Friday

July 29, 2016
Total # Posts: 11,916

**Math Need Help**

a. 100/140 = 0.714 = 71.4 %. Change = 71.4 - 100 = -28.6 % = 28.6% decrease. b. 140/100 = 1.40 = 140%. Change = 140-100 = 40% increase. = The largest change.
*July 27, 2016*

**Math**

P = (Po*r*t)/(1-(1+r)^-t). Po = 150,000-24,000 = $126,000. r = 8.65%/(12*100%) = 0.0072. t = 25yrs. * 12mo./yr. = 300 mo. Monthly Payments = P/t.
*July 27, 2016*

**physics**

a. V^2 = Vo^2 + 2g*h. Vo = 0, g = 9.8 m/s^2, h = 20 m, V = ?. b. V^2 = Vo^2 + 2a^d = 0. V = 0, Vo = V calculated in part a, d = 0.10 m, a = ?.
*July 25, 2016*

**physics**

a. V = Vo + a*t = 20m/s. 35 + a*608t = 0, = 20, a = -0.25 m/s^2. d = Vo*t + 0.5a*t^2. Vo = 35 m/s, t = 60 s., a = -0.25 m/s^2. b. V = Vo + a*t = 0, 20 - 0.25t = 0, t = 80 s.
*July 25, 2016*

**physics**

a. (20+30)/2 = 25 m/s. = Avg. speed. b. 20*t1 = 10,000m., t1 = 500 s. 30*t2 = 10,000m, t2 = 333.3 s. Total time = t1+t2 = 500 + 333.3 = 833.3 s. Avg. speed = (d1+d2)/(t1+t2) = 20,000/833.3 = 24 m/s.
*July 25, 2016*

**math**

25/2 = 12.5 0r 12 Pens.
*July 23, 2016*

**science**

76.6 - 67.7 =
*July 22, 2016*

**science**

Density = 25grams/29.4cm^3 = 0.85 grams/cm^3.
*July 22, 2016*

**physics**

Vo = 26.2 m/s[23o]. Yo = 26.2*sin23 = 10.2 m/s. a. Y^2 = Yo^2 + 2g*h = 0. 10.2^2 - 19.6h = 0, 19.6h = 104.8, h = 5.3 m. d*sin23 = 5.3, d = 13.7 m. up hill.
*July 21, 2016*

**physics**

Vo = 30km/h = 30,000m/3600s = 8.33 m/s. Vc = 192km/h = 192,000m/3600s = 53.3 m/s. Vm = 150 m/s. V = Vo - Vc + Vm
*July 21, 2016*

**Math**

Po - 0.20Po + 0.06Po = $55.12, 0.86Po = 55.12, Po = $64.09 = Original price.
*July 20, 2016*

**Math**

8500 + 350/yr.*5yrs. = 10,250 students = Enrollment in yr. 2000. 350/yr. * 5yrs. = 1750 Students enrolled from 1995 to yr. 2000.
*July 17, 2016*

**math**

8*10^6 * 1h/3600s * 1day/24h = 92.6 = Ninety-third day.
*July 16, 2016*

**math**

4*500k + 10*200k = $4 Million.
*July 16, 2016*

**Physics**

h = 0.5g*t^2 = = 4.9*4^2 = 78.4 m. Y = Yo + g*t = 0 + 9.8*4 = 39.2 m/s. V = Xo + Y = 20 + 39.2i = 44m/s[63o]. d = Xo*t = 20 * 4 = 80 m. from base of bldg.
*July 11, 2016*

**physics**

d1 = 10km/1.6 = 6.25 mi. d1 = r1*t1 = 12.71*t1 = 6.25, t1 = 0.492 h. d2 = (10-2.1)km/1.6 = 4.94 mi. d2 = r2*t1 = r2*0.492 = 4.94, r2 = 10 mi/h. = min. speed to win.
*July 11, 2016*

**physics**

Speed = 10km/29.5min * 1mi/1.6km * 60min/h = 12.71 mi/h.
*July 11, 2016*

**physics**

r1*t = 6, r * (18/60) = 6, r1 = 20 mi/h. r2 * (9/60) = 6, r2 = 40 mi/h. r = (r1+r2)/2 = 60/2 = 30 mi/h. = Avg. speed when driving to and from the theatre.
*July 11, 2016*

**physics**

V = 0.9mi/0.5h = 1.8 mi/h. V = 1.8 mi/h * 1600m/mi * 1h/3600s = 0.8 m/s. V = 0.8m/s * 1km/1000m * 3600s/h * 24h/day = 69.12 km/day.
*July 11, 2016*

**physics**

d = pi*2r/2 = 3.14*30/2 = 47.1 m. D = 2*r = 2*15 = 30 m. r*t = 47.1, r = 47.1/t = 47.1m/120s. = 0.39 m/s. V = D/t = 30m/120s = 0.25 m/s.
*July 11, 2016*

**Math**

Tan x = 5/2 = 2.50, X = 68.2o. Tan y = 1/4 = 0.25, Y = 14.0o. Tan 14 = 10/d1, d1 = 40.1 m. = Distance from bottom of window to foot of tower. Tan 68.2 = d2/40.1, d2 = 100.3 m. = Vert. distance from top of window to top of tower. h = 10m + d2 = 10 + 100.3 = 110.3 m.
*July 10, 2016*

**PHYSICS**

Yes, I agree.
*July 10, 2016*

**PHYSICS**

KE = 0.5M*V^2. V^2 = Vo^2 + 2g*h = 0 + 19.6*3 = 58.8.
*July 10, 2016*

**PreCalculus 1**

d. 16*Tf^2 = 27.25-10 = 17.25. Tf = 1.04 s. Dx = Xo*(Tr+Tf) = 130*2.28 = 296.7 Ft. 327-296.7 = 30.3 Ft. from bottom of fence. d^2 = 30.3^2 + 10^2 = 1019.3, d = 31.9 Ft from top of fence.
*July 7, 2016*

**PreCalculus 1**

Vo = 136Ft/s[17]. Xo = 136*cos17 = 130 Ft/s. Yo = 136*sin17 = 39.8 Ft/s. b. Y = Yo + g*Tr = 0, 39.8 - 32Tr = 0, Tr = 1.244 s. = Rise time. h = 2.5 + 39.8*1.244 - 16*1.244^2 = 27.25 Ft a5ove gnd. 16*Tf^2 = 27.25, Tf = 1.305 s. = Fall time. 1.244+1.305 = 2.549 s. to hit ground. ...
*July 7, 2016*

**Math**

(x,0), (-8,9), (0,y). X = 3y, (3y,0), (-8,9),(0,y). m = (9-0)/(-8-3y) = (y-9)/(0+8), 72/(-8-3y) = y-9, -8y-3y^2+72+27y = 72, -3y^2+19y = 0, y(-3y+19) = 0, Y = 0, -3y+19 = 0, 3y = 19, X = 3y = 19, Y = 6 1/3 = 19/3. m = 9/(-8-19) = -1/3. Y = mx + b = 9, (-1/3)(-8) + b = 9, b = 9...
*July 7, 2016*

**Physics**

M*(V2-V1) = 0.1(-20-30) = -5 = The Change in momentum
*July 7, 2016*

**Pre Calculus**

Log4 65,536 = X. 4^x = 65,536, x*Log 4 = Log 65,536, X = Log 65536/Log 4 = 8.
*July 6, 2016*

**Pre Calculus**

Log3 36 = N, 3^N = 36, Take Log of both sides: N*Log 3 = Log 36, N = Log 36/Log 3 = 3.26. Answer: e. None of these.
*July 6, 2016*

**Analytic geometry**

2. (-8,8), (x,y), (2,2). x-(-8) = 2(-2-x), x+8 = -4-2x, X = -4. y-8 = 2(2-y), Y = 4. (-8,8), (-4,4), (-2,2). m = (4-8)/(4-(-8)) = -1. Y = mx+b = 8, -1*(-8)+b = 8, b = 0. Eq: Y = -x.
*July 6, 2016*

**Analytic geometry**

1. (-3,0), (x,y), (3,-5). (3-(-3) = 2(x-(-3), 6 = 2x+6, X = 0. (-5-0) = 2(y-0), -5 = 2y, Y = -2.5. (-3,0), (0,-2.5), (3,-5). m = (-2.5-0)/(0-(-3)) = -5/6. Y = mx + b, -5x/6 + b = 0, -5*(-3)/6 + b = 0, b = -5/2 = -2.5. Eq: Y = (-5/6)x - 5/2.
*July 6, 2016*

**Physics**

Cos15 = 0.966.
*July 4, 2016*

**Physics**

Ws = M*g = 20 * 9.8 = 196 N. Fp = 196*sin20 = 67 N. Fn = 196*Cos20 - F*sin15 = 184-0.26F. Fs = 0.2(184-0.26F) = 36.8-0.052F. = Static friction. F*Cos15-Fp-Fs = M*a. 0.97F-67-(36.8-0.052F) = M*0 = 0. 0.97F-67-36.8+0.052F = 0, 1.022F = 36.8, F = 36 N.
*July 4, 2016*

**Physics**

Wb =M*g = 30 * 9.8 = 294 N. = Fn. Fap-Fs = M*a, 85-Fs = M*0 = 0, Fs = 85 N. u = Fs/Fn = 85/294 = 0.289.
*July 4, 2016*

**Physics**

M*g = 25 * 9.8 = 245 N. = Wt. of box. Fp = 245*sin40 = 157.5 N. = Force parallel to the incline. Fn = 245*Cos40 = 187.7 N = Force perpendicular(normal) to the incline. Fap-Fp-Fk = M*a. 500-157.5-Fk = 25*0.75, Fk = ?. k = Fk/Fn
*July 4, 2016*

**Math**

P = Po(1+r)^n P = 0.25 * 29,000 = $7,250 To be saved in 2 years. r = 0.10/2 = 0.05 = Semi-annual % rate. n = 2comp./yr. * 2 yrs. = 4 Compounding periods. Po(1.05)^4 = 7250. Po = 7250/1.05^4 = $5964.59 To be invested now. 0
*July 4, 2016*

**physics**

Vo = 20mi/h * 1600m/mi * 1h/3600s = 8.89s. V = 60mi/h = 26.7 m/s. a = (V-Vo)/t = (26.7-8.89)/10.8 = 1.65 m/s^2. d = Vo*t + 0.5a*t^2
*July 2, 2016*

**physics**

Vr = 5.35 + 15.7i = 16.7 mi/h[71.2o] = Resultant velocity.
*July 2, 2016*

**science physics**

F3 = -16N. = 16N.[180o].
*June 30, 2016*

**science physics**

F3 = -16 N. = 16N.[180o].
*June 30, 2016*

**science physics**

F3 = -16 N. = 16N.[180o].
*June 30, 2016*

**science physics**

F1+F2+F3 = 0, 10 + 6 + F3 = 0, F3 = -16 N.
*June 30, 2016*

**math**

Ganga received $X. Gayatri received (36,000/24,000) * x = $1.5x. x + 1.5x = P, X = 0.4P. x + (1.5x-2500) = 0.5P. Replace X with 0.4P: 0.4P + 0.6P = 0.5P + 2500, P = $5000. = Total profit. g
*June 30, 2016*

**Physics**

V^2 = Vo^2 + 2a*d. V = 10.4 m/s, Vo = 5.20 m/s, a = 4.20 m/s, d = ?.
*June 28, 2016*

**science**

V^2 = Vo^2 + 2a*d. V = 0, Vo = 500 m/s, d = 0.10 m, a = ?. "a" will be negative.
*June 28, 2016*

**Maths**

Eq1: 1.4x + 3y = -1. Eq2: -3x + 2y = -12. Multiply Eq1 by -2, Eq2 by 3, and add: -2.8x - 6y = 2 -9x + 6y = -36 Sum: -11.8x = -34, X = 2.88. In Eq1, replace X with 2.88 and solve for Y.
*June 26, 2016*

**ALGEBRA**

Walking rate = r mi/h. Time = (T-3) hrs. r*(T-3) = 6, r = 6/(T-3). Driving rate = 12r mi/h. Time = T hrs. 12r*T = 180, Replace r with 6/(T-3): (12^6/(T-3))*T = 180, 72T/(T-3) = 180, 72T = 180*(T-3), 72T = 180T-540, T = 5 hrs. r = 180mi/5h = 36 mi/h.
*June 25, 2016*

**pysics**

128km/h = 128,000m/3600s = 35.6 m/s. 128km/h * 1mi/1.6km = 80 mi/h.
*June 25, 2016*

**Math: Personal Finance**

V = 20,000 - 0.25*20,000 = 15,000 = Value after 1 yr. 15,000 - 500 = $14,500. = Amt. paid by Ins.
*June 22, 2016*

**Math: Personal Finance**

P = Po*r*t/(1-(1+r)^-t). r = 0.065/12mo. = 0.00542/mo. = Monthly % rate. P = 750/mo. * 360mo. = $270,000. P = (Po*0.00542*360)/(1-1.00542^-360) = 270,000, (Po*1.950)/0.8571 = 270,000, 2.275Po = 270,000, Po = $118,675.38.
*June 22, 2016*

**Personal Finance**

P = Po(1+r)^n = $3,000. r = 0.06/12mo. = 005/mo. n = 12Comp./yr. * 5yrs. = 60 Compounding periods. Po(1.005)^60 = 3000, Po = ?.
*June 20, 2016*

**math**

c. (840/1192.80)*100% =
*June 20, 2016*

**math**

a. 1192.80 - 10,080/12 = 1192.80 - 840 = $352.80. b. M = 352.80/840 = 0.42 = 42%.
*June 20, 2016*

**math**

200 * 1.60 = $320 = Total cost. Selling price = $P. (0.4*200)cookies * 1.50/cookie = $120 Received for broken cookies. (0.6*200)P + 120 = 1.35*320, 120P + 120 = 432, P = $2.60 each.
*June 20, 2016*

**Physics**

V^2 = Vo^2 + 2a*d = 0. 30^2 + 2a*0.1 = 0, 0.2a = -900, a = -4500 m/s^2. F = M*a = 0.1 * (-4500)= -450 N.
*June 18, 2016*

**Physics**

a. V^2 = Vo^2 + 2g*h = 24^2 - 19.6 *(13-2) = b. V = Vo + g*t. V = (part a), Vo = 24 m/s, g = -9.8m/s^2, t = ?.
*June 18, 2016*

**math**

P1: X min. P2: 2x min. 2x*x/(2x+x) = 18, 2x^2/3x = 18, 2x/3 = 18, 2x = 54 min, X = 27 min.
*June 16, 2016*

**Trigonometry**

Tan11.3 = h/50, h = ?.
*June 16, 2016*

**Trigonometry**

Tan15 = 1000/d, d = ?
*June 16, 2016*

**Trigonometry**

1. We draw 2 rt triangles with a common vertical side: 1. Draw hor. line OB. 2. Locate point "A" to the left of "B" to form AB. 3. Draw a ver. line at O and label it 70 m. 4. Draw the hyp. of each triangle with one going to A and B. Tan60 = 70/OA, OA = 70/...
*June 16, 2016*

**Math**

Please check for Typos.
*June 16, 2016*

**physics of science**

d = 2.54cm/in * 0.01in 0.0254 cm = 2.54*10^-4 m. V^2 = Vo^2 + 2a*d. a = (V^2-Vo^2)/2d =(0-400)/5.08*10^-4 = -7.87*10*5 m/s^2.
*June 16, 2016*

**physics of science**

V^2 = Vo^2 + 2a*d. a = (V^2-Vo^2)/2d =
*June 16, 2016*

**science**

sin25.4 = h/53, h = 53*sin25.4 = 22.7 m. PE = M*g*h = 60*9.8*22.7 = 13,367 J. KE = PE, 0.5M*V^2 = 13,367, 30*V^2 = 13367, V = 21.1 m/s. = Velocity at bottom of slope.
*June 15, 2016*

**Physics**

h = Vo*t + 0.5g*t^2 = 12 m. Vo*0.536 - 4.9*0.536^2 = 12, Vo = 25.0 m/s. V = Vo + g*t = 25 - 9.8*0.536 = 19.8 m/s When caught.
*June 15, 2016*

**Pre-Cal**

sin63 = h/13, h = ?
*June 15, 2016*

**physics**

All angles are measured CCW from due East. Vr = 3 + 5[300o]. Vr = 3 + 5*cos300+5*sin300 = 3 + 2.5 - 4.33i = 5.5 - 4.33i = 7m/s[322o] = Velocity of the rain. 322o CCW = 38o S. of E.
*June 15, 2016*

**science**

D = Zero.
*June 15, 2016*

**physical science**

Vo = 60mi/h * 5280Ft/mi * 1h/3600s = 88 Ft/s. V = 50/60 * 88Ft/s = 73.3 Ft/s. V = Vo-a*t = 88-2*3 = 82 Ft/s. Yes, because The driver is still above the speed limit after decelerating for 3 seconds.
*June 14, 2016*

**maths**

Let adjacent angle = X degrees. There are 4 angles; the opposite angles are equal. x + (x-20) + x + (x-20) = 360o. X = 100o, (x-20) = 80o.
*June 14, 2016*

**Physics**

Vo = 120m/s[35o]. Xo = 120*Cos35 = 98.3 m/s. Yo = 120*sin35 = 68.8 m/s. a. Y = Yo + g*Tr = 0. 68.8 - 9.8Tr = 0, Tr = 7.02 s. = Rise time. h = ho + Yo*Tr + 0.5g*Tr^2 = 20 + 68.8*7.0 - 4.9*7.0^2 = 261.5 m. above gnd. 0.5g*Tf^2 = 261.5. 4.9*Tf^2 = 261.5, Tf = 7.31 s. = Fall time...
*June 12, 2016*

**Algebra**

If 1/2 = 2/4, Then 2/1 = 4/2.
*June 11, 2016*

**physics**

Correction: Speeder: Vo = 117,000m/3600s = 32.5 m/s. Ds = 32.5*t = Distance traveled by speeder. Patrol car: a = (7600m/3600s)/s = 2.11 m/s^2. a. 32.5t = 0.5*2.11*t^2, 1.05t = 32.5, t = 31 s. b. Ds = Dp = 32.5*t = 32.5*31 = 1006 m.
*June 10, 2016*

**physics**

Speeder: Vo = 117,000m/3600s = 32.5 m/s. Ds = Vo*t = 32.5*t. = Distance traveled by speeder. Patrol car: a = (7600m/3600s)/s = 2.11 m/s^2. V = 175,000m/3600s = 48.6 m/s. Vo = 0. V^2 = Vo^2 + 2a*D, Dp = V^2/2a = (48.6)^2/4.22 = 560 m = Distance traveled by patrol car. a. Ds = ...
*June 10, 2016*

**Pre-Calculus**

X type A printers. Y type B printers. Eq1: x + y => 100. Eq2: 45x + 35y => 3850. Multiply Eq1 by -35 and add the Eqs: -35x - 35y => -3500. +45x + 35y => +3850. 10x => 350, X => 35 Type A printers. In Eq1, replace x with 35: 35 + y => 100, Y => 65 Type B...
*June 8, 2016*

**maths,science, physics**

M1*V1 + M2*V2 = M1*V + M2*V. 4000*3.5 + M2*0 = 4000*2 + M2*2 14,000-8000 = 2M2 M2 = 3,000 kg.
*June 5, 2016*

**Physics**

V = Vo + g*Tr = 0. Tr = -Vo/g = -20/-9.8 = 2.04 s. = Rise time. h = ho + Vo*Tr + 0.5g*Tr^2. h = 29 + 20*2.04 - 4.9*2.04^2 = 49.4 m Above gnd. 0.5g*Tf^2 = 49.4, 4.9Tf^2 = 49.4, Tf^2 = 10.08, Tf = 3.18 s. = Fall time. T = Tr + Tf = 2.04 + 3.18 = 5.22 s. To strike the water.
*June 4, 2016*

**physics**

F = 8beats/8s. = 1beat/s = 1cycle/s = 1 Hz.
*June 4, 2016*

**Physics**

All angles are measured CCW from due east. D = 29km[60o] + 20km[270o] + 10km[150o] =
*June 3, 2016*

**Physics**

Correction: D = 23i + 19.9+11.5i = 19.9 + 34.5i = 39.8m[60.0o]. Direction = 60.0o N . of E.
*June 3, 2016*

**Physics**

D = 23[90o] + 23[30o]. D = 23i + 19.9+11.5i = 19.9 + 42.9i = 47.3m[65.1o]. Direction = 65.1o N. of E.
*June 3, 2016*

**Physics**

V = 36km/h = 36000m/3600s = 10 m/s. V = Vo + a*t = 10 m/s. 0 + a*10 = 10, a = 1 m/s^2. V = Vo + a*t = 0. 10 + a*20 = 0, 20a = -10, a = -0.5 m/s^2.
*May 31, 2016*

**physics**

Vb = Di/Dw * Vi = Vi/9. Di/1000 * Vi = Vi/9, Divide both sides by Vi: Di/1000 = 1/9, Di = 1000/9 = 111.11 kg/m^3 = Density of the ice cube.
*May 31, 2016*

**Physics**

k = 50N/(25-20)cm = 10N/cm. L = 20 + 100N*1cm/10N = 20 + 10 = 30 cm.
*May 28, 2016*

**finance**

a. Net Income = 591,000 - 255,000 - 0.36*591,000 = b. $591,000. c. 0.36 * 591000 =
*May 22, 2016*

**General Chemistry**

Thank you bobpursley..how can I determine the max concentration for Fe(OH)3 that will dissolve though?
*May 20, 2016*

**General Chemistry**

Ferric Hydroxide, Fe(OH)3, is an insoluble salt with a solubility of 10^-39. 1) What is the maximum concentration of ferric hydroxide that can dissolve? 2) Using Le Chatalier's Principle, explain why iron (III) solutions are more soluble in acidic solution.
*May 20, 2016*

**math**

Smaller box = 2*2*3. Larger box = 3*4*5. 2 small boxes stacked = L*W*2h = 2*2*6. Too tall to fit in large box. 2 small boxes side-by-side = L*2W*h = 2*4*3. So 2 smaller boxes will fit in the larger box.
*May 20, 2016*

**Physics**

K = 0.5N/0.0.6cm = 0.833 N/cm. Length = 35 + 2N*1cm/0.833N = 37.40 cm. Increasing the force above 2N do not increase length further.
*May 14, 2016*

**math**

The first and the last terms of an Arithmetic Progression are 6 and 171 in that order. If there are 14 terms, find the 16th term of the Arithmetic Progression.
*May 8, 2016*

**Physics**

See previous post.
*May 7, 2016*

**Physics**

3.10km[25o]. 3.1*sin25 = 1.31 km due north, 3.1*Cos25 = 2.81 km due east. I assumed you meant 25o N. of E, because northeast = 45o.
*May 7, 2016*

**physics**

Convert to unit Vector: (51.2,30.8). Tan A = Y/X = 30.8/51.2 = 0.60062, A = 31o. R = = X/Cos A = 51.2/Cos31 = 59.7km[31o]. (x/59.7,y/59.7) = (51.2/59.7,30.8/59.7) = (0.86,0.52).
*May 7, 2016*

**physics**

a. 30km[315o,CCW] = 21.21 - 21.21i. b. 60km[60o,CCW] = 30 + 52i. R = 21.21-21.21i + 30+52i = 51.2 + 30.8i.
*May 7, 2016*

**physics**

Vo*t + 0.5a*t^2 = 62.4 m. Vo*4.2 - 0.5*5.6*4.2^2 = 62.4, 4.2Vo - 49.39 = 62.4, 4.2Vo = 111.79, Vo = 26.6 m/s. V^2 = Vo^2 + 2a*d. Vo = 26.6 m/s, a = -5.6 m/s^2, d = 62.4 m, V = ?.
*May 7, 2016*

**physics**

V = Vo + a*t. V = 0, a = -2.5 m/s^2, t = 10 s, Vo = ?.
*May 7, 2016*

**Math?**

The Lateral area is the area of the 4 vertical sides: A = 2(5*7) + 2(16*5) = 230 m^2.
*May 6, 2016*

**Maths**

2. V = Vo(1-r)^n. a. V = 1500(1-0.21)^6 = $364.63 b. V = 1500(1-0.21)^n = 60. 1500(0.79)^n = 60, 0.79^n = 60/1500 = 0.04, n*Log0.79 = Log0.04, n = Log0.04/Log0.79 = 13.7 Years.
*May 6, 2016*

**math**

Ar = Ab - Ad. Ar = 15000 - 15000*(0.075/360)*120 = $14,625 = Amt. received(proceeds). Ar = Amount received. Ab = Amount borrowed. Ad = Amount discounted.
*May 6, 2016*

**math 5th grade**

L = 5/6 yds. = 2 1/2 Ft. W = 3*2 1/2 = 15/2 = 7 1/2 Ft. Area = L*W = 2 1/2 * 7 1/2 = 5/2 * 15/2 = 75/4 = 18 3/4 square Ft. Or Area = L*W = 5/6 * 2 1/2 =[ 5/6 * 5/2 = 25/12 = 2 1/12 sq. yds. 1yd = 3ft, 1sq yd. = 3^2 = 9 sq. Ft. A = 2 1/12sq yds * 9sq ft/sq yd = 25/12 * 9 = 225/...
*May 5, 2016*