Sunday
March 26, 2017

Post a New Question

Posts by m

Total # Posts: 1,282

child development
A. Insist on perfect behavior B. Read a book that teaches a social skill C. Ignore the behavior and hope that it goes away D. Give time out to help the child think about what he or she did wrong
March 21, 2017

Astronomy
They were all right.
March 14, 2017

Astronomy
Yes. Please check my answers. 1. C 2. A 3. A 4. C 5. B 6. D 7. C 8. B 9. C 10. A
March 14, 2017

Astronomy
Please help! I'm really behind and need to catch up. 1. The rings orbiting the Jovian planets may have been small ____ that got too close to the planets long ago. A. Comets B. Asteroids C. Moons D. Meteors 2. What is the composition of the rings around the Jovian planets? ...
March 14, 2017

Math 10
Ty
February 27, 2017

Math 10
Change all these numbers to entire radicals in order to compare them. Then write them from smallest to largest in their original form. 9T2, 2T6,8T3,4T5,6T2 *pretend the T is a square root sign
February 27, 2017

psychology
"Lisa is 30 yrs old, married woman and mother of 4 children. She has various worries for years but has never before sought professional help. During the past three months she has become increasingly unhappy to the degree that her family physician finally suggested she ...
February 25, 2017

um
Use a calculator to find an approximate value (in radians) of the expression rounded to five decimal places, if it is defined. (If an answer is undefined, enter UNDEFINED.) tan?1(8)
February 17, 2017

math
Write an algebraic expression to answer the question below. How many minutes are there in h hours?
February 10, 2017

Socials Studies
C A D A A C a C D D B
February 6, 2017

social Studies
what were the answers?
January 30, 2017

Math
In a local lottery, there is a 15% chance of winning $1, a 5% chance of winning $5, a 1 in 100 chance of winning $50 and a 1 in 10 000 chance of winning $500. What is the expected value of your winnings in this lottery? How much does the lottery need to charge for each ticket ...
January 27, 2017

Math (Advanced probability)
In a local lottery, there is a 15% chance of winning $1, a 5% chance of winning $5, a 1 in 100 chance of winning $50 and a 1 in 10 000 chance of winning $500. What is the expected value of your winnings in this lottery? How much does the lottery need to charge for each ticket ...
January 27, 2017

Astronomy
1. How did the geocentric model explain the retrograde motion of planets? A. Earth moves faster in its orbit and passes the other planets. B. The planets move backward when they get too close to earth. C. The planets travel in circles as they move around earth in a circle. D. ...
January 23, 2017

math
If the first term of an AP is 5 and it's 100th term is -292.find it's 50th term.
January 14, 2017

American Government
Thank you both so much for your help! I understand it much better now.
January 6, 2017

American Government
Is 2. a and 3. c? Sorry I'm really struggling with these questions
January 6, 2017

American Government
Please check my answers 2. What does congressional power of the purse refer to? A. Congress taxes all individuals who earn money in the US B. Congress taxes all corporations who make a profit in the US C. Congress finances the federal government and all its programs D. ...
January 6, 2017

American Government
Thank you!
January 6, 2017

American Government
Please check my answers 1. Which kind of policy was the troubled asset relief program (TARP)? A. It was a fiscal policy and I could buy the federal government to prevent inflation B. It was a monetary policy enacted by the federal government to expand the economy C. It was a ...
January 6, 2017

American Government
Is the answer to question 1 actually A and C?
January 6, 2017

American Government
Check my answers please 1. Which of the following describe the role of an entrepreneur in a capitalist economic system? (I need to select 2) A. Someone who combines the factors of production into a business B. Someone who decides how much regulation the economy needs C. ...
January 6, 2017

American Government
Sorry my answer for 1 is actually a
January 5, 2017

American Government
Please check my answers. 1. Which of the following is a reason explaining why prison populations have increased dramatically? A. Many prisons have close down making the ones that remain overcrowded. B. Many new prisons have been built inspiring states to fill them. C. The ...
January 5, 2017

American Government
so 3 would probably be d?
January 4, 2017

American Government
Please check my answers 1. Which of the following make up the structure of nearly all county governments? (I need to choose 4 answers) A. Appointed bureaucrats B. Boards or commissions C. A county judge D. Elected officials E. A governing body F. A justice of the peace G. A ...
January 4, 2017

Government
please check my guesses
January 4, 2017

Government
My guesses are: 1: D 2: A 3: D
January 4, 2017

Government
1. Read this excerpt from the textbook about state legislators. " The rate of turnover and legislative seats is fairly high although it tends to vary from state to state and time to time. In a given year some 20% of all lawmakers around the country are serving their first...
January 4, 2017

Science
For a 5 kg rocket and a thrust time of 5 s, what thrust makes the rocket reach a height of 871 m?
January 4, 2017

Government
Please help me with government 1. The 10th amendment to the Constitution reads as follows: " The powers not delegated to the United States by the Constitution, nor prohibited by it to the States, are reserved to the States respectively, or to the people." According ...
December 24, 2016

American Government
Please check my answers 1. Political parties and interest groups differ in which of the following ways? A. Individual interest groups infuse more money into politics than political parties. B. Interest groups represent ideologies of members, whereas political parties do not ...
December 20, 2016

American Government
the answers ended up being: A. A&B B. B C. B&D
December 20, 2016

American Government
1. "Americans of all ages, all conditions, and all dispositions, constantly form associations... not only for commercial and manufacturing but of a thousand other kinds -- religious, moral, serious, futile, extensive or restricted, enormous or diminutive. " -Alexis ...
December 20, 2016

social studies
5, which statement best explains how the conflict over tariff of 1828 was resolved The US Supreme Court ruled against the tariff Daniel Webster gav a speech to the Senate and the tariff was repealed South Carolina passed the nullification Act which canceled the tariff outright...
November 16, 2016

Math
76
October 19, 2016

Math
A truck can be rented from Company A for ​$150 a day plus ​$0.50 per mile. Company B charges ​$70 a day plus ​$0.90 per mile to rent the same truck. Find the number of miles in a day at which the rental costs for Company A and Company B are the same
October 11, 2016

World History
Which characteristics describe ancient Sumerian civilization? Select the THREE that apply. City-states ruled by kings Job specialization Monotheistic religion Social hierarchies   What innovations did ancient Mesopotamians pass on to later civilizations? Select the FIVE ...
September 27, 2016

English
16.   Identify the action verb in the following sentence. Barry diligently writes to his grandmother every week. writes*** diligently every his 17.   Identify the linking verb in the following sentence. Michael is very compassionate. is*** Michael very 18.&...
September 27, 2016

English
All the underlined words are in all capitals and all the bold words are in all capitals also. 1. Choose the meaning of the bold word. They appeared to me DENIZENS of a brilliant existence. (“The Bass, the River, and Sheila Mant") actors environmentalists deserters ...
September 23, 2016

astr0nmy
A newly discovered planet has a surface temperature of 330 K and a density of 6 g/cm3. What minimum radius does the planet need to have in order to hold water in its atmosphere indefinitely? (in km)
September 13, 2016

Business Calc
Differentiate the given function. f(x)= x^2 over e^3x
August 19, 2016

algebra
how long would it take 1000 to grow to 5000 if I can get 5% compounded quarterly?
August 6, 2016

stats
The purpose of using stratified random sampling is to guarantee that the ______________. a. proportions within the samples represent the proportions in the population. b. sampling variability is increased c. sample groups are highly varied for more precise outcomes d. sampling...
July 28, 2016

math
Write the equation which describes the average price of a 19 inch TV if the cost in 2000 was $224 and has gone down $7 per year following.
July 28, 2016

geometry
The point A(-8, 6) is translated using T: (x,y) → (x + 5. y - 4).
June 4, 2016

math
Now suppose Streak-Shooting Shelly has moved to mars. Shelly is still adjusting to Mars. Her overall performance is down, but she still shoots better when she has just made a shot. Suppose Shelly has a 60% probability of making the first shot. If she gets the first shot, she ...
May 17, 2016

math
Now suppose Streak-Shooting Shelly has moved to mars. Shelly is still adjusting to Mars. Her overall performance is down, but she still shoots better when she has just made a shot. Suppose Shelly has a 60% probability of making the first shot. If she gets the first shot, she ...
May 17, 2016

Chemistry
Sulfamethoxazole has the molecular formula C10H11N3O3S. 10.0 g of tablets containing sulfamethoxazole and trimethoprim were crushed and dissolved in water. A strong oxidising agent was added, which converted all the sulfur in the sulfamethoxazole into sulfate ions. Following ...
May 8, 2016

life orientation
Clearly describe a recent corruption and fraud case in the country making headlines in the media:who the role players are who got involved, the extent to which it linked to other crimes ,role played by the media and that of the state to deal with
May 6, 2016

Chem
What is the pH of a 0.115 mol/L solution of sodium acetate, CH3COONa, at 25oC? (pKa=4.74 at 25oC for CH3COOH.)
April 3, 2016

physics
Assuming that the equation Ephoton, final = Ephoton, initial/1 + Ephoton, initial/mec2 (1 − cos θ) can be approximately applied at all scattering angles θ, what is the minimum energy of a scattered X-ray photon if the incident X-ray energy is 76 keV? What is ...
March 21, 2016

Networks, Matrices, Linear equations.
Thanks Damon, I think I was over complicating things!
March 6, 2016

Networks, Matrices, Linear equations.
x y A(0.2 0.8)3000 B(0.5 0.5)2000 C(0.7 0.3)5000 Where A, B, C are countries, and x and y are resorts. The Matrix represents the percent of visitors. I need to use this matrix which I have worked out to find the number of visitors who visit X (X and Y are resorts) in a given ...
March 6, 2016

math
Christa is standing on the top of head of gladwyn's shadow. If christa is 5 ft tall and Gladwyn's height is 6 feet and the length of their shadows combined is 15 ft, find the length of Christa's shadow
February 29, 2016

Chemistry (balancing equations)
Balanced Equation: 2 CuNo3 + MgCl2 ---> 2 CuCl + MgNO3 Is this correct?
February 23, 2016

Math
contacted the instructor and they stated that the correct answer is: 70%-100%=30%/66.00=220.00 is answer stated that you need to use the formula on selling price not on market price.
February 19, 2016

geometry
A triangle is made of wood sticks of lengths 8, 15 and 17 inches joined end-to-end. Pieces of the same integral length are cut from each of the sticks so that the three remaining pieces can no longer form a triangle. How many inches are in the length of the smallest piece that...
January 28, 2016

Child Development
Thanks I done that but I am not having in lucky.
January 28, 2016

Child Development
I need help with find three websites that help families understand how young children develop and learn. Web sites must contain articles that help families understand the development and learning of 3 to 5 years old.
January 28, 2016

Conversions
Convert the temperature 1.49677×109 ◦C to Kelvin (correct to 3 significant digits). Answer in units of K.
January 3, 2016

Conversions?
A diamond weighs 5.61 ounces. How much is it worth if the going price of diamonds is 673 dollars per carat? 1 carat is equal to 200 milligrams.
January 3, 2016

physics
four particles of masses 1kg, 2kg,3kg, and 4kg are at vertices of a rectangle of sides a and b.if a=1m and b=2m find the location of the center of mass
November 29, 2015

Physics
Find the pressure at the bottom of a swimming pool that is 1.1 m deep.
November 19, 2015

Geometry
Triangle KLM has vertices K (3,2) L(-1,5) and M(-3,-7) write the angles in order from the least to greatest measure show all work
November 11, 2015

Geometry
Triangle LM has vertices K(3,2) L(-1,5) and M(-3,-7) Write the angles in order from the least to greatest measure
November 11, 2015

Math
Thanks anyways
November 9, 2015

Math
My teacher said this question can be answered
November 9, 2015

Math
we are not given his speed. He is expressed as "x". and the 1st friend is 2+x and the second is 1-x
November 9, 2015

Math
Jamal has two friends that will join him on a walkathon. One of his friend has been training and can walk 2km/hr faster than Jamal. The other friend can walk 1km/hr slower than Jamal, create an algebraic model to determine the total time it will take the 3 friends to complete ...
November 9, 2015

Physics
Two trucks that look the same collide. One was originally at rest. The trucks stick together and move off at more than half the original speed of the moving truck. What can you say about the contents of the two trucks?
November 4, 2015

math
thanks anoymius
October 28, 2015

Math
Nevermind I get it now thank you!
October 23, 2015

Math
What do i do when I have the 5 equation do I use elimination or substitution to find the value of a,b,c,d,e ?
October 23, 2015

Math
How do you find the unknowns for a quartic function : f(x) =ax^4+bx^3+cx^2+dx+e Given the table of values. Determine a,b, c, d and e. x |y 0 0 1 0 2 1 3 3 4 6 5 10 6 15 7 21
October 23, 2015

Math
How do you calculate the local minimum and maximum points using instantaneous rate. The difference quotient: g(x+h)-g(x)/h
October 23, 2015

Math
determining minimums and maximums Approximate the local minimum points and local maximum point of the function g(x)= x^4-5x^3+ 7x^2-3x -5 using that the slope of a tangent line at these points is zero/
October 23, 2015

Children Development
1. Gardner's theory of intelligence suggests that one general factor of intelligence exists. A.does not address the issue of the development of intelligence. B.suggests that schools should foster only linguistic and logical/mathematical intelligences. C.suggests that ...
October 23, 2015

Media Project
I need help with finding the positives and negatives of using snapchat.
October 22, 2015

Children Development
In what ways have factors from Microsystems outside the family, from the mesosystem, and the exosystem possibly influenced your child’s development at ages 6, 8 and 10? Find four examples of such influences and make clear why you believe they should be categorized at the ...
October 22, 2015

Math
fd,flf4dlclkfo[jrekwf4flcxllllllllllllllllllllllllllllllllkmf'lf Kd;lf
October 21, 2015

Children Development
I don't need help.
October 11, 2015

Children Development
Describe three specific examples of changes in your child’s behavior at age 4 that seem to stem from growth in cognitive and language ability since the period of infancy Would it be something like this? The first example is Nettie behavior at public place, When Nettie was...
October 11, 2015

Children Development
The first example is Nettie behavior at public place, When Nettie was younger she not able to sit still or stay quiet while being at a restaurant. As Nettie got older her behavior in restaurants improve. Since Nettie is now older she knows what type of behavior that my partner...
October 10, 2015

Children Development
Describe three specific examples of changes in your child’s behavior at age 4 that seem to stem from growth in cognitive and language ability since the period of infancy What does this question mean?
October 10, 2015

School
When given three given kinds of meat, three kind of cheese, and three kinds of bread of bread. Lisa can make 27 kinds of sandwich. I cannot figure out what piaget stage this is?
October 9, 2015

Case Study
Thanks for the help. I do know what the word means.
September 29, 2015

Case Study
Darlene's parents believe that her extra weight is baby fat and aren't concerned about it. What are some of the physical and social consequences of obesity that darlene may experience? What does these question mean?
September 29, 2015

math
if a ladder 15 meters long is placed so as to reach the bottom of a window 10 meters high, what distance on the ground does the ladder adjusted if it is placed on the top of a two meter square window and what is the new angle of elevation of the top of the window with respect ...
September 13, 2015

Pregnancy
So would I just list the other side in 3 trimesters and what happens?
September 13, 2015

Pregnancy
Thanks so on my paper on the prenatal development time line would I write 9 weeks differentiation of ovaries and testes.
September 13, 2015

Pregnancy
Should could you do example so I have better understanding?
September 13, 2015

Pregnancy
I am having a hard time understanding my directions. Below are two times lines that represent prenatal development and pregnancy. On the prenatal development time line, indicate the timing(in weeks)of the three stages of prenatal development and the major development phenomona...
September 13, 2015

Biology
My mom was average height and my dad was short and mine short. I am think my genotype is heterozgous. My mom weight is average and my dad was overweight and my was average. I am think my genotype is homozygous.
September 12, 2015

Biology
My hair color is blonde and so is my parents.What is my genotype?
September 12, 2015

Children Development
Thanks Mrs.Sue should this be include in my answer?
September 12, 2015

Children Development
Thanks Mrs.Sue Would this been some of children exploring and problem solving behavior for this 10 months Nettie enjoys throwing every toy out of her crib and watching what happens. Nettie seems to expect you to keep putting them back Nettie is able to imitate new words and ...
September 12, 2015

Children Development
Describe and give examples of changes in your child’s exploratory or problem solving Behavior from 8 through 18 months and categorize them according to Piagetian and Information processing theories. What does this question mean?
September 12, 2015

Biology
My mom has eye color hazel and my dad has the eye blue and my eye color is blue. Would my Genotype be homozgous? My mom hair has blonde and my dad has blonde hair and I have blonde hair would my genotype be heterozgyous? Biology - woody, Friday, Se
September 11, 2015

Biology
My mom has eye color hazel and my dad has the eye blue and my eye color is blue. Would my Genotype be homozgous? My mom hair has blonde and my dad has blonde hair and I have blonde hair would my genotype be heterozgyous?
September 11, 2015

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. 9
  11. 10
  12. 11
  13. 12
  14. 13
  15. Next>>

Post a New Question