Monday
December 22, 2014

Search: Penn foster exam answers for 40552100

Number of results: 11,582

information literacy
In which part of the Career Center in the Penn Foster student library is there a link for the Occupational Outlook Handbook? A. General Resources B. International Job Services C. Employment Sources—General D. Employment Sources—Specialized My answer is a
January 15, 2012 by tasha

Ivytech
There are 7 multiple choice questions on an exam, each with 4 possible answers. If you are guessing, so that you are likely to choose 1 sequence of answers as another, what is the probability of getting all 7 answers correct?
February 5, 2014 by Cresha

medical billing and coding from Penn Foster
When writing a research paper and writing a reference page, should you include in the paper that you are writing the refence number after the sentence, or can you just list the references on a seperate sheet of paper and call it done?
June 22, 2009 by Shannon

penn foster child growth and development
when you fail to remember something due to retrieval failure,the fault is likely to reside in? a.short term memory b.sensory input errors c.long-term memory d.one of the sensory registers
April 22, 2010 by Lidia

penn foster
industrial activities operates 5 days per week with a daily payroll of $4000. employees are paid every saturday for the workweek just completed(monday to friday). the last day of the month is wednesday, mar 31. what is the amount of wages expense recorded on the next payday, ...
June 7, 2011 by ann

statistics
Can someone work this out for me, so I can use as an example to do the other ones. Does it pay to study for an exam? The number of hours studied, x, is compared to the exam grade received, y. x 4 4 6 1 1 y 75 90 95 60 80 (a) Find the equation for the line of best fit. (Give ...
May 25, 2013 by Sue

Penn Foster
Would you please help me with these two questions on which i am not sure of my answers.? I marked my answers with a parenthesis. On the second question I can not make up my mind between c & d. Thank you for any assistance you can provide. waiting for your prompt response. 1. ...
April 9, 2012 by Esmeralda

geography
peen foster geography exam 6648y
November 20, 2007 by ann

child care managemen . resource file graded projec
do you guys have the penn foster resource file graded project ? if you do , can you guys help me please ?
March 2, 2013 by Denise

research paper on code of medical ethics opinion 5
I need help with trying to find websites on AMA code of medical ethics opinion 5.07. I am taking a class through penn foster and I am stuck. If anyone could help that would be great! Thanks!
June 24, 2010 by Jackie

child development
(Penn Foster) 1- Neueon development and elaboration, which occurs between birth and age 10, is prompted by: A -aural prompts from the famiy school and environment. B-physical movement on the part of the child C- Intake of foods rich in vitamins and minerals D- exposures to ...
February 14, 2011 by Lina

Penn Foster
Which would you use to sort through slides for a slide presentation? Camera, Opaque projector, Copy Machine, Light Box I think it is a camera. I cannot find any material to really answer the question other than it says that slide presentations can use photography skills
June 22, 2011 by Windy

written communications
I'm doing the writing skills writing assignment and I'm stuck. It says that you have to use "I" like write it from your point of view, and can't use factual information, so I was wandering if I wrote a story pretending I'm a person that was in the holocaust and tell about what...
May 26, 2012 by Ashley

accounting
can i get answers for pen foster exams#500843
October 12, 2010 by tia

Penn Foster
Which of the following is true with regards to the Navigation Acts by the eighteenth century? A. In general, the colonists despised the acts and smuggling was rampant. B. The colonists became used to buying and using British goods. C. The acts replaced the colonial admiralty ...
January 22, 2013 by Jaelyn

early childhood education
exam 405559RR ANSWERS TO COMPARE MY ANSWERS TOO
August 5, 2014 by Rita

health safety and nutrition of young child
could u please give answers for exam 40553400. i,m not sure about my answers
October 19, 2011 by sonia

exam # 013050
Need help with the following PF exam 013050 - answers
March 10, 2014 by Van

Pen Foster
checking my answers in Introduction to Allied Health anyone have that one?
August 12, 2011 by melanie

penn foster
A cause-and-effect relationship must be stated or evident in order to code which of the following? A. Sequence B. Hypertensive condition C. Atherosclerosis D. Manifestation unsure of answer? 16. Which of the following is true about the ICD-10-CM? A. An eighth character was ...
June 19, 2012 by james

Law & Ethics
I am working on a research paper for a course I am taking thru Penn Foster. I have to answer several questions but I don't know if I am supposed to write the questions on the report, or just answer them ..you know..using the correct paragraph format; introductory sentence, ...
December 7, 2009 by Jamie

LEARNING SKILLS
Suppose you've already registered in the Penn Foster Web site. What information must you provide to enter the site again and access information? A. Student ID and password B. Login ID and zip code C. Login ID and password D. Student ID and zip code
January 20, 2011 by Anonymous

Penn Foster
what's the answer to question 1.in subject Planning and implementing for the Envioroment Question, The three major areas of a child care facility are A. Adult,service and storage. B. adult, children's and service C. Children's service. and activity D. storage,service, and ...
September 19, 2011 by Kathleen

medical billing and coding from Penn Foster
Writeacher, thank you for checking it out. I thought MLA would be easier for me since ive been out of school 15 yrs now. I can do either APA or MLA. I guess with the websites ,I still don't understand the differences, some of the sentences were from websites and books, I tried...
June 25, 2009 by Shannon

teachers aide
Please someone post the answers of Resources of Educating Young children with Diverse Abilities (PART-3) so i can fix my answer because it's my last exam and i don't want get low mark.please---i am so confused with few answers. Please post the answers!!!!! Thanks!!!!!!
December 13, 2013 by hir

Penn Foster, Language and Other Barries
11.As a teacher in an ESL classroom,it's within your responsibilities to A.meet parents one-on-one to discuss their child's progress B.provide language translation for the teacher when reequested C.determine when an ESL, student is ready to be mainstreamed into a "regular" ...
December 28, 2011 by annie

Medical information management and office practice
please check my answers. penn foster exercise 6 questions cms-1500 1.title in heading section? designated insurance co 2.location of title? right hand side top of blocks 3. cms-1500 form number? 4. location of cms-1500 top left side 5. spacing type of form? normal spacing for ...
March 17, 2009 by MARIA

statistics
On this semesters final exam, john scored 72 on his calculus exam and 53 on his statistics exam. The z score for both exams was the same. Which on would he do better on? a. calculus b.statistics c. the exam scores are equivalent
October 10, 2014 by mike

statistics
On this semesters final exam, john scored 72 on his calculus exam and 53 on his statistics exam. The z score for both exams was the same. Which on would he do better on? a. calculus b.statistics c. the exam scores are equivalent
October 11, 2014 by mike

English
I went back and checked my answers Select the most effective sentence. Baxter worried about his English exam when he thought about it. Baxter felt a pang of existential anxiety when he comtemplated his English exam. When Baxter thought of his English test, he freaked out. ...
April 21, 2010 by christopher

medical billing and coding from Penn Foster
I am writing a research paper for HIPAA, I beleive I have most of the information to do the paper. I do not understand what it means by writing it in proper MLA/APA citation style? Could someone please explain this to me and show me a small example of what a paper should look ...
June 20, 2009 by Shannon

algebra 2
i need answers to the pennfoster book matrices and determinants exam number :00703500. please make sure all the answers are correct. please and THANK YOU (:
September 10, 2009 by hellomynameis

english
Write one paragraph of eight to twelve sentences informing your fellow students of your reasons for wanting to earn your diploma in the program in which you're enrolled, particularly in terms of your career goals. For example, why did you decide to take the Medical Billing and...
August 17, 2011 by Abdullah

Intro to Computer Programming - Pseudocode
This assignment (below) jumped way ahead of my abilities compared to the last assignment. I think I need a parallel array or a 2D array, an accumulator or loop counter, a verification of input, and Boolean something. But I'm not sure how to write it. We're not writing ...
November 3, 2008 by Lauren

statistics
On this semesters final exam, john scored 72 on his calculus exam, (class distribution (u=65, \?=3.57)\) ) and 53 on his statistics exam (class distribution :u=49, ?=2.04. Which exam should he get the better grade. z1=72-65/3.57=1.960 Z2=53-49/3.57=1.120
October 8, 2014 by Sally

early childhood
if anyone has the answers to exam 00382900 Facilities and staff. I would like you to review my answers. I can't post all of the questions of i would. 1.B 2.A 3.C 4.A 5.A 6.D 7.C 8.B 9.B 10.B 11.D 12.B If any of them are wrong please let me know so i can look at them and try to...
April 10, 2011 by Heather

English
Write one paragraph of eight to twelve sentences informing your fellow students of your reasons for wanting to earn your diploma in the program in which you're enrolled, particularly in terms of your career goals. For example, why did you decide to take the Medical Billing ...
August 27, 2011 by Abdullah

Math
Penn writes a 2013-term arithmetic sequence of positive integers, and Teller writes a different 2013-term arithmetic sequence of integers. Teller's first term is the negative of Penn's first term. Each then finds the sum of terms in his sequence. If their sums are equal, then ...
December 14, 2014 by Matt

Math
Penn writes a 2013-term arithmetic sequence of positive integers, and Teller writes a different 2013-term arithmetic sequence of integers. Teller's first term is the negative of Penn's first term. Each then finds the sum of terms in his sequence. If their sums are equal, then ...
December 15, 2014 by Matt

statistics
On this semester’s final exam, Susie scored 72 on her classics exam (class distribution: μ = 65, σ = 3.57) and 53 on her psychology exam (class distribution: μ = 49, σ = 2.04). For which exam should Susie expect the better grade? a. Classics b. Psychology c...
October 7, 2014 by Sally

Statistics
In Professor Smith's statistics course, the correlation between students' total scores before the final exam and their final exam scores is r = 0.67. The pre-exam totals for all students in the course have a mean of 275 and a standard deviation of 26. The final exam scores ...
February 1, 2009 by Jannel

Childhood
The fundamental purpose of early childhood education should be to a) prepare children for continuing later success in elementary school. B) foster growth of developmental sequences c) foster competence in dealing with life .is letter c) correct?
March 19, 2013 by Sara

How to calculate marks to pass with the exam
My friend has currently 62.4% and the final exam is worth 30%. She's wondering how much she should get on the exam to at least pass or boost it up. Please show the math :o
January 23, 2011 by Anonymous

Statistics
On this semesters final exam, john scored 72 on his calculus exam, (class distribution (u=65, \σ=3.57)\) ) and 53 on his statistics exam (class distribution :u=49, σ=2.04. Which exam should he get the better grade. z1=72-65/3.57=1.960 Z2=53-49/3.57=1.120
October 7, 2014 by Sally

statistics
Correction On this semesters final exam, john scored 72 on his calculus exam, (class distribution (u=65, \?=3.57)\) ) and 53 on his statistics exam (class distribution :u=49, ?=2.04. Which exam should he get the better grade. z1=72-65/3.57=1.960 Z2=53-49/2.04=1.960
October 8, 2014 by Sally

Math
Darby guesses the answers to six questions on the math portion of her college entrance exam. Each question is a true or false question. What is the approximate probability that at least 4 of her answers are correct? A. 0.23 B. 0.34 C. 0.66 D. 0.78 Is it B?
March 3, 2012 by Student

Math
Darby guesses the answers to six questions on the math portion of her college entrance exam. Each question is a true or false question. What is the approximate probability that at least 4 of her answers are correct? A. 0.23 B. 0.34 C. 0.66 D. 0.78
March 4, 2012 by Anonymous

Probability
Darby guesses the answers to six questions on the math portion of her college entrance exam. Each question is a true or false question. What is the approximate probability that at least 4 of her answers are correct? A. 0.23 B. 0.34 C. 0.66 D. 0.78
March 4, 2012 by Student

literature
answers to exam 778900 the novel
May 2, 2010 by john

math
do you have the answers to exam 06044200
May 22, 2012 by linda

bus101
exam number500600 to check on the answers what are they?
June 5, 2012 by lindaemory

penn foster Main ideas
Both Greta and Fred were on the bus that arrived in Pittsburgh. Fred was glad to be home. He looked forward to visiting with old friends. Greta, on the other hand, dreaded seeing her old boyfriend. She already missed her days in New York City. 16. What can you most safely ...
January 5, 2012 by josh

Probability
Darby guesses the answers to six questions on the math portion of her college entrance exam. Each question is a true or false question. What is the approximate probability that at least 4 of her answers are correct? A. 0.23 B. 0.34 C. 0.66 D. 0.78 Explanation please??
March 4, 2012 by Student

statistics
Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x)) Incorrect: Your ...
May 26, 2013 by Tom

Statistics
Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x)) Incorrect: Your ...
May 26, 2013 by Tom

business
answers to com 285 final exam
October 1, 2011 by tommy

business finance
answers to exam#06044200 do you have ?
February 13, 2012 by linda

child care
do anyone have the answers to exam 00305200
June 8, 2012 by shajuan

Psychology
One of the ways Robert nourishes his aggressive nature is by A. Playing violent video games B. Playing quarterback on the football team C. Standing up for his belief in equality D. Defending his brother against older children I picked B, because the word nourishes can also ...
July 1, 2014 by Cassie

ap english exam
Does anyone know where I can find a free online copy of questions 28-43 on the 1996 AP English Language & Composition Exam? I found the exam but for some reason they skipped questions 28-43. I couldn't find it online, but it's possible that questions 28-43 were just trial ...
November 15, 2006 by Anonymous

Math116
Can someone help me with the answers for my final exam in Math 116?
December 23, 2012 by Gayle

Keyboarding and word processing
Does anyone have answers to exam #013939
February 20, 2013 by Anonymous

marketing principals and information technolgy
exam questions and answers
August 13, 2013 by john

English
An essay-type exam is an example of a(n): A. objective test. B. written test. C. subjective test. D. academic writing. is it B An example of an objective test is: A. short answers. B. essay-type exam. C. fill in the blanks. D. discussion board. is it D
March 19, 2013 by Amy

Math (Algebra 1)
Juan’s first 3 exam scores are 85, 93, and 87. What does he need to score on his next exam to average 90 for all 4 exams? let x represent the score on his next exam (put this in a multi-step equation) PLEASE HELP
November 15, 2014 by Nicole

Probability
Thank you for the explanation MathMate! Would the answer to this question be A? Darby guesses the answers to six questions on the math portion of her college entrance exam. Each question is a true or false question. What is the approximate probability that at least 4 of her ...
March 4, 2012 by Student

stats
Relatively speaking, which statistics exam did you do better on? On your first statistics exam you scored a 72 and on the second exam you scored an 89. Hey, you’re improving! Or are you? On the first exam, the class mean was 71 with a standard deviation of 15. On the second ...
February 5, 2013 by kelly

Ms. Sue
Can you check my answers on basic english makeup exam please
March 21, 2013 by Anonymous

statistics
For a particular sample of 50 scores on a psychology exam, the following results were obtained. Mean = 78 Midrange = 72 Third quartile = 94 Mode = 84 Median = 80 Standard deviation = 11 Range = 52 First quartile=68 What score was earned by more students than any other score? ...
January 24, 2008 by Jennifer

MEDICAL CODING AND BILLING
THIS IS A QUESTION FROM PENN FOSTERS FINAL EXAM 40976200 NUMBER 4 ON PART B. YOU'RE AN INPATIENT CODER IN A HOSPITAL. YOU'VE JUST CODED A MEDICARE PART A RECORD WITH A DIAGNOSTIC-RELATED GROUP (DRG) REIMBURSEMENT OF $12000. YOU NOTICE IN THE HOSPITAL'S COMPUTER BILLING SYSTEM ...
November 3, 2010 by JULES

math116
i need answers to math 116 week 9 final exam. please help.
December 13, 2008 by karen

statistics
Answer the question(s) based on the following situation: 150 students in a math class take the final exam. The scores on the exam have an approximately normal distribution with center ì = 65 and standard deviation ó = 10.The third quartile of the scores on the exam is ...
March 17, 2010 by Whitney

Legal Transcription
Exam No. 465802 Exam Name LEGAL TRANSCRIPTION PROJECT Need to see someones done exam
August 21, 2012 by T

Spanish
I need Help to Answer the following paragraph.(Exam389808 From Penn Foster) Part 4 Instructions: Listen to the passage and fill in the blanks with the words that you hear.You’ll hear the poem two times. En la 11. ___________ te llamé. De la oscuridad me llamaste. Reconocí tu ...
July 15, 2009 by Moses

7th grade health please
1. The process of talking directly to the other person to resolve a conflict (1 point) conflict negotiation assault compromise 2. Forced sexual intercourse (1 point) gang assault rape neglect 3. A disagreement between people with opposing viewpoints, interests, or needs (1 ...
January 11, 2013 by Delilah

Math
Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x)) Incorrect: Your ...
May 30, 2013 by Krista

Penn Foster
I need help on my research project I havn't writing a paper in like in the 21 years.If someone can give me their opinion about these questions.1.When should the patient be advised of the existence of computerized databases containing medical information about the patient? 2. ...
October 20, 2010 by Awilda

introduction to floral design amd flowers
Im trying to find out if my answers to the exam is right
December 26, 2011 by brittney

penn foster
Which one of the following statements is true about ocean currents? A. Ocean currents typically follow a clockwise path in the southern hemisphere. B. Ocean currents typically follow a clockwise path in the northern hemisphere. C. Areas where two ocean currents come together ...
January 5, 2010 by Anonymous

Math PLEASE help
Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x)) Incorrect: Your ...
May 30, 2013 by Krista

algebra
the final exam in a course will count as 30% of the total. prior to the final exam, 245 points are possible. how many points will the final exam be worth?
October 9, 2010 by paul

basic operations and business basics exan 06041500
do you have a copy of the exam id like to check my answers.
October 31, 2012 by linda

computer assisted legal research part 2
There seems to be 2 answers to #11 of exam #00803701. Not sure which one to use
May 7, 2014 by catherine

Math
An exam consists of six true-or-false questions. Assuming that every question is answered, in how many different ways can a student complete the exam? In how many ways may the exam be completed if a penalty is imposed for each incorrect answer, so that a student may leave some...
September 14, 2014 by Anonymous

Probability (Pre-Calculus)
A class is given a list of eight study problems from which five will be part of an upcoming exam. If a given student knows how to solve six of these problems, find the probability that the student will be able to answer: (a) all five questions on the exam. (b) exactly eight ...
March 25, 2010 by Hailey

Penn Foster Writing Assignment Writing Skills
I am trying to complete a 750 to 1000 word essay but I completely have no clue what to write about and my writing skills is a bit lacking. I am not looking for someone to write this for me, someone who can guide me to complete this. This is the final paper result Your final ...
March 24, 2010 by Edy

Science
I have a science exam tomorrow for 9 Space Science. I was wondering if you could help me find free practice exams, tests or questions to review for my exam. We have no way of knowing what your exam will cover. Your best bet is to review your own text, notes, and handouts.
June 20, 2007 by Sarah

Statistics: IQ Score (X) and Exam Score (Y)
Assuming that the regression equation for the relationship between IQ score and psychology exam score is Y' = 9+ 0.274X, what would you expect the psychology exam scores to be for the following individuals given their IQ exam scores? Individual Tim Tom Tina Tory IQ Score (X) ...
October 18, 2011 by Joy Chapman

Grammar
1. Select the sentence which is correctly punctuated: A) He has 2 major hurdles to accomplish before becoming a doctor: completing his residency and passing the state exam. B) He has 2 major hurdles to accomplish before becoming a doctor; completing his residency and passing ...
December 12, 2012 by Marie

social studies
The esteemed Dr. Bookworm has just completed a study in which he found a +1.0 correlation between the number of cups of coffee his students drank right before class and the scores they earned on his final exam. This correlation means that: A. the less coffee the students drank...
September 27, 2012 by clara

To: judith -- medical terminology
I deleted your 17 multiple-choice exam questions. You showed none of your answers, and appeared to be trying to cheat!
December 21, 2010 by Ms. Sue

Math
Professor Smith gives only a midterm exam and a final exam. The average is computed by taking 1/3 of the midterm exam score and 2/3 of the final exam score. To get a “C” or better students must have at least 70 semester average. If Laura scored only a 59 on the midterm, what ...
June 3, 2013 by Zay

Statistic
A training center claims that 75% of people taking national exam on achievement. In a sample of 90 people who took the exam only 39 have passed the exam. Use hypothesis testing to determine whether the training center claim is justified. Use 5% level of Significance
July 9, 2012 by Mark

early childhood ed
Test exam questions..exam 405550
September 4, 2013 by Andria

Math
There are 100 fish species that I have to be able to identify in a lab exam. I only had enough time to recognize 50 species. On the exam, they will randomly select 25 of the 100 species for testing. What's the probability or chance that I would be able to score 50% in that ...
December 10, 2007 by Fiscars

achieving academic excellence
An example of an objective test is: A. short answers. B. essay-type exam. C. fill in the blanks. D. discussion board.
March 21, 2014 by Anny

Statistics
A 50-question true-false exam is given. Each correct answer is worth 10 points. Consider an unprepared student who randomly guesses on each question. In your solution, please be sure to show the exact steps you used to arrive at the answers. A. If 5 points are deducted for ...
October 10, 2012 by Jake

Reimbursement Methodologies
Jessica, I am aslo doing my exam but I am really having problems with number 4 in part B exam # 40976200 was wondering if you can help. Thanks
November 26, 2010 by Alex

Statistic
The professors at Wilfred Laurier University are required to submit their final exams to the registrar’s office 10 days before the end of the semester. The exam coordinator sampled 20 professors and recorded the number of days before the final exam that each submitted his or ...
January 31, 2011 by naquila

Math
Does studying for an exam pay off? The number of hours studied, x, is compared with the exam grade received, y. x 7 7 5 5 7 y 95 90 75 85 95 (a) Complete the preliminary calculations: SS(x), SS(y), and SS(xy). Incorrect: Your answer is incorrect. . (SS(x)) (my answer was 100.9...
May 29, 2013 by DeeDee

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members