Wednesday
August 20, 2014

Posts by robert


Total # Posts: 793

Square roots
sqrt(1440) = 37.94733192
December 7, 2008

Physics - Rotational Motion
Whichever one is the easiest to analyze.
December 7, 2008

Physics - Rotational Motion
The 2d drawing that goes with #2 shows a circle at the top of an incline. \
December 7, 2008

Physics - Rotational Motion
(#1.) A top starting from 40 rad/s takes 200 rad to stop. What is its rotational acceleration? (a constant) (#2.) A stationary 100 Kg circular object (r= 0.20 m) is on a 35 degree incline. The coefficient of rolling friction between the block and the incline is 0.01. If it ...
December 7, 2008

Physics - Rotational Motion
(#1.) A top starting from 40 rad/s takes 200 rad to stop. What is its rotational acceleration? (a constant) (#2.) A stationary 100 Kg circular object (r= 0.20 m) is on a 35 degree incline. The coefficient of rolling friction between the block and the incline is 0.01. If it ...
December 7, 2008

AP US History
Benjamin Wade
December 1, 2008

Math
how could you use 5 x 6 = 30 to find the product of 6 x 6
December 1, 2008

AP Chemistry
all three?
November 28, 2008

AP Chemistry
Consider a 50.4 g sample of H2O(g) at 115°C. What phase or phases are present when 156 kJ of energy is removed from this sample? Specific heat capacities: ice, 2.1 J/g·°C; liquid, 4.2 J/g·°C; steam, 2.0 J/g·°C, ÄHvap = 40.7 kJ/mol, &...
November 28, 2008

Chemistry
Hi everyone, I'm having problems with effective nuclear charge. Regarding these problems. Calculate Zeff for a valence electron in an oxygen atom. and Calculate Zeff for the 4s electron in a copper atom, . and Calculate Zeff for a 3d electron in a copper atom, Cu. Like for...
November 9, 2008

urgent Help .. Chemistry
If you assume that an atom is a hard sphere, you can estimate the average volume of space it occupies using basic geometry. Estimate the volume,V , of one sodium atom (Na) using its metallic radius of 186 pm . Express your answer in cubic picometers.
November 9, 2008

chemistry
reaction between CuSo4+NaCl
November 4, 2008

physics
A 2 gram bullet traveling at 1500 m/s [East] hits a 200 g block of wood at rest, and becomes embedded in it. If the block is suspended by long ropes, how high will it travel before it comes to rest?
November 3, 2008

social studies
What was the type of ship that Hernando Cortes sailed? Thank you.
October 26, 2008

College Physics
Yeah this is from a physics lab. It was for a "Energy Works" lab where we trying to proof conservation of energy. Total energy = KE + Ug. We had a 2.2m long Dynamics Track with Dynamics cart. We used a "riser block" which was a wooden block to raise the ...
October 25, 2008

College Physics
Let's say you measure an average acceleration to be 0.3883 ms-2. What is the height (in centimeters) of the riser block? Assume the legs of the track span 1.0000 m and that there is neither friction nor drag. Also assume the block is under one of the legs. cm Use three ...
October 25, 2008

7th grade science
....... capacity is the largest numbers of individuals of one species that an ecosystem can support over time. What kind of capacity???
October 22, 2008

Science
The maximum rate of increase for a population is its......... potential.
October 22, 2008

Chemistry (Orbital help needed)
I just want to make sure I'm doing this right... (Numbers in brackets are the square roots or electrons) "How many orbitals are completely filled in an atom that has 12 electrons? The electron configuration is 1s[2]2s[2]2p[6]3s[2]?" It would be 2 right? I'm ...
October 22, 2008

Project Management
How does the design phase of the project management life cycle differ in content and importance from the other phases?
October 21, 2008

government
durrrr..
October 19, 2008

math
A science workbook is 0.75 inches thick. How many workbooks will fit on a 2-foot shelf? what is the equation? estimation?
October 17, 2008

math
A science workbook is 0.75 inches thick. How many workbooks will fit on a 2-foot shelf? what is the equation? estimation?
October 17, 2008

math
A science workbook is 0.75 inches thick. How many workbooks will fit on a 2-foot shelf? what is the equation? estimation?
October 17, 2008

Project Management
List the personal and professional characteristics necessary to be an effective project manager. What characteristics are learnable?
October 8, 2008

chemistry
yes that solved everything thanks!
October 4, 2008

chemistry
Ibuprofen, the active ingredient in Advil, is made up of carbon, hydrogen, and oxygen atoms. When a sample of ibuprofen, weighing 5.000 g, burns in oxygen, 13.86g of CO2 and 3.926 g of water are obtained. What is the simplest formula of ibuprofen? I need to find out if I'm...
October 4, 2008

ALGEBRA
can you help me with this. d dont get it at all :( let n be the number used for the given number puzzle. use algebra to show how the puzzle works. 1. pick a number 2. subtract 9 3. multiply by 6 4. divide by 3 5. add 18 6. subtract twice your original number You will always ...
September 24, 2008

Physics
Oh okay thank you very much.
September 16, 2008

Physics
Hey I'm not sure how to solve this problem: An 1840 kg car is moving to the right at a constant velocity of 2.94 m/s. What's the netforce? What's the netforce if the car would be moving to the left? I'm thinking that the net force going right and the net force ...
September 16, 2008

accounting
i HAVE A BALANCE SHEET FOR A COMPANY AND i WOULD LIKE FOR SOMEONE TO TELL ME IN LAYMAN TERMS WHAT IT SAYS
September 12, 2008

computers
Why do you think the requirements analysis process is so difficult?
September 9, 2008

Critical Thinking
I could not identify vague, ambiguous, or rhetorical devices in this article. Can you tell me if I am missing something? John Kerry is making the outsourcing of jobs by American companies a centerpiece of his campaign, telling audiences that ''because of George Bush&#...
September 6, 2008

Biology
The following chemicals have the indicated formula weight Surcose = 342.3g; Potassium dihydrogen=136.09; and Tris=121.14 Also the following solution already made: 20%SDS, 5M NaCl, 500mM EDTA. You have a 40% glycerol solution, and 10X TBE. List the step to make the following ...
August 27, 2008

Physics
Given the initial position of a particle is x(0)=2m at t(0)=0s. At t=2s, what are the particle's (a) position, (b) velocity and (c)acceleration?
August 26, 2008

Grammer questions check
Identify the locations or locations where apostrophe errors occur: (A) When the dog knocked over it's (B) bowl, the little girl claimed that the dog wasn't (C) her's
August 13, 2008

calculus
what is the integral of x^(2)arctan(6x) dx?
May 22, 2008

math
a ______________ is a mathematical rule.
May 21, 2008

math
what is a mathematical rule?
May 21, 2008

novel
1)B 2)C 3)C 4)D 5)D 6)C 7)B 8)B 9)C 10)B 11)A 12)C 13)A 14)B 15)D 16)C 17)A 18)D 19)A 20)D
May 21, 2008

Chemistry -- to Dr.Bob
whom should i link up with to meet the challenge of spending the next two hours blowing up rubber balloons by mouth besides old huff and puff luc,eh what?I`m woefully loneley for Mr.Adams.Thanks
May 2, 2008

English
Summarize Paris' request of Capulet, and Capulet's response?
April 11, 2008

math
which allows you to convert pounds and tons to ounces?
April 7, 2008

creating surveys
how to create a survey
March 30, 2008

Accounting
Identifying and journalizing Closing Entries Klein Photography
March 5, 2008

non fiction
An enjoyment of solitude
March 3, 2008

Math (Geometry)
I only describe one because that is the one I am having trouble with, the others were simple since it would show a figure composed of 5 triangles and only 2 would be shaded. (2/5)
February 29, 2008

Math (Geometry)
"Target Games: Darts are thrown at each of the boards shown below. A dart hits the board at a random point. Judging by appearances, find the probability that it will land in the shaded region." This figure is a diamond (the diamond is not shaded) and it has half a ...
February 29, 2008

history
which sides slave on during the Civil war? and why did they switch side?
February 25, 2008

history
why most American slaves dont have birth record?
February 24, 2008

math
Discuss the relationship between the graphs of the lines with equation y = mx +2, where m is any real number.
February 22, 2008

Math (Geometry)
Yeah it left me clueless too, oh well, I will just have to hope I get them right. XD
February 21, 2008

Math (Geometry)
See thats exactly what I thought, the 22% one was #1 but when I checked it in the back of the book it said it should be 25. Could the book be wrong? (It also says #3 should be 32)
February 21, 2008

Math (Geometry)
"The graph shows types of trash in a typical American city. Find the measure of each central angle to the nearest whole number." (I do not want all the answers, I just want to know HOW to get them so I will only post the first three problems that corresponds with the...
February 21, 2008

Spelling
Hello Can Anyone help me spell the word ( ACK-ROW-NIM ) For Instance DOB Is An ACK ROW NIM For Date Of Birth. THANK YOU in Advance Robert
February 10, 2008

chemistry
A saturated solution of ammonium sulfate, (NH4)2SO4, in water at 30 0C contains 78.0 g (NH4)2SO4 per 100.0 g H2O. What is the molality of this solution?
February 5, 2008

Physics
A 40.0kg child is in a swing that is attached to ropes 2.00m long. Find the gravitational potential energy associated with the child relative to the child's lowest position under the following conditions: a) When the ropes are horizontal b) When the ropes make a 30.0 ...
February 5, 2008

history
what is The trans-Atlantic slave trade and its most lasting consequence.
February 5, 2008

math
A figure is transformed into a new figure by being rotated 180 degrees, translated left 6 units, and dilated by a factor of 4. How are the old and new figures related? a)both congruent and similar b)congruent but not similar c)similar but not congruent d)neither similar and ...
January 31, 2008

math
Factor (15a squared bc squared -9a squared b to the fourth c) by finding the gcf. I think the answer is 3abc(5ac-3ab3). I got it because I found the gcf of the coefficents which are 3. I subtracted one from each exponent so, i canceled b from 15a squared bc squared and c from-...
January 31, 2008

math
A transversal intersects two parallel lines and forms eight angles. Which of the following statements is false? a)alternative interior angles are always congruent. b)corresponding angles are always congruent. c)adjacent interior angles are always supplementary d)exterior ...
January 31, 2008

math
line xy is translated 3 units to the left. if a point on line xy is located at (2,11), where would the equivalent point be on line X and Y prime? a)(2,14) b)(2,8) c)(-1,11) d)(5,11) I think the answer is c. What I did is move the point 3 units to the left and and subtracted 3 ...
January 31, 2008

math
so the answer is c?
January 31, 2008

math
Patrick has a summer job passing out flyers for a store. Each flyer weighs about 0.55 ounce. If he is given a bundle of flyers that weighs 16.5 lbs, how many flyers must he pass out? a)105 b)300 c)480 d)560 I think the answer is b. Is it right?
January 31, 2008

math
how many fluid ounces are there in 2 gallons of milk? a)256 b)128 c)64 d)8 I think the answer is a. Is it right?
January 31, 2008

math
line xy is translated 3 units to the left. if a point on line xy is located at (2,11), where would the equivalent point be on line X and Y prime? a)(2,14) b)(2,8) c)(-1,11) d)(5,11) I'm not sure but i think the answer is b or c. am i right?
January 31, 2008

math
A transversal intersects two parallel lines and forms eight angles. Which of the following statements is false? a)alternative interior angles are always congruent. b)corresponding angles are always congruent. c)adjacent interior angles are always supplementary d)exterior ...
January 31, 2008

math
factor (15a squared bc squared -9a squared b to the fourth c) by finding the gcf I think the answer is either 3abc(5ac - 3a cubed) or 3a squared bc(5c - 3b cubed) Am i on the right track?
January 31, 2008

math
is the answer d?
January 31, 2008

math
what is the gcf of 8x squared y, 12x to the fourth y to the fourth, and 20x cubed? a)8x squared y b)4x squared y c)8x squared d)4x squared I don't have an answer. The gcf is 4. I think the answer is either b and d. Which one is it?
January 31, 2008

math
A figure is transformed into a new figure by being rotated 180 degrees, translated left 6 units, and dilated by a factor of 4. How are the old and new figures related? a)both congruent and similar b)congruent but not similar c)similar but not congruent d)neither similar and ...
January 31, 2008

math
A crated full of sugar cubes has a volume of 3 cubic ft. The volume of each sugar cube is 0.5 cubic inch. How many cubes are in the crate? a)432 b)1728 c)5184 d)10368 I need help with this question.
January 31, 2008

math
Simplify the expression (x to the fourth power times x cubed)squared/x to the 4. a)x b)x to the fifth c)x to the tenth d)x to the 20 I kind of confused. I tried to divide by 4, but i couldn't get anything. I need help?
January 31, 2008

math
Which is equivalent to the expression (a squared + a to the fourth power) to the 0 power? a)0 b)1 c)a to the 6 power d)a to the eigth power I got answer a by adding 2 and 4 and multiplying it by 0. Is this right?
January 31, 2008

math
Boris gets paid an 8% commission on every car he sells. Last week, he made a commission of $1240. What was the price of the car he sold? a)15500 b)15000 c)12500 d)1550 I got answer a by dividing 1240 by .08. Is this right?
January 31, 2008

math
there is 51 students in the gym class and they are picking captains and there is one left and the teams have to be even so where does the last one go
January 29, 2008

chemistry
how to know clarify if the subtance is polar or nonpolar?
January 27, 2008

Linguistics
Hi I am looking for examples of voiceless/voiced words for the following places and manner of articulation: bilabial / nasal; alveolar/lateral; velar/stop plosive; velar/nasal; alveolar/stop plosive; post-alveolar/gliding; dental/friction; labiodental/friction; alveolar/nasal...
January 24, 2008

math
Solve this : (8x^3 ) - (168x^2) + ( 864x) = 1120 please >>>>>>>>>> I need it >>> please
January 21, 2008

math
finding the area of a submaine if it is 4.5m * 2.3m
January 14, 2008

math
How do you find the area of something?
January 14, 2008

science I REALLY NEED HELP
Say a submaine has an area of 4.5m X 2.3m and it is 304.8m below sea level. And that the density of the seawater is 113.4 kg/m2 what is the pressure exerted on the submaine by the water above it?
January 14, 2008

math
Are the possible values 5 and 6?
December 27, 2007

math
Susie designed an excersise program for herself. One part of the program requires her to walk between 25 to 30 miles each week. She plans to walk the same distance each day five days a week. What is the range of miles that she should walk each day? Write and solve a compound ...
December 27, 2007

math
Is h>-1?
December 27, 2007

math
1>2h+3>-1 1>2h+3 2h>2 h>1 2h+3>-1 2h>-4 h>-2 Is this right?
December 27, 2007

math
9250 </= x </= 10750 is the answer?
December 27, 2007

math
the crowd that heard the president speak was estimated to eb 10000 people. the acyual crowd could be 750 people more or less than this. What are the possible values for the actual crowd size? Write and solve a compund inequality that rpresent it and graph the solution. I think...
December 27, 2007

math
is the second queston right?
December 26, 2007

math
no one is answering.
December 26, 2007

math
Solve the compund inequality and graph the solution. -4<t+2<4 First I did t+2>-4 and I got t>-2 and I did t+2<4 and i got t<2. Then I graphed it and I dot an open dot on 2 and -2. Is this right? -1<1/2x<1 I did 1/2x>-1 and i got x>-2 and i did 1/...
December 26, 2007

math
is the second question right?
December 26, 2007

math
-6<9+3y<6 9+3y>-6 y>-5 9+3y<6 y<-1 On a number line, dot -1 and -5. Is this right? 3f>15 or 2f<-4 15>3f f>5 2f<-4 F<-2 Is this right?
December 26, 2007

math
Solve the compund inequality and graph the solution. -4<t+2<4 First I did t+2>-4 and I got t>-2 and I did t+2<4 and i got t<2. Then I graphed it and I dot an open dot on 2 and -2. Is this right? -1<1/2x<1 I did 1/2x>-1 and i got x>-2 and i did 1/...
December 26, 2007

math
when you're rotating a trapezoid that's in quadrant 4 90 degrees, does the trapezoid goes in quadrant 2 and the coordiantes switch? also, does the trapezoid goes in quadrant 1 when rotating 180 degrees This is my answer? Is this right?
December 11, 2007

math
I think that's the answer. Is this right?
December 11, 2007

math
I really need an answer!Why are no one answering?
December 11, 2007

math
when you're rotating a trapezoid that's in quadrant 4 90 degrees, does the trapezoid goes in quadrant 2 and the coordiantes switch? also, does the trapezoid goes in quadrant 1 when rotating 180 degrees? I really need an answer!!!!!!!
December 11, 2007

math
no one's answering.
December 11, 2007

math
when you're rotating a trapezoid that's in quadrant 4 90 degrees, does the trapezoid goes in quadrant 2 and the coordiantes switch? also, does the trapezoid goes in quadrant 1 when rotating 180 degrees?
December 11, 2007

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Next>>

Search
Members