Wednesday
April 16, 2014

Search: U.S. HISTORY PLEASE HELP!!!

Number of results: 108,088

history
what were the 5 factors that created an enviornment in Europe where dictators were able to take control of countries such as Germany and Italy? Please can you help me on this question. The subeject is history. I did put a subject. But i can not wait longer.please please help ...
Wednesday, April 8, 2009 at 8:21pm by Anonymous

History
Jiskha I am 8 years old and I need help on this history qwestion. I have to get good grade on this or my mom will get really mad at me. Please help! Write a short paragraph that traces the rise of Japan from an isolated society to a major industrial and imperial power. Please ...
Tuesday, January 18, 2011 at 12:58pm by Lizzie

History
Thank you Can you please answer my other history question Please.....!!!!!
Sunday, September 9, 2012 at 4:25pm by Maria

history
How did progressivism affect the role of the federal government in the early 1900s? please, please give me some good information to answer this qusetions..because i havne't found any good sites
Monday, April 20, 2009 at 8:33pm by history

world history
help please.... why was the International Organizations important In history? Whay was the Reconstruction of Europe and Japan important in history?
Monday, May 2, 2011 at 7:02pm by Alex

history
please please please please please help me mrs.sue!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! please
Wednesday, May 16, 2012 at 5:38pm by Lee

History: Please help Ms.Sue and Writeacher!
Please help me on this. It's not in my notes and history book. What are the tombs called? I know the process is mummification, but i don't know what the tombs are called.
Friday, August 24, 2012 at 12:47am by Losa

History Christopher Columbus
Thank you Can please answer my other history question!
Monday, September 10, 2012 at 8:01pm by Maria

A.P.World history
please i really dont understand history!!!!!!!
Monday, December 15, 2008 at 9:00pm by kilhama

WORLD HISTORY EXAM 3 HELP PLEASE?!?
word history examination
Friday, January 9, 2009 at 4:52pm by mimi

History
Please Mrs. Sue, help with these assignment my grade is droping with these history assignments. Thanks. 1. C 2 A 3 B 4 D 5 B 6 E 7. A 8 B 9 E 10 E
Saturday, August 28, 2010 at 11:12pm by Adesuwa

history
this is my last question...Ms.Sue can you help me please quickly :)
Friday, March 27, 2009 at 10:18pm by history

history
my essay has to be 5 paragaraphs..so is there anything i should add or take out from this? if there's any editing necessary please do thanks
Monday, April 27, 2009 at 10:14am by history

PLEASE HELP! HISTORY
There've been several Edicts of Toleration throughout history. Which one do you mean?
Wednesday, October 20, 2010 at 9:23pm by Ms. Sue

history -history teacher if poss
for my history homework i need to answer this question Explain why the Peace Settlement was changed in the years 1920-1928. ive looked but can`t find anything its due in tomorrow and i can`t find anything. please can someone help.
Thursday, July 8, 2010 at 12:38pm by Star

history
please explain sources of history.
Friday, September 11, 2009 at 9:36am by bello

history
for my history assignment i have to write about immigration...i'm writing how immigration is good for the United States. can some one please give me some points on its benefits and drawbacks. so i can include it in my writing. thanks to anyone who can help :)
Monday, April 27, 2009 at 9:49am by history

World History
I fogot to bring home my history book, and I can't find this answer anywhere! What were 5 results of the Peace of Westphalia? Please help me!
Wednesday, September 12, 2007 at 4:08pm by Jillian

U.S. History-PLEASE HELP!!!
im trying 2 find good history on ohio and this draft is due tomarrow!!! and its for a speech and i really need help!!!!!!!!!
Thursday, February 1, 2007 at 8:11pm by rachel

history
Why is john sutter important in California history? What types of natural resources would Fremont have listed in his reports?
Tuesday, March 26, 2013 at 8:17pm by PLEASE HELP

English/ History-Urgent
Was there a person in history whose personality changed dramatically in his/ her life? Who was he/ she? I did google search but still had no ideas? Can someone please give a name of person who changed dramatically in history? Any help will be appreciated. Thank You.
Friday, January 15, 2010 at 2:53am by Anonymous

History Please Please
Could you please explain to me: how was the structure (Collosus of Rhodes) effective for it's stated purpose? I don't understand the question and I need something for my project. Pleaseee.
Sunday, October 23, 2011 at 9:27pm by Jack

History project
What is your paper about? What history are you studying? Please give us more information, and we'll be glad to help you decide on a theme.
Monday, January 7, 2008 at 8:15pm by Ms. Sue

u.s. history
There have been hundreds of "new plans" for government throughout history. Please be more specific. Are you asking about the U.S. Constitution?
Saturday, August 21, 2010 at 8:00pm by Ms. Sue

history
what were the five key points of henry clay's compromise of 1850? someone please help me and this is a 7th grade history question by the way....
Wednesday, April 3, 2013 at 8:04pm by lola

history
can you please tell me if C is correct?
Tuesday, March 31, 2009 at 6:57pm by history

History
Could someone please help with these questions? How has history between 1865 and 1945 shaped our current society? I know that history between 1865 and 1945 gave the people of America the ability to grow and become a more knowledgeable nation. I feel that it was also a time in ...
Sunday, February 14, 2010 at 7:47pm by B.B.

history
what are 3 questions you could ask farmers of the 1800s about new machinery and farming techniques that helped them farm the Great Plains.. can i please get some help or ideas?! thanks a lot!
Monday, April 27, 2009 at 9:46am by history

US History
Need help with this please-- 28. Discuss how both the north and south defended their position on the question of secession by tracing the history of their arguments? Thanks -MC
Friday, October 8, 2010 at 3:51pm by mysterychicken

history
can someone please help me with this question Why do you think Martin Luther King speech begins with a discussion of American History and ends with dreams of a future America
Tuesday, July 2, 2013 at 5:42pm by akana

History-PLEASE HELP
I am stuck on a homework assignment and am having a hard time finding information on this topic. Can someone please please help!! Why is Kenneth Clark’s interpretation of the African mask ethnocentric?
Thursday, February 11, 2010 at 3:15pm by Joe

history
Is this for world history or U.S. history or European history or Minnesota history?
Thursday, September 29, 2011 at 10:38pm by Ms. Sue

English
Can someone please give me sites to find out the history of the Winter Olympic games. I only need a brief history about it in point form. Thanks :-)
Tuesday, February 16, 2010 at 9:08pm by Sara

History (URGENT)
What is the History of Haiti? I need brief and main points stating the history of Haiti. Because I have to talk about it briefly in my Travel Tourism commercial for an assignment. I'm having trouble getting the main points. Please help, this is urgent. THANK YOU.
Sunday, May 3, 2009 at 9:22pm by John

Math Essay
I have to write this paper over the history of math, can you please give me some other websites that I can use? So far I have one website from wikipedia. Also, can you please read my introduction? As of today, there are plenty of new developments in the area of Mathematics. ...
Friday, November 9, 2007 at 11:15pm by Soly

History
Hello, How are you today? Please Help. I'm the parent & my daughter wants me to check her homework but, the sad thing is I don't know about this. In your own words, please! Please no link! I'm begging you! What were the positions of the Federalists & Antifederalists on the new...
Monday, January 13, 2014 at 6:44pm by Cindy

world history
I need help in s.s . can you please help me with a family tree ?? can you please show me a family tree of king Henry the viii . can you please show me his wifes and life in an actual tree with some pictures !!!!!!!!!!! please please !!!!!!! i am beging you its due tommrow , i ...
Sunday, November 23, 2008 at 5:03pm by Miley

History
hi i am writing an essay for a history class about how salutary neglect was the leading factor in the american revolution. I need to find a lot of information because it is a long paper can someone please help me.
Wednesday, August 20, 2008 at 3:33pm by jon

history
please give me links from which i can find the answer to this question the North Atlantic Treaty Organization (NATO) was based on the principle of a. free trade b. collective security c. appeasement d. isolationism thanks:D
Tuesday, March 31, 2009 at 5:12pm by history

history
please check Jacob S. Coxey led a march on Washington to demand a. an end to the railroad monopoly b. better treatment of Mugwumps c. jobs for the unemployment d. honesty in American politics C
Sunday, April 19, 2009 at 8:58pm by history

American History Honors
How did John D. Rockefeller contribute to American History? -- a paragraph, please
Monday, March 9, 2009 at 9:28pm by Ella

R.E and History
Please can someone tell me How many men are in a cohort? (thats my History question) R.E Question now: What items does an Orthodox Jewish man wear? Thanks
Saturday, October 18, 2008 at 3:47pm by Chanel

history
please check what did the Office of Price Administration issue to consumers for buying scarce items? a. home-front coins b. credit cards c. ration books of coupons d. special armbands is it C?
Sunday, April 19, 2009 at 8:34pm by history

history
please check the small town, the medical business, and dishonest ministers were all targets of novelist a. Duke Ellington b. Sinclair Lewis c. Langston Hughes d. William Randolph Hearst B?
Monday, April 20, 2009 at 11:59am by history

History
What are the 10 MOST special events occurred during the 1980’s involving our government? I know I already posted this question. Also the american best history site does not work so please don't give it to me.
Sunday, January 27, 2013 at 3:24pm by Kim

history
can someone pleeease give me some helpful information, or some good points, with which i could answer this question. it will be veryyyy much appreciated. thank you compare the colonial empires of Spain, France and England in terms of their settlements, economic structure and ...
Friday, March 27, 2009 at 7:51pm by history

history
i can't decide because all he had to do with was revivals. Please please help me
Monday, November 17, 2008 at 2:45pm by bill

History Please Please
I'll be glad to comment on your answer.
Thursday, November 3, 2011 at 8:33pm by Ms. Sue

social studies
whats the history of christmas?PLEASE HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunday, December 25, 2011 at 8:43am by please help me sir

history
please help the massive government spending of the New Deal led to a. the end of the Depression b. some short-term economic improvement c. the collapse of capitalism d. extreme shortages of food i'm not sure, B sounds right to me
Sunday, April 19, 2009 at 8:26pm by history

history
can i please get some help with this question? which of the following contributed to the migration from farms to cities in the late 1800s? a. streetcars b. a sharp decline in the need for farm labor c. cheap housing d. decreased demand for agricultural products
Monday, April 20, 2009 at 11:49am by history

history
please help me with this: the movement for multiculturalism called for increased a. attention to non-European cultures b. numerical targets for niring women and minorities c. cuts in entitlement programs d. pressure on Americans to retire at age 65 thanks
Wednesday, April 22, 2009 at 1:20pm by history

histroy! please help!!!!!!!!!!!
i am really confused about how to do comparison questions in history! anyone please tell me how!!!!!
Wednesday, February 13, 2008 at 9:20am by HHayley

AP U.S History
Can someone please explain what Federalism is? I don't quite get it yet. Please be specific.
Saturday, October 18, 2008 at 3:20pm by Chloe

history help plzzzzzz
what is the right answers please tell me i have like 5 minutes to get this done please!!!!!!!1!
Wednesday, January 29, 2014 at 6:29pm by josh

us history debate
i really don't know what to do. PLease please help me
Monday, January 12, 2009 at 6:42pm by ben

U.S.History
please please help me get started with this..i reallly need help!!!
Sunday, January 25, 2009 at 4:49pm by y912f

AP World History Please help
What social structure did Confucianism imply? What were the key social classes, and how did they differ? Why did Confucianism have such a deep impact on Chinese and East Asian history? What groups and institutions could benefit from it? What does the document tell us about ...
Friday, June 24, 2011 at 6:07pm by Nina

PLEASE PLEASE help - Social Studies
http://en.wikipedia.org/wiki/Industrialization#History If you're referring to 17th and 18th century Europe, forget D! Read the article linked above and reconsider -- A, B, or C?
Friday, November 9, 2007 at 6:44am by Writeacher

History
List the 4 goals of the Civil Rights Act of 1964 IN YOUR OWN WORDS!
Monday, March 28, 2011 at 12:17am by Marie. Please, please help

history
please help me on my history assessment its due tomorrow morning so its urgent the assessment is based on world war 1 innovation and inventions we were to choose a technology and i choose weapons now we have to write how did weapons make world war 1 a war to end all wars this ...
Tuesday, November 13, 2012 at 3:28am by tonitara

us history ap/cc
My teacher told us that we need to write an essay answering this thesis statement; Why is it so important to study history? Or is it? I know that history is very important to study no matter how boring it may be!! But now I cant think of three reasons why...can someone help ...
Friday, September 4, 2009 at 2:47pm by confused:((

History
I need help in history. I have to write a 4-5 paragraph essay on world war one, but I need information. Could someone please summarize the main things that happened in world war one? Please don't write an essay, I just need someone to tell me the very important things that ...
Sunday, December 12, 2010 at 2:03pm by Joan

history
please help me with this question, thank you for anyy help show how the ideas of the competing political positions on the creation of the new national government continued down to at least the time of the Civil War. thank you veryy much..for any information or helpful sites :)
Friday, March 27, 2009 at 7:52pm by history

history
please help me with this because of its reliance on aircraft to carry nuclear weapons, the United States lagged behind the Soviet Union in a. hydrogen bomb testing b. spy plane technology c. missile development d. destroyer and cruiser construction thanks :)
Monday, April 20, 2009 at 10:59am by history

English
You should capitalize the H only if it's part of the specific name of a course, such as these: U.S. History, American History, European History... But just to use the word history generically like this, no, it needs no capital H.
Wednesday, September 21, 2011 at 9:58am by Writeacher

Health care please check my answer
Please check my answer thank you A 15 year- old female patient has experienced daily nausea for the past two months. The patient states that she feels like " I've eaten something that has upset my stomach" The patient has noticed a weight gain of 10 lb with in this two- month ...
Wednesday, March 19, 2008 at 10:43pm by Kaleigh-Anne

HISTORY
Because I find it better when someone can summarize it for me. If you HAVE to include links, just please don't do Wikipedia, please.
Thursday, February 3, 2011 at 7:45pm by Heather

History--help me please!
what are the roles of the special forces in the movie Black Hawk Down?? please give examples!!!
Wednesday, June 29, 2011 at 2:27pm by Una

U.S History
help please What challenges did the United States face after the overthrow of saddam Hussein? Please help me ASAP thank you
Monday, December 12, 2011 at 8:52pm by nancy

History Please Please
thank you very much for your help.
Sunday, October 23, 2011 at 9:27pm by Jack

History Please Please
thank you very much for your help.
Thursday, November 3, 2011 at 8:33pm by Malena

History Please Please
You're very welcome.
Thursday, November 3, 2011 at 8:33pm by Ms. Sue

Can someone please help me with this history!!!!!!
PLEASE SOMEBODY?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?
Sunday, November 3, 2013 at 12:45am by josh

History
I still don't get how I'm suppose to summerize 400 odd years... please I'm desperate help please just tell me the anser if you can
Monday, May 5, 2008 at 7:36pm by Bob

history
We'll be glad to help you. Please explain how you'd like us to help you. Please note, though, that Jiskha tutors do not do assignments.
Saturday, October 16, 2010 at 11:21am by Ms. Sue

hISTORY PLEZ HELP!
In what ways can we honor our veterans? Explain please but no links please, they are hard to understand.
Sunday, November 13, 2011 at 5:54pm by Jerry Thompson

AMERICAN HISTORY
Please follow Writeacher's directions and don't type in all caps. Please post your answer.
Tuesday, March 18, 2014 at 12:01pm by Ms. Sue

Global History
Definition and importance in Japanese history: • Ethnocentrism • Zaibatsu I have already looked in my textbook, without success. Please no links. My computer is extremely slow and links screw it up. Thanks!
Monday, May 14, 2012 at 6:30pm by Angel

world history
I need to put these history dates in Chronological order to fill out a history chart on Buddhism. I am not sure the correct order and don't want to get the whole chart wrong. Please help. 5th century B.C.E. 350 C.E. 500 C.E. 819 C.E. Early 9th century C.E. 845 C.E. What is the...
Sunday, November 20, 2011 at 10:55pm by Allura

History Please Please
I've been researching for hours looking for something to help me understand what the answer is asking me to do but I am very confused. Could you PLEASE give me something that explains the question in an easier way for me to understand.
Thursday, November 3, 2011 at 8:33pm by Malena

Can someone please proofread my history essay?
Hi, I have a history essay and I think it's done but I'd like someone to proofread it and suggest corrections first, can someone here please do that? Thanks! :-) P.S. It's due tomorrow Here's the essay: John Musbach History 02/14/07 My thesis statement is: Through the power of...
Thursday, February 15, 2007 at 1:14pm by John

history
Ok i am having trouble with my world history homework questions........Please HELPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!? Ok these are the three questions i am having trouble with: 1. What are some of te characteristics of the "Renaissance man" and "Renaissance woman"? 2. How did Italy's cities...
Wednesday, January 28, 2009 at 8:45pm by chris

U.S.History/Ms.Sue please help
Please don't include a person's name in your post because it limits you from getting help from other people -MC
Wednesday, February 18, 2009 at 9:52pm by mysterychicken

8th grade (U.S. history)
Please provide the SUBJECT (not the grade level) after "School Subject", in order to get the attention of the history teachers on the staff.
Monday, April 12, 2010 at 5:29pm by drwls

GCSE history -history teacher if poss
please could someone help me answer this question:- explain why relations between the usa and the Soviet Union grew worse in the years 1943-1956 was it because of what happened at the Yalta and Potsdam conference and the berlin blockade.?
Thursday, October 28, 2010 at 11:18am by louise

History help please
In what why could the War of 1812 be considered the second American Revolution? Whould you categorize the War of 1812 as a unifying or conflict- including passage of history?
Wednesday, January 30, 2013 at 10:05pm by Darcy

law-major help?
Hi, my friend and I both want to be lawyers. we finally talked after a long time of not seeing each other and we got on the topic of college. and majors. etc. i asked her what do u want to major in? she goes "history.. for LAw" i'm like you want to major in history law!? i was...
Wednesday, November 5, 2008 at 11:52pm by Clarissa

Art History
In my art history assignmnet it says this now choose your favorite of the architectural site at Pompeii. So please help me to find a pompii site. or give me that wibsite. Thanks
Thursday, April 28, 2011 at 4:02pm by Alex

history
can i please get some help on this question, what effect did the Bakke decision have on affirmative action? a. it legalized racial quotas for admission to medical schools b. it encouraged African Americans to apply to medical schools c. it signaled the start of a backlash ...
Tuesday, April 14, 2009 at 5:25pm by history

history
please help me with this why did Congress pass the Taft-Hartley Act in 1947? a. to protect union officials against undue invasion of privacy b. to raise wages c. to increase unemployment benefits d. to restrict labor strikes that threatened the national interest thanks for any...
Tuesday, March 31, 2009 at 4:38pm by history

history
Rachel Carson's Silent Spring focused national attention on the a. harmful effect of chemical pesticides b. health hazards caused by air pollution c. proper disposal of toxic wastes d. problems of nuclear power plants A please check this
Sunday, April 5, 2009 at 12:37pm by history

History: Please check
I agree with your answers. 3. http://orangeinnovation.weebly.com/purpose--history.html
Wednesday, March 13, 2013 at 11:08am by Ms. Sue

More Math
There have been about two years before the birth of Christ for every 3 years of history in all. If 4,000 years passed before Christ's birth, what is the total number of years in history? (Years BC)/(Years AD + Years BC) = 2/3 4000 y = (2/3)(Years AD + Years BC) 6000 y = (Years...
Wednesday, March 7, 2007 at 10:52am by Jenna

English/ History
In History, we are reading the book _My Brother Sam is Dead_ and one of the questions asked: What did Sam's being home reveal about discipline among the Rebel troops? Please help me understand what the question means, thanks!
Sunday, September 30, 2012 at 4:49pm by Lily

History/Ms.Sue
Can you please be my last adult to summarize the Bank War in a couple of sentences please. I don't have anyone else to ask. I already asked everyone that lived with me.
Monday, November 9, 2009 at 6:57pm by Ryan

need help
What have you been studying in social studies? geography? state history? U.S. history? your community? economics? Please tell us what you've been studying and the directions for your project, and we'll try to help you.
Sunday, January 23, 2011 at 8:16pm by Ms. Sue

history
WHAT IS YOUR QUESTION? it doesn't make sense please state you clear question as their are many people who need us don not waste this webpage as something fun to do when posting a question, re-read what you have written by the way, what has this got to do with history anyway???
Sunday, February 2, 2014 at 11:15am by Anonymous

world history
please, please, please help me with my question! 1. el nino affects the andean region by A.causing seasonal rains to come at the wrongtime b.decreasing the temperture c.causing drought d.causing torrential rains
Wednesday, June 15, 2011 at 2:43pm by danna

history
Answer the following BODIE ISLAND INFO: When it was built? How tall is it? Where is it positioned? Who owns it? How much did it cost to have it built? Has the location changed? What does it look like? What is its history? PLEASE ANSWER ASAP!!!
Thursday, September 22, 2011 at 10:54am by Liz

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members