
4.C 5.B 4.why is ectourism better for the environment than traditional tourism? A.it changes native cultures B.there is a shortage of clean water C.traditional tourism only highlights beaches D.ecotourism uses few natural resources 5.Which of the following explains why workers...
Wednesday, March 12, 2014 at 2:55pm

health
An example of a depression screening tool includes the ? A. Patient health Questionnaire B. Center for Epidemiologic Studies Depression scale C. Geriatric Depression Scale D. All od the above
Wednesday, March 12, 2014 at 2:29pm

social studies
How does corruption and corruption contribute to unemployment in south Africa
Wednesday, March 12, 2014 at 1:49pm

please check(Social studies)
1.A---->B 2.D---->A 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes hurricanes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 1:14pm

Social studies***help***
please check my answers 1.A 2.D 1.Which of he following is the greatest threat to the island's resources? (central american and the caribbean) i included that because i think that is the islands. A.biodiversity B.hurricanes C.deforestation D.ecotourism 2.What causes ...
Wednesday, March 12, 2014 at 12:50pm

SCIENCE HELP ASAP PLZ! ONLY ONE QUESTION!!!!!!!!
which of the following is not a benefit provided by a social group a) instinct to run from predators b) access to mate c) protecting young d) learning to recognize predators
Wednesday, March 12, 2014 at 12:44pm

math studies
A rhombus has diagonals of lenth 12 cm and 7 cm respectively. Find the larger angle of the rhombus
Tuesday, March 11, 2014 at 3:04pm

Social studies***help***
please answer i need help which of the following is the greatest threat to the island's natural resources
Tuesday, March 11, 2014 at 2:31pm

Social Studies 8
Please Check My answers!! It would be greatly appreciated!! 1. Which was the last country to challenge the United States' control of Oregon? A. Russia B. Britain*** C. Spain D. Mexico 2. What allowed people from both Britain and the United States to settle in Oregon ...
Tuesday, March 11, 2014 at 1:26pm

Social Studies
I have to explain how does Pierre Elliot Trudeau's ideals meats the reality in 200 words? So can you give me some ideas about how should I write it?
Tuesday, March 11, 2014 at 1:15pm

Social Studies
what are the advantages of privatization of Government Owned and Controlled Companies (GOCC)in a country?
Tuesday, March 11, 2014 at 12:27pm

Social Studies
To what extent do you think that Pierre Elliot Trudeau was the right man for his time? 200 words
Tuesday, March 11, 2014 at 2:31am

Social Studies
How does Pierre Elliot Trudeau's idealism meets the reality? 150 words
Tuesday, March 11, 2014 at 12:53am

Health & P.E. pls check my answers!!!!!
hi, can someone pls check my answers asap!!??? 1.Select the community activity that is a healthy choice to promote fitness for all ages A.annual 5K fun run for charity*** B.annual state fair C.monthly movie in the park D.monthly laser light show at the planetarium 2.Reginald ...
Monday, March 10, 2014 at 1:18pm

Global Studies (Please help)
1. Why are the Prairie Provinces known as Canada's breadbasket? (1 point) a. more than three-quarters of Canada's farmland is located there b. the people of these provinces love bread c. it has many famous bakeries d. that is the translation from the Cree name for it...
Monday, March 10, 2014 at 12:58pm

social studies
Name three key reasons for migration ???
Sunday, March 9, 2014 at 7:42pm

social studies
Why did the Bantu peoples keep moving to new areas ??
Sunday, March 9, 2014 at 7:42pm

social studies
Why was Louisiana so difficult to recover after the Civil War ?
Sunday, March 9, 2014 at 4:21pm

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members