Thursday
June 30, 2016

Posts by nathan

Total # Posts: 311

Math
Dana has carpet squares that are 1/2 yards wide. She has a hallway that is 4 1/2 yards by 3 yards that she needs to cover. How many carpet squares does Dana need?
April 27, 2016

math
30% of my money is $90. How much money do I have in all
March 6, 2016

Geometry
The endpoints of AB are A(2, 3) and B(8, 1). The perpendicular bisector of AB is CD , and point C lies on AB. The length of CD is √10 units. The coordinates of point C are_____ . The slope of CD is _____ . The possible coordinates of point D are_____ and_____ .
February 26, 2016

Algebra 1 - 9th Grade
so the wrong answers are 6 and the right answers are 18?
January 29, 2016

math
a gym membership charges a 100 dollars as an initial fee plus 25 dollars every month. another gym only charges 45 dollars every month. after how many months will the total cost for both gyms be the same
January 12, 2016

Math homework
There are caps in a box. 1/6 are red, 1/3 are blue, and 3/7 of the remainder are green. There are 27 green caps, how many caps are there in total.
November 12, 2015

Math homework
Kieth spends 1/6 of his savings on a magazine and 2/5 of the remainder on a storybook. What fraction of his savings is left?
November 12, 2015

Larkmead
John has a £10 note. Apples cost £4.95 per kg. does John have enough money to buy 1.9 kg of apples
October 22, 2015

Math
Chocolate Box Company is going to make open-topped boxes out of 3 × 11-inch rectangles of cardboard by cutting squares out of the corners and folding up the sides. What is the largest volume box it can make this way? (Round your answer to one decimal place.) My work (11-...
October 19, 2015

math
how do i change a fraction to a mixed number
September 29, 2015

science
if a car travels at 93 km\h, what rate is it traveling in km\min? we haven't used km yet and i am pretty confused
September 15, 2015

science
write a plan on how to seprate iron filings and sodium chloride crystals
September 9, 2015

spanish
soooooo whats the answer for this question???
September 7, 2015

Physics - Equalibrium
Three Fixed pulleys with a common center have the following radi of Ra=16cm, Rb=24cm and Rc=36cm with the applied forces <- Fc; /Fa (pointing southwest); and Fb (pointing southeast). Find the Resultant Torque given Fa=25N; Fb=75N; and Fc=120N.
June 24, 2015

Physiscs 222
The inner and outer surfaces of a cell membrane carry a negative and positive charge respectively. Because of these charges, a potential difference of about 70*10-3 V exists across the membrane. The thickness of the membrane is 8.0*10-9 m. Assumption the membrane has a ...
June 15, 2015

Physics - Dynamics
(ZYX)If the coefficient of friction is 0.85 for a 2500 kg car against asphalt, then what applied horizontal friction force would be necessary to decelerate the car at 6.0 m/s^2? Also, what would be the stopping distance if the vehicles original speed is 25 m/s?
June 12, 2015

English
Boo thank you a lot i went on math and ela and visual arts and u helped me get a 100%
May 31, 2015

Social Studies
Thank You
April 22, 2015

Social Studies
New Answers 6B 10A
April 22, 2015

Social Studies
@Mrs.Sue please help
April 22, 2015

Social Studies
Sorry can't edit post A to D from top to bottom at Mrs.Sue
April 22, 2015

Social Studies
@Mrs.Sue
April 22, 2015

Social Studies
Answers 1C 2C 3C 4B 5C 6A 7A 8D 9A 10C
April 22, 2015

Social Studies
Answers C C C B C A A D A C
April 22, 2015

Social Studies
1. Which is a key factor that affects the climate of mountainous Latin America? (2 points) • snow • El Niño • elevation • sea breezes 2. Which statement best describes the economies of Central America? (2 points) • Central America's economy ...
April 22, 2015

Social Studies
thx
April 3, 2015

Math
Explain how you could write 35% as the sum of two benchmark prevents or as a multiple of a percent.
March 17, 2015

Lititure
ur welcom
March 4, 2015

Lititure
Guyz come on is the human society this dumb???lol u guyz should go back to school:)Btw the answers to this quiz is ABCDDCBC in that order
March 4, 2015

Art
Thank you guyz
March 2, 2015

algebra
I am confused on how to solve this. 4/(x+4) + 4/5 =5/2
February 23, 2015

Health
hello? ^^^
February 19, 2015

Health
Large cigars contain ________ grams of tobacco compared to small cigars that contain about 1 gram of tobacco. A. 10 to 15 B. 5 to 20 C. 1 to 5 D. 15 to 20 I think it's B.
February 19, 2015

Health
thanks
February 18, 2015

Health
D
February 18, 2015

Health
wrong question this is the right one Mutual-help groups are popular such as, Alcoholics Anonymous because people can attend MHGs as frequently and for as long as they want ________. A. Without insurance B. Without divulging personal information C. Without being locked into a ...
February 18, 2015

Health
Federal legislation placed new emphasis on solving America’s alcohol problems and created the NIAAA. What does NIAAA stand for? A. National Institute for America’s Alcohol Abuse B. National Institute for Alcoholism and Alcohol Abuse C. National Institute on ...
February 18, 2015

Health
never mind i got it lol
February 18, 2015

Health
I think Its .D
February 18, 2015

Health
Federal legislation placed new emphasis on solving America’s alcohol problems and created the NIAAA. What does NIAAA stand for? A. National Institute for America’s Alcohol Abuse B. National Institute for Alcoholism and Alcohol Abuse C. National Institute on ...
February 18, 2015

physics
How fast do you need to swing a 180-g ball at the end of a string in a horizontal circle of 0.6-m radius so that the string makes a 33∘ angle relative to the horizontal?
February 9, 2015

Legal Research Studies
Nisha? Whose that? Anyways I also think it's focus because my text book mentions focus but doesn't not really state it.
January 13, 2015

Legal Research Studies
Which of the following services is only available on LexisNexis? A. KeyCite B. WestCheck C. LOCATE D. FOCUS I believe the answer D.
January 13, 2015

Physics
how much work is done to drag a 25kg sled 80m?
January 4, 2015

Physics
a 4 kg object is taken to a planet that has 3 times the mass of earth and 1/2 the radius of earth. On this planet the mass of the object will be most nearly.. A. 12kg B. 3kg C. 48kg D. 4kg E. 24 kg
January 4, 2015

health
need help!!!!!
November 27, 2014

health
A. Moderately suppresses B. Severely suppresses C. Lightly suppresses D. Boosts
November 27, 2014

Math
The temperature on one day in January for Phoenix, AZ, is 60 degrees Fahrenheit. On the same day in Barrow, AK, the temperature is -29 degrees Fahrenheit. What is the difference between these two temperatures?
November 23, 2014

Plane and Spherical Trigonometry
A man walks 20 meters from point A to point B, Then he turns 80 degrees and walks 35 meters towards point C. How long is the distance AC? Draw the triangle
October 2, 2014

5th grade math
it is 37 duhh
September 3, 2014

Physics-half way fin.
Agreed. a) h = 62.5 m = 6.3 x 10^1 m b) PE = mgh =(52)(9.8)(62.5) = 31850 j = 3.2 x 10^4 J
June 21, 2014

Physics
Any chance you got the answer to this question? I have a professor who gave me a homework question that is IDENTICAL to this minus a few figure changes. I cant seem to figure out the formula for the galaxy rotation.
June 18, 2014

Math
The batteries from a certain manufacturer have a mean lifetime of 890 hours, with a standard deviation of 90 hours. Assuming that the lifetimes are normally distributed, complete the following statements.
June 8, 2014

help!! Chemistry
Zn + VO3 ^- --> Zn ^2+ + V^+3 Fe ^2+ + H2O2 + OH- --> Fe (OH) 3 V2O5 + I- + H^+ --> VO2 + I2 + H20 P + H+ + NO3- + H2O -->'NO + H3PO4 RedOX REACTIONS
June 6, 2014

Help Chemistry
Like redox reactions
June 6, 2014

Help Chemistry
Zn + VO3 ^- --> Zn ^2+ + V^+3 Fe ^2+ + H2O2 + OH- --> Fe (OH) 3 V2O5 + I- + H^+ --> VO2 + I2 + H20 P + H+ + NO3- + H2O -->'NO + H3PO4
June 6, 2014

Chemistry
Zn + VO3 ^- --> Zn ^2+ + V^+3 Fe ^2+ + H2O2 + OH- --> Fe (OH) 3 V2O5 + I- + H^+ --> VO2 + I2 + H20 P + H+ + NO3- + H2O -->'NO + H3PO4
June 6, 2014

algebra
20x^2
June 6, 2014

Science Please Help Me
Did you get all of them right on the test
June 3, 2014

Chemistry
At a temperature of 23.0 degrees celcius, and a pressure of 2.25 bar what volume would 23.0 g of a compound in the gaseous state with a molecular mass of 207 g/mol occupy?
May 27, 2014

Chemistry HELP
Why AgNO3 and Na2SO4
May 26, 2014

Chemistry HELP
you have 12.56 g of a mixture made up of sodium chloride and barium chloride. explain how you could use a precipitation reaction to determine how much of each compound the mixture contains
May 26, 2014

science
they are all wrong these answers are wrong dont listen to him just did it and got a 50%
May 19, 2014

Social Studies
guyz thx and miss sue sry for all the ppl that are acting like jerks to u:)
April 24, 2014

Fiance
9819.74
March 29, 2014

Algebra
3.33ft
March 18, 2014

math
A math problem in a workbook says to write a number sentence you could solve using these doubles. 35+35 The answer is supposed to be ____ + ____ = ____ What is the answer they are looking for???
February 27, 2014

java programming
P.S. I was able to import the file in the first class, but I'm stuck at step one on the second class
February 17, 2014

java programming
I have to make two classes, one is to import a file and display the integers in the file. The other class has to take the integers from the first class and use them to calculate things like the average, the highest, the total, and I am completely stumped...please help!!!
February 17, 2014

Algrebra
with a tailwind, a bird flew at a ground speed of 3 mi/h. Flying the same path against the same wind, the bird travels at a ground speed of 1.5 mi/h. What is the bird's air speed? What is the wind speed?
January 21, 2014

Chemistry
12
January 3, 2014

Math
1.5 hours
November 20, 2013

Calculus
The top and bottom margins of a poster are 2 cm and the side margins are each 4 cm. If the area of printed material on the poster is fixed at 386 square centimeters, find the dimensions of the poster with the smallest area.
November 18, 2013

Computer Programming
Implement the classic “Rock, Paper, and Scissors game” using following methods: Headers of the methods are shown public static void printMenu( ) It is a void method –It uses no parameters --It is called to display choices and code (1 for Rock, 2 for Paper, and 3...
November 14, 2013

Calculus
Consider the function f(x)=4(x-5)^(2/3). For this function, there are two important intervals: (-Inf, A) and (A, Inf) Where A is a critical number. Find A
November 5, 2013

Calculus
Consider the function f(x)=-2x^3+33x^2-108x+2. For this function, there are three important intervals: (-Inf,A], [A,B], [B,Inf) where A and B are the critical points. Find A and B and for each of the important intervals, tell whether f(x) is increasing or decreasing.
October 29, 2013

math
So the fish is moving 7 miles but falls back 5 miles each full day. 7-5= 2 25/2= 12.5 It would take the fish 12.5 days to move 25 miles.
October 29, 2013

Calculus
Find all numbers c that satisfy the conclusion of Rolle's Theorem for the following function. If there are multiple values, separate them with commas; enter N if there are no such values. f(x)= x^2-10x+3, [0,10]
October 28, 2013

biology
true
October 24, 2013

Calculus
Evaluate the limit. as x approaches infinity, lim sqrt(x^2+6x+3)-x
October 22, 2013

Calculus
If f(x) = 2sin(5x)arcsin(x), find f'(x).
October 21, 2013

Calculus
Find the derivative of the function. g(x) = (e^x)/(3 + 3x)
October 14, 2013

Calculus
Let f(x) = 6sin(sin(x^5)). Find f'(x)
October 9, 2013

Calculus
Gravel is being dumped from a conveyor belt at a rate of 10 cubic feet per minute. It forms a pile in the shape of a right circular cone whose base diameter and height are always equal. How fast is the height of the pile increasing when the pile is 18 feet high? (Recall that ...
October 9, 2013

Calculus
The top of a 24 foot ladder, leaning against a vertical wall, is slipping down the wall at the rate of 4 feet per second. How fast is the bottom of the ladder sliding along the ground when the bottom of the ladder is 7 feet away from the base of the wall?
October 8, 2013

Calculus
Find the slope of the tangent line to the curve (a lemniscate) 2(x^2+y^2)^2 = 25(x^2-y^2) at point (-3,-1).
October 8, 2013

Calculus
A baseball diamond is a square with sides of length 90 ft. A batter hits the ball and runs toward first base with a speed of 21 ft/s. At what rate is his distance from second base changing when he is halfway to first base? At what rate is his distance from third base changing ...
October 8, 2013

Calculus
A street light is at the top of a 17 ft tall pole. A woman 6 ft tall walks away from the pole with a speed of 6 ft/sec. How fast is the tip of her shadow moving when she is 50 ft from the base of the pole.
October 8, 2013

Economics
1. The law of diminishing returns implies that at some output level: a) Marginal cost must fall b) Average total cost must diminish c) profit increases d) Marginal cost must rise e) Total cost must fall 2. The vertical distance between total cost curve and total variable cost ...
September 30, 2013

math 4th grade
Not sure what to do here? Naomi has 50 red beads and white beads. The number of red beads is 1 more than 6 times the number of white beads. How many red beads does Naomi have?
September 19, 2013

algebra
Thanks!
September 19, 2013

algebra
Naomi has 50 red beads and white beads. The number of red beads is 1 more than 6 times the number of white beads. How many red beads does Naomi have?
September 19, 2013

macroeconomics
d. consumer surplus increases
September 6, 2013

math
use the digits 3, 7, 1, 5 to write a number that rounds to each of the following; 2, , 3,500, 6,000, 7,400
August 19, 2013

history
what factors influenced the renaissance
August 17, 2013

History
Who are the amerindians
August 17, 2013

History
Give reasons why history is important
August 15, 2013

math
Find the difference between the sum of 378 and 401 and the product of 43 and 17
June 30, 2013

mathematics
Express this ratio in its simplest form $6:72
June 30, 2013

Mathematics
The nearest star to our solar system, is 4.3 light-years away Express this distance in miles in scientific notation
June 29, 2013

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. Next>>