Monday
August 3, 2015

Homework Help: Preschool

reflection and observation
suppose youre a young mother with two preschool children.you prefer to take care of them yourself in your own home,rather than place them in a day care program.to earn some money for your family ,you decide to become a day care provider for two or three other children.what ...
Friday, July 31, 2015 by susue

project child care
i have made an observation project to preschool can anybody correct my project and see whats my mistakes thanks
Friday, April 3, 2015 by younes

Child Development
Research has shown that most preschool A.don't use the words "think,"remember or pretend c. believe that an event can be known without being directly observes. D. often insist they've always known information they just learned
Wednesday, March 11, 2015 by William

language arts
WEDNESDAY March 11, 2015 SCHOOL SUBJECTS Art Business Computers English Foreign Languages Health Home Economics Math Music Physical Education Science Social Studies GRADE LEVELS Preschool Kindergarten Elementary School 1st Grade 2nd Grade 3rd Grade 4th Grade 5th Grade 6th ...
Wednesday, March 11, 2015 by hello

ECE
Noted early childhood experts worry that preschool reading-skill instruction activities may: A. reduce play time. B. intimidate parents. C. accelerate mental growth. D. lead kindergartners
Tuesday, March 10, 2015 by Anonymous

using skills
At which grade level is it most appropriate for children to group by more than one attribute? A. Four years old B. Kindergarten C. Preschool D. Primary my answer is d.
Thursday, March 5, 2015 by lauren

Contemporary Child Day Care
Research shows that the ______ is an important factor in a child's development. A. quality of parenting and care the child receives from adults B. social status of the child's family C. type of preschool the child attends D. financial status of the child's family
Wednesday, March 4, 2015 by jq

English please help
Is this antithesis or just parallelism? " more preschool- age children (about 80 a year) are killed by guns each year than police officers are killed by guns (about 50)"
Wednesday, January 28, 2015 by Anonymous

English
What is the warrant in this article? BOULDER, Colo. — JUST after Christmas, Veronica Rutledge of Blackfoot, Idaho, took her 2-year-old son to a Walmart store to spend holiday gift cards. As they strolled by the electronics section, according to news reports, the toddler ...
Wednesday, January 21, 2015 by Anonymous

English
What is the claim, warrant, and grounds in this article? Smart Guns Save Lives. So Where Are They? BOULDER, Colo. — JUST after Christmas, Veronica Rutledge of Blackfoot, Idaho, took her 2-year-old son to a Walmart store to spend holiday gift cards. As they strolled by the...
Wednesday, January 21, 2015 by Anonymous

Child Development
Please Check my answers 1. A type of communication that isn't only about the present and that promotes higher level thinking such as planning and reminiscing is called A. child-child conversation. B. chanting. C. early production. D. decontextualized talk. ANSWER: A 2. ...
Monday, December 8, 2014 by Danielle

m
For a preschool plan can you have a science activity for each day?
Saturday, December 6, 2014 by Anonymous

Child Development
1) The recording method that's most useful in discovering the causes or results of a child's behavior is A. rating scale. B. time sampling. C. event sampling. D. checklist. 2) One way a teacher can help a child stand up for her rights is A. making other ...
Thursday, December 4, 2014 by Danielle

Biochem
Computers English Foreign Languages Health Home Economics Math Music Physical Education Science Social Studies GRADE LEVELS Preschool Kindergarten Elementary School 1st Grade 2nd Grade 3rd Grade 4th Grade 5th Grade 6th Grade 7th Grade 8th Grade High School 9th Grade 10th ...
Thursday, November 13, 2014 by Pop

Preschool Creative Thinking
A creative teacher should encourage and accept non-conformist behavior as long as it: a. constructive b. joyful c. age-appropriate d. inoffensive I thinking c, but the word encourage mad me think it might be a, because one should always encourage constructive behavior.
Saturday, November 8, 2014 by anonymos

Preschool/Kindergarten
Which of the following is a reason why kindergarten was started in the United States? a. Kindergarten was designed to be affordable to most people. b. Kindergarten was designed to be universally available for all. c. Kindergarten was designed to make a difference in the later ...
Friday, November 7, 2014 by anonymos

preschool
Letting the _________set the limits is one of the approaches to preventing misbehavior. a. approach b.environment c. feedback d. guidance I chose b-my thinking is that the environment is an important part of managing any behavior.
Friday, November 7, 2014 by anonymos

Preschool Creative Thinking
The eclectic theoretical approach that most teachers use means that: a. the major development theories are used on different days of the week on a rotating basis. b. one major developmental theory is used for toddlers, another for preschool, another for kindergarten, and the ...
Friday, November 7, 2014 by Anonymous

Preschool Creative Thinking and Arts Based Learnin
Supporting "possibility thinking" means teachers are encouraging children to: a. first solve problems and follow directions, then "think outside the box." b. not merely solve problems but find them, then pose "what if" questions in their minds. c...
Friday, November 7, 2014 by Anonymous

Preschool-Creative Thinking and Arts Based Learnin
Read the book, but could not find this answer. Creative thinking in children is like creative thinking in adults in that they both: a. have experiences that are complex, challenging, and creative. b. have intelligence that develops into skill. c. lack inhibition when ...
Friday, November 7, 2014 by GALEN

Creative thinking in preschool
Creative thinking in children is like creative thinking in adults in that they both: a. have experiences that are complex, challenging, and creative. b, have intelligence that develops onto skill. c. lack inhibition when responding to external stimuli. d. have preconceived ...
Friday, November 7, 2014 by GALEN

Early Childhood Education
Studies show that early readers: A. watched educational television more than two hours a day. B. had access to a variety of reading material and watched educational television. C. knew all of the letters and sounds by age 2. D. were read fiction and non-fiction books during ...
Friday, November 7, 2014 by Mary

celebrating Diversity
When do children begin to notice differences in gender, race, and ability? A. Only when adults make them aware of these differences B. From 8 10 years old. C. During the preschool years D. From the moment they're born This answer is C.
Thursday, October 23, 2014 by Amanda

planning & implementing for the environment
which of the following toys is the safest for preschool children  (a)a puzzle containing small pieces (b)a hardwood wagon (c)a doll with a dress of flammable material (d)a game operated by electricity  The answer is either A or B
Monday, October 20, 2014 by Amanda

Algebra
Business Computers English Foreign Languages Health Home Economics Math Music Physical Education Science Social Studies GRADE LEVELS Preschool Kindergarten Elementary School 1st Grade 2nd Grade 3rd Grade 4th Grade 5th Grade 6th Grade 7th Grade 8th Grade High School 9th Grade ...
Thursday, October 9, 2014 by Anonymous

curriculum
Which of the following is an example of a project-approach activity for a preschool class? A. At 9:00 in the morning every day, half the children in the class do sorting and counting activities while the other half work on an art project. After 20 minutes, the groups switch. B...
Wednesday, September 17, 2014 by Daniela

Currculum
Which of the following is the most suitable theme for preschool age children? A. Predicting the weather B. Gravitational theory C. The hazards of electricity D. Plants in the classroom my answer is a.
Wednesday, September 17, 2014 by Daniela

Curriclum
Which of the following is not a good approach to teaching health, nutrition, and safety for preschool children? A. Explain that children should be more conscious of health, safety, and nutrition than their teachers. B. Incorporate health, safety, and nutrition into daily ...
Sunday, September 14, 2014 by Daniela

Criminal Justice
Which statement best describes physical aggression in preschool children? A. It is a strong predictor of later violence. B. It declines if ignored by caretakers. C. It is a normal developmental behavior. D. It rarely, if ever, occurs in preschool children. im confused between ...
Wednesday, August 20, 2014 by Amy

Psy270
Individual Clinical Assessment Mr. and Mrs. Lawson brought their 4-year-old adopted daughter, Clara, to see Dr. Mason, a psychiatrist. Clara was polite in greeting Dr. Mason, but did not smile and kept her gaze down as she took a seat. Mr. and Mrs. Lawson sat next to Clara and...
Sunday, April 13, 2014 by Ron

Family
What career is more worthy to go to college for and save the most money? A.) Vet Tech B.) Preschool/Kindergarden Teacher C.) Pilot D.) Manager A or B ??
Wednesday, April 2, 2014 by Molly

Math
(a) translate the argument into symbolic form and (b) determine if the argument is valid or invalid. You may compare the argument to a standard form or use a truth table. If I can get my child to preschool by 9:45AM, then I can take the 9:00AM class. If I can take the 9AM ...
Saturday, March 1, 2014 by Boo

childcare
A preschool child in your class draws a square that's divided by lines. This shape is known as a
Monday, January 27, 2014 by Anonymous

early childhood literacy
when a teacher hears a preschool student using incorrect language she should:
Monday, December 30, 2013 by Anonymous

child care
When a preschool child experiences sadness, the best way for a teacher to help is by A. distracting the child by giving them something to do. B. encouraging the child to play with others. C. demonstrating sympathy in words and deeds. D. isolating the child in another room.
Sunday, November 3, 2013 by Anonymous

ece
A preschool child can be designated a reader when he or she: a. writes words b. sounds out a word and is almost correct c. has both phonemic and phonological awareness d. understands and/or acts appropriately when looking at a written word
Monday, October 14, 2013 by katrina

Acticities of Daily Living
1. What are some of the factors that affect a patients ability to reenter the community? A. Existence of suitable recreation activities B. Support services and safety considerations C. Availability of malls and shopping centers D. Patients level of cognitive reasoning (My ...
Wednesday, September 18, 2013 by Shamie

Early childhood
I need to see an written example of a summary report on a child for preschool that covers the seven domain. 1.Personal and social development 2. Language and Literacy 3. Mathematical Thinking. 4. Scientific Thinking. 5. Social Studies. 6. the Arts. 7.Physical development, ...
Saturday, August 24, 2013 by Karen

SOCIAL SKILLS AND MOTOR DEVELOPMENT
1. When a preschool child experiences fear, the best way for a teacher to help is by A. removing or reducing the cause of fear. B. distracting the child by giving them something to do. C. isolating the child in another room. D. telling the child not to cry. 2. By what age ...
Tuesday, August 6, 2013 by Anonymous

earlychildhood
when a teacher hears a preschool student using incorrect language she should
Friday, August 2, 2013 by rose

Child Care
4. Which of the following is not a reason why an early childhood teacher would choose to use a virtual field trip over live, hands-on experience? A. The teacher doesn't like leaving the classroom. B. The location is too far away. C. The actual trip would be too expensive. ...
Wednesday, July 24, 2013 by Brenna

Writing
can you check my grammar and spelling? and does it look better? Erin Oldham Calvin Brown 20 March 2013 ASL 2 ASL 2 Research paper I am writing about interviewing three Deaf Persons for my ASL research paper. The first person I interviewed is Christian DeGuzman. He has been ...
Saturday, May 18, 2013 by Erin

ece
On the Child Development Checklist, you've checked the item "Spends time watching others at play" for a preschool child in your group. Which of the following is the most likely reason for the child's behavior? A. The child needs the teacher's help to get ...
Friday, April 12, 2013 by Anonymous

ece
Which of the following statements about large motor development in children is correct? A. Catching a ball is easier than throwing for two- and three-year-olds. B. Kicking a ball is difficult for preschool children because it requires balancing skills and eye-foot coordination...
Thursday, April 11, 2013 by Anonymous

ECU
Which of the following is not an appropriate technique for the assessment of preschool children? A. Visual documentation through photos or videotaping B. Play-based assessment C. Written standardized tests D. Child interviews
Thursday, April 11, 2013 by Anonymous

Statistics
A study of two groups of children since early childhood: One group of 62 attended preschool. A control group of 61 children from the same area and similar backgrounds did not attend preschool. Over 10 year period as adults, 38 of the preschool sample and 49 of the control ...
Monday, April 8, 2013 by Jose

grammar English
I am writing about interviewing Deaf Persons for my ASL research paper. The first person is Christian DeGuzman. He is profoundly deaf since birth, and about 2 or 3 years old later they found out that he was deaf that’s why. Christian grew up in Bay Area, went to ...
Saturday, April 6, 2013 by Erin

early childhood
Name four child characteristics that might make a preschool child hard to identify as talented or gifted.
Thursday, April 4, 2013 by betsy

early childhood education
Need help on wrting a final paper on a combination of philosiphies, theories, and concepts and demostrate how they apply to the earlychildhood classroom. The primary focus will be on the comprehensiveness of the many components that are neccassry to consider when designing ...
Saturday, March 30, 2013 by lakesha stallworth

cultural diversity
Linda Arriaga teaches at The Young Wonders Preschool. Which one of the following elements is likely to play the most prominent role in the school's child-centered philosophy and mission statement? A. Collaboration between teachers/staff and families B. Family participation...
Tuesday, March 5, 2013 by ray

Psychology
I know a man who read to his 5 children every night before they went to bed, and they all could read before entering preschool. Suppose that this were true of all children we could find who were read to every night before going to bed but true of only a few of those who were ...
Monday, March 4, 2013 by jenna

ECC
When do parents start to socialize their children in earnest? 1) The 1st year when babies can interact socially. 2) The 2nd year when toddlers are first able to comply with parental directions. 3) The preschool years when children start formal schooling. 4) Early adolescence ...
Wednesday, December 19, 2012 by Denice

ECE
3. In preschool, teachers who want to foster children's emotional development should focus on learning A. how to use discipline appropriately. B. how to help children develop appropriate emotional responses. C. what teachers should do when children act out. D. what causes ...
Friday, December 7, 2012 by leeann

Math (trigonometry)
MONDAY  December 3, 2012 SCHOOL SUBJECTS Art Business Computers English Foreign Languages Health Home Economics Math Music Physical Education Science Social Studies GRADE LEVELS Preschool Kindergarten Elementary School 1st Grade 2nd Grade 3rd Grade 4th Grade 5th Grade 6th...
Monday, December 3, 2012 by Sammy

general
Topics such as mental health, and career choices are discussed in ............. education. a. lifespan b. consumer c. industrial d. preschool
Monday, November 26, 2012 by kan

general
Topics such as mental health, and career choices are discussed in ............. education. a. lifespan b. consumer c. industrial d. preschool
Monday, November 26, 2012 by kan

assessing development cognitive language observat
There are several strategies that can help preschool children Foster language production one strategy that involves asking questions after a child. speaks to encourage him or her to continue talking is called?
Friday, September 28, 2012 by James

assessing development cognitive language observat
When preschool child is first learning to print. alphabet letters he or she print letters upside down or backwards the teacher should.
Friday, September 28, 2012 by James

Child Development
According to Gardner A.different in intelligences are not evident until the primary years. B.differences in intelligences are not evident after the preschool years. C.differences in intelligences are evident in the preschool years and they become more observable in the primary...
Friday, August 31, 2012 by Sandra

Observing development of the young child
The type of pretend play in which Preschool children role play with others is called? Dramatic play B, onlooker play C, solitary play D, access ritual play
Monday, August 27, 2012 by Olivia

Observing development of the young child
A preschool in your class draws a square that's divided by lines. This shaped as knows as a A, mandala B, sun c, pictorial D, face
Monday, August 27, 2012 by Olivia

Early Childhood
Rosa is a newborn. As she grows, which will she learn to control last? A. Her fingers B. Her hands C. Her arms D. Her head Need help!! I put A but I'm not for sure. A preschool child can be designated a reader when he or she: A. writes a word. B. sounds out a word and is ...
Tuesday, July 31, 2012 by Anonymous

Early Childhood
Studies show that early readers: A. watched educational television more than two hours a day. B. had access to a variety of reading material and watched educational television. C. knew all of the letters and sounds by age 2. D. were read fiction and non-fiction books during ...
Tuesday, July 31, 2012 by Anonymous

Early Childhood Literacy
Children with many experiences with stories: A-can accurately sound out words. B-tend to know stories have predicitable segments and features C-can read simple words as was or am by late preschool years. D-realize words are separated in sentences and that sentences end in ...
Wednesday, July 4, 2012 by Lori

early childhood
harborview preschool is designing its program to include lots of activities that develop writing skills. which would not be used for this specific purpose ? 1 dot to dot pics 2 tracing 3 cutting 4 gluing help me
Monday, June 11, 2012 by reema

early childhood literacy
when a teacher hears a preschool student using incorrect language she should 1. model the correct language 2. correct his mistakes 3. ask him to repeat correctly 4. ask him to think about each word as he says it.
Tuesday, June 5, 2012 by reema

Catering(Gourmet Essentials)
THURSDAY March 8, 2012 SCHOOL SUBJECTS - Art - Business - Computers - English - Foreign Languages - Health - Home Economics - Math - Music - Physical Education - Science - Social Studies GRADE LEVELS - Preschool - Kindergarten - Elementary School - 1st Grade - 2nd Grade - 3rd...
Thursday, March 8, 2012 by shanon

English Comp
Compare and Contrast Essay for Preschool  Pre-school (Pre-K) and Kindergarten, on an equal level; when it comes to the educational standards of teaching. Preschool allows student an opportunity for additional educational preparations, so that the first impression in to ...
Thursday, February 23, 2012 by Anonymous

science
Observe one hour in a classroom (preschool, pre-kindergarten, kindergarten
Wednesday, November 2, 2011 by tt

teachers aide early chidhood education and after s
which type of afterschhol game is usually most successful with young children? (a)highly structured group games (b)noncompetitive physical games (my answer) (c)indivual quiet games (d)educational reading and writing games one of the primary concerns of child advocacy groups is...
Monday, August 29, 2011 by susue

early childhood education
1. Small group discussions with preschools enables them to: A. Find out if they are superior B. Learn to argue C. Outsmart the others and gain teachers attention D. Compare their ideas with peer ideas I choose D 2. Children with many experience with stories: A. Can accurately ...
Tuesday, August 16, 2011 by jeff

Early Childhood Language
1. Beginning child storytellers: A.have story sense and story grammar immediately b.sequence story events in mature ways c.often tell a series of unrelated events d.display mature gesturing ability I said c is that correct 2.children with many experience with stories: a.can ...
Tuesday, August 16, 2011 by Vanessa

ECE
At which grade level is it most appropriate for children to group by more than one attribute? A. Primary B. Kindergarten C.Four years old D.Preschool
Monday, August 8, 2011 by Karen

careers in early childhood education
Factors that support the need for a more family-centered approach to education include an increase in the divorce rates and the: a.)increasing numbers of immigrant families. b.)need for children to respect their elders. c.)federal legislation that forces early childhood ...
Monday, August 1, 2011 by lachelle mitchell

Early Childhood Psychology
Can someone please let me know if I chosen the right answers for my six questions below? If I did not choose the right answers could you please let me know which answer is the correct one? Thanks 1) In Piaget's theory, a symbol is closest to a(n) = Physical object. (B) A) ...
Friday, July 29, 2011 by Sharon

computers in day care
Which of the following statements about children and computers is not correct? A. Today, many children begin using computers in preschool or day care. B. Some day care providers begin computer-assisted instruction with children as young as two years old. C. When they’re ...
Sunday, July 24, 2011 by nk

early childhood education
which of the following toys is the safest for preschool children (a)a puzzle containing small pieces (b)a hardwood wagon (c)a doll with a dress of flammable material (d)a game operated by electricity i choose b am i correct
Wednesday, June 22, 2011 by semone

childhood and family development
Suppose that a preschool class has twelve students, among whom nine languages are spoken. If you were the teacher of this class, what would be your plan to help the children communicate with you and their classmates?
Thursday, May 5, 2011 by tasha

childhood and family development
Suppose that a preschool class has twelve students, among whom nine languages are spoken. If you were the teacher of this class, what would be your plan to help the children communicate with you and their classmates? What would you celebrate about this challenge?
Wednesday, May 4, 2011 by tasha

psychology
Parents brought a four year old adopted daughter to see a psychiarist. The child was polite i greeting but did not smile and kept her gaze down as she took a seat. The parents explain their concerns. They described the child as quiet and who nows throws temper tamtrms, during ...
Sunday, May 1, 2011 by deb

child care
1. Which one of the following statements uses language best to present a clear picture of a child's behavior? A. Leslie ran to the door, greeting his mother with open arms. B. Carolyn carried her books to the table. C. Marshall handed the truck to Jacob. D. Beryl chose a ...
Tuesday, February 1, 2011 by dawn

preschool
hello i need help with a lesson plan i need to find one regarding diversity, and whats the concept?
Wednesday, December 8, 2010 by nataly

Teachers Aide/Early Childhood Education and After-
Here are my answers thus far....Number 20 has not been answered. 1.b 2.c 3.b 4.d 5.a 6.b 7.c 8.b 9.a 10.c 11.b 12.b 13.c 14.a 15.d 16.c 17.b 18.c 19.b 20.? 1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games C. ...
Tuesday, September 28, 2010 by AspiringTeacherandMotherofFour

preschool
i need 9 learning experiences that will promote physical cognitive and creative learning
Thursday, September 23, 2010 by Anonymous

preschool
what is an integer? a postitive one? a negative one? can you add them?
Thursday, August 19, 2010 by 8th grade

Preschool
I'm doing a lesson plan for preschoo children and it says sensory expirences and im not sure what that means can anyone please help?
Sunday, July 11, 2010 by karrie

EARLY CHILDHOOD EDUCATION & AFTER-SCHOOL DAY CARE
1. Which type of after-school game is usually most successful with younger children? A. Highly structured group games B. Noncompetitive, physical games C. Individual, quiet games D. Educational reading and writing games 2. One of the primary concerns of child advocacy groups ...
Monday, June 28, 2010 by Anonymous

Elective Child Daycare Management
1. Which one of the following statements uses language best to present a clear picture of a child's behavior? A. Leslie ran to the door, greeting his mother with open arms. B. Carolyn carried her books to the table. C. Marshall handed the truck to Jacob. D. Beryl chose a ...
Friday, June 18, 2010 by Alyssa

preschool
what materials and experiences promote cognitive and language growth?
Tuesday, April 27, 2010 by Anonymous

education
1.For motor development,the greatest importance for the developing infant is. A.tummy time b.sitting c.crawling d.walking my answer is crawling 2. At what stage does the ability to use imagination begin to develop? A.infancy b.toddlerhood c.preschool d.early elementary my ...
Monday, March 29, 2010 by vanessa

preschool
i have son that 2 year and still not talking .what should i do ?
Saturday, January 30, 2010 by makeeda

preschool
Do you know any fun and exciting games or activities that I could do with my 3 and 4 year olds to introduce them to time/clock?
Sunday, January 17, 2010 by Marcia

english
- Computers - English - Foreign Languages - Health - Home Economics - Math - Music - Physical Education - Science - Social Studies GRADE LEVELS - Preschool - Kindergarten - Elementary School - 1st Grade - 2nd Grade - 3rd Grade - 4th Grade - 5th Grade - 6th Grade - 7th Grade - ...
Friday, January 8, 2010 by peter

English
I am a preschool teacher who has been observed by the principle who was never been supportive anyway reacently I got her feedback and it was negative due to the fact that she wanted me to use differentiated instructions during and she just observed me during calendar time ...
Sunday, January 3, 2010 by caro

child development
• Compose a 1,400- to 1,700-word paper analyzing the information processing theory. o Identify the components of the information processing theory described in the text. o Define the components and their functions. o Summarize the interrelationship among the components ...
Sunday, December 6, 2009 by scooby

Preschool teacher needs your help.. thx alot
The theme for this week is animal habitats... Do u have any lesson ideas, connected to this theme, that i could do with my 3 and 4 year olds?
Sunday, November 29, 2009 by Marcia

Preschool teacher needs your help... thx a mill
I am a preschool teacher and my 3 and 4 year olds are struggling with their numbers and colors.... What fun game could I play with them to teach them their numbers and colors?
Saturday, November 14, 2009 by Marcia

human rescource management (am i correct)
For your final project, you will develop documentation for human resources professionals to manage a specific employment position. The materials you create would assist HR professionals in the four functions of job analysis, selection, orientation, and training, all towards ...
Saturday, November 7, 2009 by scooby

child
During which phase of purchasing for your preschool program would you most likely purchase child-sized chairs and tables for the eating area? A. The start-up phase B. The supplemental phase C. The follow-up phase D. The replacement phase answer is a
Tuesday, November 3, 2009 by lisa

Preschool teacher needs your help... thx soo much
Pre-school teacher NEEDS YOUR HELP!!! thanks sooo much? I am a preschool teacher and the theme for this week is "Land/Air/and water".... My kids are 3 and 4.... what lesson ideas or craft ideas do u have in mind for this theme... I wanted to do a fun activity about ...
Saturday, October 31, 2009 by Marcia

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. Next>>

Members