Saturday
November 22, 2014

Search: Resources For Educating Young Children, Part 1

Number of results: 17,196

teachers aide
This is my answer of Resources for educating young children Part-3.please some one fix if i wrong. 1--c 11--b 2--b 12--a 3--c 13--d 4--c 14--c 5--a 15--d 6--d 16--a 7--b(not sure) 17--c 8--d 18--d 9--b 19--c 10--c 20--a
December 30, 2013 by mira

teachers aide
Resources for educating young children with diverse abilities part-3 Please check my answer?This is my last exam. 1--c 2--b 3--c 4--c 5--a 6--d 7--b(not sure) 8--d 9--b 10-c 11-b 12-a 13-d 14-c 15-d 16-a 17-c 18-d 19-c 20-a
December 30, 2013 by mira

Resources for educating young children
A portfolio should?
April 3, 2014 by Rosa

teachers aide
Please someone post the answers of Resources of Educating Young children with Diverse Abilities (PART-3) so i can fix my answer because it's my last exam and i don't want get low mark.please---i am so confused with few answers. Please post the answers!!!!! Thanks!!!!!!
December 13, 2013 by hir

educating young children PART1
which one of the following statements concerning discipline is true? (a)discipline is guidance (b)one of the purposes of dicipline is to help children develop inner controls for behavior (c)young children instinctively know when theyre misbehaving (d)if you wish to minimize ...
September 15, 2011 by susue

educating young children PART3
which one of the following internet search engines is designed to be used by children d is my answer please help
September 15, 2011 by susue

resources for educating young children and diverse
a teacher asks all of the children in the class to watch a football game,and to write a report on the rules of the game.as some of the students in the class are recent immigrants from asia,europe,and africa,which principle of standardized testing might be compromised by the ...
September 14, 2011 by susue

L.A
Educating and caring for young children in changing society?
April 4, 2014 by Soso

Resources For Educating Young Children, Part 1
I know that I asked you about question 3 but I changed my mind 3. Which one of the following is true regarding group activities? a) Its not necessary for each child to participate b) a role should be planned for each child in the activity c) activities should focus on a ...
July 6, 2011 by beth

educating young children PART3
which one of the following guidelines is recommended when instructing children with learning differences? (a)begin with the childs preferred way of learning (b)use a task-analysis to break down complex tasks into their component parts (c)provide activities and problems ...
September 15, 2011 by susue

Nutrition, Health, and Safety for Young Children
What is a good thesis statement which discuss the overall wellness of young children and the role an Early Childhood Education Setting can play in a young child's health and well-being?
July 18, 2010 by Sue

Resources For Educating Young Children, Part 1
I was wondering if you could please help me My questions are 3. Which one of the following is true regarding group activities? a) Its not necessary for each child to participate b) a role should be planned for each child in the activity c) activities should focus on a specific...
July 6, 2011 by beth

resources for educating young children and diverse
which of the following measures is not recommended when teaching children with limited vision? (a)keep doors either fully open or completely shut (b)limit the number of visual cues you use with the student in favor of auditory cues (c)outline the edges of a paper with black ...
September 23, 2011 by susue

social studies
Because/Even though children’s understanding of AIDS increases with age: A. AIDS education should not be attempted before adolescence. B. relatively young children can still grasp complex scientific concepts about disease. C. children in grades K-6 cannot even give a ...
October 8, 2012 by clara

educating young children PART1
which of the follwing is not a drawback associated with anecdotal notes? (a)significant events can happen to children on days when youre not writing about them (b)theres a tendency to write about interesting events as opposed to developmentally-significant events (c)they ...
September 15, 2011 by susue

Language Arts
Help Ms. Sue! Please check if I'm correct on this question. * Which of the sentences below is the best option for a thesis statement? A.) An after-school program at the community center might involve classes, sports, and other activities in which children can take part. B.)I ...
March 19, 2013 by Joe

Thesis statements??
Which of the sentences below is the best option for a thesis statement? A. An after-school program at the community center might involve classes, sports, and other activities in which children can take part. B. I think young children should have a club or activity to go to ...
February 1, 2013 by Ashley J.

math help
In an audience of adults and children, 1/6 of the audience are young boys and 1/3 are young girls. What percentage of the audience are children ? (A) 66 2/3 (B) 50 (C) 40 (D) 37 1/2 (E) 33 1/3 not just answer
August 8, 2013 by Tomas

English
I also need to find information about the following questions. I really hope you can help me, writeacher. 1) How important do you think it is for young people to feel part of a group? 2) Do you think that if a child has very strict parents, he or she will rebel against them ...
February 25, 2012 by Henry2

resources for educating young children and diverse
when attempting to enhance the reading skills of a five year old child with a learning disability its important to? (a)read stories to more than one child at a time to facilitate group discussion (b)point out the components of the story such as the title (c)encourage children ...
September 24, 2011 by susue

Help please edu.
Young children with autism: A. Will never talk B. relate to people differently than typical children do C. get along better with older children D. like changes in their routine I think B am I correct
February 14, 2013 by Tony

Sociology
In general, the more resources and supports provided to families and young children: a) The worse a child will fare in the long run, since they need to learn to do for themselves b) The better a child will fare in the long run since what happens early in life sets the tone ...
September 2, 2012 by Tammy

Health of young children
Why is the incubation stage of an illness of concern to day care workers? A.Children in this stage require a great deal of care and special attention. B.Children in this stage often need special medical help. C.Children in this stage can often pass on the disease even though ...
March 29, 2009 by Cynthia

Computer Scheduling
Five Computers 9:30-10:00 young toddlers 3 children here 10:00-12:00 older toddlers 4 children here 1:00-3:00 preschoolers 10 children here Scheduling time.Which one of the following statements is true for this schedule. A. The young toddlers aren't spending enough at the ...
February 5, 2009 by Cynthia

educating young children PART1
which of the following is true regarding group activities? (a)its not necessary for each child to participate (b)a role should be planned for each child in the activity (c)activities should focus on a specific developmental level (d)activities should provide ample oppertunity ...
September 15, 2011 by susue

psychology
Thesis Statement regarding the overall wellness of young children and the role an early education setting can play in a young child’s health and well-being.
October 28, 2012 by jessica

The young child and the environment
Frequent and intense stress in children Over long periods of time can A, cause children to become more sympathetatic others. B, help increase their memory skills. C,stop brains production of cortisol. D, give children problems With controlling negative emotions.
August 17, 2012 by Olivia

childcare
The main goal of effective health education programs for young children is to A. provide children with the knowledge necessary to eat and exercise properly. B. promote critical-thinking skills, behaviors, and attitudes. C. teach children that authority figures are their best ...
August 1, 2010 by tina

Health of young children
A teacher is in a prime position to observe children because A.the teacher sees children in relation to other children of the same age. B. the teacher sees each child for fewer hours than the parent and can, therefore be objective. C.he or she is often involved in children's ...
March 25, 2009 by Cynthia

Health,Nutrition, and safety
What is the overall wellness of young children and the role and early childhood education setting can play in ayoung children and well-being.
February 18, 2011 by taylor

Foundation of a Healthy Lifestyle
The main goal of effective health education programs for young children is to A. teach children that authority figures are their best guides to a healthy lifestyle. B. provide children with good environmental models of healthy lifestyles. C. provide children with the knowledge...
November 20, 2014 by Amanda

Psychology
The impact of drug x on fertility rates in young women A.Potentially rendering young women unable to have children B.Potential birth defects if the women should become pregnant during the study C.Exposing young women to an untested drug D.There is no ethical dilemma I'm ...
October 16, 2012 by Anon

early childhood education
the main goal of effective health education programs for young children is to a)provide children with the knowledge necessary to eat and exercise properly b)promote critical thinking skills behaviors and attitudes c)teach children that authority figures are their best guides ...
October 30, 2011 by Dionne

the exceptional child
Transactional relationships exist in the families because: a.Parents tell their children how to behavior.b. children adult influence each other's behavior.c.parents cannot really learn from their children. d.teachers often make home visits. (2) special educational services for...
September 14, 2012 by Rashmi

Health Safety and Nutrition for young children
A plant in the classroom is wilting. The children are asked to come up with as many possible explanations for this as they can. They are engaged in the second stage of decision making, called
January 20, 2013 by Anonymous

teaching in Early Childhood Programs
What resource do content standards provide to early childhood programs? A. The basis for what teachers can reasonably be expected to know and do in the program over time B. The basis for what children can reasonably be expected to know and do in the program over time C. The ...
August 19, 2014 by Daniela

exceptional children
appropriate social skills in young children:A.are aquired over time. b.are easily taught. c.cannot be taught. or c.arenot influenced by a childs temerament.
October 9, 2012 by tonia

child day care management,health,safety,and nutrit
Q; the main goal of effective health education programs for young children is to A. provide children with the knoweledge to eat and exercise properly B.promote critical-thinking skills,behaviors,and attitudes C. teach children that authority figures are their best guides to a ...
February 16, 2011 by alex

U.S.History
The mills in the Northeast hired mostly a. young single women b. children c. married women d. young married man not so sure about this. A?
February 9, 2009 by y912f

Sociology
In the last 30 years, more young adults, ages 25 to 34, are migrating back home. These returning adult children are called the boo-merang generation. One in five of these adult children are returning to the nest. Most of those surveyed indicate that they simply do not have ...
August 5, 2012 by Susan

exceptioal children
assesment for young children: a.means gathering and recording info. b.is the same thing as screening c.same as testing d.is never appropriate i think it would be a
October 9, 2012 by tonia

curriculum development
Language ability milestone for average young children include singing short rhymes or song at age____ and carrying on a conversation with other children or familiar grown-ups at age __. A 1;4 B.21/2;4 C.3;4 D.21/2;5 I chosed D
September 12, 2012 by lisa

celebrating Diversity
Understanding culture is critical for anyone who works with young children because A. the children in our care most often have the same cultural beliefs as we do. B. our cultural beliefs effect every interaction that we have. C. we want children to subscribe to the same ...
October 23, 2014 by Amanda

ECE
Which of the following is the most important reason for assessing young children? A. To prove the effectiveness of the program B. To comply with federal standards C. To evaluate children's development D. To qualify for federal funding
December 7, 2012 by leeann

Curriculum
Which of the following is not something to be considered when selecting a theme for a particular group of children? A. The availability of resources B. The relevance of the topic to the children C. Curriculum requirements D. Whether it involves technology my answer is d.
September 16, 2014 by Daniela

Parents, Finances, and School-Age Children
The most important reason for caregivers to be able to work together as a team is that A. caregivers must show a good working relationship to licensing agencies. B. caregivers must often coordinate and share responsibilities and resources. C. children need multiple caregivers...
November 20, 2014 by Amanda

AED 222
Can anyone please help me on this. I am having trouble trying to figure out what to write. Use the infromation you gathered throughout the course to distinguish what you think is the greatest strength and the greatest weakness of the current special educational system in ...
September 20, 2010 by Rayna

The practice of working with school age children
A good alternative to introducing hammers, crosscut saws, and nails when introducing young children to woodworking is to use A. staples. B. glue. C. screws. D. water. B.
October 28, 2014 by Amanda

cultural diversity
1. National Association for the Education of Young Children supports "third space" thinking as a desirable technique for use in: A. Stimulating children's right-brain processes. B. Enhance staff performance in the early childhood setting. C. Resolving conflicts, especially ...
September 21, 2011 by Vanessa

teachers aide early chidhood education and after s
a good activity for a childs cognitive development is ? (a)listening and repeat games (b)self help practice (c)circle time (d)sequencing and ordering (my answer) according to this study unit an acceptable adult to child ratio for schools teaching five year old is? (a)1adult to...
August 29, 2011 by susue

The Teacher Aide in Early Childhood
5. Meals and snacks for young children should be served A. at the same time daily. B. only when the children are hungry. C. in a completely quiet atmosphere. D. only by adults. My answer is A Please help
June 22, 2011 by shilo

UNDERSTANDING OBSERVATION AND BEHAVIOR
1. Which of the following is the most important reason for assessing young children? A. To prove the effectiveness of the program B. To qualify for federal funding C. To evaluate children's development D. To comply with federal standards i thinking ''a''
June 6, 2014 by niecey o

educating young children PART1
a portfolio should? (a)consist of items that dont directly relate to the school curriculum\(b)be put together only during the last week of school in order to highlight the students best work (c)allow the educator to determine growth in the students ability over the school term...
September 15, 2011 by susue

education: healthy, safety ,nutrition for young ch
the goal of health/safety education for young children is
November 20, 2014 by enide

program planning
Play for a young child is all of the following, except A. the process through which children gains knowledge about their surrounding world.B. practice for future behaviors.C. a significant part of a child's development.D. a way to fill up time between activities in a ...
October 15, 2014 by Amanda

Early Childhood Ed..
Would creating a sensory-rich classroom enviroment be an appropriate way for a teacher to help young children learn about aesthetics? I think that would be an exciting idea, and that children would enjoy it.
April 7, 2007 by Bethany

Safety of the young child
To assure children's safety in a child care setting,teachers must provide continuous A.elimination of all risks and hazards in the facility. B.training of teachers and staff members.C.strict rules and regulations for children. D.awareness of children's developmental skills and...
April 2, 2009 by Cynthia

computers in day care
Which of the following statements about children and computers is not correct? A. Today, many children begin using computers in preschool or day care. B. Some day care providers begin computer-assisted instruction with children as young as two years old. C. When they’re using ...
July 24, 2011 by nk

English
You are a journalist. Write an article on the subject of young people's interest in computer games. In your article you should: - discuss the positive and negative aspects of playing such games. - Persuade readers to take a balanced view towards the use of computer games. Do ...
March 22, 2012 by Parveen

Essay suggestions
I'm doing an essay on the book The Children of Izieu. My thesis is - The lives of 44 children were unreasonably exterminated in the Holocaust. The book is about Children who are captured by Klaus Barbie from the House of Izieu and taken to a death camp in Auschwitz. Two of my ...
January 10, 2008 by Dana

ECE 203
I have a power point presentation and need some help. Focus of the Final Project The summative assignment is to develop a PowerPoint presentation designed for a parent meeting. The goal is to inform parents of how your program aligns curriculum plans with early learning ...
December 7, 2012 by Donna

Special Education
In the context of educating children with special needs, Clinical teaching : a) implements educational assessment b) requires rigid instructional methods c) is conducted by specialist clinicians d) is not suitable for students with learning difficulties I don't think its c) ...
October 16, 2007 by Geo

childhood.
Developmental Observation of young children is best done In
March 23, 2013 by Yuliana

edu..help ms sue
A young Asian child would probably be less inclined to engage in backchanneling than a middle-class American child does because: a.he or she incorporates both verbal and nonverbal responses b.middle-class children are taught and expected not to engage in backchanneling c.non-...
March 7, 2013 by ray

Geography
What role do natural resources play in the economy of a country? My answer: Natural resources are a major part of world trade. This is especially true of the fossil fuels, since industry relies on them for both power, energy, and raw materials in manufacturing.
September 5, 2013 by Anonymous

Geography
need help predicting what should be done to prepare each of our two countries for education for young people, Infant care for young mothers, Home construction for growing families, and Medical care for seniors. Age group for each: 0-19 -25.90, 20-59 -51.70 and 60 Seniors - 20....
March 20, 2012 by Emma

Psychology
Which of the following statements is false? A Childhood psychopathology is a relatively common occurrence. B Most childhood problems and disorders remit by the end of childhood. C Children today face greater stressors than they did in the past. D Young children and adolescents...
October 14, 2009 by Nia

Art and Creative development for Young children
Portfolios are a collaborative effort in that
April 26, 2014 by Sandra

Understanding Observation and Behavior, Developing
4. To become a successful observer of young children, which of the following techniques is most effective? A. Smile or nod to a child you're observing. B. Let the children know you will be observing them. C. Try to observe each child without being noticed. D. Continue ...
September 28, 2014 by daysi

planning & implementing for the environment
The Environmental Rating Scales developed by the FPG Child Development Institute based at the University of North Carolina should be A. considered when planning an environment for young children. B.adhered to only in an infant setting. C.used to weigh the children. D.ignored ...
October 20, 2014 by Amanda

Resources For Educating Young Children, Part 1
I have a few more questions to ask they are 1. Mike becomes angry when he can’t solve a mathematical problem, and slams his book down on the desk. Since his behaviour is disruptive to his classmates, you wish to devise a scale by which you can gauge the impact it has on his ...
July 8, 2011 by beth

early childhood education
which one of the following questions would be inappropriate to ask during an interview? (a)do you have children of your own (b)what do you like best about teaching young children (c)what is one science activity that would be appropriate for four year olds (d)what kind of ...
June 20, 2011 by alana

Health of young children
5.) A child in your program has just returned after having chickenpox. You notice that she still has a few dry scabs. What should you do? A. Send her home. She is still contagious. B. Welcome her back and let her know what there is to do today. C. Allow her to stay, but ...
April 5, 2009 by Cynthia

sociology
what are some examples of social and cultural capital that young children experience
February 14, 2012 by kelly

children development, part 2
please i need help with the question . when preparing an environment for school-aged children, the caregiver school ensure that the.
May 8, 2010 by alta

Economics
What factors of production (natural resources, human resources, and capital resources) do you use in your daily activities?
August 20, 2008 by Katie

psychology
Which of the following statements is false? A. Childhood psychopathology is relatively common occurrence. B. Most childhood problems and disorders remit by the end of childhood. C. Children today face greater stressors than they did in the past. D. Young children and ...
January 27, 2010 by Nia

business
Which one of the following questions would be inappropiate to ask during an interview? A. Do you have children of your own B. What do you like best about teaching young children C. What is one science activity that would be appropiate for four-year-olds? D. What kind of ...
January 13, 2009 by Cynthia

social studies
I have to create a peanut butter business using three capitol resources, three human resources, and three natural resources. I do not understand how to do this I now know what the resources are, but I do not know when they say create a business, what they are wanting...Are ...
August 23, 2009 by Chessy

English
Thank you very much. Can you help me rephrase the last few lines, please? "Obscene as cancer, bitter as the cud Of vile, incurable sores on innocent tongues,-- My friend, you would not tell with such high zest To children ardent for some desperate glory, The old Lie: Dulce et ...
April 3, 2011 by Mike

ECE
To become a successful obeserver of young children, which of the following techniques is most effective?
December 8, 2012 by Shanice

psychology
Which of the following statements is false? A Childhood psychopathology is a relatively common occurrence. B Most childhood problems and disorders remit by the end of childhood. C Children today face greater stressors than they did in the past. D Young children and adolescents...
December 2, 2009 by Tzeni

world geogrsphy
which statement about australia minerals resources is accurate? A)australia contains rich mineral resources B)**australia mineral resources lie deep in the great barrier reef C)australia contains surprisingly few mineral resources D)australia mineral resources occur only along...
October 8, 2009 by henry

geography
How are natural resources distributed throughout the world? (a) Most natural resources are found in developed nations. (b) Most natural resources lie beneath the ocean floor. (c) Natural resources are distributed evenly among all nations. (d) Natural resources are spread out ...
July 19, 2010 by Priya

Childcare
which one of the following most typifies what teachers should ask themselves as part of the anti-bias approach? A am i preparing adequately to work with children under my care? B do i show a perference for children who most closely fit my own ethnic, cultural, and religious ...
May 15, 2013 by Samoy

science
Running the dishwasher only when it is completely full is an example of? A. recycling resources B. using nonrenewable resources C. reusing resources D. reducing resource use
April 29, 2014 by CIERRA

English
Please help me create basic character outline!? I already some part but please help me continue with it. Here is what i wrote. Since Sava was a little girl she loved watching little kids. When she became older she eventually wanted kids as her love for young kids. She got ...
June 22, 2010 by yakime

SCIENCE
Is water natural resources,renewable resources,or reusable resources?
November 1, 2011 by Duncan

social studies
Which of the following statements about the natural resources of the United States is most accurate? A. The many agricultural resources of the United States have made up for its lack of other resources. B. U.S. industry and agriculture have prospered because America has many ...
December 23, 2013 by Brian

philosophy
2#What are the effects of physical abuse on young children? 3#What are the causes of bullying?4#Why some people not want to take drugs?
November 1, 2009 by kelvin andrew

Psychology (Ms. Sue)
Ms. Sue would you please check my answers? 1. To begin to regulate their emotions, children must first start to learn impulse control? True 2. Young children typically have low self esteem since they compare their abilities with their peers? False 3. Guilt is an emotion of ...
September 27, 2013 by Lisa

English
Hi, can someone please proofread and check my grammar. I'll appreciate it. Thanks! 3) what were the main points of the article? Provide concise summary. The author of the article defines resilience as the individual’s capacity to develop resilience in the face of adversity. ...
April 11, 2008 by Bizzy

english
on my first baby-sitting job ,I found that one must have____patience to take care of young children
November 3, 2013 by bria

Calculus
During a flu epidemic, the number of children in the Woodbridge Community School System who contracted influenza after t days was given by the following. Q(t) = 8000/(1+199 e^(-0.6 t)) (a) How many children were stricken by the flu after the first day? children (b) How many ...
July 10, 2013 by Anonymous

English
Sorry, Writeacher. I mixed two senteces without realizing it. 1) James prefers to define “youth” as the age in which people are not children any more and not yet adults. 2) James believes that youth culture is always changing since young people are very receptive to new ideas...
March 1, 2012 by Henry

cultural diversity
prejudicial behaviors by young children particularly in the 3 to 5 year age group are not rooted in acognitive inability to fit new information and experiences into an existing belief system b.observation and emulation of pro-social attitudes and behaviors on the part of a ...
February 15, 2011 by Anonymous

health
The easiest and best way for a teacher to plan a diet for young children that’s well balanced in nutrients is by using _______ guidelines.
January 16, 2012 by Anonymous

cultural diversity
1. Prejudicial behaviors by young children, particularly in the 3 to 5 year age group, are not rooted in: A. Cognitive inability to fit new information and experiences into an existing belief system B. Observation and emulation of pro-social attitudes and behaviors on the part...
September 20, 2011 by Vanessa

english, possessive nouns
Directions: Wrie each sentence. Change the underlined phrase to show possession. The honesty of children is refreshing. The honesty of children is the underline part of the phrase.
October 23, 2012 by robin

English
1. When she was young, she had a dream. 2. When young, she had a dream. 3. When being young, she had a dream. 4. Being young, she had a dream. 5. Young, she had a dream. 6. When young, she had dream. ------------------------ Which ones' are grammatical? Are all acceptable in ...
November 9, 2014 by rfvv

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members