Friday
April 18, 2014

Search: alfred t, mahan argued that to protect its trade the united states must build up its?

Number of results: 74,349

history
Alfred T. Mahan argued that to protect its trade, the United States must build up its a. army b. navy c. labor unions d. pioneer spirit B?
Friday, March 27, 2009 at 9:11pm by history

US History
Read these VERY carefully, and let us know what you think. Alfred Thayer Mahan - Wikipedia, the free encyclopedia Alfred T. Mahan as a Captain. Despite his professed success in the Navy, his skills in actual command of a ship were not exemplary, and a number of vessels ... ...
Friday, October 5, 2012 at 9:24am by Writeacher

Gov USA
19. Which of the following is true about the trade imbalance in the United States? a. The United States has not had a trade surplus since 1975. b. The United States has run deficits of more than $500 billion in recent years. c. The United States has the worst trade imbalance ...
Wednesday, November 2, 2011 at 7:48am by EricaSalazar

Macroeconomics
Peter Pundit, an economics reporter, states that the European Union (EU) is increasing its productivity very rapidly in all industries. He claims that this productivity advance is so rapid that output from the EU in these industries will soon exceed that of the United States ...
Tuesday, May 27, 2008 at 8:32pm by Tiffany

Us History
In need of help, Who Did Alfred T Mahan Look Up To As A Child?
Thursday, October 4, 2012 at 8:43pm by Jonathan

US History
In need of help, Who Did Alfred T Mahan Look Up To As A Child?
Friday, October 5, 2012 at 9:24am by Jon B

US History
What Did Alfred T Mahan challenges He Faced Growing Up
Friday, October 5, 2012 at 9:42am by Jon B

Economics
I'm completely stuck on this question.. Trade barriers only work when..? -infant industries receive the protection. -the United States does not have a trade deficit. -American money is kept in the United States. -other countries do not use trade barriers. I want to say the ...
Thursday, October 8, 2009 at 2:48pm by Chuck

history /:
The united states developed the open door policy toward china as a means to: A. Prevent foreign powers from monopolizing trade with china B. Stop china from taking over nearby mineral-rich siberia C. Increase the chinese immigration to the united states D. Allow the united ...
Tuesday, April 17, 2012 at 3:23pm by Seger, Megan R

history
please check these which of the following is a reason the United States became involved in affairs in the Middle East following World War II? a. to limit Jewish immigration into the region b. to prevent oil-rich Arab nations from falling under Soviet influence c. to discourage...
Tuesday, April 14, 2009 at 6:22pm by history

Microeconomics
Each year, the United States considers renewal of Most Favored nation (MFN) trading status with China. Historically, legislators have made threats of not renewing MFN status because of human rights abuses in China. The game below reflects the potential economic gains ...
Monday, October 13, 2008 at 1:44pm by G

history
please help me with this during the Cold War, a major goal of United States policy in Latin America was to a. build nuclear weapons bases in Central America b. encourage the countries of Latin America to join in the United Naitons c. protect American financial investments in ...
Tuesday, March 31, 2009 at 7:49pm by history

US History
So, would this correctly answer it? : The issue of slavery polarized the union, with the Jeffersonian principles often being used by both sides—anti-slavery Northerners, and Southern slaveholders and secessionists. Supporters of slavery often argued that one of the rights of ...
Friday, October 8, 2010 at 3:51pm by mysterychicken

History
I am to explain the role the U.S. has in the emerging globl community. My response is below, could someone check to see if I am on the right track with my answer. Thank you very much. The United States face many challenges in the global community. The United States must ...
Sunday, June 29, 2008 at 12:51pm by Ronda

s.s
4. How did the United States change as it became more economically independent? (Select TWO correct responses.) Population decreased as trade with other nations was stifled. The growth of factories and trade led to the growth of American cities. Congress chartered the Second ...
Wednesday, January 16, 2013 at 2:31pm by Anonymous

SS
5.How did the United States change as it became more economically independent? (Select TWO) Population decreased as trade with other nations was stifled. The growth of factories and trade led to the growth of American cities. Congress chartered the Second Bank of the United ...
Monday, January 27, 2014 at 11:39am by Princess Anna

us history
explain the arguments of Alfred Mahan, Henry Cabot Lodge, and Albert Beveridge regarding expansionism?
Monday, September 27, 2010 at 11:33am by Shaylynn

help
can anyone answer this...if you want me to try first i came up with the answer A. for the following question Which of the following best describes a way in which the United States has helped the Mexican economy to grow? A.allowing Mexican workers in the United States to send ...
Tuesday, March 4, 2014 at 3:10pm by dalia

Social Studies
As passed by the Congress after McKinley delivered his war message to Congress, the declaration of war against Spain was modified by the Teller Amendment, which stipulated that A. the United States wouldn't annex Cuba. B. trade with Spain would continue as usual. C. the United...
Friday, June 1, 2012 at 6:10pm by Abby

Social Studies
As passed by the Congress after McKinley delivered his war message to Congress, the declaration of war against Spain was modified by the Teller Amendment, which stipulated that A. the United States reserved the right to annex Cuba. B. trade with Spain would continue as usual. ...
Wednesday, August 15, 2012 at 4:53pm by Sara

college
Do some research into why the United States has been so slow to adopt metric measurements. What problems does this cause for the United States? What benefits might it bring the United States? How might you resolve the gap between the United States' measurement system and that ...
Saturday, October 23, 2010 at 11:28pm by ca

American History
As passed by the Congress after McKinley delivered his war message to Congress, the declaration of war against Spain was modified by the Teller Amendment, which stipulated that A. the United States wouldn't annex Cuba. B. trade with Spain would continue as usual. C. the ...
Monday, September 24, 2012 at 1:10pm by bessie

government
to be president of the united states a person must have lived in the united states for at least this number of years
Tuesday, May 14, 2013 at 10:17pm by Anonymous

US History
Why Is Alfred T Mahan Important To Us Today?
Thursday, October 4, 2012 at 9:30pm by Jonathan

international trade
From the economic point of view, India and China are somewhat similar: both are huge, low-wage countries, probably with similar patterns of comparative advantage, which until recently were relatively closed to international trade. China was the first to open up. Now that India...
Thursday, May 10, 2012 at 4:42pm by ben

science
why the United States has been so slow to adopt metric measurements. What problems does this cause for the United States? What benefits might it bring the United States? How might you resolve the gap between the United States' measurement system and that of the rest of the ...
Wednesday, March 4, 2009 at 4:23pm by Lee Lee

8th grade U.S history
1. Compare and contrast the cultures of two native tribes. Tell what you did to communicate the United States' sovereignty in the region to two different tribes. 2. Name two tribes that you think would enter into exclusive fur trade with the United States. What evidence makes...
Monday, January 23, 2012 at 7:10pm by Anonymous

Geo 7th Grade
What is NAFTA? a. An agreement between the United States and Mexico to no longer trade. c. An agreement between the United States and Mexico to introduce free trade. b. An agreement between all North American nations to no longer trade. d. An agreement between all North ...
Monday, November 26, 2012 at 6:17pm by rawr... im a dinosaur.... rawr

sociology
#1. Although it does not endorse traditional gender roles, which sociological perspective implies that dividing tasks between spouses is beneficial for the family unit? A. Functionalist perspective B. Conflict perspective C. Interactionist perspective D. Global perspective #2...
Thursday, February 5, 2009 at 3:18pm by dean

social studies
How did U.S. participation in World War I impact U.S. foreign policy in the decade immediately after the war? A) The United States joined the League of Nations. B) The United States strengthened its alliances in Latin America. C) The United States used the military to acquire ...
Sunday, February 6, 2011 at 11:49am by Asher

math. need help
United States citizens living in Switzerland must pay taxes on their income to both the United States and to Switzerland. Suppose that the United States tax is 28% of their taxable income after deducting the tax paid to Switzerland. Suppose that the tax paid to Switzerland is ...
Tuesday, February 14, 2012 at 9:58pm by danny

advanced sociology help
#1. Although it does not endorse traditional gender roles, which sociological perspective implies that dividing tasks between spouses is beneficial for the family unit? A. Functionalist perspective B. Conflict perspective C. Interactionist perspective D. Global perspective #2...
Thursday, February 5, 2009 at 4:27pm by alex

History
8. What was the Eisenhower Doctrine? A.) The United States would liberate the countries behind the iron curtain. B.) The United States would use force to help any Middle Eastern nation threatened by communism. *C.) The United States would recognize the People’s Republic of ...
Tuesday, February 5, 2013 at 7:55pm by Cassie

English/ please revise
The issue arising out of the Yunis case is the concern over the authority of the United States statues permitting extraterritorial jurisdiction and application of the United States constitution to aliens. Thus, Yunis argued that under general principles of International law, a...
Wednesday, April 9, 2008 at 5:20pm by Christy

Check my social studies(PLEASE)
1.D 2.D 3.C 4.A 5.C 6.A 7.B 8.B 9.D 10.A 1. Which natural diasaster poses the most common challenge to central america and caribbean? A. tornadoes B. hurricanes C. floods D. drought 2. Corn cultivations alow the maya civilization to become powerful by A. developing a calendar ...
Thursday, March 13, 2014 at 11:20am by dalia

algebra. help!!
United States citizens living in Switzerland must pay taxes on their income to both the United States and to Switzerland. The United States tax is 28% of their taxable income after deducting the tax paid to Switzerland. The tax paid to Switzerland is 42% of their taxable ...
Tuesday, February 14, 2012 at 3:19am by sandy

U.S.History
You have it mainly,however I would add something on trade. The N had a Navy to protect its seaports and keep up trade, whereas the South was effectively blockaded the entire war.
Wednesday, February 18, 2009 at 7:25pm by bobpursley

us history
Of the following, the individual who had the least enthusiasm for U.S. imperialistic adventures as the nineteenth century ended was a.TheodoreRoosevelt b. Alfred Thayer Mahan c.GroverCleveland d. William McKinley I think it is D
Saturday, January 17, 2009 at 10:51am by phil

us history
Of the following, the individual who had the least enthusiasm for U.S. imperialistic adventures as the nineteenth century ended was a.TheodoreRoosevelt b. Alfred Thayer Mahan c.GroverCleveland d. William McKinley I think it is D
Saturday, January 17, 2009 at 10:51am by phil

history
why was the Open Door Policy important to the United States? a. it gave the United States territory in China b. it gave the United States access to millions of consumers in China c. it increased Chinese investments in the United States d. it kept European goods out of China i ...
Saturday, March 28, 2009 at 12:02pm by history

Economics
Assume that the United States operates under a flexible exchange rate regime. Comment on the following statement: "The U.S. current-account deficit provides a measure of how much the United States must borrow abroad."
Tuesday, February 18, 2014 at 1:21am by Josh

US History
2. The North Atlantic Treaty Organization (NATO) was based on the principle of a. free trade b. collective security c. appeasement d. isolationism B? 4. One sign that the economy might be weakening in the 1920s was a. the failure of many rural banks b. underproduction of ...
Wednesday, November 3, 2010 at 6:13pm by mysterychicken

History 1
Why do you think many stalwarts argued that ending the spoils system was antirepublica and contrary to the democratic heritage of the United States?
Sunday, August 3, 2008 at 9:41pm by Elena Morales

Economics
(Absolute and Comparative Advantage) You have been given the following information concerning the production of wheat and cloth in the United States and United Kingdom: Labor Hours Required to Produce One Unit United Kingdom United States Wheat 2 1 Cloth 6 5 What is the ...
Wednesday, December 9, 2009 at 2:32am by Onessa

International Macroeconomics (struggling :\ )
Assume that the United States operates under a flexible exchange rate regime. Comment on the following statement: "The U.S. current-account deficit provides a measure of how much the United States must borrow abroad."
Tuesday, February 18, 2014 at 1:31am by Josh

Annexation--United States
I'd leave out the Metis phrase. You've already used the word "fair." Remember, the United States was also cruel to it's native peoples. Take advantage of our golden opportunity. Connect with the United States!
Thursday, June 9, 2011 at 8:24pm by Ms. Sue

science
What problems does this cause for the United States? What benefits might it bring the United States? How might you resolve the gap between the United States' measurement system and that of the rest of the world?
Friday, December 17, 2010 at 6:15pm by Phyllis

world history
Which two superpowers engaged in an arms race during the cold war as they competed with each other to acquire advanced weaponry and build up their militaries? I say United States and the Soviet Union
Sunday, January 22, 2012 at 9:41pm by tracy

Microeconomics
I am answered the following three mulitipul choise questions using Prisoners Dilemma Scenario. I get confused looking at the table. Question: Each year, the United States considers renewal of Most Favored Nation (MFN) trading status with China. Historically, legislators have ...
Friday, October 3, 2008 at 10:48am by G

World History
The Roosevelt Corollary extended the Monroe Doctrine by declaring that a. European powers might collect Latin American debts by force. b. European powers must give up their colonies in Latin America. c. the United States could intervene in Latin America countries if it seemed...
Wednesday, September 14, 2011 at 8:54am by Lily

revised sociology question
Sociology perspectives!? 1. Although it does not endorse traditional gender roles, which sociological perspective implies that dividing tasks between spouses is beneficial for the family unit? A. Functionalist perspective B. Conflict perspective C. Interactionist perspective D...
Friday, February 6, 2009 at 8:47am by dean

opinion sociology
Sociology perspectives!? 1. Although it does not endorse traditional gender roles, which sociological perspective implies that dividing tasks between spouses is beneficial for the family unit? A. Functionalist perspective B. Conflict perspective C. Interactionist perspective D...
Friday, February 6, 2009 at 7:28am by dean

social studies; AP US
Which of the following is most opposed to the concept of imperialism? a. the Northwest Ordinance b. The Treat of Paris, 1898 c. the writings of Alfred Thayer Mahan d. dollar diplomacy e. Manifest Destiny I think that its A but im not sure
Monday, January 19, 2009 at 1:11pm by casey

history/MS.SUE
Ms.Sue please check this why was the Open Door Policy important to the United States? a. it gave the United States territory in China b. it gave the United States access to millions of consumers in China c. it increased Chinese investments in the United States d. it kept ...
Saturday, March 28, 2009 at 12:36pm by history

Geography
It is more confusing if you look up Britian. We are doing similar in the West, we say United States (meaning contential US), United States (including HI and AK), America all meaning the same thing, and of course we know that it is not.
Monday, January 12, 2009 at 7:29pm by bobpursley

English
In these four sentences, the word that’s most obviously a loaded word is? 1. Netta and Jim argued over their views of free trade. 2. Netta and Jim had different views on free trade. 3. Netta and Jim were sharply split over the issue of free trade. 4. Netta and Jim refused to ...
Sunday, May 5, 2013 at 1:18am by Nikita

S.S (DAMON)
1.B 2.A 3.D 4.B 5.B 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions most stable democracy? A...
Thursday, March 13, 2014 at 1:38pm by dalia

Social Studies
Thanks! Here is what I wrote.. Mexico ceded an incredible amount of land to the United States America received full extension of boundaries of United States to Pacific Ocean and officially completed western expansion of land. The United States continentally expanded westward. ...
Friday, March 7, 2014 at 8:15am by Nicole M.

History
What similarities do you see between the United States today and the United States of the past? What issues and problems do we continue to grapple with? What successes do we share with Americans in the past? Give specific historical examples to back up your answers.
Wednesday, May 9, 2012 at 12:10am by hadasha

social studies
The Union was the United States during the Civil War. Secession was the act of the Confederate States who withdrew from the United States.
Tuesday, April 27, 2010 at 10:13pm by Ms. Sue

Global Studies (check please)
The belief, shared by many Americans, that the United States had a right to own all the land from the Atlantic to the Pacific was called a. America's Right ***** b. Manifest Destiny c. The Inheritance d. Free Will Which of the following was neither part of the Confederacy nor ...
Monday, February 3, 2014 at 3:40pm by Ashley

world history
The thirteen stripes on this United States flag represent the number of A- original colonies B- revolutionary war battles C- president of the United States D- states in the Union
Wednesday, November 4, 2009 at 5:41pm by Tamera

S.S (DAMON)
please check these answer damon or anyone else 1. A tropical climate is key to which economic activity in the lowlands of central emerica and the carribean? A. commerce and manufacturing B. production of cash crops C. animal husbandry D. mining 2. Which country has the regions...
Thursday, March 13, 2014 at 12:52pm by dalia

Westen Civ.
Which governmental bodies are responsible for making laws in the United States? How does a written law protect American democracy?
Tuesday, October 5, 2010 at 6:33pm by helga

Business
Please clarify what you mean by "without trade". If there were no trade, products would not be sold. Logitech being a global conglomerate based in Switzerland that sells numerous computer components, there is no doubt that a higher price would have to be be paid if we had to ...
Thursday, January 24, 2008 at 9:49pm by drwls

social studies
Which of the following statements about the natural resources of the United States is most accurate? A. The many agricultural resources of the United States have made up for its lack of other resources. B. U.S. industry and agriculture have prospered because America has many ...
Monday, December 23, 2013 at 9:01pm by Brian

geography
Does the United States currently have a normal economy? A normal economy is when everyday people can make reasonable accurate predictions about the economic future. These people want to be able to plan and protect themselves. These are the 4 indicators of a normal economy does...
Wednesday, November 17, 2010 at 8:24pm by Mia

american government
The Privileges and Immunities Clause of the Fourteenth Amendment means (Points : 1) citizens of the United States may travel across state lines without documentation. states must all have the exact same laws as each other. that if one state recognizes gay marriage all states ...
Friday, February 21, 2014 at 5:09pm by lee lee

math
If a man is a citizen of the United States, then he was born in the United States. Sam was not born in the United States. Therefore Sam isn’t a citizen of the United States?
Wednesday, January 20, 2010 at 8:55am by keshia

7th Pre-Algebra Word Problem
Approximately one-seventh of the people in the United States are left-handed. The population of the United States is about 300 million. Write and solve an equation to estimate howmany people in the United States are left handed.
Monday, December 20, 2010 at 7:33pm by Bob

History
During the cold war, people were afraid of communists, both outside and inside the United States. The red scare and mccarthyism that grew out of these fears was damaging to the American way of life. During the mccarthy years, many of the freedoms guarranteed in he bill of ...
Thursday, March 20, 2014 at 10:44pm by Layne Cronin

socail studies
I need help with this question haha blonde With the existing colonies or dependencies of any European power we have not interfered and shall not interfere. But with the Governments who have declared their independence and maintained it, and whose independence we have, on ...
Wednesday, February 5, 2014 at 11:44am by kitten

economics
describe how scarcity, trade-offs, and opertunity costs are involved in the energy industy in the United States
Monday, October 5, 2009 at 7:37pm by Anonymous

Microeconomics
8. Assume that the United States is an importer of televisions and there are no trade restrictions. U.S. consumers buy 1 million televisions per year, of which 400,000 are produced domestically and 600,000 are imported. (Worth 2 points) a. Suppose that a technological advance ...
Wednesday, September 26, 2012 at 1:36pm by Gabby

math
The area of each of the four states shown of the united states is given as fractions, decimals or percents of the total area of the united states. Arrange the states in order from the largest area to the smallest area. California-4.25% Montana-1/30 New Mexico-0.072 Texas-9/125
Monday, August 29, 2011 at 8:13pm by HELP!!!

math
in the united states .154,000,000 tons of garbage are prouduced annually .on an average ,about how many pounds is that each month for each person in the united states? the popullation of the united states is about 250 millon pounds answer: pounds
Tuesday, February 1, 2011 at 8:35pm by cindy

Math 8R - Operating with Scientific Notation HELP!
in 2008 the total trade between the united states and japan was $2.04
Tuesday, November 20, 2012 at 7:59pm by ciera

Chemistry
If 2579 kJ of energy reaches a square meter (m2) of the United States in one hour, how much total solar energy reaches the entire United States per hour? The entire area of the United States is 9,158,960 km2.
Monday, September 17, 2012 at 8:02pm by Lisa

Soc. Studies
President Nixon’s Vietnamization policy emphasized that the United States must A.use any means necessary to end the war. B.open trade relations with a unified Vietnam. C.defeat communism in Vietnam to preserve other countries. D.empower South Vietnamese forces to assume more ...
Sunday, March 17, 2013 at 12:41pm by Cassie

socal studies
mississippi is one of the twelve states that make up the------ of the united states.
Sunday, November 30, 2008 at 1:03pm by Anonymous

social civics
During the early part of the 19th century how were trade unions viewed in the united states and england? the were considered to be?
Saturday, February 21, 2009 at 1:49pm by amber

Global History
How was trade important to the economic development of Western Europe, the United States, and Japan during the postwar decades?
Saturday, April 24, 2010 at 3:23pm by Jayleen

geology
is this ok? harry hess studied the arced chains of islands with active volcanoes. in 1953 he discovered the great global rift. he is also know for his theriores on the sea floor spreading. alfred Wegener. alfred is remembered by his theory of the continentail drift. he ...
Friday, March 13, 2009 at 8:32pm by scooby91320002

college American Government
How should the United States prosecute its war against global terrorism over the next several years? Should the United States become more aggressive in taking preemptive action in accordance with the Bush Doctrine? Or should the United States be more diplomatic in its ...
Monday, April 5, 2010 at 4:28am by Kayson

history
•Do you think that the Korean War was merely a civil war in which the United States supported one side, or should it be considered an international war in which the United States used the United Nations to further its anticommunist policies? Why?
Saturday, February 5, 2011 at 1:26pm by Cheryl

history
•Do you think that the Korean War was merely a civil war in which the United States supported one side, or should it be considered an international war in which the United States used the United Nations to further its anticommunist policies? Why?
Tuesday, May 29, 2012 at 11:34pm by Cheryl

history
Do you think that the Korean War was merely a civil war in which the United States supported one side, or should it be considered an international war in which the United States used the United Nations to further its anticommunist policies?
Wednesday, November 28, 2012 at 10:29am by mark

Global Studies
Should the United States pursue the expansion of the National Missile Defense systen (SDA or Star Wars) to protect against a possible nuclear attack?
Sunday, April 18, 2010 at 5:08pm by LaT

social studies; AP US
the New Manifest Destiny of the 1890's came about because of all the following reasons EXCEPT a. the competition with European Powers b. Alfred Thayer Mahan's "The Influence of Seapower Upon History" c. Rudyard Kipling's ideas d. William Jennings Bryan's "Cross of Gold" speech...
Monday, January 19, 2009 at 1:10pm by casey

History
There is a subject-verb agreement problem in the first sentence. http://grammar.ccc.commnet.edu/grammar/sv_agr.htm The United States must increase its role in the global community by getting more involved with its efforts to ensure global peace and security through global ...
Sunday, June 29, 2008 at 12:51pm by Writeacher

Intermediate reading
The gist of the lecture is that the United States encourages free trade while many other countries don't ps don't get what u mean by falter it
Wednesday, February 20, 2013 at 11:16pm by Shay

social studies
The United States relations with other countries are intended to protect our business interests as well as protecting our safety.
Thursday, June 3, 2010 at 7:54pm by Ms. Sue

Social Studies
1) Compare and contrast how the United States and Canada achieved independence. 2) Consider what you have learned about the geography and climate of Canada and the United States. Why do you think the United States has 10 times more people than Canada? 3) Explain one way that ...
Thursday, February 28, 2013 at 3:40pm by Janessa

history
The Bill of Rights is generally recognized as protecting the citizens of the United States from their government, but what safeguards are contained in the Constitution to protect the states from violation of their rights? What additional safeguards were proposed by Jefferson ...
Monday, January 18, 2010 at 6:41pm by missy

Soc. Studies
What was the outcome of the Alliance for Progress? A.Americans opposed Kennedy’s policies. B.Relations between the United States and Latin America improved. C.Relations between the United States and Latin America did not improve. D.Tensions increased between the United States ...
Monday, March 4, 2013 at 11:04pm by Cassie

history
Do you think that the Korean War was merely a civil war in which the United States supported one side, or should it be considered an international war in which the United States used the United Nations to further its anticommunist policie? Can someone please help me thank you!
Friday, November 30, 2012 at 10:04am by Jennifer

English/ please help revise
In the Federal Court case United States vs. Fawaz Yunis, five men hijacked a Jordanian airliner. Among the passengers were two American citizens who were apparently not the target of the terrorist activity. Hijackers latter released the passengers and blew up the aircraft. The...
Wednesday, April 9, 2008 at 7:52pm by Christy

Intermediate reading
Is this a correct sentence? The gist of the lecture was that although the United States encourages free trade, some other countries falter it
Wednesday, February 20, 2013 at 11:16pm by lisa

history
Why did Japan surrender to the United States after the united states bombed hiroshima and nagasaki?
Thursday, January 10, 2008 at 5:49pm by carla

United States
I need to know what the difference is between a commonwealth (Puerto Rico) and a territory (Guam) of the United States. If anyone could help, that would be great!
Thursday, February 28, 2008 at 4:31pm by Jenna

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members