Thursday

April 17, 2014

April 17, 2014

Number of results: 1,843

**physics**

A + B = 220[0o] + 220[120o] R = 220 + 220*cos120 + (220*sin120)I = 220-110 + 190.5i = 110 + 190.5i = 220[60o].
*Thursday, March 20, 2014 at 12:28pm by Henry *

**Algebra 1**

1 * 275 = 275. 5 * 55 = 275. 11 * 25 = 275. 1 * 264 = 264. 2 * 132 = 264. 3 * 88 = 264. 4 * 66 = 264. 6 * 44 = 264. 1 * 220 = 220. 2 * 110 = 220. 4 * 55 = 220. 5 * 44 = 220. 10 * 22 = 220. 220 and 275 have the GCF: GCF = 55.
*Sunday, June 26, 2011 at 8:29pm by Henry*

**logic**

we thought the answer was 440. 1320/6=220. Then 1320-220=1100. then 1100/5=220. then subtract 1100-220=880 nd so on...does that make sense?
*Thursday, October 16, 2008 at 11:26pm by gina*

**Calculus 1**

a and b are lengths A = 220 = a * b so a = 220/b cost = 2(6a) + 1 (6b) + 1(13b) cost = c = 12 a + 19 b c = 12(220/b)+19 b dc/db = 0 at max or min = 12(-220/b^2) + 19 220(12) = 19 b^2 solve for b and a
*Monday, October 31, 2011 at 7:07pm by Damon*

**math**

3s + 4j= 360 s + 3j = 220 from the second: s = 220 - 3j sub into the first: 3(220 - 3j) + 4j = 360 -5j = -300 j = 60 then s = 220 - 180 = 40
*Sunday, March 31, 2013 at 12:56pm by Reiny*

**Solving Rational Equations**

distance = rate * time 100 = Beth rate * t 220 = Clara rate *(t+2) BUT we know that the two rates are the same, call it v 100 = v * t so v = 100/t and 220 = v * (t+2) or 220 = (100/t)(t+2) 220 t = 100 t + 200 2.2 t = t + 2 1.2 t = 2 t = 2/1.2 = 1 .67 hours which is 1 hour and ...
*Wednesday, October 23, 2013 at 9:11pm by Damon*

**Algebra**

let the speed of the wind be x mph so the speed of the plane with the wind is 220+x and against the wind it would be 220-x The time taken against the wind is 780/(220+x) and the time taken with the wind would be 780/(220+x), remember Time = Distance/Rate but we are told their ...
*Monday, October 15, 2007 at 10:06pm by Reiny*

**PHYSICS**

Xl/Xc=2PIfl*2PI*f*C= (2PI f)^2 LC but 220=1/2pi sqrt LC or LC=1/(2PI*220)^2 so we now have 5.53=(2PIf)^2/(2PI*220)^2 = f^2/220^2 solve for f.
*Sunday, February 24, 2013 at 7:05pm by bobpursley*

**math**

eh? whole numbers are already rounded. The only one that rounds to 220 is 220 Now, if you're rounding to the ten's place, than all numbers from 215-224 round to 220
*Monday, September 3, 2012 at 7:09am by Steve*

**Math**

5 n = money for n childrens' tickets 12 (220-n) = money for (220-n) adult tickets 5 n + 12 (220-n) = 2542 5n + 2640 - 12 n = 2542 -7n = - 98 n = 14 220 - n = 206
*Sunday, October 26, 2008 at 1:55pm by Damon*

** traveledAlgebra**

A. 220 Miles. B. 40(t+1). C. 40(t+1) + 50t = 220 D. 40t + 40 + 50t = 220 90t = 220-40 = 180 t = 180/90 = 2 hrs. T=9:00AM + (t+1)=9:00 + 3 hrs=12 Noon. = The time they met.
*Friday, May 4, 2012 at 12:53am by Henry*

**Math**

treat it as two ordered pairs (t, c) where t is temperature and c is consumption so we have (90,220) and (76, 178) slope = (220-178)(/(90-76) = 42/14 = 3 so: c-220 = 3(t-90) c = 3t - 270+220 c = 3t - 50 check: if t = 90, c = 270-50 = 220 if t = 76, c = 228 - 50 = 178
*Thursday, March 27, 2014 at 11:11pm by Reiny*

**Physics **

d = 0.5at^2, 220 = 0.5 * 1.7 * t^2, 220 = 0.85t^2, t^2 = 220 / 0.85 = 258.8, t = sqrt(258.8) = 16.1 m. V = at, = 1.7 * 16.1 = 27.3 m/s.
*Wednesday, October 20, 2010 at 6:09pm by Henry*

**hca 220**

hca 220 hca 220 Use 10 medical words discussed in this week’s reading to create a script of dialogue between two medical professionals.
*Monday, August 16, 2010 at 9:25pm by Anonymous*

**Physics!! Help!!!!!**

let T = RC then V = Vi e^-t/T if RC = 10^6 * 220*10^-6 = 220 = T Vi = 24 V = 24 e^-t/220 if t = 100 V = 24 e^-(100/220) = 24 e^-.454 = 24*.635 = 15.2 You can do the change for new C and R and get error in V
*Thursday, January 26, 2012 at 10:45pm by Damon*

**Physics**

at 45degrees, the final vertical velocity is the same as the horizontal velocity. So the same applies to launch. Horizontal analysis: distance=Vhorizontal*timeinair. 220=Vhorizontal*time time=220/Vh Vertical analysis: hf=hi+Vv*t-1/2 g t^2 0=0+Vv*220/Vh-4.9 (220/Vh)^2 because ...
*Friday, September 28, 2012 at 1:19pm by bobpursley*

**Geometry**

The first one will have travelled 220 nautical miles, the second one 165 n miles. the angle between their paths is 130º so dist^2 = 220^2 + 165^2 - 2(220)(165)cos130 = .. = .. I am sure you can do the arithmetic.
*Monday, March 3, 2008 at 9:03pm by Reiny*

**math**

OJ is not measured in millimeters. You probably mean milliliters (ml) Your original liter of fruit drink contains 780 ml of water and 220 of OJ. You want to add X ml of OJ so that 220 + X = (1/2)(1000 + X) X/2 = 500 - 220 = 280 X = 560 ml
*Monday, May 16, 2011 at 5:58am by drwls*

**math urgent!**

d = Vo*t + 0.5gt^2 = 220Ft. 3Vo + 0.5 * 32 * 3^2 = 220, 3Vo + 144 = 220, 3Vo = 220 - 144 = 76, Vo = 25.33 Ft/s.
*Thursday, April 7, 2011 at 7:25pm by Henry*

**math**

M+D+A+L = 4(220) = 880 (#1) D+A = 280 ---> A = 280-D D+M = 260 ---> M = 260-D D+L = 220 ---> L = 220-D in #1 260-D + D + 280-D + 220-D = 880 -2D = 120 D = -60 which makes no sense! but.... let's keep going then A = 280-(-60) = 340 D = -60 M = 260-(-60) = 320 L = 220...
*Wednesday, January 4, 2012 at 6:32pm by Reiny*

**STATISTICS**

There are 12C3 = 220 ways, group of 3 people from 12 There are 9C3 = 84 ways, none of the three oldest. 220-84 = 136 groups where at least one member is 3 oldest. 136/220 = 0..618
*Wednesday, July 24, 2013 at 12:34am by Chol*

**accounting/220**

help with acc/220 week 9 fubak oroject Business plan
*Saturday, July 11, 2009 at 1:43pm by joyce*

**math**

lets say it was 220 dollars a mile. Money=220*(distance in miles)
*Wednesday, September 17, 2008 at 7:40pm by bobpursley*

**algebra**

Divide the numerator by the denominator. 380/220 = 1 160/220 = 1 8/11
*Tuesday, August 28, 2012 at 6:24pm by Ms. Sue*

**Math: Word Problem/Percets**

220 + 0.7(220) = ?
*Monday, February 13, 2012 at 10:20pm by DrBob222*

**accounting/220**

We are not affiliated with any school and have no idea what "acc/220 week 9 fubak oroject" is.
*Saturday, July 11, 2009 at 1:43pm by Ms. Sue*

**Algebra 1**

Let P = pigs and C = chickens P + C = 220 or P = 220 - C 4P + 2C = 520 Substitute 220-C for P in second equation and solve for C. Insert that value into the first equation and solve for P. Check by inserting both values into the second equation.
*Friday, March 18, 2011 at 9:16am by PsyDAG*

**Math**

angular speed=angle/time convert 220 degrees to radians.. Angle=220/360 ( 2PI) solve for angular speed. linear speed=angular speed* (3959+220)
*Sunday, October 21, 2012 at 5:22pm by bobpursley*

**Chemistry**

Initially: H2S = 0.28 H2(g) = 0 S(g) = 0 At equilibrium: H2S = 0.28 - x H2(g) = x S(g) = x Kp = Products/Reactants = ([x][x])/(0.28-x) x^2 +0.813x-0.22764 = 0 x =(-b plus or minus sqrt(b^2 -4ac))/2a x = 0.220303199 or approximately 0.220 What is the total pressure in the ...
*Saturday, April 5, 2014 at 5:48pm by Karan*

**algebra**

pi r^2 = 220 r^2 = 220/pi r = sqrt (220/pi)
*Wednesday, January 7, 2009 at 8:38pm by Damon*

**math**

If a seemingly simple problem gets no answers, it is probably because the question is ill-posed or ambiguous. Please reread your question and make sure it is correctly transcribed. This one makes no sense to me as written. If the job paid $220, and Daisy and Leigh got the ...
*Tuesday, January 3, 2012 at 7:49pm by Steve*

**Math 116**

Here's your original question. What percent of 320 is 220 my answer is 6.88 make as a decimal.is this right. -12(<)15 is less right. -7-(-4)=-3 this subtract answer. -9.8+(-4.9)=13.7 is these problem right. I don't completely understand your questions. To find what percent ...
*Thursday, February 19, 2009 at 1:59pm by Ms. Sue*

**MATH**

Let's start out saying that the original ration was W pounds of salt pork per day for each person. there was enough for 220 people for 21 days so there was 220 * 21 * W pounds or 4620 W pounds the original 220 people ate for six days so they ate: 220 * 6 * W pounds or 1320 ...
*Wednesday, December 5, 2007 at 5:57pm by Anonymous*

**math**

Let x be the number of votes received by the winner. The loser got x-220. x + x - 220 = 810 2x = 1030 Divide both sides of the equation by 2 for the answer.
*Tuesday, January 22, 2008 at 7:10pm by drwls*

**3rd grade**

The perimeter is the distance around. Since a square has four equal sides, you need to divide 220 by 4. 220 / 4 = 55 centimeters
*Thursday, March 4, 2010 at 5:42pm by Ms. Sue*

**chemistry**

22.0% AgNO3 by mass means 22.0 grams AgNO3 per 100 g solution. That is equivalent to 220 g/1000g solution. The 1000 g solution is made of 220 g AgNO3 + 780 g water. How many moles AgNO3 in 220 g AgNO3. That will be 220/molar mass AgNO3 (approximately 1.3 moles. molality = ...
*Sunday, June 12, 2011 at 4:58pm by DrBob222*

**Algebra**

If the slow train's speed is s, then recall that time = distance/ speed: 220/s = 220/(2s) + 2 s = 55 so, the slow train travels 55 mph, the fast 110 mph. slow takes 220/55 = 4 hours fast takes 220/110 = 2 hours, arriving 2 hours earlier
*Tuesday, October 30, 2012 at 4:57pm by Steve*

**MATH,CORRECTION**

Directions solve each of the following problems. Besure to show the equation used for the solution. In a town election, the winning candidate had 220 more votes than the loser. If 810 votes were cast in all, how many votes did each candidate received? answer: Let x = the ...
*Monday, February 5, 2007 at 9:08pm by jasmine20*

**math**

number of committes without restriction = C(12,3) =220 number of committess with three boys = C(5,3) = 10 prob( 3boys) = 10/220 = 1/22 number of committees with 2 boys, 1 girs = C(5,2) x C(7,1) = 70 prob (2boys, 1 girl ) = 70/220 = 7/22
*Saturday, January 12, 2013 at 3:51pm by Reiny*

**algebra**

A = pi * r^2 220 = 3.14 * r^2 220 / 3.14 = r^2 70.006 = r^2 8.3559 = r
*Wednesday, January 7, 2009 at 8:38pm by Ms. Sue*

**HCA 220**

HCA 220 WEEK 4 POWER POINT PHYSIOLOGY PRESENTATION CH. 3,4,&5
*Friday, April 9, 2010 at 3:46pm by Anonymous*

**please help with physics!!**

force * time = change in momentum time = m v/220 = .55*3.2 / 220
*Tuesday, February 15, 2011 at 7:58pm by Damon*

**com 220**

Assignment: Incorporating Statistics, Graphs, and Illustrations ... com 220. How does the author of A Nation Apart organize information to build his
*Wednesday, January 20, 2010 at 10:06pm by lizbeth*

**trig**

Find the indicated roots. Write the answer in trigonometric form. Fourth roots of 256(cos 220° + i sin 220°)
*Friday, June 28, 2013 at 12:38pm by tony*

**Math**

The area of a rectangle is 220 square centimeters. The height of the rectangle is two more than twice the base. What is the rectangle's perimeter? I know you can solve this employing a guess-and-check strategy, but I want to know if this can be solved algebraically. So far, I'...
*Wednesday, May 9, 2007 at 1:03pm by Chadd*

**math**

let the amount of rice at rs.60 be x kg let the amount of rice at rs.40 be y kg 60x + 40y = 10000 ---> 3x+2y = 500 50(x+y) = 11000 -----> x+y = 220 or y = 220-x sub back into the 1st 3x + 2(220-x) = 500 3x + 440 - 2x = 500 x = 60 , then y = 220 - 60 = 160 check: 60(60...
*Friday, August 10, 2012 at 5:14am by Reiny*

**algebra**

Your last four money questions are the same type If will do one, then you try the others. let the number of nickels be x then the number of quarters is 16-x 5x + 25(16-x) = 220 5x + 400 - 25x = 220 -20x = -180 x = 9 so 9 nickels and 7 quarters check: 9 nickels and 7 quarters...
*Thursday, October 28, 2010 at 4:45pm by Reiny*

**math**

110+110=220 1100 + 220 1320=cost of the appliance
*Friday, May 16, 2008 at 9:11pm by Anonymous*

**Math**

kittens --- x adult cats -- 6x+4 after adoption: kittens = x-8 6x+4 = 8(x-8) - 4 6x + 4 = 8x - 64 - 4 -2x = -72 x = 36 Number of adults has not changed, so there are 6(36) + 4 or 220 adult cats check: originally.. number of kittens 36 cats = 220 is 6(36) + 4 = 220 ? yes after ...
*Saturday, October 27, 2012 at 12:38am by Reiny*

**math**

The next step would be 13x + 220 - 10x = 277 3x = 277-220 = 57 Divide both sides by 3 and you have x. You know how to get y after that.
*Thursday, January 24, 2008 at 10:39pm by drwls*

**Math**

220 - 190 = 30 pounds 30/220 = 0.136 = 13.6% Follow the same procedure for Cassidy's weight loss. Then compare the percents.
*Thursday, October 15, 2009 at 2:22pm by Ms. Sue*

**algebra**

If she has $220 in bills, she pays for the whole thing in Plan B, but less than that for Plan A. Otherwise... $190 + .3x > $220 + .2x Solve for x. I hope this helps.
*Wednesday, March 17, 2010 at 9:32pm by PsyDAG*

**Chemistry **

which of the following 10 g samples will decay the most in 28 days? a.P-32 b.Kr-85 c.Fr-220 I-131 the answer is c.Fr-220 but i want to know why, please help
*Monday, May 30, 2011 at 8:48pm by Jazmin *

**HCA 220**

Does anyone know where I can purchase the HCA 220 textbook for reasonable price?
*Thursday, September 17, 2009 at 11:58am by Michelle*

**Chemistry**

A 1.50- gas sample at 722 and 25.0 contains 7.56 radon-220 by volume. Radon-220 is an alpha-emitter with a half-life of 55.6s
*Friday, September 21, 2012 at 12:51am by Diamond*

**Chemistry**

.......CO + Cl2 ==> COCl2 I.....319...220......0 C......-x....-x......x E...319-x...220-x....x Substitute the E line into the Kp expression and solve for x, 319-x, and 220-x. Then add mols of each to find total mols. XCO = nCO/total mols XCl2 = nCl2/total mols XCOCl2 = ...
*Sunday, February 16, 2014 at 6:46pm by DrBob222*

**com 220**

Will you re check me Ms. Sue On com 220
*Friday, April 9, 2010 at 3:06pm by Tracie *

**algebra**

16 + x = 220 x = 220 - 16 x = 204
*Thursday, August 30, 2012 at 6:11pm by Ms. Sue*

**arithmetic**

the third term is 17 ---> a+2d = 17 a = 17-2d sum of first 8 terms = 220 ---> (8/2)(2a + 7d) = 220 4(2a + 7d) = 220 2a + 7d = 55 2(17-2d) + 7d = 55 34 - 4d + 7d = 55 3d = 21 d = 7 then a = 3 sum(6) = 3(6 + 35) = 123 check: terms are: 3 10 17 24 31 38 45 52 .. sum(8) = ...
*Wednesday, November 30, 2011 at 1:34am by Reiny*

**Calculus**

Your equation s(t) = 16t^2 - 22t + 220 is correct and tells you how high the object is at any time t But they are asking for the velocity after it has fallen 108 feet, not when it is 108 feet high It started at 220, so after falling 108 feet, the height will be 112 so 112 = -...
*Friday, February 3, 2012 at 7:46am by Reiny*

**maths**

But you did not answer the question. It said " at what percent gain should the remaining be sold to gain 5% on the whole." so he sold Rs 220 at a 15% loss --- (85/100)(220) he must gain 5% on the whole --- (105/100)880 he sells the rest at x% of Rs 660 (85/100)(220) + (x/100)(...
*Thursday, September 1, 2011 at 1:52am by Reiny*

**math logic**

There were 1320 pumpkins in a pumpkin patch, but it was difficult for farmer Joe to find the perfect pumpkin. • Every third pumpkin was too small. • Every fourth pumpkin was too green. • Every fifth pumpkin had a broken stem. • Every sixth pumpkin had the wrong shape. How many...
*Friday, October 17, 2008 at 12:22am by gina*

**math logic**

There were 1320 pumpkins in a pumpkin patch, but it was difficult for farmer Joe to find the perfect pumpkin. • Every third pumpkin was too small. • Every fourth pumpkin was too green. • Every fifth pumpkin had a broken stem. • Every sixth pumpkin had the wrong shape. How many...
*Friday, October 17, 2008 at 2:24pm by gina*

**Physics**

Use the Pythagorean theorem. The hypotenuse is 220 and the vertical component is 36. The horizontal component must be sqrt [(220)^2 - (36)^2] I get 217 m/s
*Wednesday, April 2, 2008 at 9:43am by drwls*

**math**

If there are c correct and w wrong answers, c+w=180 4c-w = 220 c=80 w=100 check: 4*80-100=220
*Thursday, October 4, 2012 at 11:11am by Steve*

**algebra**

C = pi * d 220 = 3.14d 220/3.14 = d 70.06 = d A = pi * r^2 A = 3.14 * 35.03^2 A = ?
*Tuesday, March 19, 2013 at 4:54pm by Ms. Sue*

**Math**

I think you mean C'(x) = 2x+30 so, C(x) = x^2 + 30x + k since C(2) = 220, 220 = 4+60+k k = 156 so, C(x) = x^2 + 30x + 156
*Sunday, May 19, 2013 at 6:45pm by Steve*

**physics**

The wattage (power)consumed is I*V = 1440 W. The time required to consume 220,000 J ls 220,000/1440 seconds. Convert to hours or minutes, if you wish.
*Sunday, December 13, 2009 at 5:34pm by drwls*

**Maths**

SA of cylinder with one end = πr^ + 2πrh = π(220^2 + 2π(220)(50) = ....
*Wednesday, September 19, 2012 at 2:00am by Reiny*

**Prob and Stats**

Ho: mean = 220 lbs. H1: mean does not equal 220 lbs.
*Saturday, November 14, 2009 at 11:21pm by PsyDAG*

**chemistry**

A student estimated the volume of liquid in a beaker as 200 mL. When she poured the liquid into a graduated cylinder, she measured the volume as 216 mL. What is the percent error of the estimated volume from the beaker, taking the measurement in the graduated cylinder as the ...
*Sunday, October 2, 2011 at 6:04pm by paul*

**CHEMISTRY**

It helps to read if you don't put everything in caps. ..........CO + 2H2 ==> CH3OH initial..0.180.0.220.....0 change.....-x....-2x......x equil...0.180-x..0.220-2x..x Substitute into Kc expression and solve for x.
*Saturday, October 15, 2011 at 9:18pm by DrBob222*

**earth science**

x = Xi e^-kt 1/2 = e^-24 k ln .5 = -24 k -.693 = -24 k k = .0289 so x = 220 e^-.0289*168 = 220 * .00779 = 1.71 grams
*Thursday, November 29, 2012 at 3:43pm by Damon*

**ALGEBRA**

In a town election, the winning candidate had 220 more votes than the loser. If 810 votes were cast in all, how many votes did each candidate receive? would the formula i need to solve this problem x+y+220=810 y=x-220 The equations are not correct. Close, but you made a small ...
*Wednesday, April 18, 2007 at 12:16pm by larry*

**Physics**

I wondered if someone would check my work concerning an Atwood's Machine. (I am led to believe the answers for these two questions should be the same but I'm not coming out that way.)Thank you! 8.) Caluclate the tension in the Atwood's Machine string for the case when m2 is ...
*Saturday, September 22, 2012 at 1:37pm by Miaow*

**arithmetic**

Since you are using the term "common difference" I must assume you are dealing with an arithmetic series. a = 10 t(n) = 30 t(n) = a+(n-1)d 30 = 10 + (n-1)d 20 = (n-1)d , ( #1) S(n) = (n/2)(first + last) 220 = (n/2)(40) 20n = 220 n = 11 back in #1: 20 = 10d d = 2 check: term(11...
*Friday, July 29, 2011 at 3:04pm by Reiny*

**HCA 220**

I need help with this capstone discussion question for HCA 220 week 9. The following questions are:" What are the most important concepts you have learned in this course? How can you apply them to your life? What difference can the topics in this course make in your everyday ...
*Sunday, August 16, 2009 at 6:46pm by Markella Smith*

**math**

well of course it's not $330. He gets paid less than $1 for each cubic foot, and he only moved 220 ft^3. When you get an answer, the first thing to ask yourself is: Does it make sense? 220 ft^3 * $0.75/ft^3 = $165 Somehow you came up with twice the value you needed.
*Monday, June 17, 2013 at 2:36pm by Steve*

**math**

a car is traveling at the rate of 40 miles per an hour. how many minutes will it take it to travel 220 miles? 220/40=5.5 5.5*60=330 330
*Thursday, August 26, 2010 at 1:42pm by anonymous1*

**earth science**

the amount left after t days is 220 (1/2)^(t/24) so, 220(1/2)^(168/24) = 1.718g 168 days is 7 half-lives, so 1/128 remains.
*Thursday, November 29, 2012 at 3:43pm by Steve*

**Linear Equation**

Let x=number of gallons of regular sold then 220-x=number of gallons of premium sold Total receipt: 2.20x+2.70(220-x)=519 Solve for x.
*Friday, July 12, 2013 at 7:09pm by MathMate*

**Accounting**

I think one adjusting entry that should be made is Debit prepaid rent expense 220 Credit prepaid rent expense 220
*Thursday, February 19, 2009 at 5:31pm by Chopsticks*

**Trigonometry**

X = 300 + 420*cos305 + 500*cos230=220 m. Y = 420*sin305 + 500*sin230 = -727 m. Area = X * Y = 220 * 727 = 159,940 m^2.
*Saturday, July 21, 2012 at 4:37pm by Henry*

**math**

Todd weight (220-190)/220 *100 = 13.64% Cassidy weight (150-135)/150 * 100 = 10% Compare them who have greater percent loss
*Wednesday, November 13, 2013 at 8:56pm by Kuai *

**physics**

Kinetic energy gained passing through dip = M*g*(12-5) - 170*220 = 89180 - 37400 = 51,780 J This is converted to rolling friction work after the dip 51,780 = 220*d d = 235 m
*Saturday, February 25, 2012 at 4:09am by drwls*

**math**

The bearing to a point is the angle measured in a clockwise direction from the north line. In your case, The bearing of X from Y is -160¤ and the bearing of Z from Y is 060¤. Z is 220 degrees bearing from X. X is -220 deg. bearing from Z. That is the same as +140 deg from Z
*Saturday, May 11, 2013 at 3:31pm by drwls*

**Physics**

(6.67E-11*220*5.98E24)/[2(6.38E6+2.0E5)] note 2 in denominator + (6.67E-11*220*5.98E24) / 2^10^5
*Saturday, March 13, 2010 at 8:28pm by Damon*

**Math: Distance and Midpoint**

Three points on the edge of a circle are (-220, 220), (0, 0), and (200, 40), where each unit represents 1 foot. What is the diameter of the circle to the nearest 10 feet? I know the answer is supposed to be 550 ft, but I keep coming up with the wrong answer. I found the ...
*Tuesday, April 24, 2012 at 6:05pm by Anonymous*

**physics**

Initial momentum = 2(200) -9(20) = 400 - 180 = 220 final momentum = 11 v Conservation of momentum, Newton's First Law ---> 220 = 11 v so v = 20 m/s
*Tuesday, March 18, 2014 at 3:59am by Damon*

**Physics**

This is the last time I'm posting this question. So pleas don't get mad. How many atoms of hydrogen are in 220 g of hydrogen peroxide (H2O2)? (220)/(34) then i multiply that # with 6.02E23 then again i multiply that # with 2 to get the number of hydrogen atoms. no luck:-(
*Sunday, November 22, 2009 at 3:21am by ana*

**PHYSICS**

A thermodynamic system undergoes a process in which its internal energy increases by 480 J. At the same time, 220 J of work is done by the system. Find the energy transferred to or from it by heat? I TRIED ADDING 480+220 TO GET 740 but it says it is not the right answer, how ...
*Thursday, October 16, 2008 at 4:26pm by SARA*

**Algebra**

Beth: t hours. Clara:(t+2) Hours. Eq1: r*t = 100 mi Eq2: r*(t+2) = 220 mi. r*t + 2r = 220 Replace r*t with 100: 100 + 2r = 220 2r = 120 r = 60 mi./h. In Eq1, replace r with 60: 60t = 100 t = 1.66 Hours. = Beth's driving time.
*Wednesday, October 23, 2013 at 9:12pm by Henry *

**physics**

A staging that weighs Wstaging supports a painter weighing 170 N. The reading on the left scale is 490 N and the reading on the right scale is 220 N. 490 N 220 N What is the weight of the staging? Answer in units of N
*Tuesday, November 13, 2012 at 7:57pm by Liam*

**Math**

A rancher has 220 feet of fencing to enclose a rectangular corral. Find the dimensions of the rectangle that maximize the enclosed area, using all 220 feet of fencing. Then find the maximum area.
*Sunday, December 16, 2012 at 12:23pm by Carlee*

**AP Chemistry**

(a)calculate the mass percent of carbon in the hydrated form of the solid that has the formula BeC2O4 X 3 H2O (s). I divided 24.02 g by 151.08 g and got .16, or 16%. is that correct? Also, I'm having trouble with this follow up question. When heated to 220 degrees C, BeC2O4 X ...
*Wednesday, September 19, 2007 at 4:47pm by Patrick*

**Chemistry**

A 1.50- gas sample at 722 and 25.0 contains 7.56 radon-220 by volume. Radon-220 is an alpha-emitter with a half-life of 55.6. How many alpha particles are emitted by the gas sample in 3.00 minutes?
*Friday, September 21, 2012 at 12:54am by Diamond*

**10th grade algebra not ms.sue**

68 = 110 ---- ---- 2 x This is how to set up the proportion that zorro was talking about, although he did it incorrectly. Cross multiply: 110 (2) = 220 68 (x) = 68x Therefore: 220 = 68x Solve for x by dividing by 68 on both sides.
*Thursday, November 12, 2009 at 1:50pm by Haley*

**Calculus**

Let the width of each of the smaller pens be x, and let the length of each of the smaller pens be y So the total of all fences = 8x + 5y 8x + 5y = 1100 y = 220 - 8x/5 Area = 4xy = 4x(220 - 8x/5) = 880x - 32x^2/5 d(Area)/dx = 880 - 64x/5 = 0 for a max of area 64x/5 = 880 64x = ...
*Thursday, December 1, 2011 at 8:44pm by Reiny*

**business statistics**

for a sample of 12 items from a normally distributed population for which the standard deviation is = 17.0, the sample mean is 230.8. At the 0.05 level of significance, test Ho : μ ≤ 220 versus Hı: μ >220. Determine and interpret the p-value ...
*Wednesday, July 29, 2009 at 4:47pm by Candy*

**chemistry**

Yes. There are 28.35 grams to the oz; therefore, 8.0 oz x (28.35 g/oz) = about 220 but if you want an exact answer you need to go through it yourself. Then 220 x 0.15 = about 33 g or so protein.
*Thursday, February 2, 2012 at 8:32am by DrBob222*

Pages: **1** | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>