Sunday
November 23, 2014

Posts by matt


Total # Posts: 1,910

science question?
can someone explain this to me what does location has to do with wind energy availability
March 24, 2014

science
im stuck on this problem fill in the blank To solve the problem of a polluted stream a scientist traced where the pollution came from.She determines=d that the pollution was coming from many small sources.she worked on a plan to help reduce the pollution to the stream.This is ...
March 23, 2014

math
Round 75.36 to the nearest unit I think the answer is 75
March 23, 2014

Science**updated asnwers**
ok
March 21, 2014

Science**updated asnwers**
5.B 6.A 7.C 8.D 9.A 11.D 13.D 5. Which of the following types of pollution cannot be attributed to car and truck emissions? A. acid rain B. sedimentation C. ozone D. photochemical smog 6. Which of the following is a source of photochemical smog? A. fossil fuels B. wind energy ...
March 21, 2014

science(check answers)
thanks
March 21, 2014

science(check answers)
1.A 2.D 3.B 4.B 5.C 6.D 7.D 8.A 9.B 10.D 11.C 12.D 13.A 1. Which of the following describes an example of land reclamation? A. After an area is mined for copper, the soil is replaced and new plants are planted. B. After a forest is clear-cut, desertification occurs. C. After a...
March 21, 2014

Social studies***help***
number 2. was wrong but i still got a good grade i guess :D
March 21, 2014

Social studies***help***
thanks
March 21, 2014

Social studies***help***
1.C 2.B 3.B 1.How would Bolivian society today most likely be different, if not for its Spanish colonial past? A. It would not have social inequalities of any kind. B. It would have a smaller population of indigenous peoples. C. It would not be dominated by a wealth ...
March 21, 2014

Chem Check Please!!!
A voltaic cell is constructed that uses the following reaction and operates at 298 K: 2 Al(s) + 3 Mn2+(aq) 2 Al3+(aq) + 3 Mn(s). What is the potential, E, of this cell when [Mn2+] = 0.10 M and [Al3+] = 1.5 M? Answer: The EMF of this cell under standard conditions is : +1.66 V...
March 20, 2014

Calculus Help STEVE
find y'' by implicit differentiation. 2x^3 + 3y^3 = 8 I got the first derivative as you but the problem was asking for second derivative by implicit diff. this is where i got confused. Thank you!!!
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
8.C 8.Which of the following details supports the main idea that Pa worked hard to try to feed his family? A.Pa and I walked, because I was a big boy of eleven. B.Were prid near out of grub my father told her. C.He traveled twice as far each day as the wagon. D.He glanced at ...
March 20, 2014

Calculus Help
The question is asking for the second derivative by implicit diff. That's where I got confused. thank you so much!!!
March 20, 2014

Calculus Help
find y'' by implicit differentiation. 2x^3 + 3y^3 = 8
March 20, 2014

Calc Help :(((((
find y' and y'' y = ln(x+(square root of (9+x^2))
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
1.C But mama told me never mind.She said i didnt need a bracelet to remember laurie,just as i didnt need anything to remember pap or our home in berkeley or all the people and things we loved and had left behind What is the main idea of this passage? A. When you lose something...
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
i meant 1.C
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
1.A 5.The word evacuate comes from the Latin root vac which means to empty. What word that contains this root means not occupied? A. vacuum B. vacation C. vacant D. evacuee
March 20, 2014

please check(Social studies)
1.B 2.C 1.A pet dog that was forsaken would most likely look A. aggressive B. dirty C .well-trained 2.A meal that is skimpy will likely leave a person feeling A. too full B. satisfied C. still hungry
March 20, 2014

Language Art (Please Check)
3.A 4.D 3.Which of the following sentences contains a verb that agrees with its subject? A. The memories of her friend stay with her. B. Friends of the family helps them. C. Some people from the neighborhood gives them extra food. D. Sacks of mail is waiting at the main gate. ...
March 20, 2014

Math (check answers)
which word or words correctly completes the sentence? A ________ Has five faces,vertices,and eight edges. A.triangular pyramid***i pick A.) B.cube C.pentagonal pyramid D.rectrangular pyramid
March 20, 2014

Math (check answers)
which three-dimensional figure has all triangular faces? A. triangular prism B. triangular pyramid***i pick B.*** C. rectangular pyramid D. cone
March 20, 2014

Math
suppose you have 2 dimes ad 3 quarters in a bag. You shake it so that 2 coins fall out. 1) What is the probability that both coins are quarters? 2) both coins are dimes? 3) both coins are the same? 4)you shake out one of each coin?
March 19, 2014

math***1questions***
1.B New flowers are being planted in acurcular flower bed with a 14-foot dimeter.if each flower requires 1 square foot of space,about how many flowers can be planted A.308 flowers B.154 flowers C.77 flowers D.66 flowers
March 18, 2014

Language Art (Please Check)
matt since im matt lol
March 18, 2014

Language Art (Please Check)
ok and im sorry and i wont do it again
March 18, 2014

Language Art (Please Check)
1.B 2.A 3.B 1.which of the following is an example of a primary source? A.article written by an expert on the event B.letter from the time of the event C.website 2.When gathering information for a research paper,why is making a source card a good idea? A.so when you write your...
March 18, 2014

social studies
1.D 2.B 4.C 1. the monumental cities of the incas demonstrated their A. extensive trade networks B. high level of organization C. interest in astronomy D. dependence on farming. 2. How does jose de san martin contribute to the formation of nations in the region? A. he became ...
March 18, 2014

Math
The rectangle shape in a set of blocks comes in two sizes(small and large), three colors (yellow, red, and blue), and have two thicknesses, (thick and thin). 1. Draw a tree diagram to find the total number of outcomes. 2. How many outcomes are possible? 3. How many outcomes ...
March 17, 2014

Language Art (Please Check)
1.C which of the following is a simple sentence? A.she lit a lantern and raced toward the bridge B.the lantern did not work,so she tossed it aside C.buck and minnie were the first horses out of the barn D.she was startled by a sound,which turned out to be thunder
March 16, 2014

social studies(updated answers)
its not a wild guess how do you expect me to find these answers if i have no book!! im picking the ones that make most sense to me
March 13, 2014

social studies(updated answers)
1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. cordilleras C. deserts D. plains 3. which ...
March 13, 2014

please check(Social studies)
please check my answers thanks 1. A 2. D 3. B 4. B 5. A 1. which geographic features lies east of the andes moutains? A. saltwater grasses B. active volcanoes C. llanos grasslands D. mangrove swamps 2. Which landform can be found in the andes mountains? A. savannas B. ...
March 13, 2014

please check(Social studies)
THE answer was C. for 7.
March 12, 2014

please check(Social studies)
thanks so much
March 12, 2014

please check(Social studies)
1.A 2.C 3.C 4.C 5.A 6.C 7.A,B AND C PLEASE PICK 1 I CAME UP WITH ALL 3 1. The popul Vuh indicates that the mayans valued A. agriculture B. architecture C. government D. arts 2. Mayan temples were built to honor A. the stars B. the mayan calendar C. mayan rulers D. the spanish ...
March 12, 2014

science(check answers)
5.B 7.C 5. The process of desertification can occur when A. plants usually found in the desert replace trees that have been cut down B. farmers use contour farming techniques C.an area of forest is clear-cut D.an area of forest is selectively cut 7. Which of the following ...
March 12, 2014

science(check answers)
1.True 2.A 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.D 1. Aquaculture is the practice of farming sea organisms as a renewable food source. A. True B. False. 2. Selectively cutting down trees on an area of land can be best described as A. cutting down certain trees while leaving other trees ...
March 11, 2014

science(check answers)
i dont think the answer could be A. so i pick B. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a fossil fuel D. it cannot be used up
March 11, 2014

science(check answers)
1.D One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a fossil fuel D. it cannot be used up
March 11, 2014

science(check answers)
1. A 2. C 3. A 4. D 1. Coal, oil, and natural gas are inexpensive sources of fuel which do not cause pollution when used. A. true B. false 2. One reason people around the world use coal as an energy source is: A. It is nonrenewable. B. it can be found many places C. it is a ...
March 11, 2014

science(check answers)
you were right
March 11, 2014

science(check answers)
please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the following categories A. ...
March 11, 2014

science(check answers)
please check my answers 1. B 2. A 3. D 4. A 1.B 2.A 3.D 4.A 1.All renewable resources are inexhaustible A.true B.false 2.Some fuels,called biofuels,are made from plants.They are used in cars and other machines biofuels would fit best in which of the following categories A. ...
March 11, 2014

Math (check answers)
please check these 4.B 5.B 4.what is the side length of a square with an area of 64 m2? A.32 m B.8 m C.128 m D.64 m 5.what is the length of rectangle with an area of 12 yd2 and a width of 3 yd A.8 yd B.4 yd C.9 yd D.21 yd
March 11, 2014

Chemistry: Freezing point depression
What is the free sing point of a solution of ethyl alchohol, that contains 24g of the solute (C2H5OH), dissolved in 780 g of water
March 11, 2014

Math (check answers)
ALL WERE NOT RIGHT ): STEVE WAS RIGHT ABOUT 1
March 10, 2014

Math (check answers)
please check these answers and thanks 1.C 2.B 3.B 4.A 5.C 1.select the word tha correctly completes the sentence below. To convert from a smaller unit to a larger unit,you ___ by a power of 10. A.add B.subtract C.multiply D.divide 2.A textbook weighs 3 kilograms.How many grams...
March 10, 2014

math(QUESTION)
4.B which unit of measurement is best to measure the amount of water in a swimming pool? A.milliliter B.kiloliter C.centiliter D.kilometer
March 10, 2014

math(CHECK answers)
4.D 4.which unit of measurement is best to measure the amount of water in a swimming pool? A.milliliter B.kiloliter C.centiliter D.kilometer
March 10, 2014

Math (check answers)
please check these answers 1.D or A 2.C 3.B 1.which would you measure in meters? A.the length of a pencil B.the capacity of a cup C.the mass of a puppy D.the length of a car 2.which would you measure in kilograms? A.the mass of a butterfly B.the capacity of a bottle C.the mass...
March 10, 2014

Math
Hi can someone help me with this question. This is on my review. Thanks! The monthly cost C, in dollars, for international calls on a certain cellular phone plan is modeled by the function where x is the number of minutes used. (a) What is the cost if you talk on the phone for...
March 10, 2014

MRS.SUE READ !!!(@DAMON)
MRS.SUE REMEMBER THAT SOCIAL STUDIES TEST ABOUT MEXICO YOU HELPED ME WITH??? I PASSED 18/18!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE YOU !!!!!!! AND THE REST OF YOU TEACHER !!!!!!!!!!!!!! @DAMON THANK YOU ALL !!!!!!!!!!!! IM RECOMENDING THIS SITE TO EVERYONE !!!!!!!!
March 6, 2014

Language Art (Please Check)
are you sure??
March 6, 2014

Language Art (Please Check)
please check 6.which of the following is a run-on sentence? A.terri had a hard time continuing the tour she was so tired from the day's events.(I PICK A) B.som students decided to rest,so they returned to their hotel. C.washington is a great place to visit because there ...
March 6, 2014

Language Art (Please Check)
can you help me with 1. i orignally said answer C. but my brother said a.because u have to keep putting in a code to get the graphics to show correctly for the game design
March 6, 2014

Language Art (Please Check)
please check....i also put the deffinitons just in case... 1.which of the following might be considered a tedious job? A.designing video games(i PICK THIS A.) B.writing an advice column C.bagging groceries 2.A person who shows bigotry is likely to have feelings of A.pride B....
March 6, 2014

science(check answers)
so b for number 7???
March 5, 2014

science(check answers)
can someone check my answer thanks ! 2.The ability to do work or cause change is called A.velocity. B.energy.(I PICK B.) C.transfer. D.friction. 3.Which type of energy is demonstrated by a person jogging? A.electrical energy B.nuclear energy C.electromagnetic energy D.kinetic ...
March 5, 2014

math
A pair of shoes that you want has a reg. price of 76$ today they are on sale for 51$ what did the percent of the discount. round to nearest whole percent
March 3, 2014

math
one quarter of a pound of chips. each of her children is 1 out of the 4 children, so they each deserve 1/4 of the chips.
February 25, 2014

Chemistry
How would I find the collision frequency factor with this information? Slope- -8111.4 EA- 74089.36 j/mol y-int 24.897 1/T .003
February 25, 2014

Chemistry
Thanks a lot Dr. Bob!
February 24, 2014

Chemistry
How would one go about separating the following substances. It's review for my test. A solution contains Al3+, Ca2+, Fe3+ , and Ni2+ ions. Draw a flow chart that outlines the procedure required to separate this mixture (use the back if you need more room)
February 24, 2014

science
Asia
February 18, 2014

Physics
The work function of a material is 3.5 eV. If the material is the illuminated with monochromatic light (l = 300 nm), what are: a) the stopping potential b) the cutoff frequency
February 16, 2014

math.can someone check my answers?
can someone check my math answers its only 5 questions thanks. please check my answers ! 21. Find the unit price for each option shown below. Round to the nearest cent when necessary. Indicate which option is the better buy. Option I: 10 candy bars for $6.75 Option II: 12 ...
February 11, 2014

MATH CHECK ANSWERS
yea under each problem it says ANSWER=
February 11, 2014

MATH CHECK ANSWERS
please check my answers ! 21. Find the unit price for each option shown below. Round to the nearest cent when necessary. Indicate which option is the better buy. Option I: 10 candy bars for $6.75 Option II: 12 candy bars for $7.25 ANSWER= 10/$6.75=$1.48 12/$7.25=$1.65 10 Units...
February 11, 2014

Math
steve can you check my math when ur done??
February 11, 2014

MATH CHECK ANSWERS
please check my answers ! 21. Find the unit price for each option shown below. Round to the nearest cent when necessary. Indicate which option is the better buy. Option I: 10 candy bars for $6.75 Option II: 12 candy bars for $7.25 ANSWER= 10/$6.75=$1.48 12/$7.25=$1.65 10 Units...
February 11, 2014

Math(CHECK ANSWERS)
thanks !
February 10, 2014

Math(CHECK ANSWERS)
PLEASE CHECK MY MATH ANSWERS PLEASE AND LABEL THEM LIKE 1.WRONG AND STUFF THANKS ! 1.There are 5 red crayons, 6 yellow crayons, and 11 blue crayons in a shoebox. What is the ratio of the total number of crayons to the number of yellow crayons? A.6:22 B.6:16 C.22:6(I PICK THIS...
February 10, 2014

Chemistry
Hi I was hoping to get some help on this. It's review for my chemistry text on Monday and I would be grateful if someone could help me out. My teacher has been out for two weeks but we still have to know this material. 1. The following data was collected for the reaction ...
February 9, 2014

math(check answers)
thanks
February 4, 2014

math(check answers)
please check my math!! THANKS SO MUCH 1. Identify the decimal And simplified fractional form of 80%. A. 0.8 and 3/5 B. 0.8 and 4/5(I PICK THIS) C. 0.08 and 3/5 D. 0.08 and 4/5 2.A baseball team wins 45% of its games. What fraction of games does it win? A. 8/20 B. 9/25 C. 9/20(...
February 4, 2014

Physics Please check my answers
all right expect
February 3, 2014

math
please check answers
February 1, 2014

math
1.Which of the following numbers are equivalent to 20%? CHOOSE ALL THAT APPLY.!! A. 0.002 B. 1/4 C. 0.20(I PICK THIS) D. 1/5(I PICK THIS) 2.which of the following numbers are equivalent to 35%?CHOOSE ALL THAT APPLY !! A. 7/20 B. 6/20 C. 3.5 D. 0.35 (I KNOW THE ANSWER ISNT C. ...
February 1, 2014

math
THANKS Ms.Sue
January 29, 2014

math
Thanks Damon, Is there an easy way to explain it to a third grader?
January 29, 2014

math
How do two fractions have a sum of exactly 1
January 29, 2014

language arts CHECK ANSWERS
2.which of these is an independent clause? A.whereever scott goes B.amy will go(I PICK THIS) C.after his piano recital
January 25, 2014

language arts check answers
NO
January 24, 2014

language arts check answers
I know but you told me I had 2 right so please tell ME WHICH 2 ARE RIGHT !
January 24, 2014

language arts check answers
I know I got 2 of these right so can you tell me which 2 are right ?? labeled 1.select the dependen clause that best completes the sentence below. jeff and his parents went to a nice Italian restaurant________. A.located down town near the river. B.even though his mother ...
January 24, 2014

language arts(CHECK ANSWERS)
1.select the dependen clause that best completes the sentence below. jeff and his parents went to a nice Italian restaurant________. A.located down town near the river. B.even though his mother prefers Chinese food.(I PICK THIS) C.after his piano recital 2.which of these is an...
January 24, 2014

language arts(CHECK ANSWERS)
PLEASE CHECK MY ANSWERS /.,. 1.select the dependen clause that best completes the sentence below. jeff and his parents went to a nice Italian restaurant________. A.located down town near the river.(I PICK THIS) B.even though his mother prefers Chinese food. C.after his piano ...
January 24, 2014

math(check answers)
the answer to number 2 is C?
January 24, 2014

math(check answers)
please check my math ANSWERS 1.which pair of ratio form a proportion? choose all that apply. A. 1/6, 4/20 B. 7/9, 28/36(I PICK THIS) C. 14/18, 21/27 D. 30/80, 8/18 2.which pair of ratios does not form a proportion? A. 3/5, 24/40 B. 30/10, 15/3(I PICK THIS) C. 9/14, 3/4 D. 7/12...
January 24, 2014

math
I can't seem to figure this out. It is for my study guide. Please help. The length of a rectangle is 5 feet less than twice the width. The area is 25 sq feet. Using w as the variable, write an equation that can be used to calculate the width. Then find both the width and ...
January 23, 2014

math
riding her bicycle, terry averages 9.5 miles per hour. how far could she go in 2 2/3 hours?
January 23, 2014

soical studies
1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors.(I PICK THIS) D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature of the Aztec capital ...
January 23, 2014

socialstudies help
please answer these already?? 1.The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could fish. 6.What feature of ...
January 23, 2014

soicalstudies(CHECK ANSWERS) 10Qs
please check them ! 1. The Aztecs adapted to their environment mainly by A.using terracing and irrigation to farm. B.living a nomadic hunter-gatherer lifestyle. C.trading peacefully with neighbors. D.settling along the coasts where they could fish.(I PICK THIS) 2. Why did ...
January 23, 2014

science
1.what similarities do nuclear energy and chemical energy share?pick all that apply A.both are types of kinetic energy. B.both are types of potential energy C.both involve magnetic energy D.both involve stored energy (I PICK B AND D) 3.the energy an object has due to its ...
January 22, 2014

science(answer please)
my answers for 1 is B AND D. BUT NUMBER 2 I DONT KNOW
January 22, 2014

science(answer please)
please answer these 1.what similarities do nuclear energy and chemical energy share?pick all that apply A.both are types of kinetic energy. B.both are types of potential energy C.both involve magnetic energy D.both involve stored energy 3.the energy an object has due to its ...
January 22, 2014

social studies(CHECK 1 ANSWER)
6. what could farmers do to address the problems created by deforestation? A. return to the system where the land belongs only to the wealthy. B.bring in animals that are disappearing from the ecosystem. C.Irrigate the land more often . D.develope new ways to fertilize ...
January 22, 2014

Pages: <<Prev | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | Next>>

Search
Members