Thursday
April 17, 2014

Homework Help: Science

Branches of Science

Recent Science Questions

Post a New Question | Current Questions

Science
Lightbulb sizes
Thursday, February 6, 2014 at 6:54pm

Science asap thankies :)
You are welcome!
Thursday, February 6, 2014 at 6:23pm

Science Work
Sorry for repeating...
Thursday, February 6, 2014 at 5:55pm

Science Work
1. C 2. C 3. A 4. D 5. A 6. A 7. D 8. C 9. C 10. D Submit these answers for this quiz and let me know how you did! :D
Thursday, February 6, 2014 at 5:54pm

Science Work
1. C 2. C 3. A 4. D 5. A 6. A 7. D 8. C 9. C 10. D Submit these answers for this quiz and let me know how you did! :D
Thursday, February 6, 2014 at 5:53pm

Science asap thankies :)
thankies mathguru!! :)
Thursday, February 6, 2014 at 5:29pm

Science asap thankies :)
Object will sink if buoyant force is less than the weight of the object. Object will move up if buoyant force is greater than the weight of the object. Object will float or stay constant if both equal.
Thursday, February 6, 2014 at 5:26pm

asap science
Thankies Bob!!
Thursday, February 6, 2014 at 5:20pm

asap science
Buoyancy pushes an object upward.
Thursday, February 6, 2014 at 5:16pm

asap science
what direction does buoyancy act in? all directions, up? etc.
Thursday, February 6, 2014 at 5:08pm

Science asap thankies :)
If an object sinks in a fluid, the buoyant force is ____ the weight of the object.
Thursday, February 6, 2014 at 5:03pm

Science
Newton #3 equal (in magnitude) and opposite (in direction)
Thursday, February 6, 2014 at 3:08pm

math***CHECK ANSWER***
please check this one answer. 3.everyone in andy's class has to do a science project. Out of the 20 students,80% have completed their project.how many students still need to finish their projects? A.100 students B. 36 students C. 16 students D. 4 students (I PICK THIS)
Thursday, February 6, 2014 at 3:02pm

Science
The action and reaction forces in any situation will always be ----- and ----.
Thursday, February 6, 2014 at 2:34pm

math***check answerss****
please check answers... 2.yesterday ,a parking lot had 10 cars parked in it.of the cars parked in the parking lot l,40% were silver,3 were red,and the rest were blue.how many of the cars were blue? A.2 cars B. 5 cars C. 3 cars (I PICK THIS) D. 8 cars 3.everyone in andy's ...
Thursday, February 6, 2014 at 2:20pm

math***CHECK ANSWERS***
PLEASE CHECK MY ANSWERS! THANKS please help me and thanks to you all !! 1. A car travels 132 miles using 4 gallons of gas.At that rate,how far can the car travel using 7 gallons of gas? A.231 miles (I pick this) B.264 miles C.134 miles D.1,260 miles 2.yesterday ,a parking lot ...
Thursday, February 6, 2014 at 1:47pm

science
sorry i do not know why it posted that so many times :/ lol :)
Thursday, February 6, 2014 at 1:41pm

science
The answer is most definitely D. Take it from an A+ science student.
Thursday, February 6, 2014 at 1:40pm

science
The answer is most definitely D. Take it from an A+ science student.
Thursday, February 6, 2014 at 1:40pm

science
The answer is most definitely D. Take it from an A+ science student.
Thursday, February 6, 2014 at 1:40pm

science
Mary and Tom park their cars in an empty parking lot with n >_ 2 consecutive parking spaces (i.e, spaces in a row, where only one car fits in each space). Mary and Tom pick parking spaces at random. (All pairs of parking spaces are equally likely.) What is the probability ...
Thursday, February 6, 2014 at 1:37pm

science
would it be temperature or kinetic energy
Thursday, February 6, 2014 at 1:31pm

math
ANSWER THESE NOW PLEASE !!!!!!! 2.yesterday ,a parking lot had 10 cars parked in it.of the cars parked in the parking lot l,40% were silver,3 were red,and the rest were blue.how many of the cars were blue? A.2 cars B. 5 cars C. 3 cars D. 8 cars 3.everyone in andy's class ...
Thursday, February 6, 2014 at 1:30pm

science- Woefully incomplete
Huh???
Thursday, February 6, 2014 at 1:20pm

science
no diagram
Thursday, February 6, 2014 at 1:18pm

science
Let , , and be disjoint subsets of the sample space. For each one of the following statements, determine whether it is true or false. Note: "False" means "not guaranteed to be true." a) True FalseStatus: unsubmitted b) True FalseStatus: unsubmitted c) True...
Thursday, February 6, 2014 at 1:14pm

science
We do not do your homework for you. Although it might take more effort to do the work on your own, you will profit more from your effort. We will be happy to evaluate your work though. biofuel for vehicles, wind or solar energy for homes Also, we do not have access to your ...
Thursday, February 6, 2014 at 1:13pm

science
Paul checks the weather forecast. If the forecast is good, Paul will go out for a walk. If the forecast is bad, then Paul will either stay home or go out. If he goes out, he might either remember or forget his umbrella. In the tree diagram below, identify the leaf that ...
Thursday, February 6, 2014 at 1:13pm

probability science
Consider the same model of two rolls of a tetrahedral die, with all 16 outcomes equally likely. Find the probability of the following events: a) The value in the first roll is strictly larger than the value in the second roll.
Thursday, February 6, 2014 at 1:10pm

earth space science
5 billion
Thursday, February 6, 2014 at 9:29am

science
_______ magma causes powerful and explosive volcanic eruptions. A. Composite B. Rhyolitic C. Andesitic D. Basaltic im tottally lost
Wednesday, February 5, 2014 at 9:41pm

science
The active sections that are located along fault lines are called A. seismic risks. B. recurrence gaps. C. seismic gaps. D. stress accumulations. i think it might be c
Wednesday, February 5, 2014 at 9:33pm

science
no the anwer is c
Wednesday, February 5, 2014 at 9:20pm

science
is C true?
Wednesday, February 5, 2014 at 9:09pm

Science Help!
How many joules are absorbed by 45.2 g of aluminum if its temperature rises from 12.5 °C to 76.8 °C (See Table)?
Wednesday, February 5, 2014 at 9:01pm

science
Which statement about supercell storms is false? A. A supercell storm can develop into a self-sustaining, extremely powerful storm. B. A supercell storm is characterized by rotating updrafts. C. A supercell storm occurs only during the winter months. D. A supercell storm can ...
Wednesday, February 5, 2014 at 8:51pm

Science
Right Answers: True A B C C B C D
Wednesday, February 5, 2014 at 8:25pm

Science
LOL! You're welcome, Gabby. :-)
Wednesday, February 5, 2014 at 8:16pm

Science
O...M...G, thank you.... It only took 10 years XD. Thankyou for your help~!
Wednesday, February 5, 2014 at 8:10pm

Science
Yay! You're right!
Wednesday, February 5, 2014 at 8:07pm

Science
5. The process of desertification can occur when (1 point) A. plants usually found in the desert replace trees that have been cut down B. farmers use contour farming techniques C.an area of forest is clear-cut*** D.an area of forest is selectively cut (desertification is the ...
Wednesday, February 5, 2014 at 8:06pm

Science,
Aaarrrrgghhh! You are terribly confused. Go back and read your book about desertification.
Wednesday, February 5, 2014 at 7:42pm

Science,
If they are both wrong then my answer would be, B. If one of my earlier choices was correct then I, would still say A...
Wednesday, February 5, 2014 at 7:39pm

Science,
Are you saying both of my choices are wrong or just 1...?
Wednesday, February 5, 2014 at 7:36pm

Science
The colors indicate temperature and age. Classification is by spectral type. For example: Type.... Color O.... Blue B.... Blue A.... Blue-white F.... White G.... Yellow K.... Orange M.... Red
Wednesday, February 5, 2014 at 7:33pm

Science,
Which is it?
Wednesday, February 5, 2014 at 7:29pm

Science,
No.
Wednesday, February 5, 2014 at 7:28pm

Science,
Or maybe, it's answer choice C?
Wednesday, February 5, 2014 at 7:28pm

Science,
5. The process of desertification can occur when (1 point) A. plants usually found in the desert replace trees that have been cut down *** B. farmers use contour farming techniques C.an area of forest is clear-cut D.an area of forest is selectively cut
Wednesday, February 5, 2014 at 7:24pm

Science
What is indicate by the color of the stars? List and label them.
Wednesday, February 5, 2014 at 6:35pm

science
6 FeCl2(aq) + K2Cr2O7(aq) + 14 HCl(aq) ==> 6 FeCl3(aq) + 2 CrCl3(aq) + 2 KCl(aq) + 7 H2O(l) How many milliliters of 0.0750 M K2Cr2O7(aq) will react with 0.038 mol of FeCl2(aq)? I used the equation Molarity=Mole/Volume and divided my answer by 1000 to get milliliters. I'...
Wednesday, February 5, 2014 at 5:54pm

Science
d
Wednesday, February 5, 2014 at 5:48pm

Science
Any object, wholly or partially immersed in a fluid, is buoyed up by a force equal to the weight of the fluid displaced by the object.
Wednesday, February 5, 2014 at 5:38pm

Integrated Science
What is he final temperature after 80.0 calories is absorbed by 10.0 grams of water at 25.0 *C?
Wednesday, February 5, 2014 at 5:34pm

Science
Archimedes' principle states that the buoyant force on an object is equal to the density of the fluid it displaces. true?
Wednesday, February 5, 2014 at 5:17pm

Science
Density is given in ____. a.Pa/cm3 b.N/m2 c.g/s2 d.g/cm3 I cant rremember, c?
Wednesday, February 5, 2014 at 5:06pm

science
F = m a 50 = 100 a a = 0.5 m/s^2
Wednesday, February 5, 2014 at 4:48pm

social science
Please note that no one here will do your work for you. However, we will be happy to read over what YOU THINK and make suggestions and/or corrections.
Wednesday, February 5, 2014 at 4:20pm

science
an astronaut has a mass of 100 kg. she recedes from her spacecraft using spurts of gas from a small unit on her back. if the force generated by the gas spurt is 50N, calculate her acceleration?
Wednesday, February 5, 2014 at 4:15pm

social science
Think about the war between the United States and Iraq. To what degree, if any, did political culture play a role in the decision to go to war, the public’s support of the war, and how public officials discussed the war? Looking at this example, reflect back on historical...
Wednesday, February 5, 2014 at 4:11pm

Science
A 100 kg sample of a metal is cooled from 100°C to 20°C by removing 20 kcal of heat. Calculate the specific heat capacity of the metal.
Wednesday, February 5, 2014 at 3:25pm

science
a stone is dropped down a well.it hits th surface of the water after 2seconds.find the depth of water from point where the stone was dropped
Wednesday, February 5, 2014 at 2:09pm

Science
Yes. 7C
Wednesday, February 5, 2014 at 1:51pm

Science
So is 7 C?
Wednesday, February 5, 2014 at 1:49pm

Help with science
So then is 7 C?
Wednesday, February 5, 2014 at 1:49pm

Science
5. right 7. wrong
Wednesday, February 5, 2014 at 1:47pm

Science
5.The process of desertification can occur when B.farmers use contour farming techniques C.an area of forest is clear-cut D.an area of forest is selectively cut 7.Which of the following statements describes the conservation of a natural resource? A.A factory burns coal to run ...
Wednesday, February 5, 2014 at 1:45pm

science
production. Describe at least two alternatives to oil that are currently available and discuss the barriers that keep these alternatives from replacing oil as our primary means of energy? Additionally, utilizing at least two scholarly or reputable resources and your textbook, ...
Wednesday, February 5, 2014 at 1:00pm

science(CHECK ANSWERS)
which of the following is the best example of transforming electromagnetic energy into thermal energy? A.when trees absorb sunlight for photosynthesis. B.when the interior of a car absorbs sunlight and warms up.(I PICK THIS) C.when a solar panel absorbs sunlight to make ...
Wednesday, February 5, 2014 at 11:56am

Science (please check my answers)
7. During the process of photosynthesis, plants convert carbon dioxide and water into glucose. Covalent bonds hold the glucose molecules together. The breaking of the covalent bonds during digestion releases energy. The type of energy released is (1 point) • kinetic ...
Wednesday, February 5, 2014 at 11:38am

Science
I agree with the first, but not the second.
Wednesday, February 5, 2014 at 11:32am

Science
With the books and notebook, aren't they being moved?
Wednesday, February 5, 2014 at 11:30am

science(CHECK ANSWERS)
I took this quiz and the answer is B
Wednesday, February 5, 2014 at 10:39am

science(CHECK ANSWERS)
which of the following is the best example of transforming electromagnetic energy into thermal energy? A.when trees absorb sunlight for photosynthesis. B.when the interior of a car absorbs sunlight and warms up. C.when a solar panel absorbs sunlight to make electricity (I PICK...
Wednesday, February 5, 2014 at 12:49am

science(CHECK ANSWERS)
I don't think A is the right answer. A is absorbing sunlight for photosynthesis but that is being trqansformed into chemical energy in which CO2 and H2O form glucose. B is absorbing EM to form heat and that is thermal energy, C. The solar panel is absorbing EM and making ...
Wednesday, February 5, 2014 at 12:19am

computer science
/*You know you need 26 characters, and you need to fill an array. This absolute value lets you utilize a for loop to fill in the individual elements of said array.*/ for (int i=0;i<26;i++) /*because the i counter will link to a specific array value, it will push into all ...
Wednesday, February 5, 2014 at 12:08am

science(CHECK ANSWERS)
I PICKED A
Wednesday, February 5, 2014 at 12:04am

science(CHECK ANSWERS)
can anyone answer my question?? which of the following is the best example of transforming electromagnetic energy into thermal energy? A.when trees absorb sunlight for photosynthesis. B.when the interior of a car absorbs sunlight and warms up. C.when a solar panel absorbs ...
Tuesday, February 4, 2014 at 11:56pm

Science
Intrinsic control of heartbeat rate involves what mechanism(s)? a) The AV node initiates heartbeat although the SA node can generate a slower beat rate. b) The atrioventricular bundle initiates signals that travel to the Purkinje fibers. c) The SA node initiates heartbeat ...
Tuesday, February 4, 2014 at 10:51pm

Science
THis is a weird question. d is the answer,and you ought to know why before your next test.
Tuesday, February 4, 2014 at 10:43pm

Science
In a hypothetical experiment, the blood flow between two dogs is joined and one dog is stressed so that its heart rate goes up rapidly. What will happen to the heart rate of the second dog? a) It will remain calm because the heart rate is determined intrinsically in each heart...
Tuesday, February 4, 2014 at 10:17pm

science
L min. = 10.26 cm W min. = 4.91 cm H min. = 1.52 cm V nom. = 10.27 * 4.92 * 1.53=77.308 cm^3 V min. = 10.26 * 4.91 * 1.52=76.728cm^3 Error = 77.308 - 76.728 = 0.5796 cm^3 NOTE: The fractional error has no units; they cancel. Fractional Error = 0.58cm^3/77.308cm^3 = 0.0075
Tuesday, February 4, 2014 at 8:40pm

SCIENCE
244.4m
Tuesday, February 4, 2014 at 7:54pm

Science
I checked it. It's not materials of alloys of irons, it's alloys of irons.
Tuesday, February 4, 2014 at 7:19pm

Science
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_all​oys#Alloys_of_iron
Tuesday, February 4, 2014 at 7:09pm

Science
A list of materials of alloys of iron.
Tuesday, February 4, 2014 at 7:06pm

Science
Work or no work? Work=ForcexDistance 1. A person holding a box of potatoes. No work 2. A batter holds his bat at his side while waiting for his turn to play. No work 3. Your sister carries home her books from school. No work 4. You push a box from point A to point B along the ...
Tuesday, February 4, 2014 at 6:57pm

Science
Right
Tuesday, February 4, 2014 at 6:53pm

Science
Asexual reproduction results in A.more diversity in their offspring B.less diversity in their offspring C. variation and diversity in the offspring D. a species adapting to its changing environment Answer : B Sexual reproduction results in A: offspring that can adapt to ...
Tuesday, February 4, 2014 at 6:53pm

Science
Thank you
Tuesday, February 4, 2014 at 6:51pm

Science
Which is not a plant adaptation found in grasslands A.long roots B. narrow leaves/grass C.wind and animal seed dispersion D.rumen in bison Answer : D Which is not an animal adaptation found in grasslands? A. long legs B.burrowing animals C.transpiration through stomata D.Rumen...
Tuesday, February 4, 2014 at 6:51pm

Science
The first two are right. The third is wrong.
Tuesday, February 4, 2014 at 6:47pm

Science
3. Lots of trees. Grasslands are mostly fields of grass. They do not have many trees.
Tuesday, February 4, 2014 at 6:47pm

Science
You are welcome
Tuesday, February 4, 2014 at 6:45pm

Science
Which contains only abiotic factors? A.firewood wind and fish B. water wind and soil C. rocks soil and grass D. water grass and firewood Answer : b Which is not a type of grassland Savanna Plains prairie sahara Answer : sahara Which is not a characteristic of grasslsnds A. dry...
Tuesday, February 4, 2014 at 6:44pm

Science
Thanks
Tuesday, February 4, 2014 at 6:24pm

Science
flower, tree and firewood are all biotic. Others are not. Your other answers look reasonable.
Tuesday, February 4, 2014 at 6:20pm

Science
Which contains only biotic factors? A. grass water and rocks B. soil ants and fish C. flower tree and firewood D. dog fish and wind Answer : B Moving of sediments or materials from its original location? erosion What is the depositing of eroded sediments or materials in a new ...
Tuesday, February 4, 2014 at 5:58pm

Science
8. B?? Seventy years ago when I was in 6th grade, I noticed how Africa and South America looked as though they fit together. I was delighted when Wegener's theory of continental drift as accepted as it confirmed my childhood guess,
Tuesday, February 4, 2014 at 5:58pm

Science
You're welcome.
Tuesday, February 4, 2014 at 5:53pm

Pages: <<Prev | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | Next>>

Post a New Question | Current Questions

Search
Members