Thursday
March 30, 2017

Post a New Question

Posts by megan

Total # Posts: 1,171

Technology
Can someone help me write a 5 paragraph essay on microsoft word and how we use it and stuff? if you could that would be amazing! thanks!!
March 29, 2017

Chemistry
A solution is prepared by pipetting 5.00 mL of 0.0983 molar HCl into a 100.0 mL graduated cylinder, and adding enough water to prepare 50.0 mL of solution. 1.The concentration of this solution is ____________M 2.The pH of this solution is ____________ Because HCl is a strong ...
March 23, 2017

Math
Have you ever been on an airplane and heard the pilot say that the plane would be a little late because it would be flying into a strong headwind or that even though the plane was taking off a bit late, you would be making up time because you would be flying with a tailwind? ...
March 22, 2017

Math
If you are flying to a city 400 miles away, what will be the difference in flight times between flying into a 40-mph headwind and flying with a 40-mph tailwind if the plane's maximum speed with no wind is 160 mph?
March 22, 2017

calculus
A bucket that weighs 4 lb and a rope of negligible weight are used to draw water from a well that is 70 ft deep. The bucket is filled with 44 lb of water and is pulled up at a rate of 2 ft/s, but water leaks out of a hole in the bucket at a rate of 0.2 lb/s. Find the work done...
March 15, 2017

calculus
A cable that weighs 6 lb/ft is used to lift 750 lb of coal up a mine shaft 500 ft deep. Find the work done. Show how to approximate the required work by a Riemann sum.
March 15, 2017

Science
No problem!! Glad that I chould help:)
March 14, 2017

Science
Sorry that I didnt post them sooner the quiz took me awhile
March 14, 2017

Science
Here are the answers to the quiz I promise on my life they are 100% correct 1.B 2.C 3.C 4.D 5.D 6.A 7.B 8.C 9.D 10.C
March 14, 2017

Science
Here are the answers if you areI will post the answer around 12 O clock
March 14, 2017

Science
I think I might be able to help but I have yo do yhe quiz first then I will post the real answer please trust me I am always 100% honest I hate when people lie
March 14, 2017

Science
Thanks Smashleyyy!!!!
March 14, 2017

Advanced Functions
the ferris wheel at an amusement park measures 16m in diameter. the wheel does 3 rotations every minute. the bottom of the wheel is 1m above the ground... a) determine the simplest equation that models Megan's height above that ground(h) over time (t). give 2 more ...
March 5, 2017

comsumer math
9. Your fixed expenses are $1,151.65/month. You saved 4 months' worth in an emergency fund, investing 25% in a savings account at a 3.3% APR and the rest in a 60­day CD at a 4.3% APR. How much total interest accrues over 60 days? (1 point) $ 10. What is the difference ...
March 2, 2017

english 101
thanks for help
February 21, 2017

english 101
if they knew that---the answer is knew bc the other side is have+pp am i right?
February 21, 2017

english 101
choose the best word? If they----that the weather was going to be so bad, they wouldn’t have gone to the beach. Were knowing/had known/known/knew my answer is known
February 21, 2017

english 101
sorry bc its passive voice, we use that like was/were+pp
February 21, 2017

english 101
thanks
February 21, 2017

english 101
select your answer? Jf Kennedy was a senator before he --- -- president in 1960. Has elected/was electing/was elected/elected my answer is was elected
February 21, 2017

Physics
When dots are placed on a page from a laser printer, they must be close enough so that you do not see the individual dots of ink. To do this, the separation of the dots must be less than Raleigh’s criterion. Take the pupil of the eye to be 2.9 mm and the distance from the...
February 19, 2017

math check answers
i mean four
February 10, 2017

math check answers
so is three right
February 10, 2017

math check answers
For questions 3 and 4, you will be answering by filling in the blank. Please be aware that your answer must include any commas or decimals in their proper places in order to be correct. The dollar signs have been provided. For example, if the answer is $1,860.78, then you will...
February 10, 2017

social studies
Here are the answers 1.A 2.D 3.A 4.C 5.C 6.C 7.A 8.C 9.C 10.D Trust me I just took the quiz
February 7, 2017

input output math
i need help with the input 4 and output 25, input 5 and output 32
February 1, 2017

MATH
WHAT IS 23.25 ROUNDED TO Im confused but I think it can stay the same or to 30
December 16, 2016

Science
To become more stable an atom that has two electrons in its outer energy level will gain two electrons A.) True B.) False That false correct?
December 8, 2016

Social Studies
Who thought that governments should be headed by philosopher-kings?
November 27, 2016

English
A house down the street and the duplex next door __________ for sale, but the prices __________ too expensive for most people to afford. A is; seem B. are; seems C. is; seems D. are; seem
November 17, 2016

Algebra
If a rectangular solid has a volume of x^3+2x^2+x, what could represent the lengths of the sides? don't have a clue how to start
October 26, 2016

PHYSICS
What is the magnitude of the instantaneous velocity (speed) of a freely falling object 13 s after it is released from a position of rest? Consider the acceleration of gravity to be 10 m/s2 .
October 25, 2016

Chemistry
Zn(s)+HCl(aq)--> ZnCl2(aq)+H2(g) net ionic??
October 24, 2016

Physics
A 500-kg disk-shaped nonrotating satellite gets hit by a 5-g piece of space debris moving at 1 km/s. If the debris buries itself near the satellite’s rim, how rapidly will the satellite rotate after the hit?
October 22, 2016

Literature Study
those arent correct. 10% F ^
October 21, 2016

Loan
In a loan database, there are 60 loans to clients with 18 years of business experience. Also, there are 23 loans made to clients with a High School education. In the database there are 68 loans to clients with 18 years of experience or who have a High School education. How ...
October 8, 2016

science
a muscle such as the heart muscle that does its job without thinking about it
September 17, 2016

College Algebra
Create a piecewise function of the following scenario where Upper D left-parenthesis t right-parenthesis is the total distance walked (in miles) as a function of time t (in minutes): “You begin a walk from your home at a fast pace of 3 miles per hour for 25 minutes. You ...
September 17, 2016

Health
Thanks @chance !!!!! I got 1000000% right
September 11, 2016

science
How many atoms of carbon are needed to produce 0.45 mol Al? 3C + 2Al2O3 4Al + 3CO2 A. 2.6 × 1026 atoms B. 9.7 × 1024 atoms C. 3.0 × 1022 atoms D. 2.0 × 1023 atoms
August 19, 2016

science
Which of the following is an example of heterogeneous catalysis? A. Ethylene and hydrogen gases are adsorbed onto the surface of a metal catalyst to accelerate the formation of ethane. B. An enzyme catalyzes a biochemical reaction that produces the alcohol and CO2 gas in beer...
August 18, 2016

science
How would the fraction of successful collisions change with an increase in reaction temperature? A. The fraction of successful collisions would decrease. B. The fraction of successful collisions would remain unchanged. C. The fraction of successful collisions would increase. D...
August 18, 2016

science
What order is the radioactive decay of carbon-14, an unstable isotope of carbon? A. Third order B. Second order C. Zero order D. First order
August 18, 2016

Math
How do you solve 4x + 3.0 = -4x + 2.6?
August 9, 2016

maths
approximate the solutions (to three decimal places) of the given equation in the interval square bracket 0, 2π) sin 2x + 1.5 cos x = 0
July 11, 2016

calculus
Find the exact value of the given expression. (tan17pi/12 - tan pi/4) / (1+tan 17pi/12 tan pi/4) can you help with this? i got the answer 1/ squareroot 3
July 11, 2016

math
so would that be tan (8x)?
July 11, 2016

calculus
I did but it isn't one of my answer options. The options are a. (squareroot 3 - 1) / 2 squareroot 2 b. (squareroot 3 + 1) / 2 squareroot 2 c. (- squareroot 3 + 1) / 2 squareroot 2 d. (- squareroot 3 - 1) / 2 squareroot 2
July 11, 2016

calculus
Find the exact value of the given expression using a sum or difference formula. sin 345° Can you help with this? I got 1/4 (squareroot 2 - square root 6)
July 11, 2016

calculus
is c the correct answer?
July 11, 2016

calculus
the months are a. march through september b. april through august c. march through august d. may through september e. april through august i think the answer is c
July 11, 2016

calculus
The monthly sales S (in hundreds of units) of baseball equipment for an Internet sporting goods site are approximated by S = 60.1 − 43.9 cos πt/ 6 where t is the time (in months), with t = 1 corresponding to January. Determine the months when sales exceed 7700 units...
July 11, 2016

math
Use a graphing utility to approximate the solutions (to three decimal places) of the given equation in the interval (-pi/2, pi/2) a. 1 b. –1 c. 1/2 d. 2 e. 0
July 11, 2016

math
Use a graphing utility to approximate the solutions (to three decimal places) of the given equation in the interval square bracket0, 2π) sin 2x + 1.5 cos x = 0 a. x = 1.624, 1.932, 5.776, 5.997 b. x = 1.055, 3.785, 4.652, 5.721 c. x = 1.101, 2.118, 3.982, 5.104 d. x = 1....
July 11, 2016

Chemistry
Given the following three electron configurations: 1s2 2s2 2p5 How many core electrons does this element have? A. 4 B. 5 C. 9 D. 2
July 10, 2016

Chemistry
Don't worry - I figured it out. It is Boron
July 10, 2016

Chemistry
Which of the following atoms would have the highest first ionization energy? A. Li B. Be C. Na D. Mg
July 10, 2016

Algebra
sue can shovel snow from her driveway in 60 minutes. Tom can do the same job in 35 minutes. how long would it take Sue and Tom to shovel the driveway if they work together?
July 7, 2016

Math
find a rational function that satisfies the given conditions vertical asymptotes x=-6,x=7 horizontal asymptotes y=10/9 x intercepts (6,0)
July 6, 2016

Chemistry
Calculate the pH of a buffered solution prepared from 0.25 mol KF and 0.75 HF after the addition of 0.05 mol of NaOH (assume a 1.0 L volume of solution) I get that i need to use two separate ice tables, but i don't really understand how to go about doing that?
May 12, 2016

social studies
I mean a
May 4, 2016

social studies
which of these is an example of entrepreneurs malia starts selling jewelry she made in an online store liam found a summer job walking dogs in his neighborhood pavel worked hard to learn how to speak a foreign language Ophelia took classes in painting and drawing at an art ...
May 4, 2016

social studies
d?
May 4, 2016

social studies
what is the most likely effect on a person's income if he or she has little education and few skills? A. the person's income will vary greatly. B. the person's will earn a high income. C. the person's income will decline over time. D. the person's will earn...
May 4, 2016

social studies
Which of these events would most likely lead to a rise in interest rates for home mortgages? The prices of homes for sale in a certain city rise by a great deal. Many new lenders begin offering home mortgages. Home sales increase greatly for several months in a row. The ...
May 4, 2016

social studies
thank you
May 4, 2016

social studies
1. c 2. b
May 4, 2016

social studies
1.when prices at a high rate, it is called? interest rate net export inflation taxes 2. which of these is not a purpose of money? store of value producers of resources unit of account medium of exchange
May 4, 2016

algebra PLEASE HELP ASAP
1.d 2.d 3.c 4.a
May 3, 2016

language arts
1. c. 3a. c
May 3, 2016

language arts
The passage is The Miracle Worker by William Gibson. Kate. Miss Annie. Annie. No. Kate (a pause). It’s a very special day. Annie (grimly). It will be, when I give in to that. [She tries to disengage HELEN’S hand; KATE lays hers on ANNIE’S.] Kate. Please. I’...
May 3, 2016

English
answers someone please!
May 2, 2016

Art
Peggie is right but number 10 is B :):):):):)
May 1, 2016

Physics
A dam 143 m above a hydroelectric generator holds 1.6 x 1015 L of water. If the generator is taken to be at a height of 0 m, how much potential energy is stored in the dam?
April 29, 2016

Math
The answer is not 3. This is how you do it: Vanilla Chocolate Cake Cones - Strawberry Pistachio Coffee Vanilla Chocolate Waffle Cones - Strawberry Pistachio Coffee Vanilla Chocolate Cups - Strawberry Pistachio Coffee This shows that there is 4 outcomes per cone/cups, therefore...
April 29, 2016

7th Grade Math
That is correct :)
April 28, 2016

Physics
A block of weight 3.8 N is launched up a 30 ∘ inclined plane of length 2.20 m by a spring with spring constant 2.40 kN/m and maximum compression 0.10 m . The coefficient of kinetic friction is 0.50. f so, how much kinetic energy does it have there; if not, how close to ...
April 26, 2016

Physics
A car moving at 37 km/h negotiates a 140 m -radius banked turn designed for 60 km/h . What coefficient of friction is needed to keep the car on the road?
April 25, 2016

Physics
You step into an elevator, and it accelerates to a downward speed of 8.2 m/s in 2.2 s . How does your apparent weight during this acceleration time compare with your actual weight?
April 25, 2016

algebra
A mortgage broker purchased two trust deeds for a total of $290,000. One trust deed earns 9% simple annual interest, and the second one earns 12% simple annual interest. If the total annual interest from the two trust deeds is $31,500, what was the purchase price of each ...
April 20, 2016

Chemistry
The equation for fermentation of glucose to alcohol and carbon dioxide is C6H12O6= 2C2H5OH + 2CO2 The enthalpy for the reaction is -67kj. Is the reaction endothermic or exothermic? Is the heat energy absorbed or released as the reaction occurs? I think its endothermic but im ...
April 20, 2016

MATH
1.) which order pair would be plotted y starting from the origin and moving 0.25 units left and then 3 units up?
April 18, 2016

math
thank you
April 12, 2016

math
help teacherwriter or ms.sue
April 12, 2016

math
Ms. Sue
April 12, 2016

math
sarah owns a small business there was a loss of 19 dollars on thursday and a loss of 12 dollars on friday on saturday there was a profit of 15 dollars find the total profit or loss of the four days A- $35 loss B- $ 19 profit C- $ 27 loss D- $ 57 loss my answer A is it right??
April 12, 2016

Physics
You throw a baseball at a 45∘ angle to the horizontal, aiming at a friend who's sitting in a tree a distance h above level ground. At the instant you throw your ball, your friend drops another ball. The two balls will collide, no matter what your ball's initial ...
April 8, 2016

Physics
An arrow fired horizontally at 45 m/s travels 26 m horizontally. From what height was it fired?
April 8, 2016

Physics
A flock of geese is attempting to migrate due south, but the wind is blowing from the west at 5.4 m/s . If the birds can fly at 7.9 m/s relative to the air, what direction should they head?
April 8, 2016

Physics
The position of an object as a function of time is r⃗ =(3.2t+ 1.8 t2)i^+(1.7t− 2.4 t2)j^m, where t is the time in seconds. Find the object’s magnitude of the acceleration. What is the direction of the acceleration?
April 8, 2016

Physics
An ice skater is gliding along at 2.1 m/s , when she undergoes an acceleration of magnitude 1.4 m/s2 for 3.0 s. After that she's moving at 6.3 m/s . Find the angle between her acceleration vector and her initial velocity vector.
April 8, 2016

Physics
You're an investigator for the National Transportation Safety Board, examining a subway accident in which a train going at 88 km/h collided with a slower train traveling in the same direction at 22 km/h . Your job is to determine the relative speed of the collision, to ...
April 8, 2016

Physics
You can run 8.0 m/s , 20% faster than your brother. How much head start should you give him in order to have a tie race over 90 m ?
April 8, 2016

Physics
You allow yourself 34 min to drive 26 mi to the airport, but you're caught in heavy traffic and average only 15 mi/h for the first 13 min . What must your average speed be on the rest of the trip if you're to make your flight?
April 8, 2016

Physics
A rock is thrown directly upward from the edge of the roof of a building that is 40.2 meters tall. The rock misses the building on its way down, and is observed to strike the ground 4.00 seconds after being thrown. Neglect any effects of air resistance. With what speed was the...
April 8, 2016

Physics
In a chase scene, a movie stuntman runs horizontally off the flat roof of one building and lands on another roof 2.0 m lower. If the gap between the buildings is 4.8 m wide, how fast must he run to cross the gap?
April 8, 2016

Math
Also the pathway is the same width all the way around the garden.
April 1, 2016

Math
A garden measuring 12m by 16m is to have a pedestrian pathway installed all around it. The pathway and the garden have a total area of 285m^2. What will be the width of the pathway? (Please explain as you go)
April 1, 2016

Language Arts
Is anoyoumus correct?
March 17, 2016

physic
A concave makeup mirror is designed so that a person 29 cm in front of it sees an upright image magnified by a factor of two. What is the radius of curvature of the mirror?
March 14, 2016

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. Next>>

Post a New Question