Sunday
May 1, 2016

Posts by kaitlyn

Total # Posts: 266

math
Jose was 62 years old nineteen years ago. how old is he now?
April 15, 2016

Math
you bought 10 gallon jugs of juice for $26 if apple juice cost $2 per gallon and orange juice costs $3.50 per gallon how many of each type did he buy
March 29, 2016

Calculus
(b) Find a solution of the initial-value problem. (Hint: First verify that all members of the family y = 4/x + C are solutions of the given equation.) y' = −1/4y^2 y(0) = 0.25
March 16, 2016

Calculus
Use Euler's method with step size 0.2 to estimate y(1), where y(x) is the solution of the initial-value problem given below. (Round your answer to four decimal places.) y' = 1 − xy y(0) = 0 I don't even know how to start!
March 15, 2016

math
Given the data set (5, 9), (13, 12), (23, 16), which of the following equations best represents a line of best fit? y = three fourthsx − 7 y = four fifthsx + 7 y = three over twox + 7 y = two thirdsx − 7
March 11, 2016

Calculus
Sketch the region on paper. If it is a finite region, find its area. Round your answer to three decimal places. (If the area is not finite, enter NONE.) S = {(x,y) | x ≥ −4, 0 ≤ y ≤ e-x/2}
February 23, 2016

Calculus
Use Simpson's Rule with n=10 to estimate the arc length of the curve. Compare your answer with the value of the integral produced by your calculator. x = y + y^(1/2), 1 ≤ y ≤2
February 21, 2016

Calculus
Internal 1/sqrt(1+x^3) from [0,2] and n=10 (a) Use the Trapezoidal Rule to approximate the given integral with the specified value of n. (b) Use the Midpoint Rule to approximate the given integral with the specified value of n. (c) Use Simpson's Rule to approximate the ...
February 19, 2016

Calculus
Consider the following depiction of a tank with radius r = 9 meters with a spout of height h = 4.5 meters. A tank is is half full of oil that has a density of 900 kg/m3. Find the work W required to pump the oil out of the spout. (Use 9.8 m/s2 for g and 3.14 for π. Round ...
February 8, 2016

chemistry
How many moles of chlorate ions, zinc ions, and oxygen atoms are present in 0.433 mol of zinc chlorate?
February 8, 2016

Chemistry
How many moles of carbonate ions, aluminum ions, and oxygen atoms are present in 39.0 g aluminum carbonate?
February 8, 2016

English 3
c
February 4, 2016

Calculus
Consider the following depiction of a tank with radius r = 9 meters with a spout of height h = 4.5 meters. A tank is half full of oil that has a density of 900 kg/m3. Find the work W required to pump the oil out of the spout. (Use 9.8 m/s2 for g and 3.14 for π. Round your...
February 3, 2016

Chemistry
Assume the reaction of 55.25 g of Ge in the following reaction to determine the other quantities. 3Ge + 2N2 -> 1Ge3N4
February 1, 2016

Chemistry
The elements 57 through 71 (Lanthanum and the Lanthanoids) all form Ln+3 ions in aqueous solution. These all have an electron configuration is [Xe]4fn, where n increases from zero to fourteen over the series from Lanthanum to Lutetium Select the two ions that have 4 unpaired ...
February 1, 2016

Geography
What was the goal of the philosophers? Did their movement have an impact on our lives today?
January 28, 2016

Geography
In what model of the universe did philosophers of the middle ages believe? Give details
January 28, 2016

Geography
Describe two inventions that helped spark the scientific revolution and their impact
January 28, 2016

Chemistry
Assuming that the Bohr model is valid, what is the kinetic energy of a photoelectron liberated by a photon with a the given wavelength from a state with given Z and n? If the available energy is insufficient to break the tether, enter 0. λ=320 nanometers from a state with...
January 27, 2016

Chemistry
How many grams of CO2 (Mm = 44.0 g/mol) are produced in the combustion of 31.0 g of C4H10 (Mm = 58.1 g/mol)?
January 25, 2016

Calculus
Suppose that 5 J of work is needed to stretch a spring from its natural length of 28 cm to a length of 36 cm. (a) How much work is needed to stretch the spring from 32 cm to 34 cm? (Round your answer to two decimal places.) (b) How far beyond its natural length will a force of...
January 23, 2016

Calculus
Graph the curve. Find the exact length of the curve. x = 2et cos(t), y = 2et sin(t), 0 ≤ t ≤ π
January 19, 2016

Health connexues academy
its either c or d! welcome boo <3
January 18, 2016

math
Jayda deposited $1500 into savings account that pays 3% simple interest per year. How much interest does she earn per year on her investment?
January 7, 2016

Calculus
Find a function of the form f(x)=a+bsqrtx that is tangent to the line 2y-3x=5 at the point (1, 4)
December 22, 2015

Chemistry
How much total work does a golf caddy do if he lifts a 300 N golf bag he is carrying 100 times a during a round, to a height of 1.0 m each time he lifts it?
December 8, 2015

Social studies need help ASAP!!!!!
I don't need to drop this class I have good grades in this class it's just this one lesson that I have a problem with so don't tell me that I need to drop this class when I don't all I need is help @Ms.Sue
November 30, 2015

Social studies need help ASAP!!!!!
I've read all the material over nod over again and I still can't figure it out @reed
November 30, 2015

Social studies need help ASAP!!!!!
1. Which data tell you how much the price of goods inflates over a period of time? A. consumer price index B. gross domestic product C. unemployment rate D. economic indicator 2. what does the gross domestic product measure? A. the value of the U.S. and foreign goods during a ...
November 30, 2015

State History
Can you help me we go to the same school I think and I figured we can help each other out (I go to connections academy ) @CountryQueen
November 29, 2015

precal
Help please! sin4x=3cos^3xsinx-4sin^3xcosx
November 25, 2015

History
Hey @CountryQueen did u get the answers to this test because I could really use the help
November 17, 2015

algebra
Replace the equation in which the variable of the expression appears only once with a positive positive number for its exponent. (16x^2)/(16x^5)
September 28, 2015

Please Help! Need my work Checked! Physics
2) You take the following measurements for the distance a toy car travels in 10 seconds during each 5 trials: 157cm, 175cm, 162cm, 168cm, 187cm. What are the relative uncertainties of the distance and time measurements? Which measurement is the most uncertain? this is what I ...
September 5, 2015

geometry
B is the midpoint of AC. A has coordinates (-3,4), and B has coordinates (-1 1/2,1). Find the coordinates of C. Did i get the right answer? (2)-1 1/2=(2)-3+x(over 2) -3-3=3+x-3 -6=x (2)1=(2)4+y(over 2) 2-4=4+y-4 -2=y The coordinates of C are (-6,-2)
August 26, 2015

Physics
A car drives over a hump in the road. The radius of the (circular) hump is 45m. How fast (m/s) would the car need to travel, so that the wheels just barely lose contact with the road?
May 25, 2015

calculus
h(x)= x + cos(ax), where a is a positive constant such that 0 < a < 4. What values of a make h(x) strictly decreasing? I know h'(x) has to be less than zero for h(x) to be decreasing and h'(x) = 1-asin(ax). I'm not sure where to go from here...
May 2, 2015

SS
We aren't cheating in Connexus we need help!They don't have to say the answer they could drop hints but they don't!
April 20, 2015

SPanish
the answer is estrella
March 15, 2015

Geometry
"A cone has the radius of 24 and its volume is 1,920 what is the volume of a similar cone with the radius of 18 Answers A.480 B.810 C.1,080 D.1,440" How do I find the height for the similar cone to get its volume?
March 10, 2015

Science Help Plz
Thanks for nothing people
February 19, 2015

Science Help Plz
which of the following statements about earths atmosphere is true? a. earths atmosphere contains 78 percent water vapor which is essential to life b. earhts atmoshpere contains 21 percent oxygen c. earths atmosphere contains carbon dioxide which all life forms require d. ...
February 19, 2015

Chemistry
N2+3H2-> 2NH3 how many moles of hydrogen are needed to completely react with 2.6 moles of nitrogen?
February 11, 2015

Social Studies
thank you ms. sue
February 1, 2015

Social Studies
witch result of the compromise of 1850 did not benefit the north? a-the fugitive slave law b-californias admittance tt he union c-ending the slave trade in the district of columbia d-new mexico not being designated as a slavery trade Is it a?
February 1, 2015

LA. MS. SUE PLEASE
what is the secret to reaching someone with words? witch of the poems "concret mixers" "the city is so big" or "harlem night song" best uses words to create a vision or an idea of the city for you? in a paragraph, state your opinion and support it...
January 28, 2015

Math
An electrician charges a $50 fee to make a service call plus $25 per hour he works. Determine whether the relationship between the two variables is proportional. Hours Cost($) 1 75 2 100 3 125 4 150 Is this proportional? Because i am not sure. When i plot these points on a ...
December 26, 2014

business
Discussing the future of management, Manager A maintains that we can expect a continued rise of virtual management and growth in technology. Manager B acknowledges that Manager A’s projections are likely, but incomplete. He adds that there will also be an increased focus ...
December 5, 2014

Chemistry
b) 60%
November 30, 2014

physics
what should the ratio of mass to volume be when considering the flight of a hot air balloon.
November 19, 2014

health
What is intensity?
October 29, 2014

Algebra 2
Find all real zeros of the function f(x)=x^3-27x
October 20, 2014

1st grade
honey it's sometimes
October 9, 2014

physics
In the Bohr model of the hydrogen atom, an electon mass= 9.11 x 10^-31 kg orbits a proton at a radius of 5.29 x 10^-11 m. The proton pulls on the electron with a force of 8.20 x 10^-8N. what is the speed of the electron? what is the period of the electron? I really need help ...
September 30, 2014

Algebra 2
Write the Expression as a complex number in standard form. 5i(3+2i)(8+3i)
September 22, 2014

physics
A military helicopter on a training mission is flying horizontally at a speed of 75.0m/s when it accidentally drops a bomb (fortunately, not armed) at an elevation of 310m . You can ignore air resistance. a:How much time is required for the bomb to reach the earth? b:How far ...
September 22, 2014

Chemistry
Nevermind i got the answer(: It is 135 Torr
September 20, 2014

Chemistry
A solution contains naphthalene (C10H8) dissolved in hexane (C6H14) at a concentration of 15.00% naphthalene by mass. Calculate the vapor pressure at 25 ∘C of hexane above the solution. The vapor pressure of pure hexane at 25 ∘C is 151 torr. I keep getting 168 torr...
September 20, 2014

Algebra 2
thanks
September 4, 2014

Algebra 2
For the graph y= ax^2 + bx + c, show that the y-coordinate of the vertex is -b^2/4a + c.
September 4, 2014

Science--check my answers.
Here are the answers 1) A 2) D 3) A 4) C 5) B 6) D 7) C 8) B 9) c 10)B
May 21, 2014

Can you please check my answers?
Here are the answers. Promise you I got a hundred percent. 1) Ball and socket because it allows for the most movement 2)Finger and elbow due to the similar movement 3)Hypo-dermis, dermis, epidermis 4)sunscreen 5) two bones meeting at a joint
May 9, 2014

Astronomy Question about Neutrinos
I can't seem to figure this out, I know that neutrinos have nonzero mass but I don't know how that can help me figure this out The mass of a neutrino is zero. equal to the mass of a proton. equal to the mass of an electron. less than the mass of an electron but its ...
May 4, 2014

AStronomy/ Math
Thank you
May 4, 2014

AStronomy/ Math
I do not understand how to do one of my online homework questions: What is the Schwarzschild radius of a 100 million-solar-mass black hole? The mass of the Sun is about 2 × 1030 kg, and the formula for the Schwarzschild radius of a black hole of mass M is: R=2GMc2, where...
May 4, 2014

Physics
A 245 g toy car is placed on a narrow 70-cm-diameter track with wheel grooves that keep the car going in a circle. The 1.0 kg track is free to turn on a frictionless, vertical axis. The spokes have negligible mass. After the car's switch is turned on, it soon reaches a ...
April 19, 2014

Geometry - Area
Thank You so much Damon!
April 15, 2014

Geometry - Area
Ms. Sue would you be able to help me! I don't want the straight answer i want to actually learn how to solve a question like this!
April 15, 2014

Geometry - Area
Find the area of a regular hexagon with an apothem 10.4 yards long and a side 12 yards long. Round your answer to the nearest tenth.
April 15, 2014

Science HELP!
Chemical change because there is no water left. Evaporation happened
March 20, 2014

SCIENCE HELP ASAP! :)
Thank you I got them all right
February 19, 2014

social studies
Anyway the answer is that the Monroe Doctrine was created to help ensure that Monarchies did not try to invade there lands. It stated that if any European countries tried to colonize there, it would be seen as an act of aggression. Therefore creating a barrier to stop any new ...
February 10, 2014

social studies
That wasn't the real Ms. Sue just someone trying to be a jerk.
February 10, 2014

math
Quinn used a scale drawing to build a soccer field near his school. Initially, he wanted the field to be 28 yards long and 17.5 yards wide. He decided to change the length of the field to 36 yards. If the width is to be changed by the same scale factor, what is the new width ...
January 29, 2014

science
what is the answer?
January 24, 2014

Math Help please Check my answer
You have $59.95 in your wallet and want to buy some new CDs. If the CDs are $11.99 each, what number of CDs, x, can you buy? Write and solve an inequality. My answer: 11.99x ≤ 59.95 11.99x/11.99 ≤ 59.95/11.99 x ≤ 5
January 14, 2014

Science
1. The fossil remains of a ____ were discovered and named Lucy. (1 point) A. Neanderthal B. Cro-Magnon C. prosimian D. hominid 2. Scientists can tell whether organisms are closely related by comparing there ____. (1 point) A. Hair color B. Teeth C. DNA D. Scientific names 3. ...
December 22, 2013

Science
Hey @Middnight I figured we can help each other I think we go to the same school(connections academy )
November 6, 2013

math (please help)
Thank You so much Jai
October 31, 2013

math (please help)
1. Write the equation for the horizontal line that contains point G(-8, 8). 2. What is an equation for the line that passes through points (-1, -4) and (1, 4)? Write the equation in slope-intersect form. 3. Write an equation for the vertical line that contains point E(10, -3).
October 31, 2013

math
1. A skateboard ramp has a 158º entry angle. Find the measure of ∠1. A.) 22º B.) 68º C.) 78º D.) 58º 2. Which of the following equations parallel to the line passing through A(-2, 7);B(-2, -2)? A.) y = -2 B.) y = x C.) 3x = 5 D.) -2x = 7y 3. ...
October 30, 2013

English
To me "Taking something to heart" means that whatever he/she had said had meant a lot to me (even if its good or bad). other words to me it's like taking something seriously than what it should be.
October 30, 2013

Algerbra
do you have an Ti - 84? that will work it for you in a faster and reasonable manner.
October 30, 2013

Geometry
1.) A skateboard ramp has a 158° entry angle. Find the measure of ∠1. 2.) Which of the following equations is parallel to the line passing through A(-2, 7);B(-2, -2)? 3.) Which of the following equations would graph a line parallel to 3y = 2x - x + 5? *Please help me!
October 29, 2013

chemistry
Determine whether a solid forms when solutions containing the following salts are mixed. If so, write the ionic equation and the net ionic equation. KCl and Na2S
October 27, 2013

Algebra 1
d is to 4 as 32 is to 56. if answer is a fraction change to decimal
October 3, 2013

Algebra 1
A triangle has a perimeter of 81 inches. The side lengths can be found by x, 3x-1, and 4x+2 what is the value of x?
October 3, 2013

Math
Write an algebraic expression for "55 more than the product of 134 and n"
October 1, 2013

Math
Lindsey has 47 coins in her change purse that are either dimes or quarters. If n represents the number of quarters she has,write an expression in terms of n that describes the number of dimes
October 1, 2013

Math
What is an algebraic expression for "49 more than q"
October 1, 2013

earth science
what are the variables on rocks and minerals
September 27, 2013

alegbra 1
Tell whether each number in the list is a real number, a rational number, an irrational number, an integer, or a whole number. square root 3, 5.5, negative square root of 16,and 0
September 26, 2013

PHYSICS
A woman goes out running. She first travels 5.2km north. She then turns and travels 3.6km west. Finally, she turns again and travels 2.6km south. We are assuming a flat rectangular world. If a bird were to start out from the origin (where the woman starts) and fly directly (in...
September 17, 2013

Algebra
The stopping distance D in feet for a car traveling at x miles per hour is given by d(x)= (1/12)x^2+(11/9)x. Determine the driving speeds that correspond to stopping distances between 300 and 500 feet, inclusive. Round speeds to the nearest mile per hour.
June 9, 2013

English
1. Attention Grabber for Odyssey: 2. State/Explain topic: 3. Thesis Statement: Please help me with this!
May 22, 2013

World Geography
I know what she met, but we don't have a book, it was the voice recorder and it doesn't even say the answers to these.
May 10, 2013

World Geography
Well everything is virtual and we use technology for everything and i am a visual learner not jus someone that listens to something snd learns... It's a quick check.
May 10, 2013

World Geography
But we don't have a book... I'm homeschooled so we don't have books.
May 10, 2013

World Geography
Tbh i need help!
May 10, 2013

World Geography
1.Which of the following demographic characteristics distinguishes Europe's population from that of Asia? A.) More Europeans inhabit rural areas. B.) The European population is much younger. C.) Europeans are more concentration in urban areas. D.) Europe has a larger ...
May 10, 2013

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. Next>>