Monday
April 21, 2014

Search: choice

Number of results: 4,864

English
May I suggest, to clarify what you are saying, that you follow the format: 1. the sentence without the choices A. that choice B. that choice C. that choice D. that choice The way you have written is SO confusing because apparently the letter comes AFTER the choice? That is not...
Thursday, June 23, 2011 at 9:35am by SraJMcGin

English-reading
No. cant be. It's multiple choice. Choice A + D doesn't contribute to the passage. Choice A is wrong because one can assume the land is small, if compared with others . Choice D is false because it didnt say the previous price. am I on the ball-part?
Saturday, August 23, 2008 at 9:40pm by Tyler

Please help me with Finance !
You wrote, "There is a choice to click no choice correct too." So choose "no choice" when the numbers don't match.
Friday, October 14, 2011 at 8:25pm by Writeacher

History
It's a multiple choice question and I cannot choose between choice 1 or choice 2.
Saturday, January 10, 2009 at 7:06pm by Maria

microeconomic first principals
the best measure of the opportunity cost of any choice is: the monetary cost of that choice. whatever you have given up to give that choice,even if no monetary costs are involved. the cost associated with not taking full advantage of the opportunity offered by that choice. ...
Wednesday, September 19, 2007 at 4:25pm by dritan

Word within the Word Analogy Help
Actually no, both are not d. contrapuntal means composing of two or more relatively different melodies, and polyphony means different sounds. Choice A, contradictory means opposite sounds and disruption means division. So choice A is the correct answer, NOT Choice D. For the ...
Monday, November 1, 2010 at 6:36pm by Ari

Math
I know that I am saying this is how I am going to explain it. There is an answer choice it has: choice a)n/18 = 252 Choice b) 252/n = 18 Choice c) 18=n/252 Choice d) 252= 18/n Which is correct?
Thursday, April 18, 2013 at 7:32pm by Megan

Diversity
for no. 1 my first choice was "a" I accidently presss c. sorry bout mistake. 2 then my second choice was "c"' 3. my second choice was "c"
Thursday, December 30, 2010 at 12:56pm by Karol

math
Joe wants to join a gym where there are two choices for membership payments. Choice A is available for $75 down and $15 per month. Choice B is available for no money down and $25 per month. For how many months should Joe be a member to make choice A cheaper than choice B
Wednesday, January 11, 2012 at 11:14pm by Alyss

math-algebra
This answer was scored wrong, but I do not know why. If someone would kindly show me the error, I would appreciate it. First choice probability: 5/20 Second choice probability: 6/19 Third choice probability: 9/18 Total Probability: (5/20)(5/19(9/18)=3/76 This answer is not ...
Wednesday, September 26, 2007 at 12:59am by Fred

Biology (multiple choice!)
I didn't type the subject as multiple choice, it popped up as that after I submitted it. The questions aren't multiple choice.
Monday, October 25, 2010 at 3:47pm by Dawn

psychology
Not knowing exactly what you are asking, the only choice that deals with culture is the second choice. Although the "environment" could include social and/or cultural factors, they are not specifically mentioned. I would tend to pick the second choice. I hope this helps a ...
Sunday, December 14, 2008 at 7:56pm by PsyDAG

Linguistics
1. It has to be the first choice; the second choice is false, so the third choice is false, too. 2. It has to be both since both sentences are saying the same thing.
Sunday, March 27, 2011 at 12:14am by Writeacher

science
I think the answer is low power and fine adjustment. That's what I put on the test and I got it wrong. my second choice would be lower power and coarse adjustment, which is choice C. Is my second choice right?
Tuesday, June 10, 2008 at 5:02pm by Laura

english
The only choice that uses parallel constructions is C. The three choices all begin with an infinitive (to + verb). Choice D. has two choices that begin with "I," but the third choice begins with an infinitive.
Thursday, August 7, 2008 at 10:37pm by Ms. Sue

grammar
Can someone please check my work? Thank you. Which of the style guides is most focused on professionals who are writing articles for publication? MLA APA Chicago (my choice Which of the style guides no longer recommends citing URLs? MLA APA (my choice) Chicago Are you ...
Friday, March 30, 2012 at 8:06pm by kevin

English
1. the choice = it / the narrator = he or she 2. It refers to what? If it is clear that you mean the choice, "it" is perfect Sra
Sunday, November 21, 2010 at 6:19pm by SraJMcGin

bio- i really need help!! multiple choice
I believe the best choice is 1.
Tuesday, February 19, 2008 at 11:13am by Anonymous

spanish
sorry i misspelled the last choice choice D is supposed to be auditoriO, not auditoria
Friday, April 24, 2009 at 2:56pm by spanish

check geo
If c) is supposed to read "is unevenly because of land and climate", then it is the best choice. But that is not the choice you typed.
Thursday, September 10, 2009 at 1:08am by drwls

choice
Making responsible choice for healthy and balanced lifestle
Sunday, March 6, 2011 at 11:19am by Brightness

Pre Cal.
Haha, okay, but since it's a multiple choice question and that's the only choice...I think I'll go with that for now.
Wednesday, April 8, 2009 at 10:08am by Madalyn

Geometry
You know that the choice must be either #1 or #3, since they have the proper center. (-2,10) fits only choice #3.
Saturday, January 21, 2012 at 6:47pm by Steve

WAN
1. Saguaro Federal has mainframes for all of its banks and businesses. Should the company use the Ethernet or Token Ring protocol? Explain your choice. Why is this choice appropriate? 2. XYZ Technology Consultants has offices on the second, third, and fourth floors of the ...
Friday, June 20, 2008 at 11:42pm by james

AP Statistics
I am wondering how one could use anything but a binary choice on the pairing, answer b appears a good choice to me.
Sunday, October 7, 2007 at 6:00pm by bobpursley

english
"Making" a choice is preferable to "doing" a choice, but otherwise it is OK.
Monday, September 20, 2010 at 2:54am by drwls

Physics check
I checked out the website, thanks. These are multiple choice and the correct answer is not a choice. electron proton neutron nucleus
Friday, April 11, 2008 at 12:05am by Molly

history
Often, in a multiple-choice exercise, if the correct choice does not come to mind quickly, try the "elimination" method. Sra
Monday, March 9, 2009 at 11:58am by SraJMcGin

5th grade
plug in the numbers for x and y into the multiple choice and see which one works ex. y=1 and x=-3 1=2(-3)-5 does that work ...no so try it on a different choice
Wednesday, April 22, 2009 at 9:15pm by Christina

Chem
Yes. I suspect, but I don't know, that the N/A was there to make it an answer from a choice of three instead of a choice of two; otherwise, its just a true/false type question.
Wednesday, July 8, 2009 at 9:58pm by DrBob222

math
Solve by the method of choice A book club offers a choice of 8 books from a list of 40. in how many ways can a member make a selection?
Tuesday, August 23, 2011 at 11:59am by marie

chemistry
As has valences of +3, -3, and +5. Choice c is not an ion. As is +3 in compounds such as As2O3. I would go with D as the better choice between A and D but A can be corrrect in some circumstances.
Tuesday, November 20, 2012 at 10:30pm by DrBob222

algebra
One fill-in question wrong, so she got 100-7=93 before multiple choice (78). So she lost 93-78=15 on multiple choice. How many multiple-choice did she get wrong?
Tuesday, July 5, 2011 at 7:07pm by MathMate

communication
Thank you. I made a 70% on this test, so I know at least 3 are wrong. On #1, I was torn between B and C. I'm reconsidering #3 to choice A. #5 I feel is the best choice. Lastly, #16 might be A.
Monday, February 4, 2013 at 5:42pm by Kristen

chemistry
Choice A and Choice B are the same thing.
Saturday, June 19, 2010 at 6:06pm by DrBob222

Algebra 1
1). A sales representative is given a choice of tow paychecks plans. One choice includes a monthly base pay of $300 plus 10% od his sales. The second choice is a monthly salary of $1200. For what amount of sales would the representative make more money with the first plan? 2...
Monday, October 14, 2013 at 5:32pm by Anonymous

education
explain what school choice options are available. Do you feel having school choice options is a benefit to parents and students? How does having school choice options affect the funding of public schools? Explain your reasoning.
Tuesday, July 8, 2008 at 10:38pm by Anonymous

computers
Saguaro Federal has mainframes for all of its banks and businesses must the company use the Ethernet or Token Ring protocol? Explain your choice why is this choice appropriate?
Tuesday, February 2, 2010 at 8:18pm by Jo

money management?
What kind of a subject is "PHI"? You should have typed this as a multiple choice question. Make the choice that has higher expenses associated with the new job.
Sunday, September 19, 2010 at 7:01pm by drwls

WAN
Saguaro federal has mainframes for all of its bank and businesses should the company use ethernet or token ring protocol. explain your choice why is this choice appropriate?
Friday, June 20, 2008 at 11:42pm by stanton steele

check geo
since the fall of communism some eastern european have: A)taken steps to return to a cummunist system of government. b)had difficulty adapting to free market system. c)cleaned up thier enviornment promblems D)all of the above my choice is d state farms in communist europe were...
Sunday, August 30, 2009 at 9:59pm by henry

geometry
Can someone check my work please? What is the area of the figure below? 18 in² 30 in² 36 in² (my choice) 60 in² What is the area of the figure below? 31.5 m² 63 m² (my choice) 84 m² 126 m² What is the value of h? 9.6 units 26.7 units (my choice) 48 units 96 units What is the ...
Friday, March 30, 2012 at 9:07pm by kevin

Pre Cal.
There is more than one choice for an inverse of the tan function. But you need to make a definite choice. The standard arctan function has range from -pi/2 to pi/2. This is important if you consider these inverse function on the complex plane. If you define the logarithmic ...
Wednesday, April 8, 2009 at 10:08am by Count Iblis

Precalculus
Well that isnt one of my answers the question is multiple choice another choice is (36 - sq rt 35) + (6 sqrt 7 + 6 sqrt 5)i
Friday, October 19, 2007 at 6:56pm by George

Math
Use symbols to represent unknowns and variables. Write inequalities to answer questions arising situations. 1. A sales representative is given a choice of two paycheck plans. One choice includes a monthly base pay of $300 plus %10 comission on his sales. The second choice is a...
Wednesday, September 25, 2013 at 1:45pm by Pam

math
so is there one of the multiple choice questions that are correct, since three numbers in the multiple choice that are less than 2. As you see above Thank you
Thursday, December 27, 2012 at 6:39pm by Es

English
I think delirious means B. obnoxious but then choice C. and D. is like the same thing too. And for misconception I think it's choice D?
Sunday, July 15, 2012 at 8:12pm by Emma

English
The internet is a/an source. A. print B. electronic C. non-print D. media I can't choose between choice B and choice D.
Thursday, July 26, 2012 at 9:04pm by Emma

Please help me with Finance !
Yes please fast. I just tried it again and I got around 3951 this time. There is a choice to click no choice correct too.
Friday, October 14, 2011 at 8:25pm by HM

math
this is multiple choice but 5 is not a choice they are 0, 2, 4 or 8
Monday, March 21, 2011 at 6:35pm by Angie

english
I don't think either choice is correct. Since player is a person, "who" is the best choice. The player WHO pinch hit for the pitcher struck out.
Monday, January 14, 2008 at 9:22pm by Ms. Sue

Statistics
Choose d. None of the other choices are correct. Choice a: should read change alpha from .01 to .05. Choice b: should read change from a two-tailed test to a one-tailed test. Choice c: should read change sample size n = 25 to n = 100.
Thursday, December 19, 2013 at 4:01pm by MathGuru

Algebra 1
1. Since adding 2 tickets increases the cost by $28, tickets must cost $14 each. The only logical choice is thus (C). Check: 14*4+7 = 56+7=63 and 14*6+7=84+7=91 2. This is exactly the same problem, just different numbers. Increasing the days by 4 raises the cost by $80,meaning...
Wednesday, March 14, 2012 at 2:11pm by Steve

Algebra
#2 You forgot that 2 is also raised to the fifth. C(7,5)(m^2)(2p(^5 = 21(2^5)m^2p^5 =672m^2p^5 #3. Digits may NOT be repeated, and probably cannot start with a zero. so 9x9x8x7 = 4536, which is none of their choices. if zeros would be allowed in the first position, then the ...
Friday, February 22, 2008 at 2:03pm by Reiny

government
Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. A multi-party system gives you a choice. If there were only one party you'd have no other choice. Sra
Wednesday, September 10, 2008 at 5:58pm by SraJMcGin

Algebra
typo in "1-x9x8x7 = 5040 which is choice D " should say: 10x9x8x7 = 5040 which is choice D
Friday, February 22, 2008 at 2:03pm by Reiny

Stats
An instructor gives a test with 20 multiple choice questions. There are 4 responses per questions and only one choice correct. The test also has 30 True/False questions. Determine the probability a student randomly guessing on all questions and correctly answering no more than...
Thursday, March 31, 2011 at 9:30am by Lacey

Algebra
We have this: (y -< x + 2) = point 1. (x + 2 -< 6) = point 2. (y >- -2) = point 3. Replace all inequality symbols with an equal sign for easy simplification. Point 3: y >- -2 becomes y = -2 We just found y. We plug y = -2 in point 1 to find x. -2 = x + 2 -2 - 2 = x...
Sunday, February 17, 2008 at 2:54pm by Guido

huck finn
Jim protects Huck by a. making him get out of bad weather b. preventing him frsom seeing a dead man c. a and b I know that b is one for sure so it can't be answer choice a but it could be choice c) a and b.
Friday, November 17, 2006 at 12:41am by anonymous

MATH
Each choice properly multiplies up to 1386, but D is the only choice that has all prime factors. 693, 231, and 33 aren't prime numbers since they can be factored further.
Tuesday, July 29, 2008 at 2:15am by chemstudent

physical science
A disturbance sends ripples across water in a tub. These ripples are an example of a? rarefaction longitude wave compression surface wave (my choice) Sound is an example of what kind of wave? transverse wave longitude wave surface wave wavelength (my choice) Waves carry -- ...
Thursday, April 12, 2012 at 8:22pm by kevin

sociology
I'm not a sociologist, but here are some questions for you. What does "elite" mean and how does it fit into choice a. Is "historical exclusion" the only way people can become familiar with different cultural forms? That's what this choice is implying. Again, in choice c -- ...
Saturday, June 14, 2008 at 9:49am by Writeacher

English
2) When offered a choice of colors, either the first or third are fine. If the second choice is not a typo, it does not apply. If it is supposed to be "red," then it is also fine. I hope this helps a little more. Thanks for asking.
Wednesday, October 1, 2008 at 12:46am by PsyDAG

Science
The first two choices are wrong because force and work are two different physical quantities. The fourth choice depends upon the amount of friction. The third choice is correct.
Wednesday, March 6, 2013 at 12:45am by drwls

chemistry
You have two choices. 1)The simple choice, and one which doesn't always work, is to assume x is very small in comparison with 0.001 so that 0.001 - x = 0.001. That way you don't have a quadratic equation. You can try that, then see if 0.001 - x = about 0.001 or not. If x is ...
Sunday, April 6, 2008 at 10:42pm by DrBob222

Mth/209
x+y=6 x+3y=6 What is the solution? Select the correct choice below and fill in any answer boxes in your choice. A__(Type an ordered pair.) B__There are infinitely many solutions. C__There is no solution.
Monday, July 5, 2010 at 10:46pm by Tangela

Q&A Check Please, geo 7th grade
For #2, the most obvious choice is the "Northwest Territories" , not the Northern Territories, although a good argument could also be made for the Yukon. #3, a) is clearly the correct choice.
Monday, November 5, 2012 at 3:25pm by Reiny

history
Let's see which of the answers we can eliminate. Since Aztecs and Mayas aren't in the Caribbean countries -- toss this choice out. Only one of the countries is Communist (Cuba) -- so eliminate this choice. Most of our spices don't come from this region. I doubt if this is the ...
Tuesday, December 11, 2007 at 8:11pm by Ms. Sue

english
Can someone check my work PLEASE.. Which of the following is not a strategy for revising your paper? Check for redundant language. Remove overly complicated language. Get rid of euphemisms and clichés. None of the above (my choice) Choose the correct word to complete the ...
Thursday, March 29, 2012 at 11:43am by kevin

Spanish year 1
Thank you for using the Jiskha Homework Help Forum. If you have trouble answering questiions, take 4 steps: 1. read it in Spanish 2. translate it into English (you were correct) 3. now, answer it in English FIRST. No, I can not play tennis with you. 4. then try the Spanish: No...
Wednesday, March 26, 2008 at 11:53pm by SraJMcGin

8gradegeography
It's a matter of reading comprehension, I think. Read answer choice a; then read answer choice c. Which one matches the quotation from that Britannica webpage?
Saturday, October 26, 2013 at 1:44pm by Writeacher

MTH209
Use the graph of the system to determine the solution. x + y = 4 x+ 3y= 6 What is the solution? Select the correct choice below and fill in an answer boxes in your choice. A. (Type an ordered pair). B. There are infinitely many solutions. C. There is no solution.
Wednesday, November 30, 2011 at 9:12pm by Tangela

accounting
The choice of accounting or a fiscal year end can affect the ability to compare two companies. Any ideas, as to why organizations choice different year-ends?
Monday, August 18, 2008 at 4:06pm by Anonymous

MATH
Divide if possible 48/-8 select the correct choice below and fill in any answer boxes in your choice A.48/-8= B.The answer is undefined.
Saturday, September 26, 2009 at 9:23pm by Sammy

PHI 103
Will someone please confirm my answers here. I'm stumped. Feel good, but not sure. Thank you. 1. "Julie and Kurt got married and had a baby" is best symbolized as M v B M & B M ¡æ B M ¡ê B My choice is C 2. What is the truth value of the sentence "P v ~ P"? True False Cannot ...
Saturday, September 15, 2012 at 5:45pm by charger

math
Beth Dahlke is taking a ten question multiple choice test for which each question has three answer choice only one of which is correct. Beth decides on answers by rolling a fair die and making the first answer choice if the die shows 1 or 2 the second if it showes 3 or 4 and ...
Monday, November 19, 2012 at 11:16pm by Katarzyna

math
Beth Dahlke is taking a ten question multiple choice test for which each question has three answer choice only one of which is correct. Beth decides on answers by rolling a fair die and making the first answer choice if the die shows 1 or 2 the second if it showes 3 or 4 and ...
Tuesday, November 20, 2012 at 6:48am by Andrew

English
ra ny or mimo or whoever, Read each sentence aloud with each choice -- to see which one makes sense. Remember that "and" indicates an additional or continuing thought, "but" indicates an opposite, and "or" indicates a choice. What do you think?
Thursday, December 4, 2008 at 10:35am by Writeacher

geography
what is the second largest religion in russia today: A)islam B)christianity C)buddhism d)judasim my choice b todays russia literacy rate is: A)about 80 % B)nearly 100 % C)under 50% lower than at any time in history. my choice b.
Wednesday, September 2, 2009 at 9:48pm by henry

biology multiple choice
2. C 6.A 7. E 8. D 9. B 11. A 12. C 13. D 14.A 15. C 19. C If I agreed with your answers, I deleted it, but if I didn't I gave you my answer choice, which was most of your work. Try not to do this again because I will ignore it, and the other people who come on this site and ...
Thursday, August 1, 2013 at 6:13am by Devron

art
This almost sounds like a multiple choice question. You might want to look below the question and see if there is an A), B), C), or even D) choice. I don't know anything about Huxley, but that might be a good place to start.
Sunday, May 15, 2011 at 11:33pm by MattsRiceBowl

Math
Betsy is making a flag. She can choose 3 colors from red white blue and yellow. How many choices does Betsy have? I get 8 or 16. Am I right? Do I count choices that are in diferint order as another choice? r w b r b w Is that 1 choice or 2?
Wednesday, August 22, 2012 at 9:56pm by Sam

Soc. Studies
Ok - I was going off a chart that I couldnt download and the only other choice is B and it says that Steinem wrote in a magazine - since the question was which wrote a book - I felt my only choice was A....thank you
Monday, March 25, 2013 at 12:44pm by Cassie

Marketing - Consumer Choice Models
Which consumer choice model involves prioritizing service attributets and then using minimum level cutoffs when evaluating a service? A. Conjunctive B. Disjunctive C. Lexicographic? I think it is A. but I am not certain. Help!
Thursday, May 10, 2012 at 12:45pm by Lisa

possessive form of nouns
Could someone check my work please? 1. the homework for this week the homework for this week this week’s homework(my choice) homework’s week homeworks weeks 2. the handle of the basket the basket’s handle the handle’s basket(my choice) the baskets handle the baskets’ handle 3...
Tuesday, November 13, 2012 at 11:22am by jayson

criminology
how is criminal behavior explicable according to rational choice theory? It would be helpful if you phrased your questions in regular English and explained your terms. explicable ??? rational choice theory ??? ?? question pertains to the rational choice theory of crime. ...
Sunday, March 25, 2007 at 7:02pm by kg

Math
a 10 question multiple choice test has 4 possible answer for each question. A student selects at least 6 correct answers. Find probability of this event: (multiple choice) A) .118 B) .995 C) .068 D) .571
Tuesday, December 13, 2011 at 9:50pm by Matt Borchelt

Business
How does the choice of a manager for an international assignment differ from the choice of a manager for an assignment in the person¡¯s home country?
Sunday, November 23, 2008 at 3:02pm by Ashley

History
the confederates also thought that if they had a choice to be a united nation, they also had a choice to leave it.
Thursday, March 12, 2009 at 4:43pm by physics

C++
#include <iostream.h> #include <stdlib.h> int main ( ) { int choice; cout << "Computer Repair" << endl; cout << "\n Does your ailing computer beeps multiable times at startup?" << endl; cin >> choice; switch (choice) { case Yes: cout &...
Thursday, July 10, 2008 at 9:10am by asdf

English
I failed my english test there was a couple of questions I had wrong and I need an explanation why If this be error and upon me proved, I never writ, nor no man ever loved. These lines are an example of a/an A. quatrain. B. octet. C. couplet. D. sestet. I choice b and I got it...
Friday, April 18, 2008 at 3:01pm by janet

geometry
V = L*W*H = 27. 3*W*H = 27, Divide both sides by 3: W*H = 9. Satisfies choice "d". V = 3*3*3 = 27. Satisfies choice "a". Since the solid is a cube, choices a,c, and d appears to be true. Try to get a 2nd opinion.
Wednesday, May 25, 2011 at 6:22am by Henry

math
if there the chairs are numbered and students are a b and c you can get 1 2 3 a b c a c b b a c b c a c a b c b a 6 POSSIBLE WAYS its denoted by 3! WHICH IS = 3 x 2 x 1 you have a choice of 3 students for the first chair, then of two students for the second chair and a choice ...
Monday, February 1, 2010 at 6:16pm by lucy

Math
You provide 7 digits and require a 10 digit number. So it is imperative to have repetitions. I will assume that any of the seven digits can be chosen and any repetitions are allowed. Choice for the first digit: 7 Number of one digit numbers : 7 Choice for the second digit : 7 ...
Thursday, October 1, 2009 at 11:01pm by MathMate

Math
solve 3(2x-2)=18 select the correct choice below& if necessary fill in the answer box to complete your choice. a. the solution is x= simplify answer. b. the solution is all real numbers. c. there is no solution.
Saturday, September 26, 2009 at 11:16pm by Cathy

LA: Word choice ASAP
Which of the following is NOT a good example of specific word choice? A) They were stranded on the island. B) They were left on the island. C) They were ditched on the island.
Thursday, December 5, 2013 at 6:02pm by Mileena

marketing 401
Organizational Values 1. Mention an organization of your choice that displays excellent values, that orient it for growth. What do you see these values as being? How do they lead to a growth orientation? Think of any organization you want to for this discussion, from a small ...
Tuesday, March 16, 2010 at 3:51pm by cynthia

let's try this again - precal
I suppose you have posted three choices for the answers. You would choose the choice which evaluates to 360° at 24:00:00 (i.e. x=24, y=0, z=0). If more than one choice fit, then you need other tests.
Saturday, August 28, 2010 at 6:25pm by MathMate

Business Research and writing
The stated goal of your survey is: "to determine how an individual’s educational background relates to his or her career choice." I don't see anything on your survey that tells what the individual's career choice is. Am I missing something?
Sunday, June 1, 2008 at 1:28pm by Ms. Sue

Math
But how do you figure out T? Out of the multiple choice answer nothing is coming close to one of the answers these are the multiple choice answers A) $2116.98 B) $18.57 C) $1857 D) $1818.44
Thursday, August 19, 2010 at 12:00am by Alex

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Next>>

Search
Members