Friday
December 9, 2016

Posts by help please

Total # Posts: 322

Math
16 students have registered for a summer sports camp. they are to be divided into either a swimming or a tennis activity, with no more than 1- students in either group. in how many ways could the group in the tennis activity be chosen?
November 22, 2016

Social Studies
1.What prompted the call to rewrite the Articles of Confederation? A:The desire to win independence by unifying the nation B:The economic downturn caused by the limitations on the central government C:The need to establish a national court system to deal with uprising colonist...
November 14, 2016

math
is it a < 3
November 10, 2016

math
n how do I do the nest step ? I honestly don't know what to do n if I do I would not ask , but I need help @Steve
November 10, 2016

math
3a - 4 (<) 5 pls help
November 10, 2016

math ( i need help asap ) pls
thank you very much but I mean I'm not really sure about my answers , do u really agree on all of them ? @psydag
November 10, 2016

math ( i need help asap ) pls
1. gavin needs to read at least 150 pages of his book this week . he has already read 82 pages . how many more pages p must gavin read this week ? a. 82+p >_ 150; p _> 68 b. p+ 82 _< 150; p _< 68** C. P-72 _> 150; P_> 222 D. P-82 _< 150; P _< 222 2. ...
November 10, 2016

health 7th
1. during the alarm stage of you stress body release a chemical called adrenaline which is part of a. eustress b. the flight-or-fight- response*** c. mental rehearsal d. a catastrophe 2.nay event or situation that causes stress is called a(n) a. eustress b. catastrophe c. ...
November 10, 2016

p.e
is it D? @writeacher
November 10, 2016

p.e
you want to ask you teacher for extra help , so you practice in you mind what you will say . this is an example of a. eustress**** b. distress c. a stressor d. a mental rehearsal
November 10, 2016

Math
How would I write an equation of a line with an undefined slope that passes through (-3,-6)?
November 7, 2016

language arts
which conjunction would best combine the following sentence ? you could borrow my car . You could borrow my truck. a) for b) yet c) or d) so
November 2, 2016

language arts
in " all together now " , Jordan uses appeals to emotion and appeals to reason to try to persuade her readers that her views are important . in a paragraph , site one example of each king of appeal in her work . then , explain whether you find jordans appeals ...
November 2, 2016

language arts
in "all together now" , Barbara jordan's main purpose is to A) persuade readers that a tolerant society is best created by working on a small scale . B) inform readers of the recent history of the civil rights movement in the united states. C) praise the work of ...
November 1, 2016

Math
Does Anyone have the answers to math unit 3 lesson 12 : Exponents factors and fractions unit test its urgent please
October 20, 2016

MATH
Thanks
October 17, 2016

MATH
The area of a circle is 25π square inches. What is the length of the radius of the circle in inches? (Area of circle = πr^2). I don't understand it please explain it to me
October 17, 2016

Algebra
OK thank you!
October 4, 2016

Algebra
what is the solution to (4 x 10^3) x (6 x 10^6), written in scientific notation? A. 24 x 10^9 B. 2.4 x 10^9 ** C. 24 x 10^18 D. 2.4 x 10^10 Is this right?
October 4, 2016

History
which early civilization had a well organized, unified empire with an elaborate system of roads covering more than 10,000 miles A. Iroquois B. Aztecs C. Mayan D. Incas
October 3, 2016

Algebra
What is the Solution to -54/x = -6? A. X = 9 B. X = -6 C. X = 6 D. X = 9 I do not really understand this question can someone help me? (Not asking for a answer) And whats the difference between |-8| and 8? Arnt they the same? One last question i don't fully understand 9m...
September 23, 2016

literature
woops
September 20, 2016

math
What inequality those this graph show: file:///C:/Users/751017272/Desktop/y%20ilt%202x%20plus%202.png (Copy and paste it) Can you show me how you get your answer also?
September 20, 2016

Science
Q1: Why do scientist use models? A.) Scientist use models to learn about things that are too small, too late, or too complex to observe directly. B.) Scientist use models because doing so is always part of the scientific method. C.) Scientist use models because they always ...
September 1, 2016

Social Studies
I apologize for wasting your time.
June 9, 2016

Social Studies
I actually think its C
June 9, 2016

Social Studies
I apologize, I accidentally mistyped.
June 9, 2016

Social Studies
I think its A
June 9, 2016

Social Studies
"Even among the more prosperous classes there was open criticism of the sovereign's person and his political choices. The dictatorship was dead weight on all sections of security, and public opinion saw the Shah as embodying everything that went wrong." Which ...
June 9, 2016

social studies
Girl, lol thanks for helping me(:
May 23, 2016

Math
Im not sure :(
May 18, 2016

Math
On Friday night the local diner serves three main entrees, each with a choice of vegetable. The entrees are beef, chicken, and fish. The vegetables are spinach, broccoli, and carrots. How many possible dinners ( entree and vegetable combinations does the diner serve. List them.
May 18, 2016

English
do you have the answers to the English 10b final? I don't really understand it and I need help
May 17, 2016

Physics
The human egg cell above is magnified using a 10´ ocular lens and a 40´ high power objective lens. (a) Calculate the overall magnification. (b) If the field of view at high-power magnification is 400 mm, calculate the size of the field of view when the ...
May 12, 2016

social studies
1. The Himalayas separate _________. (1 point) Pakistan and India the Indian subcontinent from the rest of Asia***** Afghanistan from the rest of South Asia northern and southern India 2. What impact do monsoon winds most have on South Asia? (1 point) Monsoon winds carry ...
May 6, 2016

social studies
Sorry, I meant to post them, my bad.
May 6, 2016

social studies
my answers: 1.B 2.A 3.D 4.C 5.A 6.C 7.B 8.B 9.A 10.C 11.C 12.B 13. ? 14.A 15.B 16.? 17.B 18. D
May 6, 2016

social studies
1. The Himalayas separate _________. (1 point) Pakistan and India the Indian subcontinent from the rest of Asia Afghanistan from the rest of South Asia northern and southern India 2. What impact do monsoon winds most have on South Asia? (1 point) Monsoon winds carry plenty of ...
May 6, 2016

physics
Kati observes a force of 15N stretch a spring a distance of 0.450m. A) What is the elasticity coefficient of the spring and B) how much force must be done to stretch the spring a distance of 0.750m? a) F=kx k=33.3N ? b)???
May 4, 2016

Science
Hello?
April 28, 2016

Science
How does light traveling through different mediums change the angle of refraction?
April 28, 2016

Social Studies
1. AB 2.AC 3.C Got A 100%
April 25, 2016

math
Two cell phone companies have different rate plans.Runfast has monthly charges $25 plus $10 per gig of data.B A&D’s monthly charge is $18 plus 15 per gig of data. Your task is to determine under what circumstances each company has the better pricing. You will derive and ...
April 22, 2016

history please help
1. Why did farm prices fall in the 1950’s? a. Farmers bought new expensive machinery b. Farmers produced more than they could sell** c. Farmers could not sell their products in Europe d. Farmers saw their government subsidies reduced 2. What shortage was created by the-...
April 21, 2016

science
someone please help
April 19, 2016

science
1. Under which of the following conditions would a fossil most likely form? A. A living thing dies and sediment is very slowly deposited on top of its body. B. A living thing dies and sediment quickly covers its body. C. A living thing dies and its skeleton is left exposed to ...
April 19, 2016

math
Which of the following sets contains 3 irrational numbers ? a. { square root of 120 , pie , square root of 3 } b. {neg. square root of 256 , 1/9 , 1/12} c. {3.14 , -47 , 100} d. {pie , square root of 0.36 , square root of 121}*
April 18, 2016

social studies
how did the three phases of industrialization affect the growth of cities?
March 21, 2016

Social studies
How was the South Carolina constitution of 1868 different from previous state constitutions? A) women lost their right to own property B) representation was based on population alone.******* C) counties and distracts were organized Into parishes. D) education became the ...
March 1, 2016

social studies
1. Which most precisely describes the location of Southwest Asia? (1 point) west of India south of the Arctic Circle north of the equator east of the Mediterranean Sea*** 2. In which way are the legal differences among men and women in Saudi Arabia most apparent? (1 point) in ...
February 26, 2016

Geometry
The endpoints of a line segment are at the coordinates (4, -2, 5) and (6, 4, -3). What is the midpoint of the segment? (-2, -6, 8) (10, 2, 2) (5, 1, 1) (-1, -3, 4) My choice- C
February 4, 2016

Science
1. what is the momentum of a 20.0 kg scooter traveling at 5.00 m/s? 4.00 kg m/s 20.0 kg m/s 25.0 kg m/s 100 kg m/s 2. Which of the following describes the relationships between friction and inertia? when there is more friction, there is less inertia when there is less friction...
February 2, 2016

Pre-calculas
Boat A leaves a dock headed due east at 1:00 PM traveling at a speed of 16 mi/hr. At 2:00 PM, Boat B leaves the same dock traveling due north at a speed of 18 mi/hr. Find an equation that represents the distance d in miles between the boats and any time t in hours for t≥...
January 27, 2016

Pre-calculas
A conical tank of radius R=19 feet and height of H=16 feet is being filled with water at a rate of 9ft 3 /min . (a) Express the height h of the water in the tank, in feet, as a function of time t in minutes
January 27, 2016

SS
How are Environment and culture related? A) similar environments always produce similar cultures. B) different cultures respond similarly to similar environments. C) environment helps shape culture and culture helps shape environment. D) environment and culture have no ...
January 15, 2016

SS
my answer is C
January 15, 2016

SS
to supply energy needs in the future, A) we have unlimited supply of fossil fuels. B) Its not necessary to look for new sources of energy. C) renewable energy sources are being devolved. D) atomic energy provides a safe alternative to fossil fuel.
January 15, 2016

Physics
An 89.5 kg fullback moving east with a speed of 5.7 m/s is tackled by a 81.5 kg opponent running west at 2.58 m/s, and the collision is perfectly inelastic. (a) Calculate the velocity of the players just after the tackle. m/s (b) Calculate the decrease in kinetic energy during...
January 14, 2016

Algebra 1
You use a line of best fit for a set of data to make a prediction about an unknown value. The correlation coefficient for your data set is 0.793. How confident can you be that your predicted value will be reasonably close to the actual value? A)I can’t be confident at all...
January 13, 2016

Algebra 1
You use a line of best fit for a set of data to make a prediction about an unknown value. The correlation coefficient for your data set is 0.793. How confident can you be that your predicted value will be reasonably close to the actual value?
January 13, 2016

Math
X/3-10=-12 A)-6 B)-66 C)6 D)66 Is it a???
December 16, 2015

Math
-9x-5=-95 A) 17 B) 11 C) 10 D) -10 Is the answer c??
December 16, 2015

connection academy math
the choices are: A vertical angles B adjacent angles C alternate interior angles D alternate exterior angles
December 15, 2015

connection academy math
In the diagram below, jill lives on street q and samantha lives on street r. Since street p is a transveral for streers q and r. which term describes the location of the angle of samanthas friends' house? Please,please help if you have the answers to this whole test or ...
December 15, 2015

History 7
i ment D
December 14, 2015

History 7
advances in all the following except _______ have led to rapid population growth in recent years. A) sanitation B) farming methods C) medicine D) computers i got B. am i right?
December 14, 2015

Health 7th
thank you Mrs.Sue:)
December 14, 2015

Health 7th
i got 1-D 2-B 3-D
December 14, 2015

Health 7th
you want to ask your teacher for extra help,so you practice in your mind what you will say. this is an example of ____. A) eustress B) distress C) a stressor D) a mental rehearsal _____________________________________ during the alarm stage of stress your body releeses a ...
December 14, 2015

Math 7th
-4 1/3 X 1 3/5= A) 4 1/5 B)-4 4/15 C) 5 1/5 D) -6 14/15
December 2, 2015

Social Studies PLEASE HELP!
2. Puritans 3. The Dutch surrendered New York to the British fleet. 4. Spanish Florida and British South Carolina 5. military colonies 6. people elect representatives 7. England and France 8. Proclamation of 1763 9. tobacco 10. He created and alliance I just took the quiz
October 27, 2015

Social Studies PLEASE HELP!
1. The first successfully established English colony in North America was (1 point) Plymouth. New York. Jamestown. Santa Fe. 2. Protestants who wanted to reform the Anglican Church were called (1 point) Pilgrims. Puritans. Plymouthians. priests. 3. How did the British get ...
October 27, 2015

art
In haystacks in Brittany by paul Gauguin the artist most obviously showed experimentation through his use of 1: perspective 2: texture 3:color 4: line My guess is 1
October 6, 2015

biology
Which of the following is the key factor driving cellular differentiation in the body? a. chemical gradients in the cellular environment b. expression of genetic coding c. rate of transcription d. cellular nutritional status c? confused cuz transcription is the first step in ...
September 24, 2015

Pre-Calculus
:)
September 21, 2015

Algebra. Please check my answers
Evaluate a/b+c^d for a=6,b=3,c=4 and d=5 A.42*** B.18 C.82 D.360 What is the simplified form of the expression ? -(12x-8y) A.12x+8y B.12x-8y***** C.-12x+8y D.-12x-8y
September 3, 2015

math
thank you
July 11, 2015

math
one number is 8 less than another. If twice the larger number is equal to four times the smaller number.what is the smaller number?
July 11, 2015

compuer litercy
Street View is a feature available in Google Maps, Google Earth and Google Maps for mobile that allows users to explore the world through 360-degree street-level imagery. (from the google website for street view)
June 8, 2015

Geometry
Which equation has exactly one real solution? A 4x^2– 12x– 9 = 0 B 4x^2+ 12x+ 9 = 0 C 4x^2– 6x– 9 = 0 D 4x2+ 6x+ 9 = 0 Please teach me how to do this
June 8, 2015

Math
Express the given equation in rectangular coordinate equation and sketch the curve. r^2=1+sin(theta)
May 25, 2015

The giver
Or b?
May 22, 2015

The giver
Why does Jonas share a memory with Gabriel? A. He is trying to calm the baby and lull him back to sleep B. He is eager to transmit his experiences to a member of the community C. He does not think anything is wrong with sharing his memories D. He feels it is his duty to ...
May 22, 2015

Chemistry
When you drop an antacid tablet into water is it endothermic or exothermic? Please explain. Thank you.
May 20, 2015

LA the giver chapters 1-2
Which of the following is an example of a dwelling? Select all that apply. 1. a city 2. a house*** 3. a monument 4. a condominium*** Which of the following passages from the novel helps you realize that the community in which Jonas lives is not like typical communities you ...
May 13, 2015

Math
Prove that 1 * 3 * 5 * ... * 2345 + 2 *4 * 6* ... * 3456 is divisible by 6789.
April 29, 2015

Science
1 A 2 A 3 D 4 C 5 B 6 A 7 C 8 B 9 C 10 B 11 C 12 D 13 D 14 True 15 True 16 False 17 False These are correct, i just took the test.
April 23, 2015

Functions - Please Help
In 2001, Windsor, Ontario received its maximum amount of sunlight, 15.28 hrs, on June 21, and its least amount of sunlight, 9.08 hrs, on December 21. 1) Due to the earth's revolution about the sun, the hours of daylight function is periodic. Determine an equation that can ...
March 9, 2015

Science
its B
March 7, 2015

Physics
A(n) 0.491 kg football is thrown with a speed of 17.8 m/s. A stationary receiver catches the ball and brings it to rest in 0.0147 s. What is the magnitude of the impulse de- livered to the ball? Answer in units of kg · m/s
January 27, 2015

Math
Find the lateral area of the cone. Use 3.14 fo pi and round result to the nearest whole unit. radius: 15cm Side unit: 28cm Please help!! A) 1,319 cm squared B) 2,639 cm squared C) 707 cm squared D) 2,026 cm squared is the answer B?
January 13, 2015

Science quiz - Check answers?
6 is wrong the rest are right :) 6 is D I just took this test cx
January 7, 2015

English
Hi, i really need help with these questions i kept trying to think and think but i keep getting confuse. What must people know or understand about a place in order to belong there? How do they gain that knowledge or understanding? What types of experiences can tell people that...
December 30, 2014

english
this sentence has faulty parallelism and i need to correct it. "Jessa is tall, slender, and has brown hair." I think it's Jessa is tall, slender with brown hair. OR Jessa is tall and slender. She has a brown hair. What do you think? please help thank you!!
November 27, 2014

english
"How to make both ends meet." i think it's a sentence too?
November 27, 2014

english
"Why I refused." at first i think it's a fragment.. but i'm confused because it has a subject "I" and a verb "refused".. So what's the correct answer?
November 27, 2014

english
"Once you reach your destination." i think it's a fragment??
November 27, 2014

english
"Whatever is decided here." i think it's a sentence because it has a subject and a verb?
November 27, 2014

english
Down the road across the fields. i think this is a fragment?
November 27, 2014

english
can you please tell me if this is a sentence or fragment: The plan to have a class reunion. I think it's a sentence but idk because i can continue it by adding "is cancelled" in the end. How to know if it's already a sentence? of it's still a fragment? ...
November 27, 2014

  1. Pages:
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. Next>>