Saturday
April 19, 2014

Search: Biology (multiple choice!)

Number of results: 18,106

Biology (multiple choice!)
I didn't type the subject as multiple choice, it popped up as that after I submitted it. The questions aren't multiple choice.
Monday, October 25, 2010 at 3:47pm by Dawn

Biology (multiple choice!)
If this is multiple choice, what are the choices?
Monday, October 4, 2010 at 2:03pm by PsyDAG

Biology (multiple choice!)
Where are the multiple choices?
Monday, October 25, 2010 at 3:47pm by Allyson

algebra
One fill-in question wrong, so she got 100-7=93 before multiple choice (78). So she lost 93-78=15 on multiple choice. How many multiple-choice did she get wrong?
Tuesday, July 5, 2011 at 7:07pm by MathMate

Biology - Multiple Choice
well, i know the answer to #2! its not necessary.
Thursday, December 27, 2007 at 8:36pm by jere

math
so is there one of the multiple choice questions that are correct, since three numbers in the multiple choice that are less than 2. As you see above Thank you
Thursday, December 27, 2012 at 6:39pm by Es

Biology (multiple choice!)
I think the synapomorphy is the presence of a nucleus.
Monday, October 25, 2010 at 1:38pm by Sarah

biology multiple choice
2. C 6.A 7. E 8. D 9. B 11. A 12. C 13. D 14.A 15. C 19. C If I agreed with your answers, I deleted it, but if I didn't I gave you my answer choice, which was most of your work. Try not to do this again because I will ignore it, and the other people who come on this site and ...
Thursday, August 1, 2013 at 6:13am by Devron

English-reading
No. cant be. It's multiple choice. Choice A + D doesn't contribute to the passage. Choice A is wrong because one can assume the land is small, if compared with others . Choice D is false because it didnt say the previous price. am I on the ball-part?
Saturday, August 23, 2008 at 9:40pm by Tyler

Biology
You're right! I just entered it into the multiple choice box and it told me I was correct. Thank-you, thank-you, thank-you!
Sunday, August 1, 2010 at 3:20pm by Lisa

Math
a 10 question multiple choice test has 4 possible answer for each question. A student selects at least 6 correct answers. Find probability of this event: (multiple choice) A) .118 B) .995 C) .068 D) .571
Tuesday, December 13, 2011 at 9:50pm by Matt Borchelt

Math
But how do you figure out T? Out of the multiple choice answer nothing is coming close to one of the answers these are the multiple choice answers A) $2116.98 B) $18.57 C) $1857 D) $1818.44
Thursday, August 19, 2010 at 12:00am by Alex

History
It's a multiple choice question and I cannot choose between choice 1 or choice 2.
Saturday, January 10, 2009 at 7:06pm by Maria

Stats
An instructor gives a test with 20 multiple choice questions. There are 4 responses per questions and only one choice correct. The test also has 30 True/False questions. Determine the probability a student randomly guessing on all questions and correctly answering no more than...
Thursday, March 31, 2011 at 9:30am by Lacey

Maths
Multiple-choice questions in a test are graded by adding 2 marks for each correct response and subtracting 1 mark for each incorrect response (including no response). Rory and Jenny answered all the multiple-choice questions, with Rory scoring 27 and Jenny scoring 42. Rory ...
Wednesday, November 17, 2010 at 12:32am by Jannie

Math
Thank you Reiny you are absolutely right with what you have but for some reason it does not match up to the answers in the multiple choice. The multiple choice includes 1. 17 inch by 14 inch 2. 21 inch by 18 inch 3. 20 inch by 17 inch
Sunday, September 18, 2011 at 6:49pm by HM

Math
What is the probability of rolling a number cube and getting an even number or a multiple of 3? I got 4/6 as the probability, but that isn't a choice. 6 is a multiple of 3 and an even number, so if I count 6 once, then I get 4/6 as the probability. But if I count 6 twice (for ...
Wednesday, March 30, 2011 at 4:22pm by Sammy

Intro.Criminal Justice
What are your choices? This is clearly a multiple-choice (or multiple-guess) question.
Tuesday, December 6, 2011 at 4:58am by Writeacher

Diversity
Brenna, one of the tricks to answering multiple-choice question/answer set-ups is to see if three of the four (or four of the five) possible answers have commonalities. Usually they will, or maybe two or three will, and then you'll have two to actually choose from. Be sure to ...
Tuesday, February 3, 2009 at 1:55pm by Writeacher

AP stuff
"Come to... classroom after school (the possible dates will be announced later in April). There you will naswer 20 multiple choice questions based on the text, as well as AP style multiple choice questions. You will also answer 2 openended questions both of which will be ...
Sunday, May 18, 2008 at 3:46pm by Me

BIOLOGY
Charlotte -- you've posted 8 multiple choice questions in the last few minutes. It appears as though you're trying to mooch answers, rather than trying to answer them yourself. We at Jiskha HELP with homework, but we don't DO it for you.
Wednesday, September 30, 2009 at 8:28pm by Ms. Sue

biology help
Pick one of the multiple choice that best matches the answer. For grasshoppers and locusts to be in the same family they must also be in the same a. order b. group c. genus d. species
Tuesday, May 18, 2010 at 3:27am by kim

bio- i really need help!! multiple choice
I believe the best choice is 1.
Tuesday, February 19, 2008 at 11:13am by Anonymous

biology-multiple choice question
In order to survive, all organisms must carry out: 1. autotrophic nutrition 2. heterotrophic nutrition 3. enzyme-controlled reactions 4. the process of locomotion Help??
Monday, February 18, 2008 at 7:19pm by Nicci

Biology (multiple choice!)
Which metabolic category best describes Bacteria that act as decomposers? A) Chemoautotrophy B) Chemoheterotrophy C) Photoautotrophy D) Photoheterotrophy E) All of these categories apply equally well to Bacterial decomposers.
Monday, October 4, 2010 at 1:34pm by Sarah

Pre Cal.
Haha, okay, but since it's a multiple choice question and that's the only choice...I think I'll go with that for now.
Wednesday, April 8, 2009 at 10:08am by Madalyn

Physics check
I checked out the website, thanks. These are multiple choice and the correct answer is not a choice. electron proton neutron nucleus
Friday, April 11, 2008 at 12:05am by Molly

history
Often, in a multiple-choice exercise, if the correct choice does not come to mind quickly, try the "elimination" method. Sra
Monday, March 9, 2009 at 11:58am by SraJMcGin

5th grade
plug in the numbers for x and y into the multiple choice and see which one works ex. y=1 and x=-3 1=2(-3)-5 does that work ...no so try it on a different choice
Wednesday, April 22, 2009 at 9:15pm by Christina

Stats
[1.5%] ANOVA: Three groups of 5 students were tested in their ability to correctly answer a 10-question quiz under different formats. Group 1 had a True/False quiz, Group 2 had a Fill-In quiz, and Group 3 had a Multiple Choice quiz. Their scores were as follows: True/False ...
Monday, May 17, 2010 at 2:39pm by TJohnson

Biology (multiple choice!)
In a symbiotic relationship between organisms of significantly different sizes, the larger organism is called the ___________, and the smaller organism is called the ___________________.
Monday, October 4, 2010 at 2:03pm by Dawn

money management?
What kind of a subject is "PHI"? You should have typed this as a multiple choice question. Make the choice that has higher expenses associated with the new job.
Sunday, September 19, 2010 at 7:01pm by drwls

Biology - Multiple Choice
1) The net gain of ATP after glycolysis is .. A) two B) four C) 34 D) 36 2) During photosynthesis water .. A) is made B) breaks down C) is not necessary 3) The gas produced as a result of ethyl alcohol fermentation is .. A) CO2 B) CO C) O2 D) H2O(g)
Thursday, December 27, 2007 at 8:36pm by Mae

Math
A physics exam consists of 9 multiple-choice questions and 6 open-ended problems in which all work must be shown. If an examinee must answer 5 of the multiple-choice questions and 2 of the open-ended problems, in how many ways can the questions and problems be chosen?
Saturday, March 29, 2014 at 7:08pm by Anonymous

biology
Sorry that I don't quite understand your question about "narrowing down" questions? I have links for Regents' Exams, if you would like that. As for any timed test, go through answering the easy ones first and then with extra time, go back to the tougher ones. Is THAT what you ...
Sunday, December 20, 2009 at 12:35pm by SraJMcGin

Precalculus
Well that isnt one of my answers the question is multiple choice another choice is (36 - sq rt 35) + (6 sqrt 7 + 6 sqrt 5)i
Friday, October 19, 2007 at 6:56pm by George

math
this is multiple choice but 5 is not a choice they are 0, 2, 4 or 8
Monday, March 21, 2011 at 6:35pm by Angie

math
Is this the right way to answer this question? A physics exam consists of 9 multiple-choice questions and 6 open-ended problems in which all work must be shown. If an examinee must answer 7 of the multiple-choice questions and 3 of the open-ended problems, in how many ways can...
Sunday, August 23, 2009 at 1:15pm by sam

algebra
Pam scored 78 on a test that had 4 fill-in questions worth 7 points each and 24 multiple choice questions worth 3 points each. She had one fill-in question wrong.How many multiple choice questions did Pam get right?
Tuesday, July 5, 2011 at 7:07pm by Poochie

Algebra
A history test is to have 20 questions in which some are multiple choice and some are essay. The multiple choice questions are worth 4 points each and the essay questions are worth 8 points each. if the test has a total of 100 points, how many of each type of question is on ...
Saturday, September 17, 2011 at 1:02pm by Kay

Biology multiple choice question
If a randomly-mating population has an established frequency of 64% for the organisms homozygous dominant for a given trait, what is the frequency of this dominant allele in the gene pool? A. .2 B. .24 C. .36 D. .8 E. .64 I think the answer is D. .8
Sunday, March 4, 2012 at 9:27pm by Lisa

Biology-Ecology
Multiple choice: For a natural ecosystem to be self-sustaining, many compounds must be: 1. converted into new forms of energy. 2. cycled between organisms and the environment. 3. permanently removed from the environment. 4. changed into fossil fuels such as oil and coal
Saturday, March 16, 2013 at 9:00pm by Amy

Finite Math
A biology quiz consists of 10 multiple -choice questions. 7 must be answered correctly to receive a passing grade. If each question has 4 possible answers, of which only one is correct, what is the probability that a student who guesses at random on each question will pass the...
Monday, October 8, 2012 at 8:15pm by Toni

math (stats)
A biology professor gives a surprise quiz consist of a true/false question followed by a multiple choice question with four possible answers. If both questions are answered with random guesses, find the probability that both responses are correct. Please show your work.
Monday, January 23, 2012 at 12:30am by juan777

biology (multiple choice!)
The death by bubonic plague of about 1/3 of Europe's population during the fourteenth century is a good example of: A. Abiotic factors limiting population size B. A density dependent effect C. A time lag D. A density-independent effect E. Carrying capacity
Wednesday, September 22, 2010 at 1:47pm by Sarah

Binomial Distribution
A biology quiz consists of twelve multiple-choice questions. Eight must be answered correctly to receive a passing grade. If each question has five possible answers, of which only one is correct, what is the probability that a student who guesses at random on each question ...
Wednesday, April 18, 2012 at 8:35pm by Price

Biology-Ecology
Multiple choice What is the ultimate source of energy for most ecosystems, and in what form does the energy leave the ecosystem? 1. plants; animals 2. light; heat 3. plants; heat 4. producers; consumers 5. heat; light
Saturday, March 16, 2013 at 9:01pm by Amy

art
This almost sounds like a multiple choice question. You might want to look below the question and see if there is an A), B), C), or even D) choice. I don't know anything about Huxley, but that might be a good place to start.
Sunday, May 15, 2011 at 11:33pm by MattsRiceBowl

Biology
What is the difference between multiple gene inheritance and multiple allele inheritance
Sunday, October 23, 2011 at 12:58am by Kestrel

Math
It's not a multiple choice question, Bridgett, it's a multiple part question. Heather, I'll do part a for you and then you can do the rest the same way. You are just substituting into the equation. 3x^2+2x-3 (make sure this is right, I think you had a typo) a) x=-2 3(-2)^2+2(-...
Wednesday, September 29, 2010 at 7:07pm by Jen

English for john browm
Let me give you something on "multiple-choice" items that may help you to guess better. Many teachers prepare multiple-choice tests because they are easy to mark and offer the student the advantage of actually seeing what the correct answer is. There are important strategies ...
Thursday, May 7, 2009 at 1:40pm by SraJMcGin

Multiple Choice!!
B?
Wednesday, January 8, 2014 at 12:25pm by Angela

Multiple Choice!!
B
Wednesday, January 22, 2014 at 12:11pm by PsyDAG

Multiple Choice HELP!
B
Thursday, March 20, 2014 at 11:34am by Steve

Biology (multiple choice!)
I'm studying for a test and can't find the answers for the following questions...please help! What clade of bacteria produce oxygen via photosynthesis? What is a synapomorphy for domain Bacteria? In a symbiotic relationship between organisms of significantly different sizes, ...
Monday, October 25, 2010 at 1:38pm by Sarah

Writing Tests
Lately, for the past couple of tests I've written, I suddenly blank out and can't recall any information... Normally I've been fine, but writing tests has suddenly become more difficult for me. I do study a lot, though - reviewing notes and doing questions. Perhaps I'm not ...
Friday, March 7, 2008 at 5:32pm by Lucy

Sociology Multiple choice
is it C
Thursday, June 12, 2008 at 8:57am by Matt

algebra 2 multiple choice HELP
or C?
Tuesday, November 30, 2010 at 1:04pm by sara

Sociology Multiple choice
1 a 2 b 3 c 4 a 5 a 6 b 7 c 8 d
Thursday, June 12, 2008 at 8:57am by Anonymous

history-multiple choice
e
Wednesday, April 8, 2009 at 6:15pm by Bekah

Physics Multiple choice!!
a b c d a
Monday, January 7, 2008 at 3:09pm by kylie

To Dakota: Multiple choice
You're welcome. :-)
Wednesday, August 14, 2013 at 7:21pm by Ms. Sue

Multiple Choice!!
si
Wednesday, January 8, 2014 at 12:25pm by Damon

Chemistry multiple choice
2.3
Wednesday, December 1, 2010 at 10:28am by Anonymous

Chemistry multiple choice
2.3
Wednesday, December 1, 2010 at 10:28am by Anonymous

Chemistry multiple choice
2.3
Wednesday, December 1, 2010 at 10:28am by Anonymous

Sociology Multiple choice
What do YOU THINK and WHY?
Thursday, June 12, 2008 at 9:04am by Writeacher

Sociology Multiple choice
Exactly!!
Thursday, June 12, 2008 at 8:57am by Writeacher

history- multiple choice
You are correct!
Wednesday, April 8, 2009 at 12:34pm by GuruBlue

US history multiple choice
thanks!
Friday, November 19, 2010 at 8:36pm by anthony

US history multiple choice
thanks!
Friday, November 19, 2010 at 9:22pm by anthony

US History multiple choice
thanks!
Friday, November 19, 2010 at 10:10pm by anthony

Economics(12 Multiple Choice)
1. b
Thursday, November 26, 2009 at 4:07pm by ki

algebra 2 multiple choice HELP
I'm not sure, A??
Tuesday, November 30, 2010 at 1:04pm by sara

algebra 2 multiple choice HELP
ahh thanks!
Tuesday, November 30, 2010 at 1:04pm by sara

history multiple choice
The answer is C
Wednesday, April 8, 2009 at 9:04pm by unknown

Multiple choice options
added
Wednesday, June 15, 2011 at 8:26am by Steff

Sociology Multiple choice
5a
Thursday, June 12, 2008 at 8:57am by a

To Dakota: Multiple choice
ok good! thank you (:
Wednesday, August 14, 2013 at 7:21pm by dakota

Multiple Choice!!
yes, both are incorrect...
Wednesday, January 8, 2014 at 12:25pm by Steve

Multiple Choice HELP!
Ya I think it is B.
Thursday, February 13, 2014 at 12:23pm by Hannah

physics multiple choice
ui;
Wednesday, February 2, 2011 at 4:42pm by ipn'

Biology (To SraJMcGin or anyone who can help)
h t t p : / / w w w . j i s k h a . c o m / d i s p l a y . c g i ? i d = 1 2 7 8 2 7 9 5 7 9 It's a webadress cant post links put it in your adress bar and delete the spaces then press enter. Thanks for the responses! By the way believe it or not those are actually from the ...
Sunday, July 4, 2010 at 9:45pm by Kate

biology
Pick one of the multiple choice that best matches the answer. For grasshoppers and locusts to be in the same family they must also be in the same a. order b. group c. genus d. species two members of the same ___ would be most clostly related. a. order b. group c. genus d. species
Thursday, May 13, 2010 at 11:56pm by kate

math
Part A of your history test has 15 multiple choice questions. Each question has four choices. Part B has 10 true/false questions. How many ways are there to answer the 15 multiple choice questions? How many ways are there to answer the 10 true or questions? How many are there ...
Tuesday, February 15, 2011 at 8:57pm by John

biology (multiple choice!)
Check these sites and then tell us which one you think is the best answer. http://www2.pwsd76.ab.ca/biodiversity/photo.htm http://www.biology-online.org/dictionary/Density_Dependant_Factor http://www.biology-online.org/dictionary/Carrying_capacity
Wednesday, September 22, 2010 at 1:47pm by Ms. Sue

math
no im not its a multiple choice question
Thursday, December 13, 2007 at 6:25pm by Jon

Physics
If this was a multiple choice answer, what was the question?
Saturday, March 29, 2008 at 6:37am by drwls

math
Where are the pairs of numbers? Isn't this multiple choice?
Wednesday, November 5, 2008 at 5:29pm by Ms. Sue

Economics(12 Multiple Choice)
11. D.
Thursday, November 26, 2009 at 4:07pm by Ryan

Economics(12 Multiple Choice)
uy
Thursday, November 26, 2009 at 4:07pm by yu

Sociology Multiple choice
what is the answer for number 6
Thursday, June 12, 2008 at 8:57am by Nur

US history multiple choice
I agree -- A.
Friday, November 19, 2010 at 9:22pm by Ms. Sue

US History multiple choice
I agree. It's C.
Friday, November 19, 2010 at 10:10pm by Ms. Sue

US history multiple choice
OK thanks! I'll go with D then.
Saturday, November 20, 2010 at 5:02pm by anthony

Chemistry multiple choice
Great hints.
Wednesday, December 1, 2010 at 10:28am by DrBob222

Physics - Multiple choice
Correction: I believe it to be (a) not (c)
Thursday, May 26, 2011 at 8:45pm by Casey

Economics(12 Multiple Choice)
Wieners
Thursday, November 26, 2009 at 4:07pm by balls

Economics(12 Multiple Choice)
Wieners
Thursday, November 26, 2009 at 4:07pm by balls

Trigonometry Multiple Choice Question please help!
Thank You for your help!! :)
Tuesday, February 28, 2012 at 5:31pm by LeXi;)

Pages: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Next>>

Search
Members