Monday
September 1, 2014

Search: can you please look over my answers? clauses

Number of results: 65,707

research
What year did the Holocaust begin?when did it end and how? I've already answered that twice in the last day or so on this board. Please look back on all of your posts and their answers. If you don't want to read the answers you get on this board, fine. But please don't keep ...
May 15, 2007 by Brooke

Basic Math
Can somebody see if I did these right? 16 divided by (-2)(-4) over 2 to the third power plus 4= 16 divied by 8 over 6 + 4= 2/ 10 = 1/5. and 4 - (-3) + 1 over 2-2 divided by (-2) = 4+3+1 over 2-2 divided by (-2)= 8/3 = 2 2/3. Is what I got ; does my answers look right?
January 7, 2009 by A.W.

Basic Math
Can somebody see if I did these right? 16 divided by (-2)(-4) over 2 to the third power plus 4= 16 divied by 8 over 6 + 4= 2/ 10 = 1/5. and 4 - (-3) + 1 over 2-2 divided by (-2) = 4+3+1 over 2-2 divided by (-2)= 8/3 = 2 2/3. Is what I got ; does my answers look right?
January 7, 2009 by A.W.

statistics-PLEASE HELP quick
I understand most of the formulas however Im not sure what the answers tell me. I did a frequency distribution table for all points scored by a football team over 4 years, but I don't understand what my answers mean and I don't want to look stupid in front of my class. Can ...
December 16, 2013 by Amy

grammar 7th grade
My daughter has some homework in which she has to identify independent clauses and subordinate clauses as well as indentifying whether the sentence is simple, complex, or compound. I can help her with the last part, but don't know how to help her with the subordinate clauses ...
February 8, 2010 by Juliana

9th grade Lit. B
What are the type of clauses? Give examples of clauses.
October 24, 2008 by Justin

can you please look over my answers? clauses
Can you please look over the answers that I have for the different clause questions? Thanks ahead of time! Ohh, & S-subject, DO-direct object, PN-predicate noun, OP-object of preposition. Thank you! [What I wanted to do] was to finish my work. S The valedictory prize will be ...
December 11, 2011 by Amy

English
is this true:Introductory participial phrases and adverb clauses are set off from main clauses by commas.
October 27, 2011 by Bekah

PLEASE HELP ME!!!
EXAMINE THE FOLLOWING SENTENCE AND CHOOSE THE APPROPRIATE DESCRIPTION. Your machine has been repaired,and it will be returned to you today. 1.Both clauses are in active voice 2.Both clauses are in passive voice 3.The first clause is active,the second clause is passive 4.The ...
October 21, 2006 by Kourtney

Grammer (clauses)
How does the sentence "By the time he reached the seventeenth floor, which seemed to take forever, he was winded and gasping?" use dependent, independent, and adjective clauses?
January 28, 2009 by Arika =]

Math help needed
1. x^9 over x^2 (1 point) x^11 x^7 7 x^5 2. H^14 over h^5 (1 point) h^-9 1 over h^9 h^19 h^9 3. 4^4 over 4^6 (1point) –16 16 1/16 –1/16 4. 50 (1 point) 0 5 1 –5 Please I barely understand this but Ima try to put in what I think it is. MY answers: 1. x^11 2. h^19 3. I am not ...
May 20, 2013 by This Girl

Spanish for María
Are you sure you understood the answers to the two posts this morning? Please look at my answers and explanations and then post any questions you have. Sra
August 19, 2008 by SraJMcGin

Preschool/Storytelling
Would you please look over my answers to these questions and see if you agree that I have chosen the best answer. If my answers are wrong-please let me know. 1. When storytelling,memorization is: A. a good idea for phrases or sections that are repeated in the story. B. ...
September 13, 2007 by Brenda

7th grade math Ms. Sue please!
Hi! Can you check my answers please? Thanks! And, can you help me with 3 please? I have tried and tried but I cannot solve it can you explain how? Thanks! 1. Given a scale factor of 2, find the coordinates for the dilation of the line segment with endpoints (–1, 2) and (3, –3...
October 31, 2012 by Delilah

Algebra
If anyone could please just look these over: The given measures are the perimeters of squares. Find (a) the length of a side and (b) the area of the square. Perimeters: 1.) 20 cm 2.) 100mm 3.) 4ft 4.) 2in 5.) 2.8m My answers: 1.) a- 5cm b- 25cm squared 2.) a- 25 mm b- 625mm ...
September 15, 2007 by Jamie

7th grade math Ms.Sue please check my answers
1. Mac’s farm has a total of 18 horses and 27 cows. What is the ratio of horses to cows in simplest form? (1 point) 6 over 9 18 over 27 2 over 3 three over two 2. A class has 27 students. Fifteen are boys and the rest are girls. What is the ratio of girls to total students? (1...
October 25, 2012 by Delilah

Algebra help/ look over please
Can you please look over these and let me know if they are right? 1/4(5x-1/2)-5/3<1/3 5/4x-1/8-5/3<1/3 24(5/4x-1/8-5/3)<24(1/3) 30x-3-40<8 30x-43+43<8+43 30x<51 x<51/30 {x|x<51/30} 31-(2x+2)< or equal to 4(x+1)+x 31-2x-2< equal to 4x+4+x 29-2x<...
October 1, 2009 by Lisa

ENG help please julie
I am revieing for a test these ar teh ones I can't figure out? **the choice simple - complex or compund 1. even the air must have smelled different that long ago. 2. if you could travel in time, would you go to the time of the dinosaurs? 3. To scientists, this is clear ...
October 31, 2006 by liz

early childhood
if anyone has the answers to exam 00382900 Facilities and staff. I would like you to review my answers. I can't post all of the questions of i would. 1.B 2.A 3.C 4.A 5.A 6.D 7.C 8.B 9.B 10.B 11.D 12.B If any of them are wrong please let me know so i can look at them and try to...
April 10, 2011 by Heather

math
Mrs. Sue please help! A true-false test has 12 questions. What is the probability of guessing the correct answers to all of the questions? (1 point) 1 over 4096 1 over 144 one over twenty four 1over14
May 26, 2014 by Austin

Math
Please look to my answers
December 8, 2013 by Nawaf

answer a question
Why has no one answered my two math questions i put on here. Please look again UNDER your postings because I see answers there! Ashley, Be sure to look above this post. I reposted them so the math teachers might find them more easily. =)
January 19, 2007 by Ashley

Language
Please ,,look the page 2 the answers
October 27, 2013 by Joji

algebra
Solve and proof for the value of A. 0.3A+(0.2A-0.5)+0.2(A+2)=1.3 I have done this question over and over I keep getting answers like 2 or3.25 but when I sub in thoes answers for A It does not work.
September 12, 2009 by Kay.

Please Please help! English
Which of the following sentences DOES NOT illustrate subject- verb agreement. 1.Each of the players need a locker. 2.He said that the computer is broken. 3.There go the members of the cast. 4.We knew that rivers flow south. 1.Each of the players need a locker. 2.He said that ...
October 14, 2006 by Anonymous

Clauses - Grammar
Identify all the relative clauses in the following sentences. Which ones are restrictive and which are non-restrictive? How do you know? a. My sister Mary [who lives in Florida] is coming to visit us. = non-restrictive b. The girl [who had the most points] won the contest. = ...
April 21, 2009 by Nora

Grammar...Writing
Hello, Does the following sentence contain a relative clause? The audience applauded the ambassador, who spoke for one-half hour. Thank You http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/clauses.htm Scroll down a bit and read about relative clauses. What are the words they begin with...
July 30, 2007 by Mandi

Test-Taking Strategies
Please check my answers! Please Check if they are wrong please tell me! Thanks! Only 2 questions! 1: Which of the following is a good way to approach answering an essay question and a test? a.) Start writing your answer as soon as you have read the question. b.) Jot down a ...
January 16, 2014 by Cindy

Ms. Sue Help me with my poem
Please look at my last post, so you can check my answers.
October 29, 2012 by Jman

grammar
I'm supposed to identify subordinate clauses in the following questions and then label them as complement, adjunct or relative clauses. I'm lost, how can you tell the difference? Example: It would be tragic if you realized too late, as so many others do, there's only one thing...
September 27, 2010 by marie

analytical geometry
question what is the slope of the line 3x+2y=6 Answers: A.-1 1 over 2 B.-2 over 3 C.2 over 3 D.1 1 over 2
October 14, 2009 by tuli

Business
Hi, I'm studying for a test on Desktop Publishing, and the question I'm supposed to look over is "What is the purpose of desktop publishging programs"? I understand it but I just can't figure out how to say it in words. Whenever I look it up I don't understand the deffinition ...
October 1, 2008 by Dawn

Algebra 2 ..
Reiny,why do you have to answers in the promvlem 5x^2...................please look back....
December 27, 2012 by Anonymous

geography
i need all the answers to pigskin geography week#10 i have looked everywhere and i cant find any of them!! please,i beg of you,please help me! Hailey: Search google on pigskin geography week#10 answers the NY Jets could sail to their game and take a short cut to thier ...
November 12, 2006 by hailey

Correction - Grammar
2.Which of the following sentences contain Noun Clauses and which contain adverbial clauses? a.Liz accepted [that she would never be a great opera singer.] (Noun Clause) b.I’ll participate provided [that you listen to me.] (Noun Clause) c.We waited [until the sun had set.] (...
April 14, 2009 by Nora

Ms. Sue -- this is for you!
Ms.Sue,I need your help! If you don't mind,Would you please go to page 5 and look under Early Child Ed. and check my questions and my answers? I didnot know you have were gone for the holidays. Others have checked it,but I want to be sure you agree with my answers. Thank you ...
November 25, 2007 by Anonymous

Algebra 2
would some one please check these for me 1. divide x^2-36y^2 over 5x^2+30y divide (x^2-6xy) A: x+6y over (5x)(x^2+6y) 2. Add. Express your answer in simplest form. 2x 0ver x^2+15x+54 + 4over x+6 A: 6 over x+9 3. solve: (9 over x-5) -1= 8 over x+5 A: -10 and 11 This one I am ...
June 2, 2007 by Ray

English
I am looking for the dependent clauses in this sentence. 1. Because nests of baby dinosaurs have been found, scientists believe that these ancient creatures cared for their young for some time. Scientists believe is the independent clause. Are the other two the dependent clauses?
February 23, 2012 by Kelley

English
Posted by rfvv on Friday, July 2, 2010 at 1:00am. 1. What does she look like? She looks sad. 2. What is she like? She looks happy. 3. How does she look? She looks surprised. 4. What does her appearance look like? She looks upset. (Are the questions and answers grammatical?) ...
July 2, 2010 by rfvv

Math (check answer plz)
13. A true-false test has 12 questions. What is the probability of guessing the correct answers to all of the questions? (1 point) A: 1 over 4096*******? B: 1 over 144 C: 1 over 24 D: 1 over 14
June 11, 2014 by Me

Ms Sue please help
Can someone look over my assignemnt for accuracy please. Punctuation within Sentences—Colon 1. The book had some nice features, such as: a hard-bound cover, a ribbon for a bookmark, and the author’s signature.2. German grammar is simple: in that language, and there are no ...
December 14, 2007 by Mckenzie

English
Now, let's check how well you can use the expressions you've learned. I will distribute handouts. You have to solve the problems. Are you finished? Then, I'll check the answers. Look at the answers on the blackboard. Check your answers. How many students have 10 points? Are ...
May 27, 2012 by rfvv

English ~ Clauses
Hey guys! I was hoping that someone could look over my answers & help me out with the ones I didn't get? Thanks :) Directions: Identify the subordinate clause. Tell whether it is a noun, adj, or adv. clause. Indicate whether it's introduced by a relative pronoun, subordinating...
January 23, 2012 by Ashley

WRITING
Can you give me a example of a compound-complex sen. with two dependent clauses? http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/clauses.htm This webpage discusses various types of clauses and how they fit together into different kinds of sentences. A compound-complex sentence has two ...
May 14, 2007 by SANCA

6th grade english
I'm helping out my sister with her english homework and I am confused on what to do. Underline the independent clauses once and the dependent clauses twice. Circle the phrases. Our football team is proud because the team is undefeated. The part that i don't understand is the ...
October 4, 2011 by David

Pre-Cal(Please help)
Find two functions f and g such that (f X g)(x) = h(x). (There are many correct answers.) h(x) = 4 / (5x + 2)^2 = My answers were: f(x) = 4 / 5x, and g(x) = 5x + 2 Please explain. These answers were wrong and I do not know how to fix them!!
March 25, 2010 by Hannah

Algebra
I have to simplify these please help im not sure how things in parenthesis are exponets -x(2)+8x-12 over x-2 2a(3)+a(2)-3a over 6a(3)+5a(2)-6a 3x(2)+2x-1 over x(2)+3x+2 a(2)-11a+30 over a(2)-9a+18 2y(3)-12y(2)+2y over y(2)-6y+1
April 3, 2008 by Maddison

teachers aide
Please someone post the answers of Resources of Educating Young children with Diverse Abilities (PART-3) so i can fix my answer because it's my last exam and i don't want get low mark.please---i am so confused with few answers. Please post the answers!!!!! Thanks!!!!!!
December 13, 2013 by hir

English
Question 1 In what instance should you use a semicolon? between dependent clauses between independent clauses between clauses and phrases in place of a comma Question 2 In what instance should you use a semicolon? between a dependent clause and a phrase between long items in a...
April 25, 2010 by christopher

English
1. What does she look like? She looks sad. 2. What is she like? She looks happy. 3. How does she look? She looks surprised. 4. What does her appearance look like? She looks upset. (Are the questions and answers grammatical?)
July 2, 2010 by rfvv

english desperate
Are these corret! tahnk you so much review for test! are my answers correct 1. Several people listened, but nobody voluntered??? simple 2. Gina and dave picked the wild flowers, and we arranged them???simple 3. Snow fell: winter was now upon us?? compound 4. Mrs Smith may be ...
October 31, 2006 by liz

English
You look down. You look blue. You look depressed. You look melancholy. You look gloomy. (Are they all the same?)
October 21, 2012 by rfvv

grammar
If I put a sentence here listing the dependent and independent clauses within the sentence can you tell me if I am correct. Here is the sentence. I have read several fairy tale collectionthat include th Cinderella story, but my favorite is a book that belonged to my great-...
March 1, 2012 by Olivia

english
my teacher told me to find a bio of bugsy malone ganster i look all over and nothing can u help me please
January 19, 2010 by josh

Science/Math
Can someone please have a moment to look at my other previous posts. Please take your time to look through them, thanks
February 4, 2010 by Sara

Precalculus
Find the vertex, focus, and axis of symmetry of the parabola x^2-10x-8y+29 = 0. ==> I do it over and over and over, but I keep getting the same answers of (5,4) for the vertex, (5,6) for the focus, and x = 5 for the LOS, but according to this one website, everything except ...
December 7, 2009 by Emily

Criminal Procedure
proof beyond a reasonable doubt in a criminal case to convict is required by: A) The 6th Amendment B) The 5th Amendment C) The equal protection clauses. D) The due process clauses. If you ask me the answer is in the question..Proof beyond a reasonable doubt. But if I had to ...
September 10, 2010 by Melisa

Math PLEASE HELP
Please finish these questions so I can check my answers. All my answers are at the bottom. Adding and subtracting mixed numbers. Please finish these questions. The answer must be reduced to lowest terms! 1. 3 2/5 + 6 1/5= 2. 4 2/5 + 1/10= 3. 2 3/12 + 2 3/6= 4. 5 3/9 + 2 1/3= 5...
December 1, 2010 by Pratigya

algebra 1 help
6(-3-2)^2 over -3^2-2(-3)(2)+2^2 6(-3-2)^2 over -3^2-2(-3)(2)+2^2 6(-5)^2 over -9+12+4 6(-5)^2 over 3+4 6(25)^2 over 7 6x150 over 7 900 over 7 am i correct with this can i go any further . 6(-3-2)^2 over -3^2-2(-3)(2)+2^2 6(-3-2)^2 over -3^2-2(-3)(2)+2^2 6(-5)^2 over -9+12+4 6...
March 16, 2007 by tom

geometry
Ok, so I have this worksheet due, and it's for a lot of points, so can you check over my answers please? Can you leave your email so I could forward the scan to you? The worksheet has a lot of labeled shapes, so it's hard to describe in text. These are the answers that I got: ...
March 19, 2013 by MathMat

other Quadratic equations
The problem is 7x^3-x+1=x^3+3x^2+x. Find all real answers. I came upwith two answers 3x^2=1 and 2x=1/2. The first answer just does not look right. I must be forgeting something! You can check them by putting in x=1/4 (the second answer), and then x=+- sqrt(1/3) These are three...
January 27, 2007 by theresa

amber
what does the mineral amber look like? in words please http://www.answers.com/amber =)
October 9, 2006 by Jenny

english/check please
Find the independent clauses and the dependent clauses.Write wether it is complex or compound-complex 1)Mr and Mrs Johnson play golf(ind) when the weather is warm.(dep)complex 2)What I would like is a vacation. independent,complex 3)Alicia works at the daycare center that is ...
April 30, 2012 by joe

Julie more help please
Are these corret! tahnk you so much review for test! are my answers correct 1. Several people listened, but nobody voluntered??? simple 2. Gina and dave picked the wild flowers, and we arranged them???simple 3. Snow fell: winter was now upon us?? compound 4. Mrs Smith may be ...
October 31, 2006 by liz

check math
Here are my answers. Can you check if I got the right answers? Thank you! 1/(x+h) - 1/x= -h/(x^2+xh) (2/x^2)/(10/x^5)= (x^3)/5 [1/(3+x) - 1/3]/x= -1/(9+3x) 2x/(x^2-6x+9) - 1/(x+1)- 8/(x^2-2x-3)= (x^2+15)/(x^3-5x^2+3x+9) first 3 look ok In the last one I would not have expanded...
August 8, 2007 by Anonymous

trigonometry
The problem is: Solve each of the following equations over the interval [0,2Pi). 2sin^2 x - 1 = 0 The answers are: Pi/4, 3Pi/4, 5Pi/4, 7Pi/4 I know how to get the first two answers, but I'm not sure how you get the last two answers, since sin would be negative in quadrants 3 ...
June 4, 2009 by Anonymous

English hard crossward
ok my teacher gave us a crossword puzzle to do she said i was so hard that we can ask anyone for help and use the internet to look up the answers if you want to help please reply.
December 6, 2007 by Mike

ALGERBRA,PLEASE HELP!!!!!!
Given a scale factor of 2, find the coordinates for the dilation of the line segment with endpoints (–1, 2) and (3, –3). (1 point) A) (–2, 4) and (6, 6) B) (2, 4) and (6, 6) C)(–2, 4) and (6, –6) D)(2, –1) and (–3, 3) 2. Given a scale factor of 1 over 2 , find the coordinates ...
November 6, 2012 by LILLY

Clause
I first went to a website to help me with clauses. It said that an example of a clause is: "It is cold" My definition says that a clause has a subject and a verb but no complete thought. Where is the subject and where is the verb. My Guess: It- subject cold- verb I honestly ...
January 27, 2007 by Gina

social studies
If -then clauses If an air mass originates over an ocean.... if an air mass originates over an continent... If a large body of water is cooler than the land next to it... If a large body of water is warmer than the land next to it...
April 11, 2010 by anna

alg2 help
[4x/ 3y]^2 it should look like 4x over 3y in parenthesis ^2 at the top right. please take me step by step I got 1.6
July 14, 2013 by tyneisha

Math HURRY !!!!!!!!
There are two bikes one with normal wheels and one with regular hexagon shaped wheels. Imagine you put a reflector on the front wheel of each bike. You stood on the side while the bikes are ridden past you you watch the reflector's path. If the reflector is placed at the ...
September 28, 2006 by Crystal

English
I have to write this poem for English. Can you please critique it for me? The Power of Time and Myself If I were to see me which is you Would you say that you're proud of what I've become. If I look into your eyes and told you things would be okay Would you believe me? If I ...
May 17, 2007 by Arati

Math 115
I can't figure this one out. Write the decilam equivalent, using the bar notation 7/18 Now, here are my choices for answers, and I do not come up with any of them A. 0.6 (line over .6) B. 0.16 (line over .6) C. 0.61 (line over .61) D. 0.61
November 29, 2008 by Debbie

english
can some body give me a example of a clause sentence Eric or Bear or whoever -- http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/clauses.htm If you have one independent clause, you also have a sentence if you punctuate it properly. If you have one dependent clause, however, you have a ...
July 11, 2007 by bear

Math HELP
I have my answers at the bottom but please do these questions so I can check my answers. Check my answers as well. Subtract these fractions. !Reduce them! 1. 5/7 - 3/10= 2. 11/18 - 5/12= 3. 1/3 - 1/6= 4. 7/12 - 1/16= 5. 7/8 - 3/10= 6. 7/8 - 1/12= 7. 7/10 - 2/5= 8. 3/4 - 1/2= ...
November 23, 2010 by Pratigya

grammar
Hey! I need some help identifying the parts of speech quote from Macbeth. (For example I need help identifying the independent clauses, dependent clauses,subj, appositive, gerunds, etc.) The service and loyalty I owe, In doing it,pays itself.Your higness,part Is to recieve our...
February 24, 2010 by Adam

algebra
90 degress= ? radians How is the answer pie over 2? 330 degrees = 11pie over 6 -105 degrees= -7pie over 12 Converting the angle in radians to degrees 3pie over 4 =135 degrees pie over 2 = 90 degrees pie over 30 = 6 degrees -7pie over 5 =-135 degrees I have these answers but I ...
December 9, 2012 by Convert angle in degrees to radiansConvert radians

algebra
90 degress= ? radians How is the answer pie over 2? 330 degrees = 11pie over 6 -105 degrees= -7pie over 12 Converting the angle in radians to degrees 3pie over 4 =135 degrees pie over 2 = 90 degrees pie over 30 = 6 degrees -7pie over 5 =-135 degrees I have these answers but I ...
December 9, 2012 by Convert angle in degrees to radiansConvert radians

English
3. What is the simple subject of the following sentence? Then, glancing upward at Lady Weathers's face, he saw a look of consternation. A. he B. Lady Weathers's C. consternation D. face I picked a, because he is the subject, saw is the verb and Lady Weathers face is the object...
October 27, 2013 by Cassie

math
Peform each indicated operation by using LCD and simplify the result. Can you please show me the steps on how you got the answer because I don't understand how to these problems. Thank you. y+2 over y^2+2y+4 + 1 over y-2 z-3 over z^2+z-6 + 2z+1 over z-2
April 28, 2010 by Bradley

math,help
can someone set this up for me as an equation so i can solve it. thanks A garden area is 30ft long and 20ft wide. A path of uniform width is set around the edge. If the remaining garden area is 400ft^2, what is the width of the path. see the frame question. if you dont mind i ...
January 28, 2007 by Jasmine20

english
write whether the words in parentheses show compound subject(CS), compound verb(CV),or independent clauses (IC). 1)Latisha (called me after school)IC ,and (asked for help with her project) IC. 2)(I met her at the library), IC and (we went over the assignment).IC 3) (most of ...
April 23, 2012 by joseph

HW CHECK
What is the verb in the following sentence? (only one answer) 1. Many people believe that the economy is not the worst problem in America. a. Many b. believe c. is d. is not e. in What is the subject in the following sentence? (may be one or more) 2. Her problems, her ...
October 26, 2011 by Anonymous

Jeremy: read this
Please stop posting answers. Homework help is not for mooching answers, it is to learn how to get the answers. Thanks.
February 7, 2008 by bobpursley

Communication
The perception process involves three parts: listening, absorbing, and reacting. False A child growing up on a deserted island would have no self-concept. False How you look at the world depends on what you think of yourself; and what you think of yourself will influence how ...
February 26, 2012 by Anonymous

Algebra/Geometry
Identify the sequence of transformations that maps quadrilateral abcd onto quadrilateral a"b"c"d" Answers 180 rotation around the origin; reflection over the x-axis translation (x,y) -> (x - 2, y + 0); reflection over the line x = -1 enlargement; reflection over the y-axis ...
February 3, 2014 by A Girl

Pre-Cal
Find two functions f and g such that (f X g)(x) = h(x). (There are many correct answers.) h(x) = 4 / (5x + 2)^2 = My answers were: f(x) = 4 / 5x, and g(x) = 5x + 2 Please explain. These answers were wrong and I do not know how to fix them!!
March 25, 2010 by Hannah

Pre-Calculus-check answers
Which of the following results in the graph of f(x)=x^2 being expanded vertically by a factor of 3 and reflected over the x-axis? a) f(x)= (1/3)x^2 b) f(x)= -3x^2 c) f(x)= (-1/x^2)+3 d) f(x)=(-1/3)x^2 Answer: d Thanks for checking my answers
August 10, 2008 by Lucy

Algebra
I was wondering if someone could check over these answers for me. Find the slope between the set of given points: a) (3,-6) & (-2,-7)=2.6 b) (7,5) & (7,-4) = -9 c) (0,-5) & (16,-5)= 16 I just wondered if the answers I have are right.
December 21, 2009 by kaci

math
How can you tell if a number is rational or irrational? a) 3.215 (there is a line drawn over the 15) b.) square root 10 c) 0.143639854024 d)4.312 can you please explain what i need to look at to tell which is which?
January 20, 2012 by christy

Algebra
Choose the equivalent expression(3h^-2j^3k)^2(hj^-5k^3)^-2 The signs that look like minuses are negative signs Answers: 3h^-6j^16K^-4 9h^-2j^5j^16k^-4 9h^-6j^-4k^-4 Please help-I'm totally lost
October 18, 2010 by Annie

math
find the ratio please!! 10m² over 2m^5 a. 5 over m³ b. 5m³ c. m³ over 5 d. 1 over 5m³
April 10, 2014 by skye

MATH
find the ratio please!! 10m² over 2m^5 a. 5 over m³ b. 5m³ c. m³ over 5 d. 1 over 5m³
April 10, 2014 by emily

Math
find the ratio please!! 10m² over 2m^5 a. 5 over m³ b. 5m³ c. m³ over 5 d. 1 over 5m³
April 10, 2014 by Georgia Rose

Math
I need someone to check and go over my answers to make sure they are correct and if not could you go over them with my on why and how to solve correctly?? Thank you much appreciated.. Add. -4/5 + (9/20) = 5/25 1 + (-2) + 3 + (-4) = 10 5/3 + (-4/3) + 5/3 = 6/3
September 1, 2009 by Anonymous

Math
I need someone to check and go over my answers to make sure they are correct and if not could you go over them with my on why and how to solve correctly?? Thank you much appreciated.. Add. -4/5 + (9/20) = 5/25 1 + (-2) + 3 + (-4) = 10 5/3 + (-4/3) + 5/3 = 6/3
September 1, 2009 by Anonymous

History
a) I can't find anything about the Electoral college being described in the Constitution? (My teacher said there are two parts) Is there a section in the Constitution where it describes the checks and balance system? I need to find out where each branch holds a power over ...
August 28, 2006 by Sarah

social studies
What is the capital city in the African country?Also What Pyrenees mountains boreder Spainand this European counttry? Capital city in WHICH African country? There are many countries on the African continent. Go to http://www.answers.com and enter pyrenees to find the name of ...
March 1, 2007 by Anonymous

intermidate alegebra
I need help with two problem please. 4m^+20m+25= over the m is 2. w3+5w^-w=5 Please help me. over the w is three and 5w is 2. so could please help me this had to be done tonight.
May 15, 2010 by Ashley

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members