Sunday
December 4, 2016

Posts by someone

Total # Posts: 282

Chemistry
What is the solute-solvent interaction between silver nitrate in water?
November 11, 2016

math 2
Prove that (cos40-sin30)/(sin30-cos50)=tan50
November 3, 2016

Chem 3
A 2.00 kg piece of granite with a specific heat of 0.803 J/g·°C and a temperature of 95.0°C is placed into 2.00 L of water at 22.0°C. When the granite and water come to the same temperature, what will that temperature be?
November 2, 2016

Chem 2
Using values from Appendix C in your textbook, calculate the value of ?H° for the reaction 4 NH3(g) + 5 O2(g) ? 4 NO(g) + 6 H2O(g)
November 2, 2016

Chemistry 1
Calculate q when 22.0 g of water is heated from 25.0°C to 100.0°C.
November 2, 2016

Chemistry
100 g piece of granite and a 100 g piece of lead are placed in an oven that is at 100°C. The initial temperature of the pieces are 25°C. After a couple of minutes, neither one is at 100°C, but which one is warmer? Which one will reach 100°C first? How much ...
November 2, 2016

Social Studies
Thanks No one
October 27, 2016

Social Studies
Thanks Lee, your answers are correct. I love people like you :)
October 19, 2016

math
algebra sorry i posted again 3) -(2x + 7) what i don't get is that what to do with 7 because it has no variable...
October 18, 2016

math
please ans
October 18, 2016

math
Algebra 1) 11x + 2y - 4x - y 2) 9x + 2y -5x what i did in no. 2 is subtract 9 and 5 then add 2... please correct mw if i am wrong
October 18, 2016

math
thanks........don't take tension saare nhi chahiye
October 13, 2016

math
divide 340 mangoes in 4 parts a,b,c,d in the raatio 5:1:2:1
October 13, 2016

History
How to do any kind of homework?
October 13, 2016

Science (grade 7)
please answer.....
October 6, 2016

Science (grade 7)
our topic is cell -it is the main component of the plant cell wall
October 6, 2016

Government
The answers are: 1)B 2)B 3)C 4)A 5)C 6)B 7)B 8)C You should get a 100% :)
October 5, 2016

history
( ) around my answer. If nothing is there then i don't know What is one important achievement of the Incas? A. a written language B. a system of democratic government C. a system of roads and bridges D. an accurate calendar What is one way in which the Incas increased ...
September 21, 2016

SCIENCE
Why does one feel difficult to breathe in a deep well while cleaning it?
August 20, 2016

COMPUTER
FUNCTION PROCEDURE TO INPUT A STRING AND CHECK WHETHER IT IS PALINDROME OUT NOT.
August 18, 2016

Social Studies (Check Answers)
It seems that these are not in order .. could comeone read all the answers the way it is organized?
August 17, 2016

physics
oh ok thanks
June 9, 2016

physics
so to get the answer I do the inverse sine of d?
June 9, 2016

physics
Both threads are now lengthened such that L=1.00m, while the charges q1 and q2 remain unchanged. What new angle will each thread make with the vertical? Hint: you must solve for the angle numerically
June 9, 2016

physics
The two small spheres each with mass m= 25g are hung by silk threads length L=.65m from a common point. When the spheres are given positive charge such that q1=2q2, each thread hangs stationary at theta=15 degrees from the vertical. Using Newton's first law and coulomb'...
June 9, 2016

Social Studies
Never mind I already got it
May 26, 2016

Social Studies
Mrs Sue can you help me or someone else please?!
May 26, 2016

Social Studies
Compare and contrast the economies of Chile and Venezuela. I really need some help on this can someone name the similarities and differences pleace?
May 26, 2016

science
Maybe B but what is your answer?
May 26, 2016

Scocial Studies
Ok thank you sooooo much you are the best!
May 26, 2016

Scocial Studies
Mrs Sue can you help me or anyone?
May 26, 2016

Scocial Studies
Can someone please check my answer?
May 26, 2016

Scocial Studies
most brazilians are descendants of which combination of ancestors? A.Mayan,mexican, and mestizo B.Native American, african and european...(my answer B) C.portuguese, spanish, and incan D.spanish, ladino
May 26, 2016

LA
the novel dragonwings
May 20, 2016

Physics
Key is precious so answer John's question (Ronald won't help you). I need answer too :P
May 11, 2016

Physics
Tarzan, whose mass is 76 kg, travelling at 9.5m/s, grabs from the bottom of a 1.5 m long vine and swings upward. a) Calculate the maximum height of Tarzan. b) Calculate the angle at which the vine makes with the vertical at his maximum height.
April 25, 2016

algebra
Which of the following expressions is true? a. 4^3 * 4^5 < 4^12 b. 5^2 * 5^3 > 5^5 c. 3^2 * 3^4 = 3^2***** d. 5^2 * 5^4= 5^8 Which of the following expressions is true? a. 2^4 * 2^4 >2^7***** b. 3^2 * 3^6= 3^7 c. 4^3 * 4^5< 4^8 d 5^2 * 5^3 = 5^6 Please Help!
April 13, 2016

Math
Find the surface area of the prism 5m 9m 12m 1.426m 2.306m<< 3.336m 4.213m Is this correct??
April 7, 2016

Social Studies
are you sure trust me
March 29, 2016

English
a. anxiety about growing up i think because it states too much has happened and wanting to do nothing which worring to much about the future what will happen along the way
January 27, 2016

Art
Depending on which school you're in
January 21, 2016

Physics
On Planet X, an astronaut has maximum walking speed of 1.9 m/s. The astronaut's legs are each 1.3 m long. What is the constant of acceleration due to gravity on Planet X?
January 8, 2016

language arts PLS HALP
yes
December 15, 2015

language arts HELP PLZ
DOES ANYBODY KNOW WHAT 5 IS!!!!!!!!!!!!!!!
October 28, 2015

Ed Tech. PLZ HELP ASAP
I'm looking for the answer to number 5 and I really don't want to get it wrong soooooooo HEEEELLLLPPPP oh yeah and 2 is wrong its file
October 27, 2015

Ed Tech. PLZ HELP ASAP
I'm looking for the answer to number 5 and I really don't want to get it wrong soooooooo HEEEELLLLPPPP
October 27, 2015

algebra
1. write an algebraic expression for the word phrase: the quotient of r and 12 a.r * 12 b.r/12**** c.r-12 2. write a word phrase for the algebraic expression: 2t - 9 a.nine fewer than two times a number t***** b.nine fewer than two times a number t c.nine fewer than a number t...
August 23, 2015

English
Yes, you are correct. "e-mail" only exist in "small" category. Postcard appears in "medium 2" category. Check category "small", we can shoot more images with smaller number of pixels.
August 17, 2015

Reading
number 31 is D. I got the chart.
August 15, 2015

SOCIAL STUDIES
okay thank you
June 4, 2015

SOCIAL STUDIES
****= answer plz check my answers
June 4, 2015

SOCIAL STUDIES
1. which is an event of the progressive era enacted by the local government in South Carolina? a. the first grange chapter was established for farmers b. the grandfather clause gave poor whites the right to vote c. blacks were disfranchises through a poll tax d. a law ...
June 4, 2015

DragonWings LA
Classified is correct
May 26, 2015

Language arts
Owen is right for The Giver
May 18, 2015

Civics
Ms. Sue please help In what way do mixed and market economies support the ideals of democracy
May 8, 2015

math
lance made 10 dozen cookies. He made 25 percent chocolate chip, 25 percent peanut butter, and the remaining 50 percent oatmeal raisin. How many of each type of cookie did he make?
April 20, 2015

Trig
Prove that : (Sin Ө + Cosec Ө)/(Tan Ө+Cot Ө) = Sin Ө + Cos Ө
April 19, 2015

Math Please Help Me
Yes they are
April 12, 2015

Math Please Help Me
Yes they are
April 12, 2015

social studies
Is he right or wrong?
April 7, 2015

algebra
its 4/3
March 31, 2015

physics
R=u^2sin2(A)/g R=150^2*3*sin60/9.8
March 9, 2015

algebra
Jorge is painting a rectangular mural. Its length is 2 ft less than twice its width. Its area is 264 ft2. Find the dimensions of the mural.
March 1, 2015

art
It is B
February 5, 2015

art
What's the rest of the answers?
February 5, 2015

Algebra PLEASE?
?
January 6, 2015

Math
whats the damn answer
November 20, 2014

Art
oh and ms.sue u do know wikipedia's are wrong cause you can change them
November 5, 2014

physics
The force between to protons is kq^2/r^2 (where k = 1/(4*pi*epislon_0)) This force equals mg, where m is the proton mass. So, you have kq^2/r^2 = mg --> r^2 = kq^2/mg ---> r = q*sqrt(k/mg) ~ 11.9 cm
October 15, 2014

Language Arts
thanks PACMAN!!!!!!
October 14, 2014

science
What was the awnser to 4
October 9, 2014

math/ unit rates
DO YOU HAVE THE SAME MATH BOOK AS ME lol that son page 167 #9 practice 5.1 unit rates and rates answers are in the back section of the book book title is Math In Focus....... answer is 2 1/2 -Someone of a 6th grade Mather :)
September 28, 2014

math/ unit rates
DO YOU HAVE THE SAME MATH BOOK AS ME lol that son page 167 #9 practice 5.1 unit rates and rates answers are in the back section of the book book title is Math In Focus.......
September 28, 2014

math/ unit rates
answer is a fraction over 32 ?/32
September 28, 2014

english
4.b
August 15, 2014

english
the correct answers are 1.a 2.c 3.d 4.2
August 15, 2014

Language
I believe its the falling action
August 15, 2014

science (check!)
or is it...
May 26, 2014

social studies
thank you:)
May 15, 2014

social studies
In the Byzantine Empire, the emperor A controlled the church. B took orders from the pope. C obeyed Church leaders. D always helped defend Italy. my answer A. am I correct?
May 15, 2014

Language arts
I (advice,advise) you to plan your project before you start
May 13, 2014

HELP MATH 1 QUESTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a number cube is rolled 120 times. the number 4 comes up 47 times. what is the experimental probability of rolling a 4 A) 47/120 ; 1/30 B) 47/120 ; 1/6 C) 4/47 ; 1/6 D) 1/6 ; 47/120
May 1, 2014

HELP MATH ONLY 1 QUESTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
can you do me a big favor and plz explain this to me and what the answer
May 1, 2014

HELP MATH ONLY 1 QUESTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i think it is D
May 1, 2014

HELP MATH ONLY 1 QUESTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
you draw five card from a standard deck of 52 cards p(heart)=4/5. what type of probability is illustrated and why?? 1) Theroretical ; the result is based on then number of possible outcomes 2) Theroretical; the result is found by repeating an experiment 3)Expiremental; the ...
May 1, 2014

Math
ms.sue could you help or any one with the
April 30, 2014

Science
This is a fill in the blank, and I believe they gave a table of words to use. Use the table of words! Because you did not give the words on the table above, I would have to say acid rain. Acid rain has an effect on plants, animals, and aquatic animals and infrastructure. Acid ...
April 13, 2014

science(check answers)
1.D 2. B 3. D 4. C 5. A 6. A 7. D 8. D 9. A 10. B 11. C 12. C 13. C 14. B 15. B
March 5, 2014

6 grade math
How do you solve this problem: x + 2 1/5 = 7?
March 3, 2014

Math
Y=2x-14
March 3, 2014

Math oops
2.1x+3.5y=10.5
March 3, 2014

Math
Thanks Damon!
March 3, 2014

Math
What are the intercepts for 1.9x-1.9y=3.8
March 3, 2014

Math
Please help me!! 1.9x-1.9y=3.8 Pllleeeaaassseee help me !!!
March 3, 2014

Physics
Approximatley three
March 3, 2014

Math
1.9x-1.9y=3.8 (graph)
March 3, 2014

Science
Yes! A D A A I got 100%! Thanks!
March 3, 2014

Social Studies--Check My Answers Please--
#3 is c
February 28, 2014

Science One Question! Help ASAP!!!
Ms. Sue is not a very rude and mean person. This is a discussion, and you need to do the research and give your answer on genetic information. Nobody can do that for you. Jishka is a study site, not a site that give you answers all willy-nilly.
February 24, 2014

can someone PLS help me with this DRAGONWINGS book
Hello this is you lag arts teacher when i found out with student you are you will be kicked out of our school!!
February 19, 2014

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Next>>